Sevasmiotatos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2017
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
σε καθε περιπτωση, μια σοβαρη γυναικα θα επρεπε να το θεωρησει κοπλιμεντοΓια αυτόν έλεγε και η Πηνελόπη Αναστασοπουλου ότι αυνανιστηκε μπροστά της ή για άλλον;www.protothema.gr/life-style/article/1089678/tzeni-botsi-aggeliki-labri-kai-loukia-mihala-kataggelloun-ton-kosta-spuropoulo-gia-sexoualiki-parenohlisi/]Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση [/url]
Για όνομα ρε μλκες φυσικά και το εκλαμβάνουν ως κοπλιμέντο (ή και φουσκώνουν μέσα τους από περηφάνεια) αλλά θέλουν παράλληλα να πουλήσουν ανωτερότητα και καθωσπρεπισμό.
Μια φορά είχε πάει ένας αρκετά εμφανίσιμος τύπος να ψωνίσει σε γνωστή αλυσίδα φούρνων που δούλευε και η πρώην μου. Στο ταμείο καθώς πλήρωνε ρώτησε μια συνάδελφο της πρωην μου αν είναι ελεύθερη. Τότε η τύπισσα σεληνιάστηκε και του απάντησε «με ποιο δικαίωμα κύριε, μου κάνετε τέτοια ερώτηση;» και άλλες αντίστοιχες πίπες. Όταν χαριτολογώντας της είχε πει μετά από κανένα εξάμηνο η πρώην μου ότι η μπογιά της αρχίζει να ξεθωριάζει (έβαζε κιλά εκείνη την περίοδο γιατί σαβουροέτρωγε, είχε βγάλει και κάτι μεγάλα σπυράκια στη μούρη και γενικά άρχισε να παραμελεί τον εαυτό της) της ανέφερε εκείνο το περιστατικό απαντώντας της «μήπως να το ξανασκεφτόσουν γλυκιά μου;», με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά...
Γι αυτό λέμε ότι το μόνο που δουλεύει σε δαύτες ειναι το κλάσιμο και η καλλιέργεια των ανασφαλειών τους από μεριάς μας. Ποτέ μην τους κάνετε κοπλιμέντα!!