Νέα

H κακοποίηση της Μπεκατώρου και η Κολομβιανή «δημοκρατία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
458
Πόντοι
21
Εμενα με βιασε μια κοπελα στην Φιλης μεσα σε ένα σπιτακι που από εξω εχει κοκκινο φωτακι. Μπηκα μεσα της εδωσα 20 ευρωπουλα και eβαλε το πουλι μου στο στόμα της χωρις να της δωσω τη γραπτη συγκαταθεση μου

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Εμενα με βιασε μια κοπελα στην Φιλης μεσα σε ένα σπιτακι που από εξω εχει κοκκινο φωτακι. Μπηκα μεσα της εδωσα 20 ευρωπουλα και eβαλε το πουλι μου στο στόμα της χωρις να της δωσω τη γραπτη συγκαταθεση μου
φιλε πολυ σωστα τα λες. εαν μπηκες να γαμησεις και αυτη σου εκανε πιπα ειναι τοσο σοβαρο οσο εαν μια γυναικα θελει να το φαει απο το μουνι και το τρωει απο τον κωλο. αυτο ειναι καθαρος βιασμος. η και ακομα χειροτερα εαν την γαμας και βγαλεις το προφυλαχτυκο χωρις την συγκαταθεση της

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τραβελομουρα Αντριαννα Παρασκευοπουλου ρωταει πριν λιγο στην ΕΡΤ το αλλο το σαπακι τη Παπουτσακη:angry:
-υπαρχει ομερτα θανατου στο θεατρο;

ο Υaguza ο Κιμουλης δεν συγχωρει τυποι,ετσι και δεν του κατσουν κοβει δαχτυλα:huh:
:confused::confused::confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
:wanker:
Ξεφεύγουν οι καταγγελίες: Κατηγορίες ακόμα και για τον ήρωα των παιδιών, Νίκο Πιλάβιο

η ηθοποιός Ζώγια Σεβαστιανού έγραφε:
«Ότι στο χώρο μας (όπως και σε πολλούς άλλους εργασιακούς χώρους) συνέβαινε και συμβαίνει από παρενόχληση έως κακοποίηση κάθε είδους, είναι γνωστό και κανείς μας δεν πέφτει απ’τα σύννεφα. Κι επειδή υποψιάζομαι ότι ο Κιμούλης πάει να γίνει, όχι άδικα, το εξιλαστήριο θύμα, παραθέτω κάνα δυο ονοματάκια ακόμα, από τα οποία είχα προσωπική εμπειρία παρενόχλησης. Νίκος Πιλάβιος (ναι, ο συμπαθέστατος κυριούλης με τις εκπομπές για παιδιά}, Θύμιος Καρακατσάνης (καθόλου συγχωρεμένος), Γιώργης Χριστοφυλάκης (προοδευτικός σκηνοθέτης). Απλώς τότε αυτή η κατάσταση θεωρούνταν κανονική στο χώρο και το μόνο που μπορούσες να κάνεις ήταν να απομακρυνθείς. Σίγουρα όχι να καταγγείλεις μια και το να “σου την πέσει” κάποιος στον εργασιακό χώρο δεν ήταν δα κι έγκλημα! Άσχετα αν αυτός ο κάποιος είχε την εξουσία του εργασιακού σου μέλλοντος και την εκμεταλλευόταν μέχρις εσχάτων. Το να γίνει λοιπόν μια κίνηση να στιγματιστεί τουλάχιστον, αυτή η διεστραμμένη κανονικότητα, μόνο θετικά μπορώ να το δω. Και μπράβο στη #ΖεταΔουκα που το ξεκίνησε. Είναι πολύ σημαντικό να φοβηθούν. Και μόνο γι’αυτο αξίζει!
pilavios-710x401.jpg

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Ο βαλκάνιος πουτσαρας ακομα να καταγγείλει την παρενόχληση που υπέστη από μένα αυτές τις μέρες;

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.570
Πόντοι
1.706
Θα σας προτεινα να αφησετε τα πικροχολα σχολια και τις κλαψες.....εχει τρελες, εχει χοντρες, εχει απο ολα ο μπαξες....αλλα και περισσοτερες ειναι σε απολυτους αριθμους και πολλοι αντρες δεν ειναι αντρες..οποτε εχετε ολοι τυχη ....αν αλλαξετε μυαλα ,αρχισετε να μιλατε ωραια ,αρχισετε να φερεστε σωστα και να κινηστε εξυπνα ....κακοτοπιες εχει παντου,δεν γινετε να απαγορευτουν ,πρεπει να μαθετε οταν τις βλεπετε να φευγετε....Μια χαρα ειναι οι γυναικες,σκετη καβλα θα ελεγα....και βεβαιως θελουν να γαμηθουν ξεκολληστε απο τον μικροκοσμο σας...αν ηταν να γαμανε μονο οι κοιλιακοι και τα λεφτα θα ειχε αλλαξει πολικοτητα ο πλανητης....ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ!

«εχει τρελες, εχει χοντρες,»... κανείς όμως δε νοιάζεται, φίλτατε γι αυτές

«αλλα και περισσοτερες ειναι σε απολυτους αριθμους και πολλοι αντρες δεν ειναι αντρες»
Αυτό δεν τις πτοεί καθόλου στο να κρατήσουν τις απαιτήσεις τους εκεί ψηλά στον ουρανό. Μάλιστα όσες single έχει τύχει να ακούσω, λένε ότι καλλίτερα μόνη παρά με έναν μαλάκα. Έπειτα δείχνουν να μην ανέχονται τίποτα πλέον και αποφεύγουν τους συμβιβασμούς.

«οποτε εχετε ολοι τυχη ....αν αλλαξετε μυαλα ,αρχισετε να μιλατε ωραια ,αρχισετε να φερεστε σωστα και να κινηστε εξυπνα»
Ωραία μιλάμε και σχεδόν η πλειοψηφία έχει και πλούσιο φρασεολόγιο. Τα άλλα δύο που αναφέρεις τα ακούω βερεσέ· μπορεί με αυτά να εννοείς πολλά πράγματα, με τα οποία όπως σε έχω κόψει μάλλον θα διαφωνούσα.

«Μια χαρα ειναι οι γυναικες,σκετη καβλα θα ελεγα....και βεβαιως θελουν να γαμηθουν»
Από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας εσύ κρίνεις ότι είναι μια χαρά;;;
Φυσικά και θέλουν να γαμηθούν και εμείς να τις γαμήσουμε. Εμείς ωστόσο θέλουμε ΜΟΝΟΝ να τις γαμήσουμε και δεν πολυενδιαφερόμαστε για τα υπόλοιπα στοιχεία του χαρακτήρα τους. Το πρόβλημα όμως είναι ότι εκείνες θέλουν πρώτα να συμφωνήσεις με τους όρους και τις προϋποθέσεις τους (λες και πρόκειται για άδεια για λειτουργικό σύστημα ή software), να τους αρέσεις εμφανισιακά κι εσύ, να κάνεις το κυνηγητό, να εγκρίνουν το χαρακτήρα σου, να δέχεσαι να πηγαίνεις με τα νερά τους και απ ότι διαπιστώσαμε προσφάτως (με αφορμή το παρόν νήμα), να ρισκάρεις ότι δεν θα ρετάρουν τελείως και θ αρχίσουν να επιτίθενται αργότερα με καταγγελίες, επειδή συνειδητοποίησαν σε δευτερότριτο χρόνο ότι τις είχες πληγώσει.

«αν ηταν να γαμανε μονο οι κοιλιακοι και τα λεφτα θα...»
Για τους κοιλιακούς θα συμφωνήσω γιατί συνήθως τις κυριεύουν τα κόμπλεξ τους και δεν θέλουν να νοιώθουν μειονεκτικά δίπλα σε φετωμένους σφίχτες. Δεν είπε κανείς ότι θα γαμούν μόνον όσοι έχουν λεφτά, αλλά ότι οι λεφτάδες θα αποτελούν μεγαλύτερο μαγνήτη για κείνες και ότι τελικά οι λεφτάδες θα απολαμβάνουν τη μερίδα του λέοντος. Ελάχιστοι παρόλαυτα από εμάς δείχνουν να έχουν πρόβλημα με αυτό, σε αντίθεση με εκείνες που ενώ λένε ότι δεν ενδιαφέρονται γι αυτά, όταν τις πολιορκεί ένας λεφτάς, ενδίδουν ευκολότερα.

Eίσαι από τους λίγους λευκούς ιππότες με τόσο μεγάλο entitlement. Πρέπει να θεωρείς τις γυναίκες πλάσματα μεγάλης μυθικότητας, βγαλμένα από έργο του Ομήρου. Τέτοιο πυρφοριλίκι που κουβαλάς δηλαδή, ούτε ο Προμηθέας...
Ωραιος ο σεβασμιοτατος

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
προς stokadoura1, δεν ξέρω γιατί δεν παίρνει την απάντηση

χαίρομαι λοιπόν που δεν το θεωρείς βιασμό, αλλά αν θες κακοποιητική συμπεριφορά και εκμετάλλευση της θέσης του, εγώ συμφωνώ. Η δικιά μου άποψη, είναι ότι η έννοια του Βιασμού περιέχει τη βία. Βία, ή απειλή βίας σωματικής, ή βία ψυχολογική. Η κυρία Μπεκατώρου έδρασε ΑΚΡΙΒΩΣ όπως έχω πει στην κόρη μου να μην κάνει. Θέλεις να πας με κάποιον; πήγαινε. Δεν θέλεις; Μην πας. Το στυλάκι κάνω τη χαζή και δεν καταλαβαίνω ποιος είναι ο σκοπός ενός ώριμου μοναχικού άντρα που με πάει στο δωμάτιο του Ξενοδοχείου του (αφού με έχει φιλήσει πρώτα) κι εγώ τον ακολουθώ καλόπιστα, ΚΑΝΑΜΕ πως το πιστεύαμε στα εφηβικά μας χρόνια, άντε μέχρι τα 20. Τα κορίτσια περνάνε δύο χρόνια γρηγορότερα την εφηβεία από τα αγόρια, απλά βάλε 20τυχαίες 17χρονες δίπλα σε 20 τυχαίους 17χρονους. Γυναίκες δίπλα σε αγόρια. Κι εσένα μπορεί να μην σε ενοχλεί το γεγονός πως μπορεί να γνωρίσεις κάποια στις διακοπές, να πάτε στο δωμάτιό σου, να γαμηθείτε και την άλλη μέρα να σε κατηγορήσει για βιασμό, εμένα με ενοχλεί. Και οι αθλητές Ολυμπιακού επιπέδου δεν έχουν σχέση όχι μόνο από σωματική άποψη, αλλά κυρίως από ψυχική αντοχή με το μέσο άνθρωπο. Το 11χρονο άργησε τρία χρόνια, ακριβώς επειδή ήταν 11χρονο, αλλά το είπε. Γιατί η Ολυμπιονίκης με το βάρος δύο Ολυμπιακών Μεταλλίων δεν τον κατήγγειλε, όταν η Ελλάδα ήταν στα πόδια της και ο βιασμός δεν είχε παραγραφεί; και δεν σε βάζει σε σκέψεις, ούτε σε ενοχλεί το γεγονός πως δεν το είχε αναφέρει στον πρώην σύζυγο; και ναι, εγώ αυτή την πράξη την ονομάζω συναίνεση, όχι βιασμό
To να λες σε κάποια ή μου κάθεσαι ή την πρώτη σου Ολυμπιάδα και όλα όσα για τα οποία κοπίασες ξέχασέ τα, το εντάσσεις στην "ή βία ψυχολογική"; Λογικά ναι.
Οι αθλητές έχουν την ίδια ψυχική αντοχή με το μέσο άνθρωπο. Οι πρωταθλητές είναι κατά βάση χημικά κατασκευάσματα ακόμα και σε τεχνικά αθλήματα, όπως η σκοποβολή. Σε κάποια μόνον αγχολυτικών και ανάλογων ψυχιατρικών σκευασμάτων. Το γιατί δεν το είπε στον πρώην της δε μπορώ να ξέρω. Προφανώς δεν τα πήγαιναν καλά και γιαυτό είναι πρώην της. Το γιατί δεν το κατήγγειλε όταν πλέον ήταν πιο ισχυρή, απορώ κι εγώ. Διάβασα κι εκείνο το "ήξερε πως να χαλαρώνει τις άμυνές μου" και γιαυτό έγραψα πως ανέχθηκε τις ορέξεις του παράγοντα ζυγίζοντας τις συνέπειες της άρνησής της. Εννοείται πως ήξερε τι θέλει από κείνη. Συναίνεση δεν ήταν. Συναινετικό είναι το σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων που θέλουν να γαμηθούν αμοιβαία. Αυτή δεν ήθελε. Γιαυτό και γράφω για κακοποιητική συμπεριφορά αυτού και εκμετάλλευση της θέσης του.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Σιγα μην παρουμε και υπευθυνη δηλωση για να κουτουπωσουμε την αλλη!
Τον εφαγε γιατι ηθελε αλλιώς να σηκωνόταν να φύγει.
Τωρα θυμηθηκε οτι ηταν μικροτουτσουνος και της ξινιζει!
Προφανως θελει καρεκλα στην εξουσια για να εξασφαλισει τη συνταξη της οποτε τα εκανε πουτανα ολα!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ΜΠΟΚΟΛΕ το γνωστό προβλημα. Απαντώ στο δεύτερο ποστ σου με αυτό, γιατί παράθεση γιοκ.

Εδώ δε λέει πως αθωώθηκε ο Στρος Καν. Λέει πως οι κατήγοροι έκριναν πως οι συνήγοροί του θα μπορούσαν να πατήσουν στο παρελθόν της μηνύτριας, για να θολώσουν την εικόνα της στη δίκη. Που λόγω της ιδιομορφίας του αμερικανικού δικαστικού συστήματος, όπου δεν ισχύει το τεκμήριο της αθωώτητας, αυτά τα ψάχνουν οι αντίδικοι μέχρι τελείας και παίζουν και μεγάλο ρόλο. Αυτό δήλωσε και ο Στρος, πως η καμαριέρα επιλέχθηκε από τις Γαλλικές μυστικές υπηρεσίας λόγω του παρελθόντος της σε ανάλογες υποθέσεις και είχε και κάτι δικαστικές περιπέτειες στη χώρα της εξ αυτών. Μπήκε στο δωμάτιό του έτοιμη για σεξ, είπε χαρακτηριστικά. Αλλά το αστικό μέρος της υπόθεσης(αν το λέω σωστά γιατί δεν είμαι και νομικός) το έχανε, γιαυτό και πήγαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό και έδωσε το 1,5 εκατομμύριο.
Paris: Disgraced former IMF chief Dominique Strauss-Kahn paid a settlement of $1.5 million (1.1 million euros) to the New York hotel maid who accused him of sexual assault, a French newspaper reported Sunday.
Citing sources close to Strauss-Kahn, Le Journal du Dimanche said Nafissatou Diallo had received the payment under a confidential deal reached to settle her civil suit against him.
The newspaper said Diallo went away with about 70 percent of the sum after paying her defence team.
A judge announced the deal last month, with reports at the time suggesting Strauss-Kahn had paid up to $5 million in the settlement.
Diallo also received a payout from the New York Post, which she had sued for reporting that she worked as a prostitute.
The incident disgraced Strauss-Kahn before a worldwide audience, forcing him to resign his IMF post and wrecking his chances of becoming French president.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
"Οι κυρίες, αν δεν έχουν ευαρέσκεια, δεν μπαίνουν στα δωμάτια μοναχικών ανδρών." ≈ Οι κυρίες δεν έχουν δουλειά σε δωμάτια μοναχικών ανδρών που δεν εἶναι αρεστοί και ευχάριστοι σε αυτές (έτσι δηλώνει πως είχε μάθει εκείνη από τη παιδική της ηλικία)

Νομίζω παρεξήγησες το κεντρικό μήνυμα της τοποθέτησης της. Αυτό που εν ολίγοις και με απλά λόγια ήθελε να πει είναι ότι «καλά κουκλίτσα μου, αφού ξέρεις (ή τουλάχιστον έπρεπε να γνωρίζεις) τι πονηρά ζώα είναι οι άντρες δεν ψυλλιάστηκες που θα τη πάει τη δουλειά και αυτό το ζώο; δεν κοίταξες δηλαδή να αυτοπροστατευτείς;». Την αντιπαραβολή με τη κοκκινοσκουφίτσα φαίνεται να τη κάνει για να μειώσει εμάς και να τονίσει την αθωότητα της σόφης (μας ταυτίζει με το λύκο που κοιτά πως θα αποπλανήσει). Το επιβεβαιώνει εμμέσως και στη συνέχεια λέγοντας «ας βάλει περισσότερες γυναίκες σε θέσεις εξουσίας η κυβέρνηση, αφού αφενός δεν έχουμε τεράστιες δόσεις τεστοστερόνης και έτσι δεν είμαστε λύκοι και αφετέρου η γυναικεία φύση προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να δημ.....[πούτσες μπλε]....». Πάντως και γω δεν βρίσκω να θέτει εν αμφιβόλῳ την ηθική της.

Σχετικά με αυτά που λες παρακάτω
(«Μπορεί και να ξεκινήσει τα προκαταρτικά και αν για οποιοδήποτε λόγο το μετανιώσει, να πει ΟΧΙ και να φύγει;»)
Μπορεί, αλλά όχι ύστερα να κουνά δάχτυλα και να προβαίνει σε καταγγελίες για σεξ παρενόχληση, είτε επειδή το μετάνοιωσε, είτε απλώς και μόνον της ήρθε να βλάψει τον άλλο.

( «...Γιατί κάτι τέτοιο μας λέει η Αξιόγλου. Ότι δε δικαιούται να μιλά γιατί πήγε στο δωμάτιο»)
Είπε ευθέως ότι έκανε άριστα που το δημοσιοποίησε, ακόμα και μετά τη πάροδο τόσων ετών
Αφου λοιπόν πήγε, τα 'θελε όσα έπαθε. Αφού δεν κοίταξε να αυτοπροστατευτεί. Γιατί οι κυρίες έχουν συγκεκριμένη συμπεριφορά. Αν αυτό δεν είναι αμφισβήτηση του ήθους της Μπεκατώρου..... Άλλωστε το κατάλαβε και η ίδια η Αξιόγλου και επανήλθε μετά το κράξιμο. «Ουδόλως μίλησα έτσι, για να θίξω ή για να υπαινιχθώ έλλειψη ηθικού υποβάθρου».
Στις πούτσες μπλε συμφωνούμε.
Για παρενόχληση μπορεί γιατί αυτός είναι ο ορισμός της παρενόχλησης. Το ζητούμενο εδώ είναι για ποιό λόγο να το κάνει μετά από τόσα χρόνια, αφου παρεγράφη το αδίκημα.
Το ευθέως θυμίζει το "να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω λάδι". Σε μια χώρα όπου το 32%, σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο, πιστεύει πως το σεξ χωρίς συγκατάθεση μπορεί να δικαιολογείται σε συγκεκριμένες καταστάσεις, όπως το να πας εθελοντικά στο σπίτι με κάποιον, για παράδειγμα μετά από πάρτι ή ραντεβού ή το να μη λες ξεκάθαρα όχι ή να μην αντιστέκεσαι

Πηγή: iefimerida.gr -
URL]]

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
458
Πόντοι
21
Αληθινή ιστορια
Νταλαβεριζομουν με μια Βραζιλιανα η οποια μου ελεγε όχι αλλα ταυτοχρονα γελουσε και έγνεφε καταφατικά. Βιασμος και αυτό…

Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Σε ποιους αραγε απο εδω μεσα τους εξεπληξε η " καταγγελια " της Αριελ Κωνσταντινιδη?

ΥΓ : Πριν απο μερικα χρονια,ηταν τρομερο νιμου σε καποια σειρα στην τιβι παρεπιπτοντως

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
φιλε πολυ σωστα τα λες. εαν μπηκες να γαμησεις και αυτη σου εκανε πιπα ειναι τοσο σοβαρο οσο εαν μια γυναικα θελει να το φαει απο το μουνι και το τρωει απο τον κωλο. αυτο ειναι καθαρος βιασμος. η και ακομα χειροτερα εαν την γαμας και βγαλεις το προφυλαχτυκο χωρις την συγκαταθεση της
Εγώ έδωσα τη ρητή συγκατάθεση μου για πίπα - πισοκωλητό που ήταν στο πρόγραμμα, αλλά αυτή μου έγλυψε και τα αρχίδια χωρίς εγώ να δώσω τη συγκατάθεση μου.
Να πάρω την αστυνομία;

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
"Οι κυρίες, αν δεν έχουν ευαρέσκεια, δεν μπαίνουν στα δωμάτια μοναχικών ανδρών." ≈ Οι κυρίες δεν έχουν δουλειά σε δωμάτια μοναχικών ανδρών που δεν εἶναι αρεστοί και ευχάριστοι σε αυτές (έτσι δηλώνει πως είχε μάθει εκείνη από τη παιδική της ηλικία)

Νομίζω παρεξήγησες το κεντρικό μήνυμα της τοποθέτησης της. Αυτό που εν ολίγοις και με απλά λόγια ήθελε να πει είναι ότι «καλά κουκλίτσα μου, αφού ξέρεις (ή τουλάχιστον έπρεπε να γνωρίζεις) τι πονηρά ζώα είναι οι άντρες δεν ψυλλιάστηκες που θα τη πάει τη δουλειά και αυτό το ζώο; δεν κοίταξες δηλαδή να αυτοπροστατευτείς;». Την αντιπαραβολή με τη κοκκινοσκουφίτσα φαίνεται να τη κάνει για να μειώσει εμάς και να τονίσει την αθωότητα της σόφης (μας ταυτίζει με το λύκο που κοιτά πως θα αποπλανήσει). Το επιβεβαιώνει εμμέσως και στη συνέχεια λέγοντας «ας βάλει περισσότερες γυναίκες σε θέσεις εξουσίας η κυβέρνηση, αφού αφενός δεν έχουμε τεράστιες δόσεις τεστοστερόνης και έτσι δεν είμαστε λύκοι και αφετέρου η γυναικεία φύση προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να δημ.....[πούτσες μπλε]....». Πάντως και γω δεν βρίσκω να θέτει εν αμφιβόλῳ την ηθική της.

Σχετικά με αυτά που λες παρακάτω
(«Μπορεί και να ξεκινήσει τα προκαταρτικά και αν για οποιοδήποτε λόγο το μετανιώσει, να πει ΟΧΙ και να φύγει;»)
Μπορεί, αλλά όχι ύστερα να κουνά δάχτυλα και να προβαίνει σε καταγγελίες για σεξ παρενόχληση, είτε επειδή το μετάνοιωσε, είτε απλώς και μόνον της ήρθε να βλάψει τον άλλο.

( «...Γιατί κάτι τέτοιο μας λέει η Αξιόγλου. Ότι δε δικαιούται να μιλά γιατί πήγε στο δωμάτιο»)
Είπε ευθέως ότι έκανε άριστα που το δημοσιοποίησε, ακόμα και μετά τη πάροδο τόσων ετών
Αφου λοιπόν πήγε, τα 'θελε όσα έπαθε. Αφού δεν κοίταξε να αυτοπροστατευτεί. Γιατί οι κυρίες έχουν συγκεκριμένη συμπεριφορά. Αν αυτό δεν είναι αμφισβήτηση του ήθους της Μπεκατώρου..... Άλλωστε το κατάλαβε και η ίδια η Αξιόγλου και επανήλθε μετά το κράξιμο. «Ουδόλως μίλησα έτσι, για να θίξω ή για να υπαινιχθώ έλλειψη ηθικού υποβάθρου».
Στις πούτσες μπλε συμφωνούμε.
Για παρενόχληση μπορεί γιατί αυτός είναι ο ορισμός της παρενόχλησης. Το ζητούμενο εδώ είναι για ποιό λόγο να το κάνει μετά από τόσα χρόνια, αφου παρεγράφη το αδίκημα.
Το ευθέως θυμίζει το "να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω λάδι". Σε μια χώρα όπου το 32%, σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο, πιστεύει πως το σεξ χωρίς συγκατάθεση μπορεί να δικαιολογείται σε συγκεκριμένες καταστάσεις, όπως το να πας εθελοντικά στο σπίτι με κάποιον, για παράδειγμα μετά από πάρτι ή ραντεβού ή το να μη λες ξεκάθαρα όχι ή να μην αντιστέκεσαι

Πηγή: iefimerida.gr - https://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/archive-files/xartis.29.11.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
O χάρτης αυτός δεν βγάζει και πολύ νόημα...
Ολλανδία και Βέλγιο είναι πρακτικά μια χώρα (ιδιαιτέρως με τα βόρεια του Βελγιου) παρ’ όλα αυτά τεράστια διαφορά στο acceptance. Επιπλέον σύμφωνα με τον χάρτη ο Αλμοδοβάρ είναι Ρουμάνος...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αριστερό σκουπίδι! Τυχαίο? Μπαααα!!! :grin:

Αλήθεια... δεν έχω δει ένα σκουπιδάκι του site να λέει κάτι περί αυτού! Αλλά τι να πει. Είναι φάση jean που στηρίζει τον pussy ακόμα κι αν βρίζει μάνες, οικογένειες, παιδιά, κτλ, κτλ, κτλ!!!

THIS is left :grin:

Συνημμένα

• ξεφτιλας.png
    ξεφτιλας.png
    495,6 KB · Εμφανίσεις: 18

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μπαρμπαγκεμπελισκο

ΤΙ ΔΙΑΜΗΝΥΕΙ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ
Γιώργος Κιμούλης: Με μήνυση απαντά ο ηθοποιός στις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα -«Ψευδή και απαράδεκτα όσα είπε»
Πηγή: iefimerida.gr -

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μπαρμπαγκεμπελισκο

Την απόφασή της να αποσύρει την υποψηφιότητά της από τις δημοτικές εκλογές για το Δήμο Αθηναίων ανακοίνωσε η ηθοποιός Ζέτα Δούκα.

Υπενθυμίζεται ότι η γνωστή ηθοποιός επρόκειτο να κατέβει με τον Κώστα Μπακογιάννη ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, κάτι που όμως δε θα γίνει

Καλα το παει ο κουλης για να σκεπασει τις πομπες του εναντια στο λαο

Βγαζει καθε πικραμενη

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μπαρμπαγκεμπελισκο

Την απόφασή της να αποσύρει την υποψηφιότητά της από τις δημοτικές εκλογές για το Δήμο Αθηναίων ανακοίνωσε η ηθοποιός Ζέτα Δούκα.

Υπενθυμίζεται ότι η γνωστή ηθοποιός επρόκειτο να κατέβει με τον Κώστα Μπακογιάννη ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, κάτι που όμως δε θα γίνει

Καλα το παει ο κουλης για να σκεπασει τις πομπες του εναντια στο λαο

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Όπως είπα πριν... ο μεγαλύτερο μαλακοπίτουρας ever and beyond!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Συνημμένα

• χωνας_χαυγιτης.png
    χωνας_χαυγιτης.png
    303,3 KB · Εμφανίσεις: 21

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
https://[URL unfurl="true"]www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2014/01/paul_joseph_goebbels_1_by_laura_vw-d5600s3.jpg[/img[/URL]]

Καλα το πας γκεμπελισκο

Ο προγονος ειναι περηφανος για σενα

Συνεχισε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom