Νέα

H κακοποίηση της Μπεκατώρου και η Κολομβιανή «δημοκρατία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Tώρα θυμήθηκα μια ατάκα που είχε ειπωθεί.. όταν οι 50 αποχρώσεις του γκρι είχαν προβληθεί στο σινεμά.
<<Αν ο πρωταγωνιστής ;ήταν ένας ασχημος και φτωχός μεροκαματιάρης θα ονομαζόταν ψυχανώμαλος, βιαστής και σαδιστής.
Τώρα στο έργο επειδή είναι νέος όμoρφος και πολύ πλούσιος ονομάζεται φλογερός εραστής με ιδιαίτερα γούστα..>> :grin:
Συμπέρασμα: όπως γουστάρουν και όπως τις συμφέρει οι γυναίκες βαφτίζουν τα πράγματα.. :confused:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ο ποιητής "εγώ" θέλω να πω ότι έχουμε αρκετά σκουπίδια στο site που λένε για ανήλικες.

Τους υπόλοιπους ποιητές θα πρέπει να τους ρωτήσεις, δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους! :grin:
Yπάρχουν δυό που μάλλον δεν τους ξέρεις. Δεν έχουν σχέση με αυτούς που μαλώνεις. Τον έναν τον είχε μπανάρει ο Αντισθένης γιατί όλο για ανήλικες έλεγε και ο άλλος παίζει να είναι κλώνος του. Τη μια και μοναδική φορά που είδα ποστ του δεύτερου, ήταν όταν οι υπόλοιποι μύστες σιχτίριζαν έναν παιδεραστή κι αυτός μπήκε να τον υπερασπιστεί. Οταν μιλούσαν για τον εαυτο τους έλεγαν την ίδια ακριβώς ιστορία.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Μπράβο στους Obi1 και MPOKOLO που γράφουν τα αυτονόητα. Το όλο ''δεν έχεις να φοβάσαι αν δεν κάνεις κάτι λάθος'' δεν υπάρχει πια.

...

Επίσης ο Kman παρόλο που κατά τη γνώμη μου διαφωνώ στα περί sponsoring, στο θέμα γυναίκες στο εργασιακό χώρο τα λέει ολόσωστα.

Μπορεί αυτή η αφήγηση και να έχει μία χρονοκαθυστέρηση (όπως είχε και το metoo στο να έρθει στην Ελλάδα) αλλά σύντομα θα είναι έτσι ακριβώς.

Το me too θα έχει πολύ κακές συνέπειες για τις Ελληνίδες.Τώρα δε θα τις προσλαβάνει κανείς ούτε θα τις μεντορεύει.ΗΠΑ κτλ έχουν πολλά νομικά δικαιώματα με ποσοστώσεις κτλ,Ελλάδα δεν είναι το ίδιο.
Γενικά είναι πολύ λάθος προσέγγιση από τις Ελληνίδες αυτό το πράγμα,θα το βρουν μπροστά τους.
Οπως έχω πει για να περπατήσουν νόμοι κτλ υπέρ γυναικών χρειάζεται υποστήριξη αντρών,Ελλάδα δεν παίζει αυτό με την καμία.Μόνο κάτι πούστιδοι υποστηρίζουν ποσοστώσεις,αυξημένα δικαιώματα γυναικών,διακριτική μεταχείριση κτλ.

Δηλαδή πρακτικά ο μόνος λόγος που προσλάμβανε κάποιος μια γκόμενα έναντι άντρα ήταν συνήθως να βλέπει και να χαιδεύει κανά μπουτάκι.Τώρα χωρίς αυτό το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την πούτσισαν οι γκόμενες.Χάνουν τα σημαντικότερά τους όπλα στο επαγγελματικό πεδίο.Είναι τελείως ηλίθιο αν δε συνοδεύεται από νομοθετικές ρυθμίσεις υπέρ τους.
Σίγουρα όταν δουν τα αρνητικά οι ίδιες οι γυναίκες θα καταδικάσουν το me too.
Άρχοντα, μήπως να ξαναγύριζες στα μουνολίβαδα και στις βαλκανικές κουράδες, γιατί το θέμα δεν το'χεις; Σκοτίστηκε το ΗR oποιασδήποτε εταιρείας για το metoo. Θα συνεχίσει να προσλαμβάνει όπως πριν. Kαι το ίδιο θα συμβεί σε όλους τους κλάδους της οικονομίας. Ή νομίζεις ότι όλοι είναι αγάμητα ναυάγια που περιμένουν να κάνουν καμιά πρόσληψη για να πιάσουν μπουτάκι; Ο κόσμος τη δουλειά του κοιτάει και πως θα βγάλει περισσότερα. Όχι τα μπουτάκια της κάθε υπαλλήλου.
παλι καλα ,που καποιος γραφει τα βασικα στα ζωα που γραφουν εδω και 85 σελιδες αρλουμπες.....μιλαμε για τελεμεδες που εχουν τοση σχεση με το μουνι οσο οι σομαλοι με τον τουρισμο!

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36

καλα,ο αλλος ποσο λιγουρης ηταν για να τον παιξει με το σκιαχτρο:think:

:confused::confused::confused:
ο σπυροπουλος απο οτι καταλαβα απο τις καταγγελιες που κανανε ολες οι γκομενες ειναι μαλακαγκαβλης και επιδειξιας.
καμια διαφορα απο ενα που γυρναει σε παρκα και σε δημοσιος χωρους και τον παιζει.
απλα επειδη ητανε γνωστος δεν το επαιρνε να τον παιζει και να μαλακιζετε δεξια και αριστερα σε πλατειες και παρκα τον επαιζε στα θεατρα..
ειμαι σιγουρος οτι τον εχει παιξει και στις καθαριστριες του θεατρου.
οταν θα ανοιξουν τα στοματα τους οι τραγουδιαριες για το τι παιζετε στα καμαρινια των σκυλαδικων τα θεατρα θα ειναι παιδικες χαρες.
στα σκυλαδικα θα ξεβρασουν ιστοριες απο κοκα κολες και κοκκορετσια μεχρι παρτουζωματα πανω σε δεντρα και ξυλοφορτωματα αγρια.
το εβγαλε μου τον επαιξε και μου μιλησε ασχημα θα ειναι ιστοριες για νανουρισμα, ο κιμουλης και ο σπυροπουλος θα μας φαινοντε ο ηλιθιος και ο πανηλιθιος.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
μεγαλη μαλακια του σταροβα πηγε να δικαιολογησει τα αδικαολογητα και μονο μαλακιες ελεγε. τουπεκιασου βλακα σταροβα και αποφευγε την συζητηση και τελος.
οσο για την σκορδα την θεωρω μεγαλο παρταλι και ειτε στραβωσε η οχι στα αρχιδια του κιολας ο σταροβας.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.717
Πόντοι
1.446
Γιατι να μην μιλησει ο Σταροβας φιλε ... πως βγαινει το καθε ξεκωλο τυπου Σκορδα και μιλαει ... ξερει κατι παραπανω...

Δεν ειπε κατι περιεργο ... ειπε οτι απλα δεν μπορεις να πιστευεις κανεναν χωρις αποδειξεις ...

Πολυ καλα τα λεει...!

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.717
Πόντοι
1.446
Η Λεχου την οποια συμπαθω ειχε σχεση με τον Κιμουλη ... πηδιωτανε μαζι του οικοιοθελως ... τωρα καταγγελει ... τι ακριβως ... κανεις δεν καταλαβε ...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
αντε σοβαρευτειτε ρε μαλακες που καθεστε και δινετε βαση σε μαλακιες τυπου μετοο με καταγγελιες που αφορουν ηθοποιους, μονδελα και τραγουδιστες...δηλαδη οι μονοι χωροι εργασιας που γαμιουνται ολοι με ολους!!!!!
και βγηκαν μετα απο 30 χρονια να πουν οτι τους βιασαν....:confused:

μην τσιμπατε ρε μαλακες..ολα τα γνωστα μονδελα που τωρα το παιζουν μανουλες και συζυγοι, την δεκαετια του 90 κανανε τρενακια στην μυκονο γυρω απο τονους κοκας...κανεις δεν τις αναγκασε, απλα το κανανε για τα φραγκα και την δοξα...δεν θελανε να κανουνε τρενακια, αλλα το κανανε...τελος συζητησης...
:confused::confused::confused::confused::confused:

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Μια χαρα τα ειπε ο Σταροβας παρολο που δεν τον παω καθολου
Τετοια η καταντια της που για τα λεφτα κανει εκπομπες με τον πρωην αντρα της.
Φαντασου τι δοκαρια εχει καταπιει!
Ουστ...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Ουστ...

εμετος πραγματικα..τις ακουν και ξερνας...
ποσο ευκολοπιστος ειναι ο κοσμος ρε μπουστη μου....
και μιλαμε για την ελλαδα, που ειναι ενα μεγαλο χωριο....

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.391
Πόντοι
786
αντε σοβαρευτειτε ρε μαλακες που καθεστε και δινετε βαση σε μαλακιες τυπου μετοο με καταγγελιες που αφορουν ηθοποιους, μονδελα και τραγουδιστες...δηλαδη οι μονοι χωροι εργασιας που γαμιουνται ολοι με ολους!!!!!

μην τσιμπατε ρε μαλακες..ολα τα γνωστα μονδελα που τωρα το παιζουν μανουλες και συζυγοι, την δεκαετια του 90 κανανε τρενακια στην μυκονο γυρω απο τονους κοκας...κανεις δεν τις αναγκασε, απλα το κανανε για τα φραγκα και την δοξα...δεν θελανε να κανουνε τρενακια, αλλα το κανανε...τελος συζητησης...

τόσο χάλια γαμούσαν οι καταγγελλόμενοι, ούτε έναν οργασμό δεν είχαν οι καταγγέλλουσες;

styliari

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2010
Like
221
Πόντοι
21

τόσο χάλια γαμούσαν οι καταγγελλόμενοι, ούτε έναν οργασμό δεν είχαν οι καταγγέλλουσες;

Μπορει να ηταν ανοργασμικες :embarrased:

styliari

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2010
Like
221
Πόντοι
21
Ουστ...

Και η Βανα Μπαρμπα βγηκε και ειπε οτι ολες αυτες εκαναν κρα για να παιξουν στις παραστασεις τους και τωρα την ειδαν θυματα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Η Λεχου την οποια συμπαθω ειχε σχεση με τον Κιμουλη ... πηδιωτανε μαζι του οικοιοθελως ... τωρα καταγγελει ... τι ακριβως ... κανεις δεν καταλαβε ...

Καπου λεει οτι φοβοταν αλλα δεν ξερει τι φοβοταν

Επισης το προβλημα ηταν την εβριζε αλλα ησυνεργασια κρατησε 7 μηνες

Και υστερα απο 17 χρονια ξεφοβηθηκε

Τοσο δουλεμα

styliari

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2010
Like
221
Πόντοι
21
Και η Ελισαβετ Μουταφη που τον κατηγορησε πρωην του Κιμουλη ηταν. Καλοπερνουσε παντως ο τυπος, τη μια αφηνε, την αλλη επαιρνε. Μηπως εκαναν σωματειο ολες οι πρωην του; :confused:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931
Πιάσανε και τους δημοσιογράφους τωρα

Σάλος από καταγγελία για απόπειρα βιασμού από γνωστό δημοσιογράφο

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη του δημοσιογράφου και ανταποκριτή της ΕΡΤ Αλέκου Μάρκελλου, ο οποίος καταγγέλλει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, την «απόπειρα βιασμού» σε βάρος μιας δημοσιογράφου από γνωστό επώνυμο συνάδελφό της, ο οποίος διατηρεί ιστοσελίδα και δική του τηλεοπτική και ραδιοφωνική εκπομπή.

Στην ανάρτησή του γίνεται λόγο για «απόπειρα βιασμού με χρήση βίας εναντίον ανυποψίαστης γυναίκας και μητέρας ανηλίκων» και προσθέτει ότι είναι η σοβαρότερη περίπτωση μέχρι στιγμής, μετά την ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου και την 11χρονη αθλήτρια ιστιοπλοΐας.

Συγκεκριμένα με δύο αναρτήσεις του ο δημοσιογράφος περιγράφει την επίθεση σε βάρος της δημοσιογράφου:

«Γυρνώντας από την κουζίνα με το ποτήρι στο χέρι, με έσπρωξε και μου επιτέθηκε λέγοντας ότι θα πάρει και αυτός αυτό που “παίρνουν και οι άλλοι “ Παλέψαμε , άρχισε να φωνάζει, τα παιδιά μου κοιμόντουσαν στο δίπλα δωμάτιο. Εύκολα τον σκότωνα εκείνο το βράδυ. Η δύναμη που βρήκα να τον χτυπήσω και να τον βγάλω από το σπίτι ακόμα με εκπλήσσει».

Στη δεύτερη ανάρτηση αναφέρει ο δημοσγιοράφος: «Πήγα στην αστυνομία, περιέγραψα τα πάντα και δήλωσα τα ονόματα των συναδέλφων που ήθελαν να καταθέσουν υπέρ μου.
Κρύφτηκε για να παρέλθει το αυτόφωρο. Λογικό.
Η σύζυγός του έμαθε και με κάλεσε να μου ζητήσει να αποσύρω την μήνυση γιατί έχουν ένα παιδί.
Της θύμισα ότι και εγώ έχω και μάλιστα πάνω από ένα. Της είπα ότι οφείλω στα παιδιά μου να μην αποσύρω την μήνυση»...

steve07

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2013
Like
219
Πόντοι
21
Η Λέχου και η Ματσούκα ,είχαν φάει πολύ ξύλο απο τον Κιμούλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom