dome
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
η εικόνα μιλάει μόνη της... χαχαχαχα!!!
από όσους πλανήτες απεικονίζονται μόνο η γη και ο Άρης έχουν έδαφος οι άλλοι είναι άεριοι πλανήτες !!
Δεν μπορείς να κουρέψεις το αυγό γιατί είναι επίπεδο και κούφιο,σαν το κεφάλι σου.Εγώ πιστεύω ότι είναι επίπεδη πάντως.
Εντάξει δεν είμαι και σίγουρος 100%, γιατί παίζει και το σενάριο να είναι κούφια.
Αλλά υπάρχουν πολλές ενδείξεις που δείχνουν ότι αυτά που μας λένε είναι παπαριές και εβραϊκές συνωμοσίες.
Τώρα το τι ακριβώς συμβαίνει, πιάστο αυγό και κούρευτο.
Τι λες;από όσους πλανήτες απεικονίζονται μόνο η γη και ο Άρης έχουν έδαφος οι άλλοι είναι άεριοι πλανήτες !!
Δεν μπορείς να κουρέψεις το αυγό γιατί είναι επίπεδο και κούφιο,σαν το κεφάλι σου.
ναι συνενοηθηκαν ένα εκατομυριο επιστήμονες από ολο τον κοσμοΚαλά φάε σανό εσύ γατάκι και πίστευε ό,τι σου λένε οι "επιστήμονες", που τα παίρνουν.
σοβαρατατες ενδείξειςΕγώ πιστεύω ότι είναι επίπεδη πάντως.
Εντάξει δεν είμαι και σίγουρος 100%, γιατί παίζει και το σενάριο να είναι κούφια.
Αλλά υπάρχουν πολλές ενδείξεις που δείχνουν ότι αυτά που μας λένε είναι παπαριές και εβραϊκές συνωμοσίες.
Και ο Ερμής.από όσους πλανήτες απεικονίζονται μόνο η γη και ο Άρης έχουν έδαφος οι άλλοι είναι άεριοι πλανήτες !!
Εγώ πιστεύω ότι είναι επίπεδη πάντως.
μη κοροιδευετε τον κοσμο ρεναι συνενοηθηκαν ένα εκατομυριο επιστήμονες από ολο τον κοσμο
ο πακιστανος με τον ινδο και ελληνας με τον τουρκο και ιαπωνας με τον κινεζο που μισιουνται θανάσιμα να λενε ψεματα στους συμπατριώτες τους.
και εγω που διδασκω σε γυμνασια και λυκεια είμαι στην μυστικη παγκοσμια οργανωση να λεμε ψεματα ότι είναι στρογκυλη χαχαχαχαχα
Και επιπεδη και ακινητημη κοροιδευετε τον κοσμο ρε
φυσικα και ειναι επιπεδη η γη
αν ηταν στρογγυλη και γυρνουσε θα πεφταμε
Είσαι μαλάκας.Παραδέξου το και προχώρα στην ζωή σου .Καλά φάε σανό εσύ γατάκι και πίστευε ό,τι σου λένε οι "επιστήμονες", που τα παίρνουν.
Ενας μαλάκας λιγότερος!Να ψαχτείς και για το ότι η μαμά σου δεν σε γέννησε, σου λέει ψέματα, σε έφερε πελαργός από έναν μακρινό πλανήτη, μην τρως αμάσητα όσα σου λένε, ψάξου, ρώτα, τρέχα, τι σου κρύβουν;
Υ.Γ. Εδώ ο Mike Hughes, 64 ετών, υποστήριζε ότι η γη είναι... επίπεδη και ότι η Nasa μας κοροϊδεύει. Ξόδεψε 18.000 δολάρια για να φτιάξει έναν αυτοσχέδιο πύραυλο, εκτοξεύθηκε με αυτόν. Το αλεξίπτωτό του έπεσε πολύ νωρίτερα και αυτός έπεσε μόνος του και πέθανε εχθές στην Καλιφόρνια...!
Δυστυχώς την γλύτωσες, έπρεπε να είσαι κι ΄συ μέσα στο πύραυλο!
ναι συνενοηθηκαν ένα εκατομυριο επιστήμονες από ολο τον κοσμο
ο πακιστανος με τον ινδο και ελληνας με τον τουρκο και ιαπωνας με τον κινεζο που μισιουνται θανάσιμα να λενε ψεματα στους συμπατριώτες τους.
και εγω που διδασκω σε γυμνασια και λυκεια είμαι στην μυστικη παγκοσμια οργανωση να λεμε ψεματα ότι είναι στρογκυλη χαχαχαχαχα
Εγώ ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην μπορεί να είναι και επίπεδη και στρογγυλή ταυτόχρονα , σαν μια οικογενειακή πίτσα παράδειγμαμη κοροιδευετε τον κοσμο ρε
φυσικα και ειναι επιπεδη η γη
αν ηταν στρογγυλη και γυρνουσε θα πεφταμε