Νέα

H κακοποίηση της Μπεκατώρου και η Κολομβιανή «δημοκρατία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Η Λέχου και η Ματσούκα ,είχαν φάει πολύ ξύλο απο τον Κιμούλη.

Εγώ να δείς ξύλο που είχα φάει στην Πρώτη και Δευτέρα δημοτικού από την τότε δασκάλα μου. Λές να βγώ στα κανάλια με τον τίτλο :
Δασκάλα σπάει στο ξύλο ανήλικα αγόρια;;;;

Οποία βγαίνει και "καταγγέλλει" ΧΏΡΙΣ ΚΑΜΊΑ ΑΠΌΔΕΙΞΗ πράξεις που έχουν παραγραφεί θέλει αγωγή. Τουλάχιστον.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931
Θα τους τραβήξει καμια αγωγη ο Σπυροπουλος και θα ψάχνονται και οι 14.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Πιάσανε και τους δημοσιογράφους τωρα

Σάλος από καταγγελία για απόπειρα βιασμού από γνωστό δημοσιογράφο

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη του δημοσιογράφου και ανταποκριτή της ΕΡΤ Αλέκου Μάρκελλου, ο οποίος καταγγέλλει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, την «απόπειρα βιασμού» σε βάρος μιας δημοσιογράφου από γνωστό επώνυμο συνάδελφό της, ο οποίος διατηρεί ιστοσελίδα και δική του τηλεοπτική και ραδιοφωνική εκπομπή.

Στην ανάρτησή του γίνεται λόγο για «απόπειρα βιασμού με χρήση βίας εναντίον ανυποψίαστης γυναίκας και μητέρας ανηλίκων» και προσθέτει ότι είναι η σοβαρότερη περίπτωση μέχρι στιγμής, μετά την ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου και την 11χρονη αθλήτρια ιστιοπλοΐας.

Συγκεκριμένα με δύο αναρτήσεις του ο δημοσιογράφος περιγράφει την επίθεση σε βάρος της δημοσιογράφου:

«Γυρνώντας από την κουζίνα με το ποτήρι στο χέρι, με έσπρωξε και μου επιτέθηκε λέγοντας ότι θα πάρει και αυτός αυτό που “παίρνουν και οι άλλοι “ Παλέψαμε , άρχισε να φωνάζει, τα παιδιά μου κοιμόντουσαν στο δίπλα δωμάτιο. Εύκολα τον σκότωνα εκείνο το βράδυ. Η δύναμη που βρήκα να τον χτυπήσω και να τον βγάλω από το σπίτι ακόμα με εκπλήσσει».

Στη δεύτερη ανάρτηση αναφέρει ο δημοσγιοράφος: «Πήγα στην αστυνομία, περιέγραψα τα πάντα και δήλωσα τα ονόματα των συναδέλφων που ήθελαν να καταθέσουν υπέρ μου.
Κρύφτηκε για να παρέλθει το αυτόφωρο. Λογικό.
Η σύζυγός του έμαθε και με κάλεσε να μου ζητήσει να αποσύρω την μήνυση γιατί έχουν ένα παιδί.
Της θύμισα ότι και εγώ έχω και μάλιστα πάνω από ένα. Της είπα ότι οφείλω στα παιδιά μου να μην αποσύρω την μήνυση»...

Λες να ειναι ο Αυτιας?

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931
Πιάσανε και τους δημοσιογράφους τωρα

Σάλος από καταγγελία για απόπειρα βιασμού από γνωστό δημοσιογράφο

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη του δημοσιογράφου και ανταποκριτή της ΕΡΤ Αλέκου Μάρκελλου, ο οποίος καταγγέλλει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, την «απόπειρα βιασμού» σε βάρος μιας δημοσιογράφου από γνωστό επώνυμο συνάδελφό της, ο οποίος διατηρεί ιστοσελίδα και δική του τηλεοπτική και ραδιοφωνική εκπομπή.

Στην ανάρτησή του γίνεται λόγο για «απόπειρα βιασμού με χρήση βίας εναντίον ανυποψίαστης γυναίκας και μητέρας ανηλίκων» και προσθέτει ότι είναι η σοβαρότερη περίπτωση μέχρι στιγμής, μετά την ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου και την 11χρονη αθλήτρια ιστιοπλοΐας.

Συγκεκριμένα με δύο αναρτήσεις του ο δημοσιογράφος περιγράφει την επίθεση σε βάρος της δημοσιογράφου:

«Γυρνώντας από την κουζίνα με το ποτήρι στο χέρι, με έσπρωξε και μου επιτέθηκε λέγοντας ότι θα πάρει και αυτός αυτό που “παίρνουν και οι άλλοι “ Παλέψαμε , άρχισε να φωνάζει, τα παιδιά μου κοιμόντουσαν στο δίπλα δωμάτιο. Εύκολα τον σκότωνα εκείνο το βράδυ. Η δύναμη που βρήκα να τον χτυπήσω και να τον βγάλω από το σπίτι ακόμα με εκπλήσσει».

Στη δεύτερη ανάρτηση αναφέρει ο δημοσγιοράφος: «Πήγα στην αστυνομία, περιέγραψα τα πάντα και δήλωσα τα ονόματα των συναδέλφων που ήθελαν να καταθέσουν υπέρ μου.
Κρύφτηκε για να παρέλθει το αυτόφωρο. Λογικό.
Η σύζυγός του έμαθε και με κάλεσε να μου ζητήσει να αποσύρω την μήνυση γιατί έχουν ένα παιδί.
Της θύμισα ότι και εγώ έχω και μάλιστα πάνω από ένα. Της είπα ότι οφείλω στα παιδιά μου να μην αποσύρω την μήνυση»...

Λες να ειναι ο Αυτιας?

Για τον Τάκη Χατζή λεει.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.104
Πόντοι
6.056
Εκτος απο βλακας εχει κι αλλα κουσουρια δηλαδη :confused: :confused: :confused:

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.717
Πόντοι
1.446
Δεν μπορω να καταλαβω ... μονο θεατρινες παρενοχλουσαν ...?

Τις καθαρηστριες
Τις ταχυθετριες
Τις σκυλουδες
Τις λουλουδουδες
Την περιπτερου απεναντι ...?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Δεν ξέρω αν το συνειδητοποιήσατε. Αυτό το νήμα άνοιξε για την Μπεκατώρου. Κι έχει καπελωθεί ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ από τις ηθοποιούς. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτό το νήμα. Σε ολόκληρη την Κοινωνία αναφέρομαι. Σίγουρα είναι σύμπτωση

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456
Όπως κάθε λογικός και πάνω απ όλα κάποιος που δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, ο κύριος Φιλιππίδης έστειλε εξώδικα για να μην αναφέρουν το όνομα του τα κανάλια πριν καν ακουστεί το οτιδήποτε για αυτόν. Κρίμα όμως Πετράκη που το internet δεν δίνει δεκάρα για τα εξώδικά σου και σε γράφουμε στο ριπαπά μας. Ξεκίνησαν ήδη να ανοίγουν τα πρώτα στόματα και θα έχει και συνέχεια.

Κρίμα επίσης που η κοπέλα που έκανε την αρχή δεν είναι ούτε διάσημη ούτε έχει βλέψεις για βουλευτιλίκια ούτε είχε σχέση μαζί του για να την βάλουν στη θέση της τα τσακάλια εδώ μέσα...αντιθέτως τα παράτησε και έφυγε εξωτερικό. Ελπίζω να έρθουν και άλλα εξώδικα να τους μάθουμε όλους τους μάγκες...με τον φόβο να ζείτε πλέον μπας και μαζευτείτε και γίνετε άνθρωποι.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Αηδια καταντησε με την καθε πικραμμενη

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
ο σπυροπουλος απο οτι καταλαβα απο τις καταγγελιες που κανανε ολες οι γκομενες ειναι μαλακαγκαβλης και επιδεξίας.
καμία διαφορά απο εναν που γυρνάει σε πάρκα και σε δημοσιος χωρους και τον παιζει.
απλα επειδη ητανε γνωστος δεν το επαιρνε να τον παιζει και να μαλακιζετε δεξια και αριστερα σε πλατειες και παρκα τον επαιζε στα θεατρα..
ειμαι σιγουρος οτι τον εχει παιξει και στις καθαριστριες του θεατρου.
οταν θα ανοιξουν τα στοματα τους οι τραγουδιαριες για το τι παιζετε στα καμαρινια των σκυλαδικων τα θεατρα θα ειναι παιδικες χαρες.
στα σκυλαδικα θα ξεβρασουν ιστοριες απο κοκα κολες και κοκκορετσια μεχρι παρτουζωματα πανω σε δεντρα και ξυλοφορτωματα αγρια.
το εβγαλε μου τον επαιξε και μου μιλησε ασχημα θα ειναι ιστοριες για νανουρισμα, ο κιμουλης και ο σπυροπουλος θα μας φαινοντε ο ηλιθιος και ο πανηλιθιος.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Όπως κάθε λογικός και πάνω απ όλα κάποιος που δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, ο κύριος Φιλιππίδης έστειλε εξώδικα για να μην αναφέρουν το όνομα του τα κανάλια πριν καν ακουστεί το οτιδήποτε για αυτόν. Κρίμα όμως Πετράκη που το internet δεν δίνει δεκάρα για τα εξώδικά σου και σε γράφουμε στο ριπαπά μας. Ξεκίνησαν ήδη να ανοίγουν τα πρώτα στόματα και θα έχει και συνέχεια.

Κρίμα επίσης που η κοπέλα που έκανε την αρχή δεν είναι ούτε διάσημη ούτε έχει βλέψεις για βουλευτιλίκια ούτε είχε σχέση μαζί του για να την βάλουν στη θέση της τα τσακάλια εδώ μέσα...αντιθέτως τα παράτησε και έφυγε εξωτερικό. Ελπίζω να έρθουν και άλλα εξώδικα να τους μάθουμε όλους τους μάγκες...με τον φόβο να ζείτε πλέον μπας και μαζευτείτε και γίνετε άνθρωποι.
Αυτή είναι η ιστορία με τον Λιγνάδη ή δεν έχει σχέση?
Αυτή η Άκριτα τα έχει κάνει π....τανα όλα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Και η Ελισαβετ Μουταφη που τον κατηγορησε πρωην του Κιμουλη ηταν. Καλοπερνουσε παντως ο τυπος, τη μια αφηνε, την αλλη επαιρνε. Μηπως εκαναν σωματειο ολες οι πρωην του; :confused:
Γυναικες.
Γοητευονται απο τον σκληρο και αναποδο χαρακτηρα και ξεκινανε σχεση, και μετα τους ξινιζει.
Καλα να παθουνε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μια χαρα τα ειπε ο Σταροβας παρολο που δεν τον παω καθολου
Τετοια η καταντια της που για τα λεφτα κανει εκπομπες με τον πρωην αντρα της.
Φαντασου τι δοκαρια εχει καταπιει!
Ουστ...

Και η Βανα Μπαρμπα βγηκε και ειπε οτι ολες αυτες εκαναν κρα για να παιξουν στις παραστασεις τους και τωρα την ειδαν θυματα.
Ενταξει, τουλαχιστον η Βανα δεν κατηγγειλε τον Βαρδινογιαννη οτι την κακομεταχειριζοταν. Παλι καλα.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895

Ενδιαφέρον paper που όποιος έχει full access στο site καλό είναι να το διαβάσει(έστω το conclusion). Γιατί ο/η X κατηγορεί πολλές φορές το θύμα του βιασμού?

¨The literature supports the assertion that gender role conformity and attitudes about traditional gender role stereotyping play a role within the formation of attributions about rape victims. The majority of the research supports the finding that those individuals who possess more traditional gender role attitudes are more likely to demonstrate higher levels of victim blame, in line with the contention that women who deviate slightly from what is perceived as the traditional female role are therefore responsible to some extent for their victimization¨

...και άλλα πολλά ενδιαφέροντα.Λογικές οι απόψεις πολλών εδώ μέσα λοιπόν(έχοντας διαβάσει τις απόψεις σας και σε άλλα σχετικά νήματα).

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030

Μπραβο στον κοριτσαρο!! Πως να μην νιωσεις συμπονοια μετα απο αυτο το κειμενο? Μακαρι να το γαμησουνε αυτο το κακασχημο αρχιδι!!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
καλα η καταγγελια της αλλη στο φεισμπου για τον φιλιππιδη ειναι τουλαχιστον αστεια...
μας λεει οτι μεταναστευσε επειδη ο φιλιππιδης της ειπε οτι χαιρεται που δουλευουν μαζι και επειδη μετα απο 1-2 μηνες της επιασε το χερι και της ειπε οτι αν θελει, θα σταματησει....
ειδικα η φραση του φουκαρα του φιλιππιδη "εχω γινεται και παιδι, αν δεν θελεις, οκ δεν θελεις" ειναι μαχαιρια στην καρδια...τον λυπηθηκα τον φουκαρα με αυτο το κακομοιρικο πεσιμο που της εκανε...

:confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom