Νέα

H Γη είναι επίπεδη;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anexelektos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 668
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσύ τί λές ;

• Εγώ λέω οτι είναι στρογγυλή

Ψήφοι: 67 26,9%
  • Εγώ λέω ότι είναι επίπεδη

Ψήφοι: 31 12,4%
  • Εγώ λέω ότι είναι τρίγωνη

Ψήφοι: 50 20,1%
  • Εγώ λέω ότι δεν υπάρχει γή αλλά ζούμε σε ένα χωροχρονικό μάτριξ που απωτυπώνεται σε ένα σημείο

Ψήφοι: 101 40,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    249

Linemaker

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2020
Like
10
Πόντοι
1
(07.05 ΑΧΧΧΧ και να ειχα την redhead στο κρεβατι μου. ασχετο αλλα ειπα να πω και εγω κατι)

Linemaker

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2020
Like
10
Πόντοι
1
Τα βίντεο που έδωσα αποτελούν μερος προπαγάνδας και φαντασίας, από άτομα υποτιθέμενα σοβαρά  (επιστήμονες) που προσπαθούν να δώσουν απάντησης...

Άλλα όσο και αν σας καίει η αλήθεια είναι μια η γη είναι επιπεδη.Ενταξει;;
Βρέθηκαν οι η δήθεν γνωστές (επιστήμονες) να μας λένε πως γνωρίζουνε κιόλας.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
Τα βίντεο που έδωσα αποτελούν μερος προπαγάνδας και φαντασίας, από άτομα υποτιθέμενα σοβαρά  (επιστήμονες) που προσπαθούν να δώσουν απάντησης...

Άσε το βίντεο. Δώσε μας τη δικιά σου εμπειρία.Πήγαινε ένα πρωί στον Πειραιά με ένα ζευγάρι κιάλια και δες τα πλοία που έρχονται / φεύγουν. Αν δεις μονομιάς τα πλοία να εμφανίζονται / εξαφανίζονται, η Γη είναι επίπεδη. Αν δεις πρώτα τον καπνό από τα πλοία που έρχονται, μετά τις καμινάδες και στο τέλος το κατάστρωμα (και το ανάποδο όταν φεύγουν) είναι καμπύλη. Αν δεν τρολάρεις, κάνε το και γράψε εντυπώσεις

Linemaker

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2020
Like
10
Πόντοι
1

[/quote]
θα διαφωνήσω ανάμεσα στους αρκετούς βλάκες που υπάρχουν , σκοτώνονται ελάχιστοι και το κακό προσπαθούν να επηρεάσουν και εμάς τους υπόλοιπους που παλεύουμε για γνώση και ορθή σκέψη

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.782
Πόντοι
1.756
Τα βίντεο που έδωσα αποτελούν μερος προπαγάνδας και φαντασίας, από άτομα υποτιθέμενα σοβαρά  (επιστήμονες) που προσπαθούν να δώσουν απάντησης...

η επιπεδη γη προυποθετει οτι υπαρχουν ΕΥΘΕΙΕΣ στην φυση...
η φυση δεν κατασκευαζει ευθειες....
Ευθειες δεν υπαρχουν πουθενα...ακομα και ο κενος χωρος ειναι καμπυλη...
Αν παρεις ενα διαστημοπλοιο και θες να πας στον Πλουτωνα,δεν πας ευθεια...διαγραφεις καμπυλη...

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.789
Πόντοι
3.656
Κάπως ετσι δηλαδή??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τυπε η φωτογραφια της επιπεδης γης που εβαλες μοιαζει με 2ευρω που το εχω τεραστια αναγκη    :S :S :S

4i0W92VUN2OX885ktDHfj_8-RLVtq8b4WX-0M_XieM8.jpg

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.789
Πόντοι
3.656
Καλά δεν καταλαβαίνεις όντως, ή απλά κάνεις το χαζό;
Είπα ποια είναι η προσωπική μου εμπειρία. Ήμουν ένα θύμα που πίστευε στη στρογγυλή Γη και ότι άλλο σανό μας πουλάνε, μέχρι που κάποια στιγμή το κατάλαβα.

οταν σε απηγαγαν οι εξωγηινοι τυπε;     :think::S :S :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Εν τω μεταξύ, ακόμα δεν έχω καταλάβει τι σκατά στόχευε να πετύχει ο μάλαξ που αυτοεκτοξεύθηκε χωρίς αλεξίπτωτο.  :S

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εν τω μεταξύ, ακόμα δεν έχω καταλάβει τι σκατά στόχευε να πετύχει ο μάλαξ που αυτοεκτοξεύθηκε χωρίς αλεξίπτωτο.  :S

Κύριε μπαρόκ,τιμησατε την ψηφοφορία που υπάρχει από χθες?

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.789
Πόντοι
3.656
Και αφού η γη είναι επίπεδη, εκεί στις άκρες και στις γωνίες που πέφτουν τα νερά της θάλασσας, βρέχουν τους από κάτω;  :think:

τυπε μαλλον θα σφουγγαριζουν καλα οι τυποι στις ακρες της γης και δεν θα πεφτει τιποτα κατω    :S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.789
Πόντοι
3.656
η πλυση εγκεφαλου σε τι χρησιμευει;τι θελω να πω;αν αυριο μαθουμε οτι τελικα η γη ειναι επιπεδη,τι θα αλλαξει στη ζωη μας;

θα μπορεις να κανεις μονοζυγο κατω απο την αφρικη τυπε    :grin: :grin: :grin:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.789
Πόντοι
3.656

karaflodemonas

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
0
Καλησπέρα, με την λέξη επίπεδη συνδυάζουμε τον χώρο και τον χρόνο σε ένα αμετακίνητο και αμετάβλητο πεδίο, «πέδησε δὲ φαίδιμα γυῖα» αν έχετε διαβάσει Όμηρο, ο παρών επί πεδον, η γη είναι ένας πλανήτης που βρισκόμαστε πάνω στο (πεδον) έδαφος του, η διαφορετικά είμαστε επί πλάνην πεδες (δέσμιοι του χώρου και χρόνου της πλανή(τη)ς. Το να να μην γνωρίζεις και να αμφιβάλλεις είναι ορθό, το να πιστεύεις και να επί - μένεις είναι επί - πλαστή επί - νόηση.

Linemaker

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2020
Like
10
Πόντοι
1
Στο σχολειο σε μαθαινουν οτι η γη ειναι σφαιρικη για να ξερεις που ζεις.

Ο Ainstain με ολους τους νομους που διατυπωσε και με τους οποιους πορευτικε η NASA ηταν Χριστιανος.

H NASA ποτε δεν εμπλεξε την επιστημη με την θρησκεια.

Η όποια θρησκεια που δεν στηριζω εγω προσωπικα ειναι πολιτικη και κοινωνικη κληρονομια μιας χωρας με καλο ή κακο τροπο. Προσπαθουν να αποβαλουν συγκεκριμενες θρησκειες οπως προσπαθουν να καταργησουν τα συνορα των χωρων. Προσπαθουν να δημιουργησουν εγκεφαλικα μια επιπεδη γη σε ενα επιπεδο μυαλο. Η Nasa δεν εχει καμια σχεση με αυτο. Δεν ειναι αυτος ο σκοπος μιας ομαδας ερευνητων οι οποιοι ξεκινησαν το εργο τους απο πριν τον 19ο αιωνα (Τοτε δεν υπηρχε NASA).
1ον δεν ειναι Ainstain αλλα Einstein, KAI 2ον Ο Άλμπερτ Αίνστάιν δεν ηταν χριστιανό 3ον η επιστημη δεν πιστευει στον θεό επειδή πολλυ απλα δεν υπαρχει θεος.

ΥΓ ενα μικρο δειγμα (1%) απο αυτα που ειπε ο Άλμπερτ Αίνστάιν

--Άλμπερτ Αίνστάιν, σε γράμμα του με ημερομηνία 24 Μαρτίου 1954 από το βιβλίο The Human Side

<<Φυσικά ήταν ψέμα αυτό που διαβάσατε για τις θρησκευτικές μου πεποιθήσεις,ψέμα που επαναλαμβάνεται συστηματικά. Δεν πιστεύω σε έναν προσωπικό Θεό, ποτέ δεν το απαρνήθηκα αυτό και το εξέφρασα πάντα με σαφήνεια. Αν υπάρχει κάτι μέσα μου που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί θρησκευτικό, αυτό είναι ο απεριόριστος θαυμασμός μου για τη δομή του κόσμου, όπως την αποκαλύπτει η επιστήμη μας>>

Άλμπερτ Αίνστάιν Autobiographical Notes σελιδα 3-5

<<Όταν ήμουν νέος και πρόωρα ανεπτυγμένος, άρχισε να με εντυπωσιάζει η ματαιότητα των ελπίδων και των αγώνων που κυνηγάνε τους περισσότερους ανθρώπους σε όλη τους τη ζωή. Ακόμη, διαπίστωσα γρήγορα τη σκλήροτητα αυτού του κυνηγητού, που εκείνα τα χρόνια ήταν πολύ πιο προσεκτικά συγκαλυμμένο απ΄όσο είναι σήμερα με υποκρισίες και ωραία λόγια. Η απλή ύπαρξη του στομαχιού του απέκλειε κάποιον από το να συμμετάσχει σε αυτό το κυνήγι. Το στομάχι μπορούσε κάλιστα να ικανοποιηθεί από αυτήν τη σσυμμετοχή, αλλά οχι και ο άνθρωπος, κατά το μέτρο που είναι ένα σκεπτόμενο και συναισθανόμενο ον.
Η πρώτη διέξοδος ήταν η θρησκεία, που ενσταλάζεται σε κάθε παιδί με την παραδοσιακή μηχανή της εκπαίδευσης. Έτσι κατέληξα σε μια βαθιά θρησκευτικότητα (μολονότι ήμουν παιδί άθρησκων-Εβραίων- γονέων), η οποία ωστόσο, εφτασε σε αιφνίδιο τέλος στην ηλικία των δωδεκα. ιαβάζοντας εκλαικευμένα επιστημονικά βιβλία, γρήγορα έφτασα στο συμπέρασμα ότι πολλές από τις ιστορίες του Βίβλου δεν μπορεί να είναι αληθινές. Αποτέλεσμα ήταν ένα όργιο ελευθερίας της σκέψης, καθώς και η εντύπωση ότι το κράτος εξαπατά σκοπίμως τους νέους με ψέματα, η εντύπωση αυτή ήταν συνταρακτική. Η εμπειρία αυτή προκάλεσε συσπιστία έναντι κάθε είδους εξουσίας  ή αυθεντίας, και μια σκεπτικιστική στάση έναντι πεποιθήσεων που εκφράζονταν σε οποιοδήποτε κοινωνικό περιβάλλον - μια στάση που έκτοτε δεν με εγκατέλειψε, ακόμη και όταν αργότερα μετριάστηκε από πληρέστερη γνώση των αιτιωδών σχέσεων. Μου ειναι σαφές ότι ο θρησκευτικός παράδεισος της νεότητας, που χάθηκε, ηταν μια πρώτη απόπειρα να ελευθερωθώ από τις αλυσίδες τού απλώς και μόνο <<προσωπικού>> στοιχείου, από μια κατάσταση όπου κυριαρχούσαν επιθυμίες, ελπίδες και πρωτόγονα συναισθήματα. Εκεί εξω από εσένα βρισκόταν αυτός ο μεγάλος κόσμος που υπάρχει ανεξάρτητα από τα ανθρώπινα όντα και στέκεται μπροστά μας σαν μεγάλο, αιώνιο αίνιγμα, το οποιο εν μέρει τουλάχιστον μπορούμε να το εξετάσουμε και να το εννοήσουμε. Η θεώρηση αυτου του κόσμου ήταν μια απελευθέρωση και σύντομα διαπίστωσα ότι πολλοι άνθρωποι τους οποίους εκτιμούσα και θαύμαζα είχαν βρει εσωτερική ελευθερία και σιγουριά σε αυτήν  την ενασχόληση. Η διανοητική σύλληψη αυτού του εξωτερικού κόσμου εντός του πλαισίου των δυνατοτήτων μας μου φαινόταν, εν μέρει συνειδητά εν μέρει ασυνείδητα, ότι είναι ο υπέρτατος στόχος. Άνθρωποι που είχαν παρόμοια κίνητρα, στο πάρον ή το παρελθόν, οπως και οι συλλήψεις τους, ήταν οι φίλοι που δεν μπορούσαν ποτέ να χαθούν. Ο δρόμος γι΄αυτόν τον παράδεισο δεν ηταν τόσο εύκολος και δελεαστικός όσο ο δρόμος για τον θρησκευτικό παράδεισο, αλλά αποδείχτηκε αξιόπιστος και ποτέ δεν μετάνιωσα που τον ακολούθησα>>

---Άλπερτ Αίνσταιν- Γράμμα στον Μπέρκοβιτζ, 25 Οκτωβρίου 1950- Βιβλίο The expanded Quotable Eistein

<<Η θέση μου αναφορικά με τον θεό είναι η θέση ενός αγνωστικιστή. Είμαι πεπεισμένος ότι η ισχυρή επίγνωση της πρωταρχικής σημασίας των ηθικών αρχών για τον εξευγενισμό και την πρόοδο της ζωής δεν έχει ανάγκη την ιδέα ενός νομοθέτη, και μαλιστα ενός νομοθέτη που διαχειρίζεται τιμωρίες και ναταμοιβές>>

--Άλμπερτ Αίνστάιν The World as I See It New Jersey: The Citidel Press,1999, σελιδα 5

<<Το πιο όμορφο πράγμα που μπορούμε να βιώσουμε είναι το μυστηριώδες. Ειναι το θεμελιώδες συναισθημα που βρίσκεται στο λίνκο της αληθους τέχνης και της αληθούς επιστήμης.Αυτος που δεν το γνωρίζει, αυτός που δεν μπορεί πια να θαυμάζει ή να νιώθει δέος είναι άνθρωπος ψόφιος, δβησμένο κερί. Η εμπειρία του μυστηρίου- ακόμη και ανάμεικτη με φόβο- ήταν αυτή που γέννησε τη θρησκεία. Η γνώση της ύπαρξης ενός πράγματος στο οποίο δεν μπορούμε να διεισδύσουμε, των εκδηλώσεων  της βαθύτερης διάνοιας και της λαμπρότερης ομορφιάς, που συλλαμβάνονται από τη λογική μας στι πιο στοιχειώδεις μορφές τους - αυτή η γνώση και αυτό το συναίσθημα συνιστούν την αληθώς θρησκευτική διάθεση υπό αυτήν την έννοια και μόνο έχω βαθύτατα θρησκευτικά συναισθηματα. Δεν μπορώ να συλλάβω έναν θεό που επιβραβεύει και τιμωρεί τα πλάσματά του ή έχει μια βούληση παρόμοια με τη δική μας. Ένα άτομο που επιβιώνει του φυσικού θανάτου του είναι επισης αδιανόητη για μένα, και ούτε θα επιθυμούσα κάτι τέτοιο, οι ιδέες αυτές αρμόζουν στους φόβους ή την παράλογη ιδιοτέλεια αδύναμων ψυχών. Μου αρκεί το μυστήριο της αιωνιότητας της ζωής και η αίσθηση της θαυμαστής δομής της πραγματικότητα, μαζι με την ολόθυμη προσπάθεια να κατανοήσω ΄΄εστω και έλαχιστα τον Λόγο που εκδηλώνεται στη φύση>>

--Άλμπερτ Άινσταιν γράμμα του στην Μπέατρις Φρόλιχ, 17 Δεκεμβρίου 1952 The expanded Quotable Einstein σελιδα. 217

<< Η ιδέα ενός προσωπικού θεού μού είναι ξένη και μου φαίνεται αφελής>>

--Άλμπερτ Άινσταιν, απο το βιβλιο Banesh Hoffmann, Albert Einstein: Greator and Rebel, New York: New American Library σελ.95

<< Η ιδέα ενός προσωπικού θεού είναι μια ανθρωπολογική έννοια, την οποία δεν μπορώ να πάρω σοβαρά. Επίσης, δεν μπορώ να φανταστώ κάποια βούληση ή κάποιον σκοπό έξω από την ανθρώπινη σφαίρα. Οι απόψεις μου είναι κοντά στις απόψεις του Σπινόζα:θαυμασμός για την ομορφιά και πίστη στη λογική απλότητα της τάξης, την οποιά μπορούμε να συλλάβουμε με ταπείνωση και, βέβαια ατελώς.
Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με τις ατελείς γνώσεις μας και να θεωρουμε τις αξίες και τις ηθικές υποχρεώσεις πρόβλημα καθαρα ανθρώπινο. Το σπουδαιότερο των ανθρωπίνων προβλημάτων.>>

--Άλμπερτ Άινσταιν βιβλίο The expanded Quotable Eistein σελ.218 γράμμα στον Χανς Μύσαμ

<<Είμαι ένα βαθύτατα ευσεβής άπιστος... Αυτό είναι ένα νέο είδος θρησκείας>>

--Άλμπερτ Άινσταιν, όταν ρωτήθηκε αν πιστευει στο Θεό από τον ραβίνο Χε΄ρμπερτ Γκόλντσταίν, Νεα Υόρκη, 24 Απριλίου 1921

<< Πιστεύω στον θεό του Σπινόζα, που αποκαλύπτεται στην εύτακτη αρμονία του κόσμου, και όχι σε έναν Θεό που ασχολείται με τη μοίρα και τις ενέργειες των ανθρώπων>>

--Άλμπερτ Άινσταιν βιβλίο The Human Side σελ. 39 γράμμα του σε έναν βαπτιστη ιερέα

<<Δεν πιστευω στην αθανασία του ατόμου και θεωρώ πως η ανθρώπινη ηθική είναι μια αποκλειστικά ανθρώπινη υπόθεση, χωρίς την παρέμβαση ενός υπερανθρώπινου παράγοντα>>

--Άλμπερτ Άινσταιν The expanded Quotable Einstein σελ.201 γράμμα στον Έντγκαρ Μέγιερ

<< Γιατι μου γράγεις ότι ο Θεός πρεπει να τιμωρήσει τους Αγγλους; Δεν έχω σχέσεις ουτε με το έναν ούτε με τους άλλους. Βλέπω με πολλή θλίψη ότι ο Θεός τιμωρεί τα τέκνα Του για τις αμέτρητες ανόητες πράξεις τους, για τις οποίες μόνον Αυτός είναι υπεύθυνος. Κάτα τη γνώμη μου μόνον η ανυπαρξία Του μπορεί να τον δικαιολογήσει>>

--Άλμπερτ Άινσταιν The expanded Quotable Einstein σελ.215

<<Δεν αποκλείετε να κάνουμε σπουδαιότερα πράγματα από τον Ιησού, διότι αυτά που λέει η Βίβλος γι΄αυτόν είναι ποιητικά εξωραίσμένα.>>

--Άλμπερτ Άινσταιν The Great Thoughts σελ. 134

<<Δεν μπορώ να φανταστώ έναν Θεό που επιβραβευεί και τιμωρεί τα πλάσματά του, του οποίου οι σκοποί απομιμούνται τους δικούς μας, έναν θεό με δυο λόγια, που έχει διαπλαστεί σύμφωνα με τις ανθρώπινες αδυναμίες. Ούτε μπορώ να πιστέψω ότι το άτομο επιβιώνει του θανάτου του σώματος του, όσο και αν αδύναμες χυψές καλλιεργούν τέτοιες σκέψεις εξαιτίας φόβων και γελοίας φιλαυτίας>>

--Άλμπερτ Άινσταιν The Human Side σελ.95 γράμμα σε ιερέα

<< Η σπουδαιότερη ανθρώπινη προσπάθεια είναι ο αγώνας για τον ηθικό χαρακτήρα των πράξεων μας. Η εσωτερική μας ισορροπία, ακόμη και η ίδια η ύπαρξή μας, εξαρτώνται από αυτην. Μόνον η ηθική συμπεριφορά μας μπορεί να προσδώσει ομορφιά και ευγένεια στη ζωή. Το να κάνουμε αυτήν την προσπάθεια συνειδη΄τη και ζώσα δύναμη είναι ίσως το κυριότερο έργο της παιδείας. Η ηθική δεν θα πρέπει να θεμελιώνεται στον μύθο ούτε να ορίζεται από μια αυθεντία, διότι οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με τον μύθο ή τη νομιμότητα της αυθεντίας μπορεί να κλονίσει τα θεμέλια της ορθης κρίσης και δράσης>>

--Άλμπερτ Άινσταιν The expanded Quotable Einstein σελ.205-206

<< Ενας Θεός που επιβραβεύει και τιμωρεί είναι αδιανόητος για τον απλούστατο λόγο ότι οι πράξεις ενός ανθρώπου προσδιορίζονται από αναγκαιότητες, εξωτερικές και εσωτερικές, άρα στα μάτια του θεού ο άνθρωπος δεν μπορεί να είναι υπεύθυνος, όπως δεν είναι υπεύθυνο ένα άψυχο αντικείμενο για τις κινήσεις στις οποίες υποβάλλεται. Η επιστήμη έχει κατηγορηθεί για υπονόμευση της ηθικής, αλλά η κατηγορία είναι άδικη. Η ηθική συμπεριφορά ενός ατόμου θα πρέπει να βασίζεται στη συμπάθεια, στην παιδεία, στους κοινωνικούς δεσμούς και τις ανάγκες, η θρηκευτική βάση δεν είναι απαραίτητη. Αξιολύπητος είναι ο άνθρωπος που πρέπει να τον συγκρατεί ο φόβος της τιμωρίας και η ελπίδα της ανταμοιβής μετά θάνατον. Είναι εύκολο λοιπόν να δούμε γιατί οι εκκλησίες αντιμάχονταν ανέκαθεν την επιστήμη και καταδίωκαν αυτούς που την υπηρετούσαν>>

--Άλμπερτ Άινσταιν The Human Side σελ. 69-70 γράμμα σε ραβίνο

<<Το θρησκευτικό συναίσθημα που προκαλείται από την εμπειρία της έλλογης κατανόησης βαθύτατων σχέσεων είναι κάπως διαφορετικό από το συναίσθημα που συνήθως αποκαλείται θρησκευτικό. Είμαι μάλλον ένα συναίσθημα δέους ενώπιον του σχεδίου που αποκαλύπτεται στο υλικό σύμπαν. Δεν μας οδηγεί στο να ολάσουμε έναν θεό κατ΄εικόνα μας, ένα πρόσωπο που έχει αξιώσεις από εμάς και ενδιαφέρεται για τον καθένα χωριστά. Σε τουτό δεν υπάρχει ούτε βούληση ούτε σκοπός ούτε πρέπει, υπάρχει μόνο το είναι. Γι΄αυτόν τον λόγο οι άνθρωποι του δικού μας τύπου θεωρούν την ηθική ένα καθαρά ανθρώπινο ζήτημα, ένα ζήτημα που είναι εξαιρετικά σημαντικό στη σφαίρα των ανθρωπίνων>>

--Άλμπερτ Άινσταιν The Human Side σελ. 39

<<Ποτέ δεν απέδωσα στη φύση σκοπό ή στόχο ή οτιδήποτε θα μπορούσε να νοηθεί ως ανθρωπομορφικό. Αυρο που βλέπω στη φύση είναι μια μεγαλειώδης δομή, την οποία μπορούμε να κατανοήσουμε ατελώς μόνο και η οποία θα πρέπει να γεμίσζει ένα σκεπτόμενο ον με ένα συναισθημα ταπεινότητας. Αυτο είναι ένα γνήσια θρησκευτικό συναίσθημα που δεν έχει καμία σχέση με τον μυστικισμό>>

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom