ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.782
- Πόντοι
- 3.656
Εγινες mgtow τυπε...Πραγματικα εχω αρχισει να εκτιμω τις πουτανες ... που τοσα χρονια μου προσεφεραν sex με ενα μικρο σχετικα αντιτιμο ...
Αυτες οι καριολες πανε να σου τα παρουν ολα ... λευτα, φημη, αξιοπρεπεια, σταδιοδρομια ...
Ουτε καλημερα δεν θα λεω στις καριολες ... δεν τις εμπιστευωμαι πλεον
Θα ζω σαν κυριος ...
Πουτανες, δουλεια ... και ολα για την παρτη μου...!
Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας. Καλοκαίρι, 4 τα χαράματα, πηγαίνω στην Πλατεία βάθης με μπλουζάκι και φοράω στο λαιμό και στο χέρι δύο αστραφτερές χρυσές καδένες. Δύο πρεζάκια μου την πέφτουν, με πλακώνουν στις μπουνιές και μου τις κλέβουν. Πάω με τα αίματα στο Αστυνομικό Τμήμα, ο Αξιωματικός Υπηρεσίας με ρωτάει τι έγινε, του περιγράφω. Θα γουρλώσει τα μάτια του και θα μου πει, καλά ρε άνθρωπε, είσαι με τα σωστά σου; Αλλά και οι φίλοι μου, θα με ρωτήσουν το ίδιο. Σημαίνει ότι δικαιολογούν τους ληστές; όχι, βέβαια, αλλά θα περιμένουν να προστατεύσω τον ίδιο μου τον εαυτό, να χρησιμοποιήσω το μυαλό μου. Ναι, είναι παράνομο να με κοπανήσουν και να με ληστέψουν, αλλά αφού υπάρχουν οι ληστές, γιατί να εκτεθώ; Κανείς δεν θα έλεγε καλά να πάθει η Μπελούτσι, αλλά θα της λέγαμε πως πήγες εκεί μόνη σου; δεν ξέρεις ποιος είναι ο κόσμος που ζεις; Δεν δικαιολογούμε τους βιαστές, αλλά η σειρά των ενεργειών που περιέγραψε δεν δείχνει βία