Νέα

H κακοποίηση της Μπεκατώρου και η Κολομβιανή «δημοκρατία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

anatoliz

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2009
Like
143
Πόντοι
1
παντως του κιμουλη πρεπει να του επεσαν και οι τελευταιες τριχες που ειχε στο αεροδρομιο που εχει για κεφαλι....ακουσα μια συνεντευξη του και ο τυπος δεν ηξερε αν πρεπει να κλαψει ή να γελασει με αυτα που τον κατηγορουσαν....
το ξερετε οτι αυτη η ηθοποιος μεταξυ αλλων τον κατηγορει οτι ηταν αρρωστη στο θεατρο και πονουσε ο λαιμος της και ο κιμουλης πηγε και της πηρε το ποτηρι με το νερο που ειχε...το αντιλαμβανεστε ρε μαλακες????βγηκε η αλλη στο μεγκα βουρκωμενη και ειπε οτι το 2008 ο κιμουλης στο θεατρο της πηρε το ποτηρι με το νερο!!!!!
και οι αλλοι στην εκπομπη κοιτουσαν σοκαρισμενοι, αντι να της δωσουν την διευθυνση για το δρομοκαιτειο.....
:confused::confused::confused::confused:

Το ποτήρι με το νερό το είχε για να παίρνει τα χάπια της να φανταστώ;

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.047
Πόντοι
206
παντως του κιμουλη πρεπει να του επεσαν και οι τελευταιες τριχες που ειχε στο αεροδρομιο που εχει για κεφαλι....ακουσα μια συνεντευξη του και ο τυπος δεν ηξερε αν πρεπει να κλαψει ή να γελασει με αυτα που τον κατηγορουσαν....
το ξερετε οτι αυτη η ηθοποιος μεταξυ αλλων τον κατηγορει οτι ηταν αρρωστη στο θεατρο και πονουσε ο λαιμος της και ο κιμουλης πηγε και της πηρε το ποτηρι με το νερο που ειχε...το αντιλαμβανεστε ρε μαλακες????βγηκε η αλλη στο μεγκα βουρκωμενη και ειπε οτι το 2008 ο κιμουλης στο θεατρο της πηρε το ποτηρι με το νερο!!!!!
και οι αλλοι στην εκπομπη κοιτουσαν σοκαρισμενοι, αντι να της δωσουν την διευθυνση για το δρομοκαιτειο.....

Αν με είχε προτιμήσει ο Κιμούλης η υπεράσπιση θα ήταν ότι το νερό ήταν παγωμένο.

anatoliz

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2009
Like
143
Πόντοι
1

Αν με είχε προτιμήσει ο Κιμούλης η υπεράσπιση θα ήταν ότι το νερό ήταν παγωμένο.

Δεν είναι κακό. 13 χρόνια μετά ε; Ούτε οι καμήλες τέτοια μνησικακία.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
ηταν τελικα θεμα χρονου μια καταγγελια για βιασμο ,να την παρουν οι ανθυποσελεμπριτι του χαμου και να αρχισουν τις μαλακιες περι κακοποιησης οτι να ναι....ειπε λεει η μπαστα πως 4.30 ξημερωματα μεθυσμενος θαμωνας μετα απο 17 τζωνυ κηροζινη ,στο 27 χιλιομετρο,προσπαθησε να τις πιασει τα οπισθια .....λογικα θα αρπαξε τετοια μπουνιδια ο τυπος που θαναι ξεμεθυστος απο τοτε ,αλλα ρε σεις αυτο που επαθε ο ραου ειναι πολυ χοντρο....πως το κουβαλει κανεις τοσα χρονια?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.460
Πόντοι
34.538
Τωρα που το θυμηθηκα ενας δασκαλος με ειχε ταραξει στο τραβηγμα αυτιων και φαβοριτας..
Με ειχε τσακισει ο ατιμος..

Το κακο ειναι οτι σχωρεθηκε ο καυμενος..τι να διεκδικισω τωρα?απο τους κληρονομους?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Οτι θυμαται ο καθε μαλακας...για ενα λεπτο διασημοτητας..

Για κατσε να θυμηθω και εγω τιποτα απ την εργασιακη,κονωνικη και ερωτικη μου ζωη...

Αποφύγετε κάθε επαφή με πρώην αυτό το διάστημα. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα θυμηθούν.
ευχαριστουμε τυπε....θα σταματησουμε να πηγαινουμε με γυναικες γιατι ο κιμουλης μπινεληκωθηκε σε καποια παρασταση με καποια ηθοποιο....

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.870
Πόντοι
9.931
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Σκεφθείτε να πηγαίνετε σε οντισιόν και ο σκηνοθέτης να αυτοϊκανοποιείται»

Η Πηνελόπη Αναστασόπουλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook θέλησε να στηρίξει την Ζέτα Δούκα μετά τις πρόσφατες καταγγελίες της για βίαιη συμπεριφορά απέναντί της από τον ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη.

Η ηθοποιός όχι μόνο στήριξε τη συνάδελφο και φίλη της αλλά θέλησε να γνωστοποιήσει στο κοινό απίστευτα περιστατικά που συμβαίνουν στις πρόβες ή ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας θεατρικής παράστασης.

Το «τσουνάμι» των αποκαλύψεων δεν σταματά και οι ηθοποιοί ο ένας μετά τον άλλον περιγράφουν προσωπικά βιώματα ή γεγονότα στα οποία ήταν μπροστά και συγκλονίζουν.

Πιο συγκριμένα η Αναστασοπούλου ανέφερε: «Σκεφθείτε να πηγαίνετε σε οντισιόν ως νέα ηθοποιός και ο άλλος αντίστοιχος σκηνοθέτης και συνάδελφος να αυτοϊκανοποιείται την ώρα που αυτοσχεδιάζεις σύμφωνα με τις οδηγίες του. Και πολλά πολλά άλλα… Γιατί είναι και τα άλλα. Το bullying, η απαξίωση, οι χαρακτηρισμοί. Σκέψου την κούραση, την απόγνωση, την απόλυτη στενοχώρια όταν σε αντίξοες συνθήκες βάλεσαι ασταμάτητα με σχόλια και ψυχολογικό πόλεμο»....

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.460
Πόντοι
34.538
Μολις ηρθε στη δουλεια μου μια Φιλιππινεζα ομορφουλα,αλλα φοβηθηκα να χωθω..
Κατσε μην φας καμμια καταγγελια και τρεχεις απο το πουθενα,σκεφτηκα...

:afro:

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
458
Πόντοι
21
Εμενα αυτό που με ενοχλει σε ολη την υποθεση metoo είναι ότι καποιοι λυκοι σαν την Μπεκατωρου και την ηθοποιο ταδε προσπαθουν να καπηλευτούν τον πονο γυναικων που πραγματικα βιάστηκαν και πραγματικα υποφερουν. Γυναικων που όταν ηταν μικρες και αδυναμες να αμυνθουν καποιος από το οικογενειακο τους περιβαλλον τις κακοποιησε και τις κατεστρεψε την ζωη. Οι γυναικες αυτές ουτε εξω από το σπιτι τους δεν μπορουν να βγουν ουτε να εμπιστευτούν κανεναν. Καπηλεύονται τον πονο καποιων γυναικων που πηγαν μια βολτα και από το πουθενα καποιος τις αρπαξε και τις βιασε. Καπηλευονται τον πονο καποιων γυναικων που πηγαν βολτα με καποιον φιλο τους ο οποιος τις αρπαξε και τις βιασε. Με ενοχλει που γυναικες που τα εχουν όλα το παιζουν κ καλα θυματα για να αποκτησουν ακομα περισσοτερα και με ενοχλει που πολλοι δεν είναι ικανοι να δουν το σχέδιο τους…Μονο και μονο που τα ΜΜΕ εχουν παρει το μερος τους πρεπει να σας προβληματιζει

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.870
Πόντοι
9.931
Άριελ Κωνσταντινίδη : Συγκλονιστική εξομολόγηση της ηθοποιού για τη σεξουαλική κακοποίηση που έχει υποστεί

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τη σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση που έχει δεχτεί μίλησε η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη, συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις που ξεκίνησαν από τη Ζέτα Δούκα, αναφορικά με την βρώμικη πλευρά του θεάτρου, αυτή πίσω από την αυλαία…

Η γνωστή ηθοποιός, ενώ προσπάθησε να μην συγκινηθεί μιλώντας για τις τραυματικές της εμπειρίες -χωρίς να κατονομάσει τα πρόσωπα στα οποία αναφερόταν- τελικά δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα.

«Τρέμω. Είναι όλο το συναίσθημα. Θα επιχειρήσω να είμαι πιο συγκροτημένη γιατί το θέμα δεν είναι η τιμωρία αλλά πώς εμείς οι γυναίκες οχυρωνόμαστε από πολύ μικρή ηλικία με τα όριά μας, την αξιοπρέπειά μας και κανένας δεν μπορεί να μας κουνήσει. Κανένας δεν έχει εξουσία πραγματικά, εμείς του δίνουμε τα “κλειδιά” για την εξουσία. Δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν φοβάμαι ότι κάποιος θα μου κάνει κακό. Είμαι ανακουφισμένη ότι κάτι αρχίζει να γίνεται. Έχω υποστεί σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή, την ώρα της παράστασης, κάθε μέρα, με ένα φιλί. Κλεινόμουν στο καμαρίνι και στις τουαλέτες. Έτρεμα σαν τον ψάρι. Ήταν θέμα επιβίωσης, όχι αξιοπρέπειας» είπε αρχικά η Άριελ Κωνσταντινίδη.

«Ο άνθρωπος αυτός ήθελε να με ξεφτιλίσει πριν την παράσταση επειδή δεν ήξερα τα λόγια. Με έπαιρνε τηλέφωνο η γυναίκα του για τον δικαιολογήσει. Γυναίκα συνάδελφος την ώρα της παράστασης με κακοποιούσε σωματικά γιατί ένιωθε ανταγωνισμό. Έτρωγα ξύλο», πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

«Κάτι αρχίσει να γίνεται. Θα πάρει πάρα πολύ καιρό. Τώρα έχει γίνει πολύ ανθρωποφαγικό. Δεν έχει να κάνει με τον κακό τον λύκο, να τιμωρηθεί ένας άνθρωπος. Κι αυτός τι έχει υποστεί μικρός ας αναλογιστούμε. Γιατί υπάρχουν και γυναίκες που έχουν καταχραστεί εξουσία» τόνισε.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.460
Πόντοι
34.538
Σημερα ειχε πεταμενα αποτσιγαρα,τασακια μπινελικια και φαπες..
Πολλες καταγγελιες..

• Like
Αντιδράσεις: geoMan
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
δώσε μας τα στοιχεία σου
Είμαι 1,82, 78 κιλά μελαχρινός, λόγω δουλειάς και χρόνων ατελείωτων ενασχόλησης με μαχητικό άθλημα εξαιρετικά γυμνασμένος, δε μένω στο πατρικό μου, ούτε κάνω παρέα με τις φίλες της μάνας μου, όσο θυμάμαι τον εαυτό μου δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα, ως ελεύθερος εποαγγελματίας, που έχω δουλέψει σκληρά έως εξοντωτικά, είμαι αρκετά καλά οικονομικά, έχω αγοράσει ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο από αντιπροσωπεία και δεν πιστεύω στη μονογαμία. Φυσικά το τελευταίο διάστημα με την επιδημία δοκιμάζομαι κι εγώ όπως πάρα πολλοί στον ιδιωτικό τομέα. Κλασσικά πιστεύω στον ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό. Αρκούν αυτά; Τι άλλο να σου γράψω; :think:

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.720
Πόντοι
1.446
Μακρια απο γυναικες συναδελφους ...

Γιατι ενας σοβαρος επαγγελματιας να ρισκαρει τη φημη του ...

Για να πει μια καλημερα σε μια γκομενα με μισες γνωσεις και μιση αποδοση ...?

Στα αρχιδια μας ...business as usual...!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
δώσε μας τα στοιχεία σου
Είμαι 1,82, 78 κιλά μελαχρινός, λόγω δουλειάς και χρόνων ατελείωτων ενασχόλησης με μαχητικό άθλημα εξαιρετικά γυμνασμένος, δε μένω στο πατρικό μου, ούτε κάνω παρέα με τις φίλες της μάνας μου, όσο θυμάμαι τον εαυτό μου δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα, ως ελεύθερος εποαγγελματίας, που έχω δουλέψει σκληρά έως εξοντωτικά, είμαι αρκετά καλά οικονομικά, έχω αγοράσει ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο από αντιπροσωπεία και δεν πιστεύω στη μονογαμία. Φυσικά το τελευταίο διάστημα με την επιδημία δοκιμάζομαι κι εγώ όπως πάρα πολλοί στον ιδιωτικό τομέα. Κλασσικά πιστεύω στον ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό. Αρκούν αυτά; Τι άλλο να σου γράψω; :think:

Και γαμώ την εικόνα έχεις τύπε, σε φθονώ πραγματικά. Τώρα, αν θέλεις, δώσε μας τα στοιχεία που έχεις και υποστηρίζεις ότι .............Η συγκεκριμένη είναι πυροβολημένη περίπτωση.............. και ΚΥΡΙΩΣ τι από όλα όσα είπε, και δεν αναφέρομαι στο παράδειγμα του παραμυθιού με το Λύκο και την Κοκκινοσκουφίτσα, είναι λάθος

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Το παρακάτω κείμενο το έκλεψα από ένα λάικ που έβαλε ένας διδικτυακός φίλος σε μια ομάδα στην οποία είναι μέλος στο Φατσοβιβλίο, δεν μου είχε περάσει από το μυαλό, με έβαλε σε σκέψεις γιατί ΙΣΩΣ η ιστορία επαναλαμβάνεται
ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ
Ο Ντομινίκ που ήταν υπουργός οικονομίας της Γαλλίας και πρώην διευθύνων σύμβουλος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (1 Νοεμβρίου 2007 – 19 Μαΐου 2011). Τον Απρίλιο του 2011, ο Ντομινίκ Στρος Καν, ήταν ένας πρόεδρος της Γαλλίας εν αναμονή. Τον Μάιο του 2011, διέρρευσε είδηση ότι ο τότε Έλληνας Πρωθυπουργός Γεώργιος Α. Παπανδρέου είχε συνεννοηθεί με τον επικεφαλής του ΔΝΤ κ. Στρος Καν για την προσφυγή της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης του ΔΝΤ, πολύ πριν γίνει κάτι τέτοιο ευρέως γνωστό. Ο Ντομινίκ είχε δηλώσει πώς όταν ήρθε το ΔΝΤ στην Ελλάδα κλείσανε την υπόθεση σχεδόν σε δύο βδομάδες, επειδή είχαν δουλέψει επί μήνες πριν με τις Ελληνικές αρχές υπόγεια. Ο λόγος ήταν πως οι Ελληνικές Αρχές επιθυμούσαν την παρέμβαση του ΔΝΤ αν και ο Παπανδρέου για πολιτικούς λόγους δεν το έλεγε στο λαό. Αλλά από την αρχή με είχε πάρει τηλέφωνο.
Στις 14 Μαΐου 2011, ο Στρος-Καν συνελήφθη στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης, απόπειρας βιασμού και ομηρίας καμαριέρας ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε, οι οποίες μπορούσαν να επιφέρουν ποινή φυλάκισης έως και 25 χρόνια. Αποτέλεσμα αυτής της σύλληψης και επικείμενης δίκης ήταν η παραίτηση του πέντε μέρες αργότερα, στις 19 Μαΐου 2011, από τη θέση του γενικού διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Οι δικαστικές αρχές της Νέας Υόρκης αποδέχτηκαν πρόταση αποφυλάκισης του Στρος-Καν με υψηλή εγγύηση (1 εκατομμύριο δολάρια) και κατ'οίκον περιορισμό. Την 1η Ιουλίου 2011 αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση, αλλά υπό τον όρο να μείνει στις ΗΠΑ, καθώς διαπιστώθηκαν ανακολουθίες στις καταθέσεις της καμαριέρας του ξενοδοχείου. Τρεις μήνες μετά τη σύλληψή του, στις 22 Αυγούστου 2011, η εισαγγελία της Νέας Υόρκης ζήτησε να αποσυρθούν οι σε βάρος του κατηγορίες, δεδομένου ότι είχε πληγεί η αξιοπιστία της καμαριέρας λόγω ψευδών της δηλώσεων κατά τις καταθέσεις της και το δικαστήριο συμφώνησε. Στις 2 Φεβρουαρίου 2015, ξεκίνησε η δίκη του, με την κατηγορία της μαστροπείας και στις 12 Ιουνίου 2015 το Γαλλικό δικαστήριο τον αθώωσε.
Αν και αθωώθηκε, η υπόλοιπη Καριέρα του καταστράφηκε, ήταν αρκετές οι κατηγορίες όπως αποδείχτηκε

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.720
Πόντοι
1.446
Ωραιο αρθρο ...

Υπαρχει οργανωση πισω απο ολες τις υποθεσεις ...

Σιγουρα οι ανδρες δεχονται πανγκοσμιως επιθεση μεσω του νομου

Αλλα επειδη εχουν πλεον γνωση οι φυλακες ... καλυτερα τα πουτανακια να μην ξερουν ουτε τον ονομα σου ...

Κυκλοφορατε με ψευδωνημα ... οπως στο Μπου...

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
γαμημενα σκουπιδια των me too:vomit::vomit::vomit:

καθε μερα εκαττομυρια εργαζομενοι δουλευουν απληρωτες υπερωριες ,χωρις δωροεπιδοματα,με τραμπουκα και συνεχη πιεση απο λαμογια εργοδοτες και ανυπαρκτο ΣΕΠΕ

Βγηκαν τωρα φεμιναζι απολειφαδια να μας πουν οτι πριν 50 χρονια τους εδωσε 2ωρο αντι για 3ωρο διαλλλειμα απο την πολυ κοπιαστικη δουλεια να απαγγελουν ατακες:vomit:

λερες:vomit:

:confused::confused::confused:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
δώσε μας τα στοιχεία σου

Και γαμώ την εικόνα έχεις τύπε, σε φθονώ πραγματικά. Τώρα, αν θέλεις, δώσε μας τα στοιχεία που έχεις και υποστηρίζεις ότι .............Η συγκεκριμένη είναι πυροβολημένη περίπτωση.............. και ΚΥΡΙΩΣ τι από όλα όσα είπε, και δεν αναφέρομαι στο παράδειγμα του παραμυθιού με το Λύκο και την Κοκκινοσκουφίτσα, είναι λάθος
Όχι ρε φίλε. Σιγά, τι να με φθονείς; Αν και δε λέω ψέμματα, ένας απλός συνηθισμένος άνθρωπος είμαι. Σαν και μένα ένα σωρό εκεί έξω. Σιγά τη γαμιστερή εικόνα. Έχω δει ένα σωρό καλύτερους από μένα. Κι υπάρχουν κι άλλοι τόσοι που δεν τους ξέρω. Απλά τρολάρω τον Ζανκλώ που γράφει κάτι ανάλογα. Καλό παιδί αλλά το βγάζει από τα μάτια με τα παλαβά που γράφει :D:
Τη συγκεκριμένη και την κάθε ανάλογη, αν δεν έχεις έρθει σε επαφή μαζί της δε μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ. Πολιτικό ψώνιο εκ πρώτης, που είναι δεκαπέντε κοντά χρόνια υποψήφια με δύο κόμματα και δεν έχει εκλεγεί ποτέ. Ούτε και πρόκειται. Αλλά δεν είναι μόνον αυτό. Απλά δε μπορείς να καταλάβεις αν δεν την ξέρεις, όχι απαραίτητα προσωπικά αλλά και σαν δημόσιο πρόσωπο.
Όσον αφορά τα λόγια της, είναι μια προσπάθεια να δείξει ότι η ηθική της Μπεκατώρου είναι συζητήσιμη, γιατί μπήκε στο δωμάτιο του τύπου. Αυτό το θεωρώ απαράδεκτο. Έχει το δικαίωμα οποιαδήποτε γυναίκα να πάει στο δωμάτιο ενός άντρα και να φύγει όποτε θέλει; Μπορεί να πιει ένα ποτό και να συζητήσει ότι της καπνίσει και να φύγει; Μπορεί και να ξεκινήσει τα προκαταρτικά και αν για οποιοδήποτε λόγο το μετανιώσει, να πει ΟΧΙ και να φύγει; Ή πρέπει σώνει και καλά να καθήσει να γαμηθεί, ακόμα και με τη βία, επειδή πήγε στο δωμάτιο; Γιατί κάτι τέτοιο μας λέει η Αξιόγλου. Ότι δε δικαιούται να μιλά γιατί πήγε στο δωμάτιο. Γιαυτό και την κράζουν. Βάζει και κάτι σάλτσες περί μικρασιάτικης ηθικής και κοκκινοσκουφίτσες και δένει το γλυκό.
Η δική σου η θεση ποιά είναι;
Ότι αφού έκλεισε την πόρτα πίσω της δε δύναται να υπάρξει βιασμός; Συμφωνείς με την Αξιόγλου;
"Οι κυρίες, αν δεν έχουν ευαρέσκεια, δεν μπαίνουν στα δωμάτια μοναχικών ανδρών." Δηλαδή;

Εγώ τη δική μου την έγραψα μια σελίδα πίσω. Δεν παίρνω τη θέση της Μπεκατώρου, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με το αν πήγε μόνη της στο δωμάτιο αλλά με το ότι σύμφωνα με όσα λέει ανέχθηκε τις ορέξεις του τύπου, σκεφθόμενη τις συνέπειες στην καριέρα της. Κατάχρηση εξουσίας από τον τύπο, κακοποιητική συμπεριφορά, αλλά μέχρις εκεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom