Νέα

H Γη είναι επίπεδη;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anexelektos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 668
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσύ τί λές ;

• Εγώ λέω οτι είναι στρογγυλή

Ψήφοι: 67 26,9%
  • Εγώ λέω ότι είναι επίπεδη

Ψήφοι: 31 12,4%
  • Εγώ λέω ότι είναι τρίγωνη

Ψήφοι: 50 20,1%
  • Εγώ λέω ότι δεν υπάρχει γή αλλά ζούμε σε ένα χωροχρονικό μάτριξ που απωτυπώνεται σε ένα σημείο

Ψήφοι: 101 40,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    249

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.975
Πόντοι
5.506
η πλυση εγκεφαλου σε τι χρησιμευει;τι θελω να πω;αν αυριο μαθουμε οτι τελικα η γη ειναι επιπεδη,τι θα αλλαξει στη ζωη μας;

Να που ήθελες και απάντηση, καλά να πάθεις.  :S

Θα καταρεύσει όλο το σύστημα της Παγκόσμιας Τάξης που κυβερνά και θα χάσουν τα λεφτά και την εξουσία αυτοί που κυβερνάνε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.975
Πόντοι
5.506
Εννοείται πως το λέω από προσωπική εμπειρία αλλιώς δε θα μίλαγα.
Γιατί κι εγώ υπήρξα θύμα που πίστευε στη στρογγυλή Γη.

Και τώρα τύπε, που άνοιξες τα μάτια σου, τι σε κάνει να πιστεύεις πως δεν είσαι χαζός πχια;;

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.106
Πόντοι
2.606
Εννοείται πως το λέω από προσωπική εμπειρία αλλιώς δε θα μίλαγα.
Γιατί κι εγώ υπήρξα θύμα που πίστευε στη στρογγυλή Γη.

θα μπορούσες να την μοιραστείς μαζί μας, να γίνουμε και εμείς σοφότεροι δλδ...

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.106
Πόντοι
2.606

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
θα μπορούσες να την μοιραστείς μαζί μας, να γίνουμε και εμείς σοφότεροι δλδ...

Καλά δεν καταλαβαίνεις όντως, ή απλά κάνεις το χαζό;
Είπα ποια είναι η προσωπική μου εμπειρία. Ήμουν ένα θύμα που πίστευε στη στρογγυλή Γη και ότι άλλο σανό μας πουλάνε, μέχρι που κάποια στιγμή το κατάλαβα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.975
Πόντοι
5.506
Είπα ποια είναι η προσωπική μου εμπειρία. Ήμουν ένα θύμα που πίστευε στη στρογγυλή Γη και ότι άλλο σανό μας πουλάνε, μέχρι που κάποια στιγμή το κατάλαβα.

Ναι ρε τύπε αλλά δε μας εξηγείς πως το κατάλαβες, έφιαξες και συ πύραυλο;

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.106
Πόντοι
2.606

αυτό που ρώτησα είναι πως το κατάλαβες, τι σε έκανε να ξυπνήσεις, ποιο ήταν το ερέθισμα, τι σε τριγγάρισε να καταλάβεις ότι κάποιοι σε δούλευαν από την ημέρα που γεννήθηκες?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.898
Πόντοι
5.506
αυτό που ρώτησα είναι πως το κατάλαβες, τι σε έκανε να ξυπνήσεις, ποιο ήταν το ερέθισμα, τι σε τριγγάρισε να καταλάβεις ότι κάποιοι σε δούλευαν από την ημέρα που γεννήθηκες?
μια μια ερωτηση ρε θειο....ενα σωμα ειναι δεν προλαβαινει

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.975
Πόντοι
5.506

(Ρε μαλάκα, γελάω μόνος μου, θα σταματήσεις;;;;;;;;;;;;;;; )

Αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγώ.  :coffee:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656
Με λίγα λόγια.
1ον. Γνωρίζουμε ότι όλοι οι Επιστήμονες του κόσμου συναγωνίζονται ποιος θα κάνει μια ανακάλυψη, και όποια ανακάλυψη είναι πιο μεγάλη, τόσο μεγαλύτερη φήμη θα τους δώσει. Ε, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΗΚΑΝ (παρότι μιλάνε διαφορετικές γλώσσες) και δεν μας αποκαλύπτουν ότι η Γη είναι επίπεδη.  Και δεν βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ να προδώσει τη συμφωνία.
2ον. Υπάρχουν 172 Κράτη στη Γη, και τα περισσότερα έχουν όχι μόνο εχθρικές σχέσεις, αλλά πολεμούν είτε ευθέως με όπλα, είτε υπόγεια με οικονομικά μέσα. Αν και δεν συμφωνούν σχεδόν σε τίποτα ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ότι η Γη δεν είναι επίπεδη.
3ον. Ξοδεύονται τρισεκατομμύρια δολάρια ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ για να φτιαχτούν ψεύτικες φωτογραφίες / βίντεο της Γης, είτε από πυραύλους, είτε από δορυφόρους, για να μας κρύψουν ότι η Γη είναι επίπεδη. 
ΓΙΑΤΙ; Δεν θα άλλαζε η καθημερινότητα κανενός από εμάς. Τέλος πάντων, οι Ίωνες Σοφοί ήταν οι πρώτοι που απέδειξαν ότι η Γη είναι καμπύλη, γιατί παρατήρησαν ότι όταν έρχεται ένα καράβι από μακρυά έβλεπαν πρώτα τα ξάρτια και τα ιστία του, στη συνέχεια το κατάστρωμα και στο τέλος τα ίσαλα. Το αντίθετο όταν έφευγε. Σήμερα, οποιοσδήποτε μπορεί να πάει στον Πειραιά με ένα ζευγάρι κιάλια. Αν παρατηρήσει λίγο, θα δει πρώτα τον καπνό από τα πλοία που έρχονται, μετά τις καμινάδες και στο τέλος το κατάστρωμα. Δεν χρειάζεται πολύπλοκος / ακριβός εξοπλισμός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom