Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
Εφόσον οι αρχαίοι Έλληνες ανακάλυψαν ότι είναι στρογγυλή τέλος.
Εφόσον οι αρχαίοι Έλληνες ανακάλυψαν ότι είναι στρογγυλή τέλος.
η γη εχει σφαιροειδες σχημα,και η καμπυλοτητα της υπολογιζεται στην ναυτιλια (τοξο μεγιστου κυκλου, ελλειπτικα διανυσματα, σφαιρικη τριγωνομετρια κτλ.) αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι,ποιος ξεκινησε τη θεωρια της επιπεδης γης,γιατι το εκανε?μηπως για να υποτιμησει τη νοημοσυνη των κοινωνιων?
κακός το διάβασα με έκαψες απόγευματιατικα !!Ολα για την ωρα δειχνουν οτι η γη ειναι οντως επιπεδη και μια μεγαλη και επικινδυνη σκευωρια παιζεται στις πλατες των λαων!
Είναι 100% επίπεδη. Έχω πέσει από την άκρη της. Δεν πρόσεχα γιατί μίλαγα με μία βίζιτα στο τηλέφωνο κι έπεσα από την άκρη της Γης. Πέφτοντας με ρούφηξε μία μαύρη τρύπα, βρέθηκα στον γαλαξία της Πανδώρας, στον πλανήτη Αμπαλακαλ. Εκεί μου την έπεσαν κάτι τρίμετρα μωβ πλάσματα με 4 κεφάλια. Άρχισα να τρέχω. Με έσωσε μία δίμετρη θυληκιά Αμπαλακαλή με 3 κεφάλια και έξι πόδια. Γνωριστήκαμε. Ήταν τελικά εκδιδόμενη. Έπαιρνε 150 ζβιντράλ για μία ώρα με ελέυθερο στοματικό και στα 3 στόματα. Τελικά την πήρα για 2 ώρες, με πρωκτικό μόνο στπυς 2 κώλους της. Για να πάρω και τους 3 κώλους της ήθελε άλλα 100 ζβιντράλ. Αρνήθηκα. Γιατί ο τρίτος κώλος είχε λίγο πεσμένο το ένα κωλομέρι. Δεν βρίσκω προφιλ της για να γράψω κριτική.
Καλα ρε τυπε εχεις τα δικια σου αλλα εγω οτιδηποτε δεν εχω δει μετα ματια μου ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!
Αποκλειστικη photο που καποιος ατυχος χακερ εκλεψε απο τα αρχεια της NASA .
Λιγο αργοτερα βρεθηκε τσιμεντομενος στον πατο της θαλασσας.Οι αρχες μιλανε για αυτοκτονια.
Δειτε την πριν την κατεβασουν. :S :S :S
Η Γη δεν είναι ακριβώς στρογγυλή είναι στο σχήμα του αυγού. Σαν ενα μεγάλο menir!
Συμφωνα με τους flat earthers ο λόγος που δεν πραγματοποιητε κάτι τέτοιο είναι γιατι υπάρχει απαγόρευση αν και τωρα που το σκεφτομαι ... η απαγόρευση είναι πολυ πιο ευκολο να επιβληθει στο μοντέλο της σφαιρικης γης , ενω στο μοντέλο της επίπεδης γης θα ηταν τεράστια η έκταση οπότε κάπου θα επρεπε να βρουν ενα αφύλαχτο μερόςΌτι και να είναι, περιμένω πως και πως να δω reality show με τους flat earthers να ψάχνουν την άκρη του κόσμου σαν τον Χριστόφορο Κολόμβο. Θα έχει τρελό γέλιο
Στο σχολειο σε μαθαινουν οτι η γη ειναι σφαιρικη για να ξερεις που ζεις.
Ο Ainstain με ολους τους νομους που διατυπωσε και με τους οποιους πορευτικε η NASA ηταν Χριστιανος.
H NASA ποτε δεν εμπλεξε την επιστημη με την θρησκεια.
Η όποια θρησκεια που δεν στηριζω εγω προσωπικα ειναι πολιτικη και κοινωνικη κληρονομια μιας χωρας με καλο ή κακο τροπο. Προσπαθουν να αποβαλουν συγκεκριμενες θρησκειες οπως προσπαθουν να καταργησουν τα συνορα των χωρων. Προσπαθουν να δημιουργησουν εγκεφαλικα μια επιπεδη γη σε ενα επιπεδο μυαλο. Η Nasa δεν εχει καμια σχεση με αυτο. Δεν ειναι αυτος ο σκοπος μιας ομαδας ερευνητων οι οποιοι ξεκινησαν το εργο τους απο πριν τον 19ο αιωνα (Τοτε δεν υπηρχε NASA).