Νέα

H Γη είναι επίπεδη;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anexelektos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 668
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εσύ τί λές ;

• Εγώ λέω οτι είναι στρογγυλή

Ψήφοι: 67 26,9%
  • Εγώ λέω ότι είναι επίπεδη

Ψήφοι: 31 12,4%
  • Εγώ λέω ότι είναι τρίγωνη

Ψήφοι: 50 20,1%
  • Εγώ λέω ότι δεν υπάρχει γή αλλά ζούμε σε ένα χωροχρονικό μάτριξ που απωτυπώνεται σε ένα σημείο

Ψήφοι: 101 40,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    249

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
Εγώ πιστεύω ότι είναι επίπεδη πάντως.
Εντάξει δεν είμαι και σίγουρος 100%, γιατί παίζει και το σενάριο να είναι κούφια.
Αλλά υπάρχουν πολλές ενδείξεις που δείχνουν ότι αυτά που μας λένε είναι παπαριές και εβραϊκές συνωμοσίες.
Τώρα το τι ακριβώς συμβαίνει, πιάστο αυγό και κούρευτο.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εντάξει δεν είμαι και σίγουρος 100%, γιατί παίζει και το σενάριο να είναι κούφια.
Αλλά υπάρχουν πολλές ενδείξεις που δείχνουν ότι αυτά που μας λένε είναι παπαριές και εβραϊκές συνωμοσίες.
  Δεν μπορείς να κουρέψεις το αυγό γιατί είναι επίπεδο και κούφιο,σαν το κεφάλι σου.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
από όσους πλανήτες απεικονίζονται μόνο η γη και ο Άρης έχουν έδαφος οι άλλοι είναι άεριοι  πλανήτες !!
Τι  λες;
Η σύσταση της Αφροδίτης είναι παρόμοια με αυτή της Γης. Η επιφάνειά της έχει πάρα πολλά (πάνω από 1.600) ηφαίστεια, ηφαιστειακούς κρατήρες, όρη και πεδιάδες λάβας. Όμως αυτό δε σημαίνει ότι η Αφροδίτη είναι σήμερα γεωλογικά ενεργή. Η δραστηριότητα των ηφαιστείων της Αφροδίτης έχει τερματιστεί εδώ και 500 εκατομμύρια χρόνια, σύμφωνα με τις ενδείξεις. Δεν υπάρχει επίσης ούτε τεκτονική δραστηριότητα.

Η επιφάνεια του Ερμή καλύπτεται επίσης και από τεράστιες χαράδρες με μήκη που ξεπερνούν τα 500 χιλιόμετρα και ύψη που ξεπερνούν τα 3.000 μέτρα. Οι ειδικοί επιστήμονες υπολογίζουν ότι οι χαράδρες αυτές είναι ρήγματα που δημιουργήθηκαν καθώς ο τεράστιος σιδερένιος πυρήνας του Ερμή συρρικνώνονταν. Η συρρίκνωση αυτή επήλθε με την αργή στερεοποίησή του, που σημαίνει ότι ο Ερμής είναι σήμερα μικρότερος απ’ ότι ήταν πριν από μερικά δισεκατομμύρια χρόνια.

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
  Δεν μπορείς να κουρέψεις το αυγό γιατί είναι επίπεδο και κούφιο,σαν το κεφάλι σου.

Καλά φάε σανό εσύ γατάκι και πίστευε ό,τι σου λένε οι "επιστήμονες", που τα παίρνουν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Καλά φάε σανό εσύ γατάκι και πίστευε ό,τι σου λένε οι "επιστήμονες", που τα παίρνουν.
ναι συνενοηθηκαν ένα εκατομυριο επιστήμονες από ολο τον κοσμο

ο πακιστανος με τον ινδο και ελληνας με τον τουρκο και ιαπωνας με τον κινεζο που μισιουνται θανάσιμα να λενε ψεματα στους συμπατριώτες τους.

και εγω που διδασκω σε γυμνασια και λυκεια είμαι στην μυστικη παγκοσμια οργανωση να λεμε ψεματα ότι είναι στρογκυλη χαχαχαχαχα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
σοβαρατατες ενδείξεις
ότι καποιοι που τρολαρουν λεγε λεγε χαβαλέ γινονται και πιστευτοι από μαλακες.
αντε να πιστεψουμε και στην αστρολογια αφου υπαρχουν και εκει ενδείξεις. τοσοι το λενε δεν μπορει.
χαχαχαχαχα

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
αν πιεις κουρτακη τοτε ναι ειναι επιπεδη  :grin:

JosepG

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Like
91
Πόντοι
1

Να ψαχτείς και για το ότι η μαμά σου δεν σε γέννησε, σου λέει ψέματα, σε έφερε πελαργός από έναν μακρινό πλανήτη,  μην τρως αμάσητα όσα σου λένε, ψάξου, ρώτα, τρέχα, τι σου κρύβουν;

Υ.Γ. Εδώ ο Mike Hughes, 64 ετών, υποστήριζε ότι η γη είναι... επίπεδη και ότι η Nasa μας κοροϊδεύει. Ξόδεψε 18.000 δολάρια για να φτιάξει έναν αυτοσχέδιο πύραυλο, εκτοξεύθηκε με αυτόν. Το αλεξίπτωτό του έπεσε πολύ νωρίτερα και αυτός έπεσε μόνος του και πέθανε εχθές στην Καλιφόρνια...!
Δυστυχώς την γλύτωσες, έπρεπε να είσαι κι ΄συ μέσα στο πύραυλο!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056

ο πακιστανος με τον ινδο και ελληνας με τον τουρκο και ιαπωνας με τον κινεζο που μισιουνται θανάσιμα να λενε ψεματα στους συμπατριώτες τους.

και εγω που διδασκω σε γυμνασια και λυκεια είμαι στην μυστικη παγκοσμια οργανωση να λεμε ψεματα ότι είναι στρογκυλη χαχαχαχαχα
μη κοροιδευετε τον κοσμο ρε

φυσικα και ειναι επιπεδη η γη
αν ηταν στρογγυλη και γυρνουσε θα πεφταμε  :2funny:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Να ψαχτείς και για το ότι η μαμά σου δεν σε γέννησε, σου λέει ψέματα, σε έφερε πελαργός από έναν μακρινό πλανήτη,  μην τρως αμάσητα όσα σου λένε, ψάξου, ρώτα, τρέχα, τι σου κρύβουν;

Υ.Γ. Εδώ ο Mike Hughes, 64 ετών, υποστήριζε ότι η γη είναι... επίπεδη και ότι η Nasa μας κοροϊδεύει. Ξόδεψε 18.000 δολάρια για να φτιάξει έναν αυτοσχέδιο πύραυλο, εκτοξεύθηκε με αυτόν. Το αλεξίπτωτό του έπεσε πολύ νωρίτερα και αυτός έπεσε μόνος του και πέθανε εχθές στην Καλιφόρνια...!
Δυστυχώς την γλύτωσες, έπρεπε να είσαι κι ΄συ μέσα στο πύραυλο!

Ενας μαλάκας λιγότερος!

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291

Δεν είναι ανάγκη να συννενοηθούν όλοι. Εσύ το πιστεύω ότι δεν είσαι σε κάποια μυστική οργάνωση, όπως και ο μέσος επιστήμονας.
Αρκεί να είναι στο κόλπο λίγοι ελίτ που ελέγχουν την πληροφορία και οι από κάτω απλά παπαγαλίζουν αυτά που τους λένε οι από πάνω.

Linemaker

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2020
Like
10
Πόντοι
1
εκει που νομιζα πως βρισκομαι στον 21αιωνα και πως υπαρχει εξελιξη, τελικα βρηκα πρωτογονα ατομα να πιστευουν πως η γη ειναι επιπεδη

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
μη κοροιδευετε τον κοσμο ρε

φυσικα και ειναι επιπεδη η γη
αν ηταν στρογγυλη και γυρνουσε θα πεφταμε  :2funny:
Εγώ ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην μπορεί να είναι και επίπεδη και στρογγυλή ταυτόχρονα , σαν μια οικογενειακή πίτσα παράδειγμα :P

Κωλάνθρωπος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2016
Κριτικές
7
Like
591
Πόντοι
280
Mad Mike γεννήθηκε έζησε και πέθανε βλάκας.
RIP

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom