Όχι ρε φίλε. Σιγά, τι να με φθονείς; Αν και δε λέω ψέμματα, ένας απλός συνηθισμένος άνθρωπος είμαι. Σαν και μένα ένα σωρό εκεί έξω. Σιγά τη γαμιστερή εικόνα. Έχω δει ένα σωρό καλύτερους από μένα. Κι υπάρχουν κι άλλοι τόσοι που δεν τους ξέρω. Απλά τρολάρω τον Ζανκλώ που γράφει κάτι ανάλογα. Καλό παιδί αλλά το βγάζει από τα μάτια με τα παλαβά που γράφει SmileBig
Τη συγκεκριμένη και την κάθε ανάλογη, αν δεν έχεις έρθει σε επαφή μαζί της δε μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ. Πολιτικό ψώνιο εκ πρώτης, που είναι δεκαπέντε κοντά χρόνια υποψήφια με δύο κόμματα και δεν έχει εκλεγεί ποτέ. Ούτε και πρόκειται. Αλλά δεν είναι μόνον αυτό. Απλά δε μπορείς να καταλάβεις αν δεν την ξέρεις, όχι απαραίτητα προσωπικά αλλά και σαν δημόσιο πρόσωπο.
Όσον αφορά τα λόγια της, είναι μια προσπάθεια να δείξει ότι η ηθική της Μπεκατώρου είναι συζητήσιμη, γιατί μπήκε στο δωμάτιο του τύπου. Αυτό το θεωρώ απαράδεκτο. Έχει το δικαίωμα οποιαδήποτε γυναίκα να πάει στο δωμάτιο ενός άντρα και να φύγει όποτε θέλει; Μπορεί να πιει ένα ποτό και να συζητήσει ότι της καπνίσει και να φύγει; Μπορεί και να ξεκινήσει τα προκαταρτικά και αν για οποιοδήποτε λόγο το μετανιώσει, να πει ΟΧΙ και να φύγει; Ή πρέπει σώνει και καλά να καθήσει να γαμηθεί, ακόμα και με τη βία, επειδή πήγε στο δωμάτιο; Γιατί κάτι τέτοιο μας λέει η Αξιόγλου. Ότι δε δικαιούται να μιλά γιατί πήγε στο δωμάτιο. Γιαυτό και την κράζουν. Βάζει και κάτι σάλτσες περί μικρασιάτικης ηθικής και κοκκινοσκουφίτσες και δένει το γλυκό.
Η δική σου η θεση ποιά είναι;
Ότι αφού έκλεισε την πόρτα πίσω της δε δύναται να υπάρξει βιασμός; Συμφωνείς με την Αξιόγλου;
"Οι κυρίες, αν δεν έχουν ευαρέσκεια, δεν μπαίνουν στα δωμάτια μοναχικών ανδρών." Δηλαδή;
Εγώ τη δική μου την έγραψα μια σελίδα πίσω. Δεν παίρνω τη θέση της Μπεκατώρου, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με το αν πήγε μόνη της στο δωμάτιο αλλά με το ότι σύμφωνα με όσα λέει ανέχθηκε τις ορέξεις του τύπου, σκεφθόμενη τις συνέπειες στην καριέρα της. Κατάχρηση εξουσίας από τον τύπο, κακοποιητική συμπεριφορά, αλλά μέχρις εκεί.