Νέα

H Γη είναι επίπεδη;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anexelektos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 668
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσύ τί λές ;

• Εγώ λέω οτι είναι στρογγυλή

Ψήφοι: 67 26,9%
  • Εγώ λέω ότι είναι επίπεδη

Ψήφοι: 31 12,4%
  • Εγώ λέω ότι είναι τρίγωνη

Ψήφοι: 50 20,1%
  • Εγώ λέω ότι δεν υπάρχει γή αλλά ζούμε σε ένα χωροχρονικό μάτριξ που απωτυπώνεται σε ένα σημείο

Ψήφοι: 101 40,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    249

Linemaker

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2020
Like
10
Πόντοι
1
Άσε το βίντεο. Δώσε μας τη δικιά σου εμπειρία.Πήγαινε ένα πρωί στον Πειραιά με ένα ζευγάρι κιάλια και δες τα πλοία που έρχονται / φεύγουν. Αν δεις μονομιάς τα πλοία να εμφανίζονται / εξαφανίζονται, η Γη είναι επίπεδη. Αν δεις πρώτα τον καπνό από τα πλοία που έρχονται, μετά τις καμινάδες και στο τέλος το κατάστρωμα (και το ανάποδο όταν φεύγουν) είναι καμπύλη. Αν δεν τρολάρεις, κάνε το και γράψε εντυπώσεις
Δεν καταλαβα τη θες να πεις.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Άσε το βίντεο. Δώσε μας τη δικιά σου εμπειρία.Πήγαινε ένα πρωί στον Πειραιά με ένα ζευγάρι κιάλια και δες τα πλοία που έρχονται / φεύγουν. Αν δεις μονομιάς τα πλοία να εμφανίζονται / εξαφανίζονται, η Γη είναι επίπεδη. Αν δεις πρώτα τον καπνό από τα πλοία που έρχονται, μετά τις καμινάδες και στο τέλος το κατάστρωμα (και το ανάποδο όταν φεύγουν) είναι καμπύλη. Αν δεν τρολάρεις, κάνε το και γράψε εντυπώσεις
δεν μας λεει τιποτα αυτο

ακου τωρα ενα αλλο πειραμα περπατα για πολυ ωρα κανε πολλα χλμ
θα δεις μετα απο καμποσες ωρες εισαι ακομα ορθιος και καθετος

αν ηταν στρογγυλη η γη θα πηγαινες οριζοντιος και μετα απο λιγο αν συνεχιζες αναποδα  :2funny:

Linemaker

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2020
Like
10
Πόντοι
1
Και κατι που εχω ξεχασει η Nasa δεν ασχολειται με τους νομους του Αλμπερτ.

Linemaker

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2020
Like
10
Πόντοι
1
αντε οποια βλακεια σκεφτειτε θα την πλασαρεται. δεν αντεχεται να μην πειτε ηλιθιοτιτες

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Κι εγώ τύποι πιστεύω ότι το στήθως των γυναικών είναι φλατ αλλά μας έχουν ταΐσει σανό ώστε να το βλέπουμε διπλά καμπυλωμένο, να γινόμαστε έρμαιά τους και βυζόδουλοι  :S

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.770
Πόντοι
1.756
Κι εγώ τύποι πιστεύω ότι το στήθως των γυναικών είναι φλατ αλλά μας έχουν ταΐσει σανό ώστε να το βλέπουμε διπλά καμπυλωμένο, να γινόμαστε έρμαιά τους και βυζόδουλοι  :S
Πρεπει καποια στιγμη να βγουμε απο αυτο το Ματριξ ψευδαισθησεων...

Tony.m

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Πλανητης γη φλατ εαρθ;;;;. Τι αλλο θα ακούσουμε. Ενα μονο θα πω γελαω καν που γινεται συζήτηση για τετοιο θεμα. Το κρύβει η νασα; το εκρυβαν οι σοβιετικοι μετα ρωσοι κινεζοι ινδοι πακιστανοι το κρυβουν δορυφοροι διεθνής σταθμος η οτιδηποτε αλλο. Δεν κανει καν για αστειο αυτο το θεμα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
το περίεργο θα ήταν να καταλάβαινες....

Μην ασχολείσαι. Τρολάρει και προσποιείται το χαζό για να γελάσει. Τώρα πως αντλεί ικανοποίηση από αυτή τη διαδικασία, είναι ένα θέμα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Πλανητης γη φλατ εαρθ;;;;. Τι αλλο θα ακούσουμε. Ενα μονο θα πω γελαω καν που γινεται συζήτηση για τετοιο θεμα. Το κρύβει η νασα; το εκρυβαν οι σοβιετικοι μετα ρωσοι κινεζοι ινδοι πακιστανοι το κρυβουν δορυφοροι διεθνής σταθμος η οτιδηποτε αλλο. Δεν κανει καν για αστειο αυτο το θεμα.

Όχι τύπε, δεν είναι αστείο. Ο Μηχανισμός που συγκρούεται με τη λογική εδώ και χιλιετηρίδες, ώστε οι άνθρωποι να είναι εύκολα διαχειρίσιμα πρόβατα, προχωράει ακάθεκτος. Διαδίδει ότι η Γη είναι επίπεδη, ότι δεν έχουμε πάει στο φεγγάρι, ότι τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό. Ώστε να χάσει ο κόσμος την εμπιστοσύνη του στην Επιστήμη και να ξαναπέσει στα νύχια τους

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.470
Πόντοι
446
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ :erection:

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606

Συνημμένα

• KOZANH2837722.jpg
    KOZANH2837722.jpg
    53,6 KB · Εμφανίσεις: 138

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Όχι τύπε, δεν είναι αστείο. Ο Μηχανισμός που συγκρούεται με τη λογική εδώ και χιλιετηρίδες, ώστε οι άνθρωποι να είναι εύκολα διαχειρίσιμα πρόβατα, προχωράει ακάθεκτος. Διαδίδει ότι η Γη είναι επίπεδη, ότι δεν έχουμε πάει στο φεγγάρι, ότι τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό. Ώστε να χάσει ο κόσμος την εμπιστοσύνη του στην Επιστήμη και να ξαναπέσει στα νύχια τους

Ισχύει αυτό. Εάν χαθεί η εμπιστοσύνη στην Επιστήμη (που δεν θα χαθεί, είμαστε πολλοί, πλέον), τότε επέρχεται ο Σκοταδισμός.

Π

Lord Asriel

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2017
Like
19
Πόντοι
0
Ευφραίνομαι με το γεγονός ότι πιό πολλοί έχουν ψηφίσει τρίγωνη παρά επίπεδη...

• Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

Asotos13

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Το νημα αυτο εν ετη 2022,ευχομαι να ειναι ακομα ανοιχτο προς χαρη των memes.....

• Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom