Νέα

H Γη είναι επίπεδη;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anexelektos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 668
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσύ τί λές ;

• Εγώ λέω οτι είναι στρογγυλή

Ψήφοι: 67 26,9%
  • Εγώ λέω ότι είναι επίπεδη

Ψήφοι: 31 12,4%
  • Εγώ λέω ότι είναι τρίγωνη

Ψήφοι: 50 20,1%
  • Εγώ λέω ότι δεν υπάρχει γή αλλά ζούμε σε ένα χωροχρονικό μάτριξ που απωτυπώνεται σε ένα σημείο

Ψήφοι: 101 40,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    249

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Καλά δεν καταλαβαίνεις όντως, ή απλά κάνεις το χαζό;
Είπα ποια είναι η προσωπική μου εμπειρία. Ήμουν ένα θύμα που πίστευε στη στρογγυλή Γη και ότι άλλο σανό μας πουλάνε, μέχρι που κάποια στιγμή το κατάλαβα.
Και τωρα εσυ νομιζεις οτι ειμαστε τοσο χαζοι ωστε να σε πιστεψουμε οτι δεν κανεις πλακα

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΑΓΙΕΦ

JosepG

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Like
91
Πόντοι
1
Και τωρα εσυ νομιζεις οτι ειμαστε τοσο χαζοι ωστε να σε πιστεψουμε οτι δεν κανεις πλακα

Το πρόβλημα Alex είναι πως πιθανόν να μην μας τρολάρει και να τα πιστεύει αυτά που γράφει. Υπάρχουν πολλοί ανισσόροποι εκεί έξω. Μάλλον θα ψήφισε Μπαρουφάκη…

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Το πρόβλημα Alex είναι πως πιθανόν να μην μας τρολάρει και να τα πιστεύει αυτά που γράφει. Υπάρχουν πολλοί ανισσόροποι εκεί έξω. Μάλλον θα ψήφισε Μπαρουφάκη…
Αδυνατώ αδελφέ να το πιστεψω οτι δεν τρολαρει

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ειναι γελοιο που εν ετη 2020 καθεστε κ συζητατε ακομα για το αν η γη ειναι επιπεδη!
Η γη ΕΙΝΑΙ επιπεδη και κουφια ταυτοχρονα. Μεσα της ζουν μυθικα τερατα και καλικατζαροι.
Και μην ακουω αντιρρησεις γιατι αυτα τα εχει αποδειξει ο Λιακοπουλος  :afro:

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291

Κοίτα να σου πω την αλήθεια, σταρχίδια μου αν είναι επίπεδη ή τρίγωνη η Γη.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίζει κανένα καλό μουνί Φυλής να γαμάω.
Απλά επειδή είμαι άνθρωπος με ανοιχτό μυαλό, δε πιστεύω ό,τι σανό μου πουλάνε.
Αν εσείς θέλετε να μασάτε, δικαίωμά σας. Δε θα κάτσω να ασχοληθώ κιόλας, γιατί δε με ενδιαφέρει.
Αυτά και καλό βράδυ. Κι ας πιστεύει ο καθένας ότι θέλει. Δικαίωμά του είναι.
Οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες. Ο καθένας έχει κι από μία.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Κοίτα να σου πω την αλήθεια, σταρχίδια μου αν είναι επίπεδη ή τρίγωνη η Γη.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίζει κανένα καλό μουνί Φυλής να γαμάω.
Απλά επειδή είμαι άνθρωπος με ανοιχτό μυαλό, δε πιστεύω ό,τι σανό μου πουλάνε.
Αν εσείς θέλετε να μασάτε, δικαίωμά σας. Δε θα κάτσω να ασχοληθώ κιόλας, γιατί δε με ενδιαφέρει.
Αυτά και καλό βράδυ. Κι ας πιστεύει ο καθένας ότι θέλει. Δικαίωμά του είναι.
Οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες. Ο καθένας έχει κι από μία.
Ανοιχτό μυαλό είναι να λες ότι η γη είναι επίπεδη;Ανυπαρξία μυαλού είναι αυτό!

facepisser

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
2
Like
123
Πόντοι
1
Μην τσακώνεστε άδικα.
Κάποιος να ρωτήσει τον Τσακ Νόρις. Είναι ο μόνος που ξέρει!

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
OK εγώ απλά προτείνω εναλλακτικές επιλογές, οι οποίες ολοένα και κερδίζουν έδαφος κι εσείς επιτείθεστε στο άτομό μου χωρίς να προσφέρετε κανένα επιχείρημα.
Αλλά έτσι γίνεται συνήθως όταν κάποιος έχει άδικο και δεν έχει επιχειρήματα επιτείθεται σε αυτόν με τον οποίο συνδιαλέγεται.
Απλή ψυχολογία.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
OK εγώ απλά προτείνω εναλλακτικές επιλογές, οι οποίες ολοένα και κερδίζουν έδαφος κι εσείς επιτείθεστε στο άτομό μου χωρίς να προσφέρετε κανένα επιχείρημα.
Αλλά έτσι γίνεται συνήθως όταν κάποιος έχει άδικο και δεν έχει επιχειρήματα επιτείθεται σε αυτόν με τον οποίο συνδιαλέγεται.
Απλή ψυχολογία.
Οχι τυπε.Είσαι μαλάκας ,τέλος.Δεν θα βγεις και απο πάνω με ψυχολογίες και παπαριές καμαρωτές.Αντε και γαμίσου στην τελική.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
χωρίς να προσφέρετε κανένα επιχείρημα.

το οτι είναι ΑΔΥΝΑΤΟ 10.000 τουρκοι και 10.000 ελληνες επιστήμονες που οι γονεις τους αλληλοσφακτηκαν να συνενοηθουν να εξαπατησουν τα αδερφια τους χωρις κανενα κερδος για την υποτιθεμενη παγκοσμια οργανωση που τους εβαλε να τα πουν δεν είναι επιχειρημα?????

το ότι τοσοι εχουν κανει ταξίδια γυριζοντας τον κοσμο είναι απατεωνες?

πας ανατολικα βγαινεις ιαπωνια,
πας δυτικα αμερικη, πας από την αμερικη δυτικα παλι βγαινεις ιαπωνια, ποσο μπουφος πια.

αντε πηγαινε σε κανα ψυχιατρο, εισαι ο λογος που η δημοκρατια είναι αποτυχημενο πολιτευμα

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
τυπε σωμα καλα τα λες εσυ
αστους με την τυφλα τους καμια μερα θα περπατησουν πολυ μακρια και θα πεσουν απο την ακρη
και μετα θα παιρνουν τηλεφωνα να στειλουμε το apollo 44 να τους μαζεψει απο το διαστημα
:s&m_3:

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
το Σωμα εχει δικιο σε ολα.... ποσο μαλακες ειστε ?????? :think: :think: :think:
:happy: :happy: :happy:
εχω κλασει στο γελιο..... :) :) :)  :happy: :happy: :happy:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.208
Πόντοι
20.686
Οπου ναναι θα ανακαλυψουμε και την πυριτιδα.....

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.229
Πόντοι
3.846
Αλάνι αν η γη είναι επίπεδη ,τότε δε θα ήταν γαμάτο να σκάσουμε ένα φουρνέλο στο στηθαίο που συγκρατεί τα νερά του Ειρηνικού ωκεανού για να χυθεί το νερό στο διάστημα; Θα χορτάσει ο πλανήτης τζάμπα ψάρι ,άσε που θα μπορούμε να πηγαίνουμε Αμερική με το αυτοκίνητο. Αλλά όλα γίνονται για να τα πιάνουν οι εφοπλιστές σας τα λέει ο συναγωνιστής αλλά που να τα καταλάβετε εσείς οι σανοφάγοι...

Η Γη είναι επίπεδη και αυτή την ώρα στην Αυστραλία κάποιος κρατάει την κουρτίνα κλειστή για να μπορούν να κοιμηθούν τα καγκουρό.

JamesDaniel

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
10
Like
2.023
Πόντοι
2.471
Η Γη δεν είναι ούτε επίπεδη ούτε σφαιρική. Δεν υπάρχει Γη. Αυτά είναι παραμύθια των Σαυράνθρωπων ότι δήθεν υπάρχει Γη, για να μας κοιμήσουν και να μην συνειδητοποιήσουμε ότι η Χουρ έχουν κατακτήσει τους Ολογκουρ και η 7η διάσταση θα συγχωνευθεί με το παράδοξο της αντιύλης. Γι αυτό και οι περισσότερες δεν κάνουν πρωκτικό.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Υ.Γ. Εδώ ο Mike Hughes, 64 ετών, υποστήριζε ότι η γη είναι... επίπεδη και ότι η Nasa μας κοροϊδεύει. Ξόδεψε 18.000 δολάρια για να φτιάξει έναν αυτοσχέδιο πύραυλο, εκτοξεύθηκε με αυτόν. Το αλεξίπτωτό του έπεσε πολύ νωρίτερα και αυτός έπεσε μόνος του και πέθανε εχθές στην Καλιφόρνια...!
Δυστυχώς την γλύτωσες, έπρεπε να είσαι κι ΄συ μέσα στο πύραυλο!

Το καλύτερο σχόλιο που διάβασα στο τουίτερ για την πτώση του Mad Mike από ύψος 1,5 χλμ.
"The Earth is still round.  Mad Mike Hughes is flat.  RIP."
Αναίσθητο αλλά ακριβές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom