Νέα

H κακοποίηση της Μπεκατώρου και η Κολομβιανή «δημοκρατία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
www.protothema.gr/life-style/article/1089678/tzeni-botsi-aggeliki-labri-kai-loukia-mihala-kataggelloun-ton-kosta-spuropoulo-gia-sexoualiki-parenohlisi/]Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση [/url]

:vomit::headbang:
Για αυτόν έλεγε και η Πηνελόπη Αναστασοπουλου ότι αυνανιστηκε μπροστά της ή για άλλον;
σε καθε περιπτωση, μια σοβαρη γυναικα θα επρεπε να το θεωρησει κοπλιμεντο

Για όνομα ρε μλκες φυσικά και το εκλαμβάνουν ως κοπλιμέντο (ή και φουσκώνουν μέσα τους από περηφάνεια) αλλά θέλουν παράλληλα να πουλήσουν ανωτερότητα και καθωσπρεπισμό.
Μια φορά είχε πάει ένας αρκετά εμφανίσιμος τύπος να ψωνίσει σε γνωστή αλυσίδα φούρνων που δούλευε και η πρώην μου. Στο ταμείο καθώς πλήρωνε ρώτησε μια συνάδελφο της πρωην μου αν είναι ελεύθερη. Τότε η τύπισσα σεληνιάστηκε και του απάντησε «με ποιο δικαίωμα κύριε, μου κάνετε τέτοια ερώτηση;» και άλλες αντίστοιχες πίπες. Όταν χαριτολογώντας της είχε πει μετά από κανένα εξάμηνο η πρώην μου ότι η μπογιά της αρχίζει να ξεθωριάζει (έβαζε κιλά εκείνη την περίοδο γιατί σαβουροέτρωγε, είχε βγάλει και κάτι μεγάλα σπυράκια στη μούρη και γενικά άρχισε να παραμελεί τον εαυτό της) της ανέφερε εκείνο το περιστατικό απαντώντας της «μήπως να το ξανασκεφτόσουν γλυκιά μου;», με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά...
Γι αυτό λέμε ότι το μόνο που δουλεύει σε δαύτες ειναι το κλάσιμο και η καλλιέργεια των ανασφαλειών τους από μεριάς μας. Ποτέ μην τους κάνετε κοπλιμέντα!!

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.569
Πόντοι
1.706
www.protothema.gr/life-style/article/1089678/tzeni-botsi-aggeliki-labri-kai-loukia-mihala-kataggelloun-ton-kosta-spuropoulo-gia-sexoualiki-parenohlisi/]Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση [/url]

Για αυτόν έλεγε και η Πηνελόπη Αναστασοπουλου ότι αυνανιστηκε μπροστά της ή για άλλον;

Για όνομα ρε μλκες φυσικά και το εκλαμβάνουν ως κοπλιμέντο (ή και φουσκώνουν μέσα τους από περηφάνεια) αλλά θέλουν παράλληλα να πουλήσουν ανωτερότητα και καθωσπρεπισμό.
Μια φορά είχε πάει ένας αρκετά εμφανίσιμος τύπος να ψωνίσει σε γνωστή αλυσίδα φούρνων που δούλευε και η πρώην μου. Στο ταμείο καθώς πλήρωνε ρώτησε μια συνάδελφο της πρωην μου αν είναι ελεύθερη. Τότε η τύπισσα σεληνιάστηκε και του απάντησε «με ποιο δικαίωμα κύριε, μου κάνετε τέτοια ερώτηση;» και άλλες αντίστοιχες πίπες. Όταν χαριτολογώντας της είχε πει μετά από κανένα εξάμηνο η πρώην μου ότι η μπογιά της αρχίζει να ξεθωριάζει (έβαζε κιλά εκείνη την περίοδο γιατί σαβουροέτρωγε, είχε βγάλει και κάτι μεγάλα σπυράκια στη μούρη και γενικά άρχισε να παραμελεί τον εαυτό της) της ανέφερε εκείνο το περιστατικό απαντώντας της «μήπως να το ξανασκεφτόσουν γλυκιά μου;», με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά...
Γι αυτό λέμε ότι το μόνο που δουλεύει σε δαύτες ειναι το κλάσιμο και η καλλιέργεια των ανασφαλειών τους από μεριάς μας. Ποτέ μην τους κάνετε κοπλιμέντα!!

Ακριβως!
Ενας απο τους βασικους πυλωνες MGTOW.

Ουτε κοπλιμεντα, ουτε λαικ στα σοσιαλ μιντια. Για κανεναν ΑΠΟΛΥΤΩΣ λογο.

Το να τονωνεις την ματαιοδοξία κ την επαρση της καθε καργιολας μονο ζημιά κανει κ δεν γαμας κιολας

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26

Τι στο πούτσο; Αναπαράγουμε τα καλύτερα του Louis C.K. τώρα πια; Που έβγαλε την μικρόπουτσα του μπροστά σε δύο γκόμενες και έκανε μια φοβερή προσπάθεια να αυνανηστεί και όταν τον πήγαν στο δικαστήριο, λυθήκαν όλοι στα γέλια από την αφήγηση για το μέγεθος του πέους του δήθεν κωμικού;

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Ναι αλλά αν δεν κάνεις κομπλιμέντα, προσέγγιση και το παίζεις κρύος και ανώτερος, δε σου κάθεται καμία. Πώς τις καταφέρνεις όταν ΔΕΝ προσεγγίζεις; Αυτή την απορία λύστε μου.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.569
Πόντοι
1.706

Εν τω μεταξύ αν εξαιρέσεις την Τζενη Μποτση στα νιατα της ολες οι αλλες που τον καταγγελουν για σεξουαλική παρενόχληση ειναι απο μετριες εως μπαζα.
Ασε που για τον Σπυροπουλου χύνανε οι μισες ελληνιδες οταν έπαιζε στην Λάμψη και στο Βέρα στο δεξι. Λέτε να είχε ανάγκη να παρενοχληση σεξουαλικα για να γαμησει;;

Δεν έχει να λέει...
Έχω γνωρίσει εμφανίσιμα άτομα που έχουν γαμήσει γυναίκες που δεν θα πίστευες.

Κλασσικό παράδειγμα Hugh Grant που ενώ ήταν παντρεμένος με την υπερμουνάρα τον συνέλαβαν με μια μαύρη πουτάνα του 10ρικου

1213365.jpg
Η ομορφη παρουσια της ωραιας γυναικας καθε αλλο παρά ποιοτικο σεξ εγγυαται.

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Ναι αλλά αν δεν κάνεις κομπλιμέντα, προσέγγιση και το παίζεις κρύος και ανώτερος, δε σου κάθεται καμία. Πώς τις καταφέρνεις όταν ΔΕΝ προσεγγίζεις; Αυτή την απορία λύστε μου.

Λύστε μου αυτή την απορία εσείς του ΜΤΓΚΟΟΥ

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Η ομορφη παρουσια της ωραιας γυναικας καθε αλλο παρά ποιοτικο σεξ εγγυαται.

Σε αυτό σύμφωνοι, αλλά μην πάμε και από το 10/10 με ντουλαποσέξ, στο 4.5/10 για λίγες τρελίτσες. Να υπάρχουν και κάποια στάνταρ κύριοι, να πηγαίνουμε σε κανένα αξιοπρεπέστατο 7αρι που λέει ο λόγος.

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Αποφεύγετε να απαντήσετε κύριοι. Μόνο θεωρίες και @@. Λέει ο άλλος «μακριά μη τυχόν και τους μιλήσετε είναι όλες πορνες». Και πώς θα ρίξουμε γκομενα δηλαδή ρε ξεφτέρι; Με Τίντερ;

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Απαντηση στον Στοκαδουρα γιατί το reply δεν παίζει σήμερα...

Συμφωνώ για το σχόλιο επι των διαφόρων Ολλανδίας Βελγιου αλλά όπως έγραψα οι βόρειοι Βέλγοι (Φλαμανδοι) έχουν πολιτισμικά πολλές ομοιότητες με τους Ολλανδούς. Αδυνατώ να καταλαβω πως είναι είναι σχεδόν κόκκινοι στο χάρτη με τους γείτονες Ολλανδούς σχεδόν πράσινους. Έχουν όντως θέματα παιδοφιλίας αλλά δεν τους θεωρώ εντελώς σάπια χώρα σε αυτά τα θέματα.
Ο Αλμοδοβάρ έκανε το 1993 την ταινία Kika μια κοινωνική αλληγορική σάτιρα όπου χρησιμοποιεί μια σκηνή βιασμού με ιδιαίτερα κωμικό τρόπο για να σατιρίσει τον ρόλο των media στη καθημερινότητα ( κατά τη γνώμη μου) Αν το έργο γυριζόταν σήμερα το πιο πιθανό είναι ότι θα έβλεπε την πρεμιέρα πίσω από τα Καγκελα....Άλλες εποχές βέβαια, όπου η πολιτική ορθότητα δεν είχε προλάβει να ισοπεδώσει κάθε έννοια δημιουργικότητας και διαφορετικότητας. Να το πάω και πιο πέρα ? Φαντάσου τη Λυσιστρατη του Αριστοφάνη ειδωμένη από το πρισμα της σημερινής επικρατούσας άποψης...θα ηταν μπαναρισμενο έργο αν και απόλυτα υπέρ του γυναικείου φύλλου.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.719
Πόντοι
1.446
Αποφεύγετε να απαντήσετε κύριοι. Μόνο θεωρίες και @@. Λέει ο άλλος «μακριά μη τυχόν και τους μιλήσετε είναι όλες πορνες». Και πώς θα ρίξουμε γκομενα δηλαδή ρε ξεφτέρι; Με Τίντερ;

Για να σου λυθει η απορεια συναγωνιστη

Οταν σου ερθουν τα λευτα ...
Θα ερθουν και οι κωλοι...

Γιαυτο δουλευε οσο μπορεις

Τωρα και τα λευτα να σου ερθουνε
Παλι πουτανες θα γαμας...

Βλεπε Ροναλντο, Μπραντ Πιτ, και το φιλο μας τον Hugh Grand με την πουτανα απο τα Lidl ...!

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1

Για να σου λυθει η απορεια συναγωνιστη ...

Βλεπε Ροναλντο, Μπραντ Πιτ, και το φιλο μας τον Hugh Grand με την πουτανα απο τα Lidl ...!
.

Ώπα φίλε.. ο Μπράντ με πουτανα; Πού; Πότε;

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.719
Πόντοι
1.446

.

Η Angelina στην αιτηση διαζυγιου κατεθεσαι οτι ο Μπραντ εκανε παρτι με κοκα και πουτανες ... καθε ΣΚ στο LA...!

Γιαυτο θα πληρωσει χρυσαφι ... την πουτανα που παντρευτηκε...!

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
458
Πόντοι
21

Τι στο πούτσο; Αναπαράγουμε τα καλύτερα του Louis C.K. τώρα πια; Που έβγαλε την μικρόπουτσα του μπροστά σε δύο γκόμενες και έκανε μια φοβερή προσπάθεια να αυνανηστεί και όταν τον πήγαν στο δικαστήριο, λυθήκαν όλοι στα γέλια από την αφήγηση για το μέγεθος του πέους του δήθεν κωμικού;

Καλα τωρα η καθε μισανδρος κανει παραπονα. Και τι εκανε ο Louis C.K.? Επαιζε τη ψωλη του μεσα στο σπιτι του ή στο δωματιο του ξενοδοχειου του εν παρουσια καποιων γυναικων. Ενταξη ο τυπος ειναι λιγο κινκι αλλα δεν εκανε και κανα έγκλημα. Αν ηταν κανενας παιδαρας σιγουρα θα τον βοηθουσαν. Αλλα επειδη είναι ασχημος είναι ανώμαλος.

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1

.

Η Angelina στην αιτηση διαζυγιου κατεθεσαι οτι ο Μπραντ εκανε παρτι με κοκα και πουτανες ... καθε ΣΚ στο LA...!

Γιαυτο θα πληρωσει χρυσαφι ... την πουτανα που παντρευτηκε...!

Όχι ρε Μπράντ... τελικά μήπως δεν πρέπει να παντρευτώ και να κάνω παιδιά; Μια γνωστή μου μιλφα απ τη δουλειά με παιδι αυτό μου είπε «αν γυρνούσα το χρόνο πίσω δεν θα έκανα παιδί». Δε το περίμενα από Πιτ αυτό, είναι μακραν το role model μου από τότε που ανέβαινε τα βουνά με τον Δαυιδ στο Θιβέτ.

Φίλε με ξενέρωσε αυτό τώρα, δε κάνω πλακα.

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
458
Πόντοι
21
Αριστερό σκουπίδι! Τυχαίο? Μπαααα!!! :grin:

Αλήθεια... δεν έχω δει ένα σκουπιδάκι του site να λέει κάτι περί αυτού! Αλλά τι να πει. Είναι φάση jean που στηρίζει τον pussy ακόμα κι αν βρίζει μάνες, οικογένειες, παιδιά, κτλ, κτλ, κτλ!!!

THIS is left :grin:

Καλα τις εκανε γιατι πανε να βγαλουν χρηματα με την ομορφια τους. Να πανε να δουλεψουν σε καμια οικοδομη ή σε κανα χωραφι αν δεν τους αρεσει. Ετσι πολεμα ο κουμμουνισμος τον καπιταλισμο :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21

Θα επιχειρήσω να απαντήσω σύντομα χωρίς να εκπροσωπώ τους MgTow (δεν είμαι μέλος τους, εδώ τους έμαθα κι εγώ)
Σύμφωνα με την υπάρχουσα κατάσταση, εαν είσαι φτωχός και άσ(χ)ημος, έχεις μικρές έως ελάχιστες πιθανότητες να ρίξεις γκόμενα, ούτως ή άλλως. Έπειτα η κοινή ομολογία υποστηρίζει ότι εκείνες μας επιλέγουν. Είτε την αποδέχεσαι και παίζεις το κλασσικό και στημένο παιχνίδι τους (περιμένοντας ΜΠΑΣ και γαμήσεις ποτέ, αφού πρώτα πυρφορίσεις αρκετά κιόλας), είτε τις γράφεις τελείως στα παπάρια σου και αρχίζεις να εξασκείς την αρχαία μπουρδελική. Έχε κατά νου ότι όσο μαζικότερης υϊοθέτησης τύχει η δεύτερη εκδοχή, τόσο λιγότερο κόπο θα χρειάζεσαι να καταβάλλεις μελλοντικά για να τις κρεβατώνεις. Στο μεταξύ υπάρχει και η δυνατότητα αν τύχει (άκοπα και αβασάνιστα πάντα), να ρίξεις και λίγο μπάζωμα.
Την ερώτηση αν πρέπει ή όχι να παντρευτείς μόνον ως τρολλιά την εκλαμβάνω...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Απαντηση στον Στοκαδουρα γιατί το reply δεν παίζει σήμερα...

Συμφωνώ για το σχόλιο επι των διαφόρων Ολλανδίας Βελγιου αλλά όπως έγραψα οι βόρειοι Βέλγοι (Φλαμανδοι) έχουν πολιτισμικά πολλές ομοιότητες με τους Ολλανδούς. Αδυνατώ να καταλαβω πως είναι είναι σχεδόν κόκκινοι στο χάρτη με τους γείτονες Ολλανδούς σχεδόν πράσινους. Έχουν όντως θέματα παιδοφιλίας αλλά δεν τους θεωρώ εντελώς σάπια χώρα σε αυτά τα θέματα.
Ο Αλμοδοβάρ έκανε το 1993 την ταινία Kika μια κοινωνική αλληγορική σάτιρα όπου χρησιμοποιεί μια σκηνή βιασμού με ιδιαίτερα κωμικό τρόπο για να σατιρίσει τον ρόλο των media στη καθημερινότητα ( κατά τη γνώμη μου) Αν το έργο γυριζόταν σήμερα το πιο πιθανό είναι ότι θα έβλεπε την πρεμιέρα πίσω από τα Καγκελα....Άλλες εποχές βέβαια, όπου η πολιτική ορθότητα δεν είχε προλάβει να ισοπεδώσει κάθε έννοια δημιουργικότητας και διαφορετικότητας. Να το πάω και πιο πέρα ? Φαντάσου τη Λυσιστρατη του Αριστοφάνη ειδωμένη από το πρισμα της σημερινής επικρατούσας άποψης...θα ηταν μπαναρισμενο έργο αν και απόλυτα υπέρ του γυναικείου φύλλου.
Toυς Ολλανδούς τους έχω ζήσει επαγγελματικά. Τους βγάζω το καπέλο σε πολλά πράγματα και κατανοώ πλήρως γιατί είναι κορυφαίοι εμπορικά, εκμεταλλευόμενοι την ουσιαστικά τεχνητή χώρα τους ως αφετηρία. Βέλγους και Λουξεμβούργιους ελάχιστα. Αλλά μου έδωσαν την εντύπωση ενός άλλου λαού. Βέβαια εγώ ήρθα σε επαφή με Γαλλόφωνους.
Την έχω δει την "Kίκα", όπως και τις περισσότερες ταινίες του Αλμοδοβάρ. Για μένα πιο έντονη ιστορία κακοποίησης είναι το "Μίλα της". Μια πολύ καλή ταινία επίσης. Αν και οι μύστες εδώ πιρφόρο θα τον ανεβοκατέβαζαν το νοσοκόμο. Αλλά δεν γίνεται να φιμώνεται η καλλιτεχνική δημιουργία υπό το φόβο της πολιτικής ορθότητας. Τι να πει το Irreversible; Και ως ομοφοβικό κατηγορήθηκε και την περιβόητη σκηνή βιασμού-σοδομισμού της Μπελούτσι περιείχε. Τι έπρεπε να γίνει; Να απαγορεύσουν την προβολή της ταινίας; Ο Αλμοδοβάρ, αν δεν κάνω λάθος, ομοφυλόφιλος δήλωσε και νομίζω ήταν ο πρώτος που παρουσίασε ταινία με τρανς στο κοινό. Είχε λατρεία στο γυναικείο φύλο. Λόγω μητέρας φυσικά. Και σήμερα να γύριζε την "Κικα", πάλι εύσημα θα του έδιναν. Εδω ο Πολάνσκι έσμιγε ερωτικά με 13χρονα κοριτσάκια και ο Κίνσκι κακοποιούσε τις κόρες του. Καλλιτεχνικά όμως δε μειώθηκε η αξία τους. Ο Μπράντο στο "Τελευταίο τανγκό στο Παρίσι" "σοδόμισε" τη Σνάιντερ με το βούτυρο. Παρόλο που η σκηνή ήταν καθαρή περίπτωση κακοποίησης, το παραδέχθηκαν και οι ίδιοι και η ταινία καθαρά μισογυνική, Μύθος παραμένει. Κι αυτός κι ο Μπερτολούτσι. Κι εκείνη που εξαφανίστηκε στην κυριολεξία είναι η Σνάιντερ.
Ο "Έλληνας γείτονας" του Φασμπίντερ θεωρήθηκε αριστούργημα. Αν παιζόταν σήμερα στις οθόνες, ζήτημα να έφτανε ένας στους χίλιους να αντέξει να τη δει μέχρι το τέλος. Θα τον μήνυαν για κακοποιηση του κοινού. :) Αλλά η ψυχογραφία των συμπατριωτών του είναι επίκαιρη ακόμα. Σαν να μην άλλαξε τίποτα εκεί.
Γενικά δε μπορεί να βάλεις την τέχνη σε καλούπια.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
To να λες σε κάποια ή μου κάθεσαι ή την πρώτη σου Ολυμπιάδα και όλα όσα για τα οποία κοπίασες ξέχασέ τα, το εντάσσεις στην "ή βία ψυχολογική"; Λογικά ναι.
.......

stokadoura δυό σχόλια σε όσα έγραψες χθες και προχθες.
-πρώτα για το παραπάνω : με συγχωρείς αλλά ούτε η Μπεκατώρου δεν λέει ότι ειπωθηκε εκ μέρους του κάτι τέτοιο ως απειλή. Άλλο αν το σκεφτόταν η ίδια ως ενδεχόμενο και άλλο να το έχει πει ο ίδιος για να την αναγκάσει να του κάτσει. Και γενικώς από τα λεγόμενά της όπως παρουσιάζονται εδώ δεν προκύπτει πουθενά οποιαδήποτε μορφή απειλης. Αν δεν έχει πει κάτι άλλο στην Εισαγγελία αυτά που περιγράφει για να καταλήξει να πει ότι βιάστηκε για μένα φαίνονται προσβολή της νοημοσύνης.

-για τα όσα είπε η Αξιόγλου έχω την εντύπωση πως το γεγονός ότι ξέρεις πράγματα για την ίδια επηρεάζει το πως κρίνεις αυτά που είπε στο συγκεκριμένο θέμα. Για μένα που δεν την ξέρω και απλά διαβάζω τα λόγια της ως μόνο "στραβό" θα έλεγα πως αυτά θα ταίριαζαν 'ισως 100 χρόνια πριν που η ζωή δεν ήταν απελευθερωμήνη, οι γυναίκες δεν ήταν ανεξάρτητες κλπ. τότε που έπρεπε να προσέχουν και το παραμικρό. Σήμερα φυσικά και δεν κρίνουμε μια γυναίκα που πάει στο δωμάτιο ενός μοναχικού άνδρα, πολύ περισσότερο δεν θα το θεωρούσαμε συναίνεση για σεξ. Αλλά όταν αυτός ο ίδιος άνδρας σε έχει φιλήσει πριν από λίγο στο τελείως άκυρο και εσύ στη συνέχεια πας στο δωμάτιό του αντί να του ζητήσεις το λόγο για αυτό που έκανε τότε η φράση της Αξιόγλου παύει να είναι τελείως άκυρη ακόμη και στην σημερινή εποχή.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.104
Πόντοι
6.056
μιλαει η στραπου η Φωφω ο Σεργουλοπουλος που την εχει πεσει και στα κρουστικα δραπανα να του βυθοσκοπησουν τον πατο:angry:
:confused::confused::confused:
Aυτος τουλαχιστον τα χωνε στα γκει-πραιντ παρειντ πως τα λενε και τα κατεκρινε.οχι σαν κατι αλλους εναλλακτικους,συστημικους,μεινστριμ παπαρες που χειροκροτουν καθε καινουργια παπαρια που βγαινει :confused: :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom