gaoutsos7777
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2020
- Like
- 77
- Πόντοι
- 1
βλεπω να χωνουνε τον καημενο τον τραμπ μπερλουσκονι κριστιανο ροναλτο στη μπουζου
Εγώ τύποι θέλω να δω τον πρώτο θεούλη με θέση ισχύος που θα καταγγείλει κάποια νεαρή ηθοποιό, τραγουδίστρια, whatever ότι πήγε στην audition ντυμένη ξέκωλο και τον παρενόχλησε σεξουαλικά με αντάλλαγμα τη δουλειά
Το θεμα ειναι τραγικο ...
Διεκδικουν λευτα τα πουτανακια επειδη τα φλερταραμε ...
Δεν τους χρωσταμε τιποτα ...
Απο τωρα μονο πουτανες ...
Θα γαμαω ... και δεν σε ξερω δεν με ξερεις ...
Οι υπολοιπες ας καρφοσουν το ραφι...!
Εγώ τύποι θέλω να δω τον πρώτο θεούλη με θέση ισχύος που θα καταγγείλει κάποια νεαρή ηθοποιό, τραγουδίστρια, whatever ότι πήγε στην audition ντυμένη ξέκωλο και τον παρενόχλησε σεξουαλικά με αντάλλαγμα τη δουλειά
Βγηκε το βρομομπαζο και τα ειπε ολα... αν θελουμε τα πιστευουμε
δεν είναι φτιαχτά, είναι πολλές οι λεπτομέρειες
Αν δεν τα πάρει κανένα μπάζο, από πού θα τα μάθουμε ;
Εαν καποιος την επεσε σε αυτον τον βατραχο,οχι μονο πρεπει να συλληφθει αμεσα αλλα να τον χωσουν στο Δαφνι ισοβια.Βγηκε το βρομομπαζο και τα ειπε ολα... αν θελουμε τα πιστευουμε
Εαν καποιος την επεσε σε αυτον τον βατραχο,οχι μονο πρεπει να συλληφθει αμεσα αλλα να τον χωσουν στο Δαφνι ισοβια.Βγηκε το βρομομπαζο και τα ειπε ολα... αν θελουμε τα πιστευουμε
φίλε παρενόχληση είναι όταν αυτός που παρενοχλεί κάνει χρήση ισχύος ή εξουσίας.
Ο φιλιππάκος δεν έκανε φλέρτ, υποσχόταν να δώσει στην ταξιθέτρια δουλειά ηθοποιού...
Το να γίνει το ανάποδο, να σου την πέσει το ξέκωλο, δε μετράει για παρενόχληση γιατί δεν σε βάζει σε κανένα ζόρι..
δεν είναι φτιαχτά, είναι πολλές οι λεπτομέρειες
Αν δεν τα πάρει κανένα μπάζο, από πού θα τα μάθουμε ;
Συμφωνω φιλε ...
Αν καταλαβες το μπαζο εχανε ρολους
Και δινει στεγνα τα πουτανακια που πηδιωντουσαν για να παρουν ρολους
Ηταν η σπονσορετες τις εποχης ...
Οποτε γιατι μετα απο 20 χρονια εξηρωνται ... μηπως γιατι περασε οι μπογια τους ...?