Νέα

H κακοποίηση της Μπεκατώρου και η Κολομβιανή «δημοκρατία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
μερικά σχόλια πάνω στην αφήγηση της Μπεκατώρου στο λινκ που έβαλα πιο πάνω και θεωρώντας ότι δεν έχει πει διαφορετικά ή πρόσθετα στοιχεία στον εισαγγελέα.

-είσαι γυναίκα και κάποιος σε μια κοινή παρέα χωρίς να έχει προηγηθεί οτιδήποτε σε φιλάει παρουσία και άλλων ατόμων της παρέας. Ας πούμε ότι για διάφορους λόγους δεν του φέρνεις τίποτα στο κεφάλι,δεν του ζητάς το λόγο, δεν λες τίποτε, γενικώς δεν κάνεις θέμα έστω επειδή σε σόκαρε η κίνηση όπως λέει η Μπεκατώρου. ΟΚ δεκτό. Στη συνέχεια μπαίνεις μαζί του στο ασανσέρ ; δεν του λες ένα "τι ήταν αυτό που έκανες" ; ας πούμε ότι κομπλάρεις από τη θέση ισχύος που έχει (κατανοητό) και προτιμάς να το καταπιείς. Τι σε εμποδίζει να ανέβεις μόνη σου στο δωμάτιο ; Χωρίς καμία όρεξη για ηθικολογίες αν ήμουν γυναίκα από εκείνη τη στιγμή θα προσπαθούσα να κρατώ τις αποστάσεις πάση θυσία και να μην δώσω την παραμικρή αφορμή και περιθώριο να παρερμηνευθεί οτίδήποτε θα έλεγα ή έκανα.

-μετά σου λέει έλα στο δωμάτιο και δεν περνάει καν από το μυαλό σου ότι μπορεί να το πάει αλλού ; αντιγράφω τα λόγια της :
"Με τα πολλά άρχισε να απλώνει τα χέρια του παραπάνω, να με φιλάει, να με ρίχνει στο κρεβάτι. Του λέω: δεν θέλω. Έλα μωρέ, δεν είναι τίποτα. Δεν θέλω. Προσπάθησα με τον τρόπο μου να του δείξω ότι δεν υπάρχει καθόλου αμοιβαία επιθυμία, ότι δεν υπάρχει συναίνεση. Εκείνος, όμως, προσπαθούσε να με βγάλει τρελή. Όταν κάποιες φορές ήταν πιο άγριος, έβλεπε ότι εγώ απομακρυνόμουν, σταμάταγε. Άφηνε λίγη ώρα να περάσει, ξανά το ίδιο πράγμα. Σηκώθηκα να φύγω: Έλα που πας τώρα; Κάποια στιγμή έτσι όπως ήταν πάνω μου του λέω: δεν μπορώ να το πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις ότι σου λέω δεν θέλω. Αυτός συνέχισε. Εγώ ήμουν παγωμένη.
Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα εκείνη την ώρα ήταν να αντιδράσω και να τον σπάσω στο ξύλο. Ήξερα όμως ότι αυτός είχε πολύ μεγάλη θέση στην ομοσπονδία και ότι εκείνη την ώρα δεν ήταν κανένας εκεί για να δει
"

αφού σηκώθηκε να φύγει τι την εμπόδισε ; δεν αναφέρει σωματική βία, δεν αναφέρει λεκτικές απειλές, δεν λέει ότι είχε κλειδώσει την πόρτα. Επίσης από την τελευταία της φράση εγώ καταλαβαίνω ότι σωματικά τον θεωρούσε "του χεριού της", ο λόγος που δεν τον έδειρε ήταν η θέση του στην ομοσπονδία, όχι το αν μπορούσε να το κάνει.

- είναι δυνατόν κάποιος να γδύνεται, να γδύνει και σένα, και να "ολοκληρώνει" μαζί σου και εσύ να λες απλά όχι και να συνεχίζεις να κάθεσαι εκεί αν δεν σε κρατάει με τη βία ; δεν υπονοώ ότι ήθελε, αντιθέτως προσπαθώ να κατανοήσω. Έτσι όπως τα λέει η Μπεκατώρου είναι σαν να ήταν παράλυτη πάνω στο κρεβάτι, και ο τύπος να έκανε τη δουλειά του λες και ήταν άψυχη κούκλα.

αν υποθέσουμε ότι το όποιο αδίκημα δεν είχε παραγραφεί, από τα όσα περιγράφει η Μπεκατώρου δημόσια και μόνο, θα μπορούσε να στοιχειοθετηθεί κατηγορία βιασμού ; εγώ το μόνο που βλέπω είναι ένα μαλάκας που εκμεταλευτηκε τη θέση του και την όποια πειθώ του για να κάνει ότι έκανε. συνιστά αυτό βιασμό ; υπάρχει άλλο ποινικό αδίκημα που να ορίζει αυτό που έκανε ;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
To να λες σε κάποια ή μου κάθεσαι ή την πρώτη σου Ολυμπιάδα και όλα όσα για τα οποία κοπίασες ξέχασέ τα, το εντάσσεις στην "ή βία ψυχολογική"; Λογικά ναι.
.......

stokadoura δυό σχόλια σε όσα έγραψες χθες και προχθες.
-πρώτα για το παραπάνω : με συγχωρείς αλλά ούτε η Μπεκατώρου δεν λέει ότι ειπωθηκε εκ μέρους του κάτι τέτοιο ως απειλή. Άλλο αν το σκεφτόταν η ίδια ως ενδεχόμενο και άλλο να το έχει πει ο ίδιος για να την αναγκάσει να του κάτσει. Και γενικώς από τα λεγόμενά της όπως παρουσιάζονται εδώ δεν προκύπτει πουθενά οποιαδήποτε μορφή απειλης. Αν δεν έχει πει κάτι άλλο στην Εισαγγελία αυτά που περιγράφει για να καταλήξει να πει ότι βιάστηκε για μένα φαίνονται προσβολή της νοημοσύνης.

-για τα όσα είπε η Αξιόγλου έχω την εντύπωση πως το γεγονός ότι ξέρεις πράγματα για την ίδια επηρεάζει το πως κρίνεις αυτά που είπε στο συγκεκριμένο θέμα. Για μένα που δεν την ξέρω και απλά διαβάζω τα λόγια της ως μόνο "στραβό" θα έλεγα πως αυτά θα ταίριαζαν 'ισως 100 χρόνια πριν που η ζωή δεν ήταν απελευθερωμήνη, οι γυναίκες δεν ήταν ανεξάρτητες κλπ. τότε που έπρεπε να προσέχουν και το παραμικρό. Σήμερα φυσικά και δεν κρίνουμε μια γυναίκα που πάει στο δωμάτιο ενός μοναχικού άνδρα, πολύ περισσότερο δεν θα το θεωρούσαμε συναίνεση για σεξ. Αλλά όταν αυτός ο ίδιος άνδρας σε έχει φιλήσει πριν από λίγο στο τελείως άκυρο και εσύ στη συνέχεια πας στο δωμάτιό του αντί να του ζητήσεις το λόγο για αυτό που έκανε τότε η φράση της Αξιόγλου παύει να είναι τελείως άκυρη ακόμη και στην σημερινή εποχή.
Στο κείμενο που παρέθεσες λέει πως δεχόταν μεγάλο πόλεμο από το ΔΣ και πως μόνον ο εν λόγω ήταν θετικός απέναντί τους. Ήταν ενθουσιασμένη από τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς και τα συζητούσαν εκείνο το βράδυ. Μετά έγιναν όσα έγιναν. Ποιός θεωρείς ότι ήταν ο λόγος που έγιναν; Σίγουρα όχι η ερωτική έλξη.
Στη Lifo λέει τα ακόλουθα: Αυτός ο μισάνθρωπος που δεν είχε όρια, εκμεταλλεύτηκε καταστάσεις, τη συναισθηματική μου ευφορία και την προσήλωση στο στόχο μου. Πηγή:
Ο Κακλαμανάκης το δήλωσε ξεκάθαρα
Ερωτηθείς για το έγγραφο που αποκάλυψε ο ΑΝΤ1 ότι καλούνταν να υπογράψουν οι αθλητές της ιστιοπλοΐας, το οποίο ουσιαστικά όχι μόνο τους «φίμωνε» αλλά με την υπογραφή του παραιτούνταν κάθε δικαιώματος προσφυγής στη Δικαιοσύνη, σχολίασε:
«Δεν μιλάμε μόνο για κατάχρηση εξουσίας, αλλά αυτοί οι άνθρωποι κατάφεραν να το βάλουν σε χαρτί και να απειλούν με αποκλεισμό, φανταστείτε τι έχει γίνει σε προφορικό επίπεδο», σημειώνοντας πως «κάποιοι δεν το αντέχουν, τσαλακώνουν τα όνειρά τους και τα πετάνε στα σκουπίδια».
«Η σεξουαλική κακοποίηση ήταν το αποτέλεσμα της εξουσιοκρατίας και των εξαρτητικών σχέσεων που υπήρχαν, και από πάνω και από μέσα στο χώρο της ιστιοπλοΐας και διαιωνιστήκαν. Λυπάμαι που επέλεξε το ΔΣ τον οδό της αγωγής εναντίον μου αντί να με καλέσει να δει τι στοιχεία έχω, καλό είναι να οδηγήσει η επιθετικότητα σε κάθαρση»

Δεν έχει μιλήσει ακόμα ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, που μου φαίνεται πολύ παράξενο και δεν ξέρουμε τι κατέθεσαν στον εισαγγελέα.

Στα της Αξιόγλου. Μπορεί να πήγε στο δωμάτιο για να του ζητήσει εξηγήσεις, καθώς τον θεωρούσε τον μόνο φίλο στην Ομοσπονδία. Δεν το θεωρώ έξυπνη κίνηση αλλά δε θα την κρίνω γιαυτό. Η Αξιόγλου έστησε όλη την ανακοίνωση γύρω από αυτό. Είναι μια άκομψη προσπάθεια να εξισωθεί θύτης και θύμα, αν αποδειχθεί ότι υπάρχουν στο τέλος της διαδικασίας. Ναι μεν αυτός άπλωσε το χέρι του, αλλά αυτή του έδωσε το πάτημα πηγαίνοντας στο δωμάτιο. Γιαυτό μετά αναγκάστηκε να δευτερολογήσει και να προσπαθήσει να το μαζέψει. Όπως έχω γράψει δεν την θεωρώ τόσο ξεκάθαρη ιστορία εφόσον δε μπορεί να αποδειχθεί κάτι και δεν υποστηρίζω την άποψη της Μπεκατώρου ως προς το βιασμό. Αλλά δε θα δεχθώ και ότι δεν υπάρχει ψήγμα αλήθειας σε όσα λέει. Για μένα είναι ιστορία κακοποίησης.
Είχα διαβάσει ένα εξαιρετικό κειμενάκι για την σεξουαλική κακοποίηση στις αθλητικές ομοσπονδίες των ΗΠΑ. Θεωρείται κάπου ως δεδομένη κατάσταση μπροστά στο όφελος που είναι η αθλητική διάκριση. Από τους αθλητές και τις αθλήτριες πρωτίστως. Μαθαίνουν ότι ο σκοπός αγιάζει το μέσον και το κάνουν πράξη. Αλλά δε θα έπρεπε να είναι έτσι. Και κάθε προσπάθεια να σπάσει το απόστημα, αντιμετωπίζεται παντού στον κόσμο όπως κι εδώ.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
γενικώς όλη αυτή η ιστορία με τα metoo και τα όσα ακολουθούν μου φαίνεται τόσο γνώριμο στη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας.

- Ισπανική Ιερά Εξέταση και Τουρκουεμάδας, αρκούσε να σε κατηγορήσει κάποιος για να βρεθείς στο μπάρμπεκιου,
- εποχή Μακάρθι, ξαφνικά ανακάλυπταν κομουνιστές και κάτω από τα χαλάκια, όποιος έλεγε ρε παιδιά λάθος κάνετε ο τάδε δεν είναι, γινόταν ύποπτος και ο ίδιος,
- δίκες της Μόσχας, ξαφνικά ξεφύτρωσαν τόσοι εχθροί του λαού και προδότες
- μάγισσες του Σάλεμ και γενικά κυνήγι μαγισσών στην Ευρώπη. μιλάμε για μεγάλη παράνοια. Και άμα σου φαινόταν τρελό αυτό που γινόταν έπαιρνε και σένα η μπάλα, αντιγράφω χαρακτηριστικό απόσπασμα από το :
"Ωστόσο, κατά την απολογία της, μια από τις κοπέλες άρχισε να καταλαμβάνεται από σπασμούς και οι υπόλοιπες, ακολουθώντας το παράδειγμά της, ούρλιαζαν πως το πνεύμα της Σάρα τους επιτίθετο. Μια γυναίκα στον τόπο της δίκης, η Μάρθα Κόρι, σηκώθηκε και έβαλε τα γέλια βλέποντας τα κορίτσια να παίζουν θέατρο απροκάλυπτα αργότερα κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε κι η ίδια σε θάνατο"

και ένα απόσπασμα από την ταινία "αντίο παλακίδα μου", εξαιρετικά διδακτικό για πολλούς λόγους :

σημειωτέον ότι το μπασταρδάκι με το άσπρο πουκάμισο που εκστασιάζεται στο 3:30 ήταν ένα μούλικο που είχαν σώσει οι πρωταγωνιστές όταν ήταν μωρό και με την ευκαιρία της πολιτιστικής επανάστασης είπε να τους καταδώσει...έτσι από ευγνωμοσύνη

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
stokadoura αυτό με τον Κακαλμανάκη και το έγγραφο δεν το είχα διαβάσει. Αλλά και έτσι δεν προκύπτει ότι ο τύπος το ανέφερε ή χρησιμοποίησε ευθέως για να την εκβιάσει/εξαναγκάσει (μιλάμε πάντα για την εκδοχή βιασμού). Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο η Μπεκατώρου θα είχε κάθε λόγο να το αναφέρει ρητά. Δυστυχώς έτσι όπως τα αφηγείται και κυρίως τόσα χρόνια μετά δίνει περιθώριο για κάθε είδους ερμηνείες :
Πρώτον την κυνική άποψη με την οποία συμφωνώ -και εφόσον συμφωνούμε ότι δεν την βίασε- ότι η η Μπεκατώρου είχε ένα δίλημα καριέρα ή ηθική, και διάλεξε καριέρα. Δεν την κρίνω, δεν ξέρω τη θα έκανα στη θέση της ή στη θέση της α,β, ηθοποιού που βγαίνει και λέει .... αλλά θεωρώ ξεκάθαρο ότι επρόκειτο για επιλογή. Και αν έπρεπε να πω ένα μπράβο θα ήταν σε όσους ανώνυμους-ες επέλεξαν την ηθική τους πληρώνωντας το κόστος στην κοινωνική τους ζωή στα επαγγελματικά τους στα οκονομικά κλπ.
Και δεύτερον δίνει λαβή για δεύτερες σκέψεις του στυλ : λέει αλήθεια; λέει όλη την αλήθεια ; και αν έγιναν αλλιώς τα πράγματα ; πως και δεν έχει βγει άλλη να πει παρόμοια καταγγελία για τον τύπο ; αν εκμεταλευόταν τη θέση του δεν θα το είχε κάνει και σε άλλες ;
όπως λες και συ το παράξενο είναι που δεν έχει μιλήσει ο τύπος. Να κάνω μια πιθανή εικασία ; αν υπάρχει και άλλη υπόθεση που δεν έχει παραγραφεί, και τον ξεμπρόστιασαν τώρα για να τον αναγκάσουν να φύγει αλλιώς μιλήσουν και θα έμπλεκε με το νόμο πλέον. Αλλά αυτό υποβιβάζει την πράξη της Μπεκατώρου και τα κίνητρά της και θέλω να πιστεύω ότι δεν παίζει κάτι τέτοιο ή παρόμοιο σενάριο. Και ότι οι παρουσιαζομενοι ως ηθικοί της υπόθεσης έχουν όντως αγνά κίνητρα.

Δεν ξέρω αν η Αξιόγλου κάνει προσπαθεια εξίσωσης θύτη θύματος. Του στυλ φορούσε μίνι καλά να πάθεις. Για μένα όπως έγραψα δεν θεωρώ μεμπτό ότι πήγε στο δωμάτιό του αν αυτό είχε γίνει σε ανύποπτο χρόνο αλλά σίγουρα όταν έχει προηγηθεί το φιλί θα έπρεπε στο μυαλό της να χτυπήσει καμπανάκι. Μιας και ανέφερες το Irreversible φυσικά η Μπελούσι είχε κάθε δικαίωμα να ντυθεί όπως θέλει, δεν θα δικαιολογήσουμε το βιαστή λόγω της εμφάνισής σης. Επειδή όμως δε νζούμε σε ένα αγγελικό και ιδεατά πλασμένο κόσμο αυτό που σκέφτεται κανείς είναι ότι δεν ήταν και πολύ συνετό να βρεθεί στο συγκεκριμένο σημείο. Φαντάσου ότι έχεις μια δεσμίδα 200εύρα και τα ανεμίζεις στο χέρι σου. Δικαίωμά σου να το κάνεις χωρίς να κοιτάς γύρω σου για κλέφτες. Και μάλλον να το κάνεις άνετα στο Σύναγμα στο Κολωνακι κλπ. Πιθανόν όμως να μην μπορέσεις να το κάνεις νύχτα στην πλατεία Βάθης πχ. ή διασχίζοντας το Ζεφύρι. Παρόλα αυτά κανείς δεν πρόκειται να δικαιολογήσει τους δολοφόνους σου λέγοντας ότι ήσουν προκλητικός :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
www.protothema.gr/life-style/article/1089678/tzeni-botsi-aggeliki-labri-kai-loukia-mihala-kataggelloun-ton-kosta-spuropoulo-gia-sexoualiki-parenohlisi/]Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση [/url]

:vomit::headbang:

Εν τω μεταξύ αν εξαιρέσεις την Τζενη Μποτση στα νιατα της ολες οι αλλες που τον καταγγελουν για σεξουαλική παρενόχληση ειναι απο μετριες εως μπαζα.
Ασε που για τον Σπυροπουλου χύνανε οι μισες ελληνιδες οταν έπαιζε στην Λάμψη και στο Βέρα στο δεξι. Λέτε να είχε ανάγκη να παρενοχληση σεξουαλικα για να γαμησει;;

Κατσε και θα βγει η Σεληνη να πει μου επαιρνε τον Χοχο, τον εκρυβε στη ντουλαπα και μετα με βιαζε γιατι ημουν καθυστερημενη :crazy:

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.727
Πόντοι
1.446
Πραγματικα εχω αρχισει να εκτιμω τις πουτανες ... που τοσα χρονια μου προσεφεραν sex με ενα μικρο σχετικα αντιτιμο ...

Αυτες οι καριολες πανε να σου τα παρουν ολα ... λευτα, φημη, αξιοπρεπεια, σταδιοδρομια ...

Ουτε καλημερα δεν θα λεω στις καριολες ... δεν τις εμπιστευωμαι πλεον

Θα ζω σαν κυριος ...

Πουτανες, δουλεια ... και ολα για την παρτη μου...!

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Πραγματικα εχω αρχισει να εκτιμω τις πουτανες ... που τοσα χρονια μου προσεφεραν sex με ενα μικρο σχετικα αντιτιμο ...

Αυτες οι καριολες πανε να σου τα παρουν ολα ... λευτα, φημη, αξιοπρεπεια, σταδιοδρομια ...

Θα ζω σαν κυριος ...

Ρε μλκ με τα τελευταία ποστς σου νοιώθω σαν να είσαι μες το κεφάλι μου. Εβγα λίγο έξω, να χαρείς.:2funny: :respect:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
stokadoura αυτό με τον Κακαλμανάκη και το έγγραφο δεν το είχα διαβάσει. Αλλά και έτσι δεν προκύπτει ότι ο τύπος το ανέφερε ή χρησιμοποίησε ευθέως για να την εκβιάσει/εξαναγκάσει (μιλάμε πάντα για την εκδοχή βιασμού). Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο η Μπεκατώρου θα είχε κάθε λόγο να το αναφέρει ρητά. Δυστυχώς έτσι όπως τα αφηγείται και κυρίως τόσα χρόνια μετά δίνει περιθώριο για κάθε είδους ερμηνείες :
Πρώτον την κυνική άποψη με την οποία συμφωνώ -και εφόσον συμφωνούμε ότι δεν την βίασε- ότι η η Μπεκατώρου είχε ένα δίλημα καριέρα ή ηθική, και διάλεξε καριέρα. Δεν την κρίνω, δεν ξέρω τη θα έκανα στη θέση της ή στη θέση της α,β, ηθοποιού που βγαίνει και λέει .... αλλά θεωρώ ξεκάθαρο ότι επρόκειτο για επιλογή. Και αν έπρεπε να πω ένα μπράβο θα ήταν σε όσους ανώνυμους-ες επέλεξαν την ηθική τους πληρώνωντας το κόστος στην κοινωνική τους ζωή στα επαγγελματικά τους στα οκονομικά κλπ.
Το έκανα εγώ. Δυο φορές κιόλας. Διάλεξα την ηθική. Με τεράστιο κόστος. Οικονομικό, κοινωνικό, επαγγελματικό, προσωπικό .Η ανεργία είναι αναξιοπρέπεια στην Ελλάδα, ακόμα και αν δεν είναι προσωπική επιλογή. Ακόμα δεν έχω καταλήξει αν έκανα σωστά. Για να είμαι ειλικρινής, η στάση των γύρω μου δημιούργησε τα περισσότερα ερωτήματα. Γιατί η ηθική βλέπεις δε γεμίζει το πιάτο στο τραπέζι, δεν εξοφλεί λογαριασμούς, δεν καλύπτει υποχρεώσεις. Οπότε εδώ και χρόνια έχω πάψει να κουνάω το δάκτυλο. Απλά προσπαθώ να βρώ το κίνητρο πίσω από την πράξη.

Δεν ξέρω αν η Αξιόγλου κάνει προσπαθεια εξίσωσης θύτη θύματος. Του στυλ φορούσε μίνι καλά να πάθεις. Για μένα όπως έγραψα δεν θεωρώ μεμπτό ότι πήγε στο δωμάτιό του αν αυτό είχε γίνει σε ανύποπτο χρόνο αλλά σίγουρα όταν έχει προηγηθεί το φιλί θα έπρεπε στο μυαλό της να χτυπήσει καμπανάκι. Μιας και ανέφερες το Irreversible φυσικά η Μπελούσι είχε κάθε δικαίωμα να ντυθεί όπως θέλει, δεν θα δικαιολογήσουμε το βιαστή λόγω της εμφάνισής σης. Επειδή όμως δε νζούμε σε ένα αγγελικό και ιδεατά πλασμένο κόσμο αυτό που σκέφτεται κανείς είναι ότι δεν ήταν και πολύ συνετό να βρεθεί στο συγκεκριμένο σημείο. Φαντάσου ότι έχεις μια δεσμίδα 200εύρα και τα ανεμίζεις στο χέρι σου. Δικαίωμά σου να το κάνεις χωρίς να κοιτάς γύρω σου για κλέφτες. Και μάλλον να το κάνεις άνετα στο Σύναγμα στο Κολωνακι κλπ. Πιθανόν όμως να μην μπορέσεις να το κάνεις νύχτα στην πλατεία Βάθης πχ. ή διασχίζοντας το Ζεφύρι. Παρόλα αυτά κανείς δεν πρόκειται να δικαιολογήσει τους δολοφόνους σου λέγοντας ότι ήσουν προκλητικός :grin:
Μωρέ θα βρεθούν να τους δικαιολογήσουν...... θα βρεθούν........

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706

Θα ζω σαν κυριος ...

Εγινες mgtow τυπε...

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.769
Πόντοι
2.306
Απαντηση στον Στοκαδουρα γιατί το reply δεν παίζει σήμερα...

Συμφωνώ για το σχόλιο επι των διαφόρων Ολλανδίας Βελγιου αλλά όπως έγραψα οι βόρειοι Βέλγοι (Φλαμανδοι) έχουν πολιτισμικά πολλές ομοιότητες με τους Ολλανδούς. Αδυνατώ να καταλαβω πως είναι είναι σχεδόν κόκκινοι στο χάρτη με τους γείτονες Ολλανδούς σχεδόν πράσινους. Έχουν όντως θέματα παιδοφιλίας αλλά δεν τους θεωρώ εντελώς σάπια χώρα σε αυτά τα θέματα.
Ο Αλμοδοβάρ έκανε το 1993 την ταινία Kika μια κοινωνική αλληγορική σάτιρα όπου χρησιμοποιεί μια σκηνή βιασμού με ιδιαίτερα κωμικό τρόπο για να σατιρίσει τον ρόλο των media στη καθημερινότητα ( κατά τη γνώμη μου) Αν το έργο γυριζόταν σήμερα το πιο πιθανό είναι ότι θα έβλεπε την πρεμιέρα πίσω από τα Καγκελα....Άλλες εποχές βέβαια, όπου η πολιτική ορθότητα δεν είχε προλάβει να ισοπεδώσει κάθε έννοια δημιουργικότητας και διαφορετικότητας. Να το πάω και πιο πέρα ? Φαντάσου τη Λυσιστρατη του Αριστοφάνη ειδωμένη από το πρισμα της σημερινής επικρατούσας άποψης...θα ηταν μπαναρισμενο έργο αν και απόλυτα υπέρ του γυναικείου φύλλου.
Toυς Ολλανδούς τους έχω ζήσει επαγγελματικά. Τους βγάζω το καπέλο σε πολλά πράγματα και κατανοώ πλήρως γιατί είναι κορυφαίοι εμπορικά, εκμεταλλευόμενοι την ουσιαστικά τεχνητή χώρα τους ως αφετηρία. Βέλγους και Λουξεμβούργιους ελάχιστα. Αλλά μου έδωσαν την εντύπωση ενός άλλου λαού. Βέβαια εγώ ήρθα σε επαφή με Γαλλόφωνους.
Την έχω δει την "Kίκα", όπως και τις περισσότερες ταινίες του Αλμοδοβάρ. Για μένα πιο έντονη ιστορία κακοποίησης είναι το "Μίλα της". Μια πολύ καλή ταινία επίσης. Αν και οι μύστες εδώ πιρφόρο θα τον ανεβοκατέβαζαν το νοσοκόμο. Αλλά δεν γίνεται να φιμώνεται η καλλιτεχνική δημιουργία υπό το φόβο της πολιτικής ορθότητας. Τι να πει το Irreversible; Και ως ομοφοβικό κατηγορήθηκε και την περιβόητη σκηνή βιασμού-σοδομισμού της Μπελούτσι περιείχε. Τι έπρεπε να γίνει; Να απαγορεύσουν την προβολή της ταινίας; Ο Αλμοδοβάρ, αν δεν κάνω λάθος, ομοφυλόφιλος δήλωσε και νομίζω ήταν ο πρώτος που παρουσίασε ταινία με τρανς στο κοινό. Είχε λατρεία στο γυναικείο φύλο. Λόγω μητέρας φυσικά. Και σήμερα να γύριζε την "Κικα", πάλι εύσημα θα του έδιναν. Εδω ο Πολάνσκι έσμιγε ερωτικά με 13χρονα κοριτσάκια και ο Κίνσκι κακοποιούσε τις κόρες του. Καλλιτεχνικά όμως δε μειώθηκε η αξία τους. Ο Μπράντο στο "Τελευταίο τανγκό στο Παρίσι" "σοδόμισε" τη Σνάιντερ με το βούτυρο. Παρόλο που η σκηνή ήταν καθαρή περίπτωση κακοποίησης, το παραδέχθηκαν και οι ίδιοι και η ταινία καθαρά μισογυνική, Μύθος παραμένει. Κι αυτός κι ο Μπερτολούτσι. Κι εκείνη που εξαφανίστηκε στην κυριολεξία είναι η Σνάιντερ.
Ο "Έλληνας γείτονας" του Φασμπίντερ θεωρήθηκε αριστούργημα. Αν παιζόταν σήμερα στις οθόνες, ζήτημα να έφτανε ένας στους χίλιους να αντέξει να τη δει μέχρι το τέλος. Θα τον μήνυαν για κακοποιηση του κοινού. :) Αλλά η ψυχογραφία των συμπατριωτών του είναι επίκαιρη ακόμα. Σαν να μην άλλαξε τίποτα εκεί.
Γενικά δε μπορεί να βάλεις την τέχνη σε καλούπια.
[*] [*] :respect:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
:wanker:
Ξεφεύγουν οι καταγγελίες: Κατηγορίες ακόμα και για τον ήρωα των παιδιών, Νίκο Πιλάβιο

η ηθοποιός Ζώγια Σεβαστιανού έγραφε:
«Ότι στο χώρο μας (όπως και σε πολλούς άλλους εργασιακούς χώρους) συνέβαινε και συμβαίνει από παρενόχληση έως κακοποίηση κάθε είδους, είναι γνωστό και κανείς μας δεν πέφτει απ’τα σύννεφα. Κι επειδή υποψιάζομαι ότι ο Κιμούλης πάει να γίνει, όχι άδικα, το εξιλαστήριο θύμα, παραθέτω κάνα δυο ονοματάκια ακόμα, από τα οποία είχα προσωπική εμπειρία παρενόχλησης. Νίκος Πιλάβιος (ναι, ο συμπαθέστατος κυριούλης με τις εκπομπές για παιδιά}, Θύμιος Καρακατσάνης (καθόλου συγχωρεμένος), Γιώργης Χριστοφυλάκης (προοδευτικός σκηνοθέτης). Απλώς τότε αυτή η κατάσταση θεωρούνταν κανονική στο χώρο και το μόνο που μπορούσες να κάνεις ήταν να απομακρυνθείς. Σίγουρα όχι να καταγγείλεις μια και το να “σου την πέσει” κάποιος στον εργασιακό χώρο δεν ήταν δα κι έγκλημα! Άσχετα αν αυτός ο κάποιος είχε την εξουσία του εργασιακού σου μέλλοντος και την εκμεταλλευόταν μέχρις εσχάτων. Το να γίνει λοιπόν μια κίνηση να στιγματιστεί τουλάχιστον, αυτή η διεστραμμένη κανονικότητα, μόνο θετικά μπορώ να το δω. Και μπράβο στη #ΖεταΔουκα που το ξεκίνησε. Είναι πολύ σημαντικό να φοβηθούν. Και μόνο γι’αυτο αξίζει!
pilavios-710x401.jpg

όταν έγραφα πριν λίγες σελίδες ότι ήμαστε ακόμα στην αρχή, αυτό εννοούσα. Να μην σας φανεί παράξενο αν αρχίσουν να ακούγονται τα ονόματα του Βουτσά, του Μπάρκουλη, του Αλεξανδράκη κι όλων των υπολοίπων

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
προς stokadoura1, δεν ξέρω γιατί δεν παίρνει την απάντηση

χαίρομαι λοιπόν που δεν το θεωρείς βιασμό, αλλά αν θες κακοποιητική συμπεριφορά και εκμετάλλευση της θέσης του, εγώ συμφωνώ. Η δικιά μου άποψη, είναι ότι η έννοια του Βιασμού περιέχει τη βία. Βία, ή απειλή βίας σωματικής, ή βία ψυχολογική. Η κυρία Μπεκατώρου έδρασε ΑΚΡΙΒΩΣ όπως έχω πει στην κόρη μου να μην κάνει. Θέλεις να πας με κάποιον; πήγαινε. Δεν θέλεις; Μην πας. Το στυλάκι κάνω τη χαζή και δεν καταλαβαίνω ποιος είναι ο σκοπός ενός ώριμου μοναχικού άντρα που με πάει στο δωμάτιο του Ξενοδοχείου του (αφού με έχει φιλήσει πρώτα) κι εγώ τον ακολουθώ καλόπιστα, ΚΑΝΑΜΕ πως το πιστεύαμε στα εφηβικά μας χρόνια, άντε μέχρι τα 20. Τα κορίτσια περνάνε δύο χρόνια γρηγορότερα την εφηβεία από τα αγόρια, απλά βάλε 20τυχαίες 17χρονες δίπλα σε 20 τυχαίους 17χρονους. Γυναίκες δίπλα σε αγόρια. Κι εσένα μπορεί να μην σε ενοχλεί το γεγονός πως μπορεί να γνωρίσεις κάποια στις διακοπές, να πάτε στο δωμάτιό σου, να γαμηθείτε και την άλλη μέρα να σε κατηγορήσει για βιασμό, εμένα με ενοχλεί. Και οι αθλητές Ολυμπιακού επιπέδου δεν έχουν σχέση όχι μόνο από σωματική άποψη, αλλά κυρίως από ψυχική αντοχή με το μέσο άνθρωπο. Το 11χρονο άργησε τρία χρόνια, ακριβώς επειδή ήταν 11χρονο, αλλά το είπε. Γιατί η Ολυμπιονίκης με το βάρος δύο Ολυμπιακών Μεταλλίων δεν τον κατήγγειλε, όταν η Ελλάδα ήταν στα πόδια της και ο βιασμός δεν είχε παραγραφεί; και δεν σε βάζει σε σκέψεις, ούτε σε ενοχλεί το γεγονός πως δεν το είχε αναφέρει στον πρώην σύζυγο; και ναι, εγώ αυτή την πράξη την ονομάζω συναίνεση, όχι βιασμό
To να λες σε κάποια ή μου κάθεσαι ή την πρώτη σου Ολυμπιάδα και όλα όσα για τα οποία κοπίασες ξέχασέ τα, το εντάσσεις στην "ή βία ψυχολογική"; Λογικά ναι.
Οι αθλητές έχουν την ίδια ψυχική αντοχή με το μέσο άνθρωπο. Οι πρωταθλητές είναι κατά βάση χημικά κατασκευάσματα ακόμα και σε τεχνικά αθλήματα, όπως η σκοποβολή. Σε κάποια μόνον αγχολυτικών και ανάλογων ψυχιατρικών σκευασμάτων. Το γιατί δεν το είπε στον πρώην της δε μπορώ να ξέρω. Προφανώς δεν τα πήγαιναν καλά και γιαυτό είναι πρώην της. Το γιατί δεν το κατήγγειλε όταν πλέον ήταν πιο ισχυρή, απορώ κι εγώ. Διάβασα κι εκείνο το "ήξερε πως να χαλαρώνει τις άμυνές μου" και γιαυτό έγραψα πως ανέχθηκε τις ορέξεις του παράγοντα ζυγίζοντας τις συνέπειες της άρνησής της. Εννοείται πως ήξερε τι θέλει από κείνη. Συναίνεση δεν ήταν. Συναινετικό είναι το σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων που θέλουν να γαμηθούν αμοιβαία. Αυτή δεν ήθελε. Γιαυτό και γράφω για κακοποιητική συμπεριφορά αυτού και εκμετάλλευση της θέσης του.

Υποθέτω πως διάβασες τη διήγησή της. Που ακριβώς είπε ....ή μου κάθεσαι ή την πρώτη σου Ολυμπιάδα και όλα όσα για τα οποία κοπίασες ξέχασέ τα...., που εσύ επακριβώς έγραψες; δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις, αλλά είσαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΣ θετικά απέναντί της. Όταν παντρεύτηκε τον πρώην άντρα της ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ τον εμπιστευόταν, τουλάχιστον. Άσχετα αν στη συνέχεια χώρισαν, στην αρχή, στα μέλια, γιατί δεν του μίλησε; η όλη υπόθεση για τη δικιά μου αντίληψη είναι αν όχι συναίνεση με την κλασική έννοια, συναλλαγή. Δεν γούσταραν τον Γουάινστιν αυτές που πηδήχτηκαν μαζί του, σκέφτηκαν ότι θα κέρδιζαν εκατομμύρια αν τις προωθούσε. Τι θα πεις αν, υπόθεση εργασία κάνω, τη δεις στην θέση του Πρόεδρου της Επιτροπής ή στο ψηφοδέλτιο της Ν. Δ.;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
ΜΠΟΚΟΛΕ το γνωστό προβλημα. Απαντώ στο δεύτερο ποστ σου με αυτό, γιατί παράθεση γιοκ.

Εδώ δε λέει πως αθωώθηκε ο Στρος Καν. Λέει πως οι κατήγοροι έκριναν πως οι συνήγοροί του θα μπορούσαν να πατήσουν στο παρελθόν της μηνύτριας, για να θολώσουν την εικόνα της στη δίκη. Που λόγω της ιδιομορφίας του αμερικανικού δικαστικού συστήματος, όπου δεν ισχύει το τεκμήριο της αθωώτητας, αυτά τα ψάχνουν οι αντίδικοι μέχρι τελείας και παίζουν και μεγάλο ρόλο. Αυτό δήλωσε και ο Στρος, πως η καμαριέρα επιλέχθηκε από τις Γαλλικές μυστικές υπηρεσίας λόγω του παρελθόντος της σε ανάλογες υποθέσεις και είχε και κάτι δικαστικές περιπέτειες στη χώρα της εξ αυτών. Μπήκε στο δωμάτιό του έτοιμη για σεξ, είπε χαρακτηριστικά. Αλλά το αστικό μέρος της υπόθεσης(αν το λέω σωστά γιατί δεν είμαι και νομικός) το έχανε, γιαυτό και πήγαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό και έδωσε το 1,5 εκατομμύριο.
Paris: Disgraced former IMF chief Dominique Strauss-Kahn paid a settlement of $1.5 million (1.1 million euros) to the New York hotel maid who accused him of sexual assault, a French newspaper reported Sunday.
Citing sources close to Strauss-Kahn, Le Journal du Dimanche said Nafissatou Diallo had received the payment under a confidential deal reached to settle her civil suit against him.
The newspaper said Diallo went away with about 70 percent of the sum after paying her defence team.
A judge announced the deal last month, with reports at the time suggesting Strauss-Kahn had paid up to $5 million in the settlement.
Diallo also received a payout from the New York Post, which she had sued for reporting that she worked as a prostitute.
The incident disgraced Strauss-Kahn before a worldwide audience, forcing him to resign his IMF post and wrecking his chances of becoming French president.

όπως είδες, άλλα έγραφε η εφημερίδα που διάβασα εγώ. Δεν ξέρω τι ισχύει

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Σιγα μην παρουμε και υπευθυνη δηλωση για να κουτουπωσουμε την αλλη!
Τον εφαγε γιατι ηθελε αλλιώς να σηκωνόταν να φύγει.
Τωρα θυμηθηκε οτι ηταν μικροτουτσουνος και της ξινιζει!
Προφανως θελει καρεκλα στην εξουσια για να εξασφαλισει τη συνταξη της οποτε τα εκανε πουτανα ολα!

Δεν συνειδητοποιείς πως αυτό θα γίνει τελικά; ότι οποιαδήποτε μπορεί να μετανιώσει και να ισχυριστεί πως δεν σου έδωσε συναίνεση, αλλά την ξεγέλασες;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Πάντως με την ανακοίνωση που έβγαλε ο δικηγόρος του Σπυρόπουλου φαίνεται οτι μαλλον οι καταγγελίες εχουν κάποια βάση.

«Αναγνωρίζω ότι τέτοιες καταγγελίες συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και δημιουργούν αισθήματα συμπαράστασης προς τα “θύματα” και αποστροφής προς το φερόμενο “θύτη”», σημειώνει ο δικηγόρος του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Σημειώνει δε ότι ο Κώστας Σπυρόπουλος «σεβόμενος απόλυτα την αξία του ανθρώπου, ο εντολέας μου υπογραμμίζει ότι, εάν προσέβαλε κάποιον ή τον έκανε να αισθανθεί άβολα, λυπάται ειλικρινά γι’ αυτό και δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν ήταν στις προθέσεις του».

'η 'ισως είναι αρκετά έξυπνος για να καταλάβει πως αυτή τη στιγμή ότι και να πει θα πάει χαμένο και το παίζει Βασιλάκης Καίλας

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Αποφεύγετε να απαντήσετε κύριοι. Μόνο θεωρίες και @@. Λέει ο άλλος «μακριά μη τυχόν και τους μιλήσετε είναι όλες πορνες». Και πώς θα ρίξουμε γκομενα δηλαδή ρε ξεφτέρι; Με Τίντερ;

Σεξεργάτριες άνθρωπέ μου. Ξέχασες σε ποιο σάιτ είσαι;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Θα ζω σαν κυριος ...

Εκει θα μας καταντησουν. Εχεις δικιο.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Υποθέτω πως διάβασες τη διήγησή της. Που ακριβώς είπε ....ή μου κάθεσαι ή την πρώτη σου Ολυμπιάδα και όλα όσα για τα οποία κοπίασες ξέχασέ τα...., που εσύ επακριβώς έγραψες; δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις, αλλά είσαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΣ θετικά απέναντί της. Όταν παντρεύτηκε τον πρώην άντρα της ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ τον εμπιστευόταν, τουλάχιστον. Άσχετα αν στη συνέχεια χώρισαν, στην αρχή, στα μέλια, γιατί δεν του μίλησε; η όλη υπόθεση για τη δικιά μου αντίληψη είναι αν όχι συναίνεση με την κλασική έννοια, συναλλαγή. Δεν γούσταραν τον Γουάινστιν αυτές που πηδήχτηκαν μαζί του, σκέφτηκαν ότι θα κέρδιζαν εκατομμύρια αν τις προωθούσε. Τι θα πεις αν, υπόθεση εργασία κάνω, τη δεις στην θέση του Πρόεδρου της Επιτροπής ή στο ψηφοδέλτιο της Ν. Δ.;
Εγω δεν είπα ότι το διάβασα κάπου. Σε ρώτησα αν αυτό το θεωρείς λεκτική βία, γιατί την ανέφερες ως αιτία βιασμού.
Θα σου το αντιστρέψω και θα σου πω ότι είσαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΣ αρνητικά απέναντί της και απέναντί μου.Το πρώτο το δέχομαι γιατί εκφράζεις τις ανάλογες θέσεις στο θέμα της οικογένειας και του γάμου, το δεύτερο όχι, γιατί έχω γράψει πολλές φορές εδώ ότι απορρίπτω το σενάριο του βιασμού και καταλήγω στο σενάριο της κακοποίησης, γιατί αυτός εκμεταλλεύτηκε τη θέση του κι αυτή ανέχθηκε τις ορέξεις του παράγοντα σκεφθόμενη τις συνέπειες στην καριέρα της. Το τι πραγματικά έγινε και ειπώθηκε μεταξύ τους, το είπαν στον εισαγγελέα. Μόλις βγει η κατάθεση στη φόρα θα μάθουμε. Έως τότε από τα συμφραζόμενα προσπαθούμε να καταλάβουμε.
Στο ερώτημα, θα πω ότι εξαργύρωσε τη στάση της.
Συναλλαγή την εποχή εκείνη τι ακριβώς θα αφορούσε; Γιατί συναίνεση είναι αστείο και να το αναφέρουμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εχει καταντησει γελοιο το θεμα.
Τωρα βγηκε και η Παπουτσακη, να μας πει οτι αγχωνοταν επειδη της φωναζε ο Κιμουλης.
Τι λες παιδακι μου?
Εχεις βρεθει ποτέ π.χ. σε προπονηση παιδιων στο μπασκετ?
Που κατα κανονα υπαρχει καποιος σαχλαμάρας προπονητης που φωναζει διαρκως με τις φλεβες να πεταγονται στο λαιμο, επειδη νομιζει οτι ειναι τουλαχιστον ο Ομπραντοβιτς?
Και φωναζει σε παιδακια.
10-12 ετων. "Για να μαθουν".
Ας αποφασισουμε τελικα αν ο "επικεφαλης" (γενικως) μπορει να φωναζει ή οχι. Πολύ ευαισθητοι εχουν γινει ολοι.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
Αποφεύγετε να απαντήσετε κύριοι. Μόνο θεωρίες και @@. Λέει ο άλλος «μακριά μη τυχόν και τους μιλήσετε είναι όλες πορνες». Και πώς θα ρίξουμε γκομενα δηλαδή ρε ξεφτέρι; Με Τίντερ;

Σεξεργάτριες άνθρωπέ μου. Ξέχασες σε ποιο σάιτ είσαι;

για να απευθύνεις τέτοια ερώτηση στον Π τον "ασφαλίτη" μάλλον δεν διαβάζεις τα άλλα νήματα που "τρέχουν" εδώ και κάμποση ώρα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom