Νέα

H κακοποίηση της Μπεκατώρου και η Κολομβιανή «δημοκρατία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Πραγματικα εχω αρχισει να εκτιμω τις πουτανες ... που τοσα χρονια μου προσεφεραν sex με ενα μικρο σχετικα αντιτιμο ...

Αυτες οι καριολες πανε να σου τα παρουν ολα ... λευτα, φημη, αξιοπρεπεια, σταδιοδρομια ...

Ουτε καλημερα δεν θα λεω στις καριολες ... δεν τις εμπιστευωμαι πλεον

Θα ζω σαν κυριος ...

Πουτανες, δουλεια ... και ολα για την παρτη μου...!
Εγινες mgtow τυπε...

Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας. Καλοκαίρι, 4 τα χαράματα, πηγαίνω στην Πλατεία βάθης με μπλουζάκι και φοράω στο λαιμό και στο χέρι δύο αστραφτερές χρυσές καδένες. Δύο πρεζάκια μου την πέφτουν, με πλακώνουν στις μπουνιές και μου τις κλέβουν. Πάω με τα αίματα στο Αστυνομικό Τμήμα, ο Αξιωματικός Υπηρεσίας με ρωτάει τι έγινε, του περιγράφω. Θα γουρλώσει τα μάτια του και θα μου πει, καλά ρε άνθρωπε, είσαι με τα σωστά σου; Αλλά και οι φίλοι μου, θα με ρωτήσουν το ίδιο. Σημαίνει ότι δικαιολογούν τους ληστές; όχι, βέβαια, αλλά θα περιμένουν να προστατεύσω τον ίδιο μου τον εαυτό, να χρησιμοποιήσω το μυαλό μου. Ναι, είναι παράνομο να με κοπανήσουν και να με ληστέψουν, αλλά αφού υπάρχουν οι ληστές, γιατί να εκτεθώ; Κανείς δεν θα έλεγε καλά να πάθει η Μπελούτσι, αλλά θα της λέγαμε πως πήγες εκεί μόνη σου; δεν ξέρεις ποιος είναι ο κόσμος που ζεις; Δεν δικαιολογούμε τους βιαστές, αλλά η σειρά των ενεργειών που περιέγραψε δεν δείχνει βία

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Πραγματικα εχω αρχισει να εκτιμω τις πουτανες ... που τοσα χρονια μου προσεφεραν sex με ενα μικρο σχετικα αντιτιμο ...

Αυτες οι καριολες πανε να σου τα παρουν ολα ... λευτα, φημη, αξιοπρεπεια, σταδιοδρομια ...

Ουτε καλημερα δεν θα λεω στις καριολες ... δεν τις εμπιστευωμαι πλεον

Θα ζω σαν κυριος ...

Πουτανες, δουλεια ... και ολα για την παρτη μου...!

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια είχα διαβάσει ένα Εντιτόριαλ του Κωστόπουλου και τον είχα χαρακτηρίσει Μισογύνη. Έλεγε, ποια είναι η διαφορά της τίμιας γυναίκας από την πόρνη; Όταν η πόρνη φύγει από κοντά σου, θα πάρει όσα είχατε συμφωνήσει από την αρχή. Όταν η τίμια φύγει από κοντά σου, θα προσπαθήσει να σου αποσπάσει όσα περισσότερα μπορεί. Πόσο δίκιο είχε

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Υποθέτω πως διάβασες τη διήγησή της. Που ακριβώς είπε ....ή μου κάθεσαι ή την πρώτη σου Ολυμπιάδα και όλα όσα για τα οποία κοπίασες ξέχασέ τα...., που εσύ επακριβώς έγραψες; δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις, αλλά είσαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΣ θετικά απέναντί της. Όταν παντρεύτηκε τον πρώην άντρα της ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ τον εμπιστευόταν, τουλάχιστον. Άσχετα αν στη συνέχεια χώρισαν, στην αρχή, στα μέλια, γιατί δεν του μίλησε; η όλη υπόθεση για τη δικιά μου αντίληψη είναι αν όχι συναίνεση με την κλασική έννοια, συναλλαγή. Δεν γούσταραν τον Γουάινστιν αυτές που πηδήχτηκαν μαζί του, σκέφτηκαν ότι θα κέρδιζαν εκατομμύρια αν τις προωθούσε. Τι θα πεις αν, υπόθεση εργασία κάνω, τη δεις στην θέση του Πρόεδρου της Επιτροπής ή στο ψηφοδέλτιο της Ν. Δ.;
Εγω δεν είπα ότι το διάβασα κάπου. Σε ρώτησα αν αυτό το θεωρείς λεκτική βία, γιατί την ανέφερες ως αιτία βιασμού.
Θα σου το αντιστρέψω και θα σου πω ότι είσαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΣ αρνητικά απέναντί της και απέναντί μου.Το πρώτο το δέχομαι γιατί εκφράζεις τις ανάλογες θέσεις στο θέμα της οικογένειας και του γάμου, το δεύτερο όχι, γιατί έχω γράψει πολλές φορές εδώ ότι απορρίπτω το σενάριο του βιασμού και καταλήγω στο σενάριο της κακοποίησης, γιατί αυτός εκμεταλλεύτηκε τη θέση του κι αυτή ανέχθηκε τις ορέξεις του παράγοντα σκεφθόμενη τις συνέπειες στην καριέρα της. Το τι πραγματικά έγινε και ειπώθηκε μεταξύ τους, το είπαν στον εισαγγελέα. Μόλις βγει η κατάθεση στη φόρα θα μάθουμε. Έως τότε από τα συμφραζόμενα προσπαθούμε να καταλάβουμε.
Στο ερώτημα, θα πω ότι εξαργύρωσε τη στάση της.
Συναλλαγή την εποχή εκείνη τι ακριβώς θα αφορούσε; Γιατί συναίνεση είναι αστείο και να το αναφέρουμε.

Ναι, αν της έλεγε ή σε πηδάω, ή ξέχνα τον πρωταθλητισμό, ΣΥΜΦΩΝΩ αυτό θα ήταν άμεση απειλή και βιασμός. Και η δικιά μου άποψη είναι ότι εξαργύρωσε τη στάση της. Η συναλλαγή δεν είναι βιασμός. Δεν είμαι αρνητικά προκατειλημμένος απέναντί της. Το συμπέρασμα από όλα τα στοιχεία που είπε είναι ότι δεν είναι βιασμός, το εξήγησα πολλές φορές. Χρησιμοποιεί την καταγγελία για δικούς της σκοπούς, δεν γνωρίζω τι πραγματικά επιδιώκει. Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι χωρίς κάποια απόδειξη, για ένα αδίκημα που έχει παραγραφεί εδώ και πάρα πολύ καιρό, είδαμε τη φάτσα του τύπου και μάθαμε το όνομά του, κατά παράβαση του τεκμηρίου αθωότητας. Η Ρουμάνα που καταδικάστηκε τελεσίδικα για βιασμό με αναστολή σε 3 χρόνια θα μπορεί πλευρίσει κάποιον άλλο για να τον εκβιάσει, αφού δεν γνωρίζουμε το όνομά της και δεν είδαμε τη φάτσα της.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Αποφεύγετε να απαντήσετε κύριοι. Μόνο θεωρίες και @@. Λέει ο άλλος «μακριά μη τυχόν και τους μιλήσετε είναι όλες πορνες». Και πώς θα ρίξουμε γκομενα δηλαδή ρε ξεφτέρι; Με Τίντερ;

Σεξεργάτριες άνθρωπέ μου. Ξέχασες σε ποιο σάιτ είσαι;

για να απευθύνεις τέτοια ερώτηση στον Π τον "ασφαλίτη" μάλλον δεν διαβάζεις τα άλλα νήματα που "τρέχουν" εδώ και κάμποση ώρα :grin:

όχι, δεν διαβάζω. Διαφώτισέ με

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Μπόκολε άμα έχεις όρεξη στα παρακάτω:
και

οι σημερινές σελίδες, ειδικά στο δεύτερο είναι αρκετά διαφωτιστικές.
πάντως επειδή δεν παρακολουθώ τις έριδες του σάιτ έμεινα με την απορία ποιό ήταν το προηγούμενο νικ του Πανου του Π

Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Το ολο "θεμα" που εχει ξεσπασει αυτες τις ημερες ειναι το ΜeToo κινημα,χτυπανε την πατριαρχια ξεκαθαρα,και γενικα εμας τους αντρες,το ΙΣΧΥΡΟ ΦΥΛΟ.

Loukoumi

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
112
Πόντοι
1
Το ολο "θεμα" που εχει ξεσπασει αυτες τις ημερες ειναι το ΜeToo κινημα,χτυπανε την πατριαρχια ξεκαθαρα,και γενικα εμας τους αντρες,το ΙΣΧΥΡΟ ΦΥΛΟ.
Και καλά κάνουν.Οχι ολους...Τους άντρες με μακρύ χέρι χτυπάει.Και την βία εργασιακό χώρο.Εκτός αν κάποιοι έχουν μάθει να λειτουργούν έτσι και τώρα νιώθουν ότι δεν τους πέρνει.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
.Οχι ολους...Τους άντρες με μακρύ χέρι χτυπάει.Και την βία εργασιακό χώρο..
χτυπαει στον ΒΡΟΝΤΟ και οποιον παρει ο Χαρος χωρις αποδειξεις, που δεν χρειαζονται αλλωστε, τα βοθροκαναλα και οι ελλεηνη κοινωνια καταδικαζει τον οποιοδηποτε χωρις δικη

Loukoumi

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
112
Πόντοι
1
.Οχι ολους...Τους άντρες με μακρύ χέρι χτυπάει.Και την βία εργασιακό χώρο..
χτυπαει στον ΒΡΟΝΤΟ και οποιον παρει ο Χαρος χωρις αποδειξεις, που δεν χρειαζονται αλλωστε, τα βοθροκαναλα και οι ελλεηνη κοινωνια καταδικαζει τον οποιοδηποτε χωρις δικη
Γιατί εμείς εδώ μέσα τι κάνουμε έχουμε καταδικάσει όλο τον κόσμο Χωρίς δίκη.

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.047
Πόντοι
206
Και καλά κάνουν.Οχι ολους...Τους άντρες με μακρύ χέρι χτυπάει.Και την βία εργασιακό χώρο.Εκτός αν κάποιοι έχουν μάθει να λειτουργούν έτσι και τώρα νιώθουν ότι δεν τους πέρνει.

Όταν ο γιος σου ή ο αδερφός σου ή ακόμα και εσύ ο ίδιος κατηγορηθείς ψευδώς ίσως θα καταλάβεις τι συμβαίνει στην πραγματικότητα.

johnnakos25

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
Γιατι να κατηγορηθεις αδικα ρε φιλε? Εγω και παρα πολλοι δικοι μου,πως δεν φοβομαστε οτι θα κατηγορηθουμε? Η αν τυχον κατηγορηθεις απο κατι ξερεις και βρισκεις πως θα κερδισει η αλήθεια.
Απλα ολοι οι αλλοι εχουν χεστει πανω τους και αυτο ειναι πολυ ομορφο.Και ας πανε να το σκεφτουν τριπλα σε επομενο εκβιασμο, η ας μην ρωτανε γιατι και πως οταν τους σπανε τα χερια.

Ο αλλος γραφει ΙΣΧΥΡΟ ΦΥΛΟ, ο αλλος στην αρχη, λεει επαγγελματικη συνναλαγη εναν εκβιασμο, για να παραμεινεις η να παρεις μια θεση.
Και κανεναν σας δεν θα ρωτησει κανενα ατομο για το ποτε νιωθει καλα και ετοιμο να καταγγειλει οτιδηποτε τετοιο. Αντε καραγκιοζηδες.

Επειδη ολα βρωμανε και δεν ειναι ευκολο να αποδειχθουν, προτιματε να κρυβονται κατω απ τα χαλακια, αλλα δεν θα περναει για παντα αυτο και σιγα σιγα αρχιζει. Η υποστηριξη που βιρσκουν απο υπολοιπα ατομα μετραει και αυτο τελικα δειχνει τι ειναι αληθινο και ποσοι θα γινουν ρεζιλι

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας. Καλοκαίρι, 4 τα χαράματα, πηγαίνω στην Πλατεία βάθης με μπλουζάκι και φοράω στο λαιμό και στο χέρι δύο αστραφτερές χρυσές καδένες. Δύο πρεζάκια μου την πέφτουν, με πλακώνουν στις μπουνιές και μου τις κλέβουν. Πάω με τα αίματα στο Αστυνομικό Τμήμα, ο Αξιωματικός Υπηρεσίας με ρωτάει τι έγινε, του περιγράφω. Θα γουρλώσει τα μάτια του και θα μου πει, καλά ρε άνθρωπε, είσαι με τα σωστά σου; Αλλά και οι φίλοι μου, θα με ρωτήσουν το ίδιο. Σημαίνει ότι δικαιολογούν τους ληστές; όχι, βέβαια, αλλά θα περιμένουν να προστατεύσω τον ίδιο μου τον εαυτό, να χρησιμοποιήσω το μυαλό μου. Ναι, είναι παράνομο να με κοπανήσουν και να με ληστέψουν, αλλά αφού υπάρχουν οι ληστές, γιατί να εκτεθώ; Κανείς δεν θα έλεγε καλά να πάθει η Μπελούτσι, αλλά θα της λέγαμε πως πήγες εκεί μόνη σου; δεν ξέρεις ποιος είναι ο κόσμος που ζεις; Δεν δικαιολογούμε τους βιαστές, αλλά η σειρά των ενεργειών που περιέγραψε δεν δείχνει βία

Αυτό ακριβώς ρε φίλε!
Τα έχω ακούσει άπειρες φορές αυτά, ότι η κάθε γυναίκα δικαιούται να ντύνεται όπως θέλει και να πηγαίνει όπου θέλει και ότι αυτό δεν δικαιολογεί κανέναν να την παρενοχλήσει. Εννοείται ότι το πως είναι ντυμένη μια γυναίκα και ότι ακόμα και να είναι ντυμένη προκλητικά δεν δικαιολογεί καμία παρενόχληση, αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να θέλει κανείς να βάζει τον εαυτό του σε κίνδυνο με το να μη θέλει να αντιληφθεί κάποια αυτονόητα πράγματα που τα καταλαβαίνει ακόμα και ένα μικρό παιδί.
Γιατί δηλαδή μια γυναίκα να θέλει σώνει και καλά να ντυθεί προκλητικά χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι αυτό ίσως την βάλει σε κίνδυνο; Δεν την ενδιαφέρει η αυτοπροστασία της;
Και δεν είναι μόνο το σεξουαλικό. Και το βρίσκεσαι πχ σε μια κακόφημη περιοχή φορώντας κοσμήματα και ακριβά ρούχα επίσης σε βάζει σε κίνδυνο, άρα πρέπει να ξέρεις τι σου γίνεται και να προσέχεις.

Loukoumi

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
112
Πόντοι
1

Αυτό ακριβώς ρε φίλε!
Τα έχω ακούσει άπειρες φορές αυτά, ότι η κάθε γυναίκα δικαιούται να ντύνεται όπως θέλει και να πηγαίνει όπου θέλει και ότι αυτό δεν δικαιολογεί κανέναν να την παρενοχλήσει. Εννοείται ότι το πως είναι ντυμένη μια γυναίκα και ότι ακόμα και να είναι ντυμένη προκλητικά δεν δικαιολογεί καμία παρενόχληση, αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να θέλει κανείς να βάζει τον εαυτό του σε κίνδυνο με το να μη θέλει να αντιληφθεί κάποια αυτονόητα πράγματα που τα καταλαβαίνει ακόμα και ένα μικρό παιδί. Γιατί δηλαδή μια γυναίκα να θέλει σώνει και καλά να ντυθεί προκλητικά χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι αυτό ίσως την βάλει σε κίνδυνο; Όπως επίσης γιατί ένας άντρα αντίστοιχα να μην αντιλαμβάνεται ότι πχ το να μοστράρει το πανάκριβο ρολόι του σε μια κακόφημη περιοχή τον βάζει σε κίνδυνο;
Κάτσε βρε φίλε ντύνονται συντηρητικά οι ελληνίδες δεν έχουν γούστου το παίζουν μυξοπαρθένες.Ντύνονται σέξι γιατί γουστάρουν και γιατί δεν τους νοιάζει τι θα πουν και μετά λέμε προκαλούν βιασμό μην τρελαθούμε.Να ντύνονται και να κάθονται σπίτι τότε γιατί Βιασμοί δε γίνονται μόνο σε κακόφημες περιοχές.

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Γιατι να κατηγορηθεις αδικα ρε φιλε? Εγω και παρα πολλοι δικοι μου,πως δεν φοβομαστε οτι θα κατηγορηθουμε?
Γιατί επαφίεσαι στην καλή σου τύχη και στο ότι στατιστικά το πιθανότερο είναι ότι δεν θα σου συμβεί ποτέ γιατί είναι όντως σπάνιο να συναντήσεις στον δρόμο σου μια τόσο σκατένια κατάσταση.

Το ίδιο συμβαίνει με πολλά σκατένια πράγματα στην ζωή, πχ το να πάθεις χοντρό ατύχημα χωρίς να φταις και να μείνεις παράλυτος, το να βρεθείς σε σοβαρή αντιδικία με κάποιον σκατόψυχο σε θέση εξουσίας και να σε καταστρέψει, το να σε βάλει στο μάτι κάποιος που νομίζει ότι τον έβλαψες και να σε εκδικηθεί με ακραίο τρόπο (όπως έπαθε αυτός εδώ ο φουκαράς: ) κτλ.

Μέσα σε αυτά είναι και το να θέλει μια γυναίκα να σου γαμήσει την ζωή για τους δικούς της λόγους ή απλά γιατί είναι ο μόνος τρόπος να σε βγάλει από την μέση μιας κατάστασης προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά της ή τα συμφέροντα κάποιου κοντινού της. Όλα αυτά τα σκατένια περιστατικά το πιθανότερο είναι ότι δεν θα συμβούν ποτέ στην ζωή κάποιου γιατί πρέπει όντως να είσαι πολύ άτυχος για να σου συμβούν και επομένως στατιστικά θα συμβούν μόνο σε μια μικρή μερίδα ανθρώπων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν συμβεί.

Η κάθε γυναίκα ξέρει ότι η κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση και πολύ περισσότερο για βιασμό, είναι ένα υπερόπλο που αν χρειαστεί μπορεί να το χρησιμοποιήσει και να γαμήσει την ζωή οποιουδήποτε άντρα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Γιατι να κατηγορηθεις αδικα ρε φιλε? Εγω και παρα πολλοι δικοι μου,πως δεν φοβομαστε οτι θα κατηγορηθουμε? Η αν τυχον κατηγορηθεις απο κατι ξερεις και βρισκεις πως θα κερδισει η αλήθεια.
Απλα ολοι οι αλλοι εχουν χεστει πανω τους και αυτο ειναι πολυ ομορφο.Και ας πανε να το σκεφτουν τριπλα σε επομενο εκβιασμο, η ας μην ρωτανε γιατι και πως οταν τους σπανε τα χερια.

Ο αλλος γραφει ΙΣΧΥΡΟ ΦΥΛΟ, ο αλλος στην αρχη, λεει επαγγελματικη συνναλαγη εναν εκβιασμο, για να παραμεινεις η να παρεις μια θεση.
Και κανεναν σας δεν θα ρωτησει κανενα ατομο για το ποτε νιωθει καλα και ετοιμο να καταγγειλει οτιδηποτε τετοιο. Αντε καραγκιοζηδες.

Επειδη ολα βρωμανε και δεν ειναι ευκολο να αποδειχθουν, προτιματε να κρυβονται κατω απ τα χαλακια, αλλα δεν θα περναει για παντα αυτο και σιγα σιγα αρχιζει. Η υποστηριξη που βιρσκουν απο υπολοιπα ατομα μετραει και αυτο τελικα δειχνει τι ειναι αληθινο και ποσοι θα γινουν ρεζιλι

Γιατί να κατηγορηθείς άδικα; κοιμήσου τον ύπνο του δικαίου.
UK investigation reveals 200 women prosecuted for fake rape claims in past decade Πηγή

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656

Σε τέτοιο σημείο έχουν φτάσε, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ που θεωρούν ότι οι γυναίκες δεν λένε ψέμματα
Τουρκία: Κατηγόρησε τον πατέρα της ότι την κακοποίησε επειδή δεν της έδινε την πιστωτική του κάρτα!

Loukoumi

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
112
Πόντοι
1
Γιατι να κατηγορηθεις αδικα ρε φιλε? Εγω και παρα πολλοι δικοι μου,πως δεν φοβομαστε οτι θα κατηγορηθουμε?
Γιατί επαφίεσαι στην καλή σου τύχη και στο ότι στατιστικά το πιθανότερο είναι ότι δεν θα σου συμβεί ποτέ γιατί είναι όντως δύσκολο να συναντήσεις στον δρόμο σου μια τόσο σκατένια κατάσταση.

Το ίδιο συμβαίνει με πολλά σκατένια πράγματα στην ζωή, πχ το να πάθεις χοντρό ατύχημα χωρίς να φταις και να μείνεις παράλυτος, το να βρεθείς σε σοβαρή αντιδικία με κάποιον σκατόψυχο σε θέση εξουσίας και να σε καταστρέψει, το να σε βάλει στο μάτι κάποιος που νομίζει ότι τον έβλαψες και να σε εκδικηθεί ρίχνοντάς σου βιτριόλι (όπως αυτός εδώ ο φουκαράς ) κτλ.

Μέσα σε αυτά είναι και το να θέλει μια γυναίκα να σου γαμήσει την ζωή για τους δικούς της λόγους ή απλά γιατί είναι ο μόνος τρόπος να σε βγάλει από την μέση μιας κατάστασης προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά της. Όλα αυτά τα σκατένια περιστατικά το πιθανότερο είναι ότι δεν θα συμβούν ποτέ στην ζωή κάποιου γιατί πρέπει όντως να είσαι πολύ άτυχος για να σου συμβούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν συμβεί.

Η κάθε γυναίκα ξέρει ότι η κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση και πολύ περισσότερο για βιασμό, είναι ένα υπερόπλο που αν χρειαστεί μπορεί να το χρησιμοποιήσει και να γαμήσει την ζωή οποιουδήποτε άντρα.

ολα αυτά οι γυναίκες;τοτε εγω σε άλλο πλανήτη είμαι,από Προσωπική μου εμπειρία για να είμαστε ειλικρινείς πάντα σε κάτι έφταιγα για να νευρίασει η άλλη δεν ήταν στα καλά καθούμενα την εκανα την μαλακια μου.

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Γιατί επαφίεσαι στην καλή σου τύχη και στο ότι στατιστικά το πιθανότερο είναι ότι δεν θα σου συμβεί ποτέ γιατί είναι όντως δύσκολο να συναντήσεις στον δρόμο σου μια τόσο σκατένια κατάσταση.

Το ίδιο συμβαίνει με πολλά σκατένια πράγματα στην ζωή, πχ το να πάθεις χοντρό ατύχημα χωρίς να φταις και να μείνεις παράλυτος, το να βρεθείς σε σοβαρή αντιδικία με κάποιον σκατόψυχο σε θέση εξουσίας και να σε καταστρέψει, το να σε βάλει στο μάτι κάποιος που νομίζει ότι τον έβλαψες και να σε εκδικηθεί ρίχνοντάς σου βιτριόλι (όπως αυτός εδώ ο φουκαράς ) κτλ.

Μέσα σε αυτά είναι και το να θέλει μια γυναίκα να σου γαμήσει την ζωή για τους δικούς της λόγους ή απλά γιατί είναι ο μόνος τρόπος να σε βγάλει από την μέση μιας κατάστασης προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά της. Όλα αυτά τα σκατένια περιστατικά το πιθανότερο είναι ότι δεν θα συμβούν ποτέ στην ζωή κάποιου γιατί πρέπει όντως να είσαι πολύ άτυχος για να σου συμβούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν συμβεί.

ολα αυτά οι γυναίκες;τοτε εγω σε άλλο πλανήτη είμαι,από Προσωπική μου εμπειρία για να είμαστε ειλικρινείς πάντα σε κάτι έφταιγα για να νευρίασει η άλλη δεν ήταν στα καλά καθούμενα την εκανα την μαλακια μου.

Ποια «όλα αυτά οι γυναίκες»; :confused: Δεν κατάλαβες τι σου είπα.
Σου είπα ότι όπως είναι πολύ σπάνιο να πάθεις σοβαρό ατύχημα χωρίς να φταις και να μείνεις παράλυτος ή σου ρίξει βιτριόλι κάποιος ψυχάκιας επειδή νομίζει ότι τον έβλαψες αλλά κάλλιστα μπορεί να συμβεί και έχει όντως συμβεί σε άτυχους ανθρώπους, επίσης μπορεί να κατηγορηθείς ψευδώς και για κάτι που δεν έκανες και να καταδικαστείς.

Όπως έπαθε κι αυτός ο φουκαράς:

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.717
Πόντοι
1.446
O Brad αθωωνεται για κατηγορια κακοποιησης των παιδιων του απο την ψωλα Angelina...

Η αλλη στην Κυπρο πηδηχτηκε με 12 ατομα και ελεγε οτι βιαστηκε ... καταδηκαστηκε για ψευδορκια

Μην πιστευεται καμια ...
Ολοι ειναι αθωοι μεχρι αποδειξεως του αντιθετου ...

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216

το μυαλο σου και μια λυρα που τρεχει στον κατηφορο και κανει ντριγκι ντραγκα.
για πες μας οταν μπεις μαζι με μια αγνωστη σε εναν ανελκυστηρα και αυτη βγει αλλωφρωνη και φωναζει σε ολους οτι της επιασες τον κωλο ποιον θα πιστεψουν; εσενα η αυτην;

βεβαια εσενα και σε γνωστους σου μπορει να μην συμβει ποτε αυτο ομως θα συμβει στον πλουσιο, τον διασημο η εστω αυτον που εχει μερικα λεφτα στην μπαντα και μια καριολα εχει να αποκομισει καποιο υλικο κερδος.
αλλα και πολλες θα το κανουν μονο και μονο γιατι τις στραβοκοιταξες.

Γνωμη μου.

σοβαρεψου τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα εαν ερθει η στιγμη δεν θα βρεθει κανεις να σε υπερασπισθει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom