Νέα

H φρίκη της ημέρας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα σπατουλας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Καλά αν δεν γινόταν της ακάποτης το κάγκελο πως θα αυξανόταν το AIDS  :jerking: :jerking:

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Μέχρι και οι γάτες θα είχαν AIDS

Επισκέπτης
Ρωτήστε έναν γυναικολόγο πόσα νέα κορίτσια πάνε το χρόνο για να κάνουν εκτρώσεις;

Το μεγαλύτερο ποσοστό των νέων γαμιέται χωρίς καπότα.

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Οι νέοι επειδή βρίσκονται επάνω στα ντουσιελια τους δεν καταλαβαίνουν τίποτα  και ορμούν στο ψαχνό κυριολεκτικά

OP
OP
Σ

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
εγω αλλο φοβαμαι μηπως τελικα οι σωστες πουτανες ειναι πιο καθαρες απο τα μωρα που σκιζονται στις τουαλετες απο τα κλαβακια και στο διαλειμα στα λυκεια;τι να πω πια δεν ξερω και δεν ειναι μονο το ειτζ ειναι χιλια δυο σκατα πχ κονδυλοματα κολλας και με καποτα.μου φενεται θα καταντησουμε να κανουμε οτι ελεγε ο ζουγανελης σε ενα τραγουδι:μην γαμας κολο που χεζει και μουνι που κατουρει πεχτην μονο με το χερι να την εχεις καθαρη

Επισκέπτης
Θα το θέσω αλλιώς. Αν οι πουτάνες κάναν ακάποτα πηδηματα οι μισοί θα χαμε έιτζ.

Τη σοβαρή επαγγελματία τάνα δεν την παίρνει να κάνει ακάποτο γι'αύτο προσέχει γιατί θα ανιχνευτεί στις εξετάσεις.
Κονδυλώματα πρέπει να έχουμε οι μισοί, αυτό κολλάνε συνήθως όλες.  :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
Σ

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Τη σοβαρή επαγγελματία τάνα δεν την παίρνει να κάνει ακάποτο γι'αύτο προσέχει γιατί θα ανιχνευτεί στις εξετάσεις.
Κονδυλώματα πρέπει να έχουμε οι μισοί, αυτό κολλάνε συνήθως όλες.  :headbang: :headbang: :headbang:
μου φενεται δεν θα ξαναπαω πουθενα μονο με την γυναικα μου θα προσπαθησω δηλαδη

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Δεν θα ότι ανιχνευτεί στις εξετάσεις αλίμονο της αν είναι σωστή επαγγελματίας

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
εγω αλλο φοβαμαι μηπως τελικα οι σωστες πουτανες ειναι πιο καθαρες απο τα μωρα που σκιζονται στις τουαλετες απο τα κλαβακια και στο διαλειμα στα λυκεια;
Aαααααα μπράβο. Η πόρνες έχουν το μείον των πολλών σεξουαλικών επαφών με το ενδεχόμενο να σπάσει καμιά καπότα, ή να γίνει κάποια άλλη στραβή μα νομίζω η στοιχειώδης αίσθηση αυτοσυντήρησης τους επιβάλλει να προσέχουν. Και πιστεύω ότι η συντριπτική πλειοψηφία προσέχει. Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλές πουτάνες που παίζουν την υγεία τους για χρήμα. Τώρα τα διάφορα πιπίνια που παρτουζώνονται είναι πραγματικά επικίνδυνα. Εγώ είχα συμφοιτήτρια που είχε πάρει (από αυτούς που ήξερα μόνο) περί τους 30.

OP
OP
Σ

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Aαααααα μπράβο. Η πόρνες έχουν το μείον των πολλών σεξουαλικών επαφών με το ενδεχόμενο να σπάσει καμιά καπότα, ή να γίνει κάποια άλλη στραβή μα νομίζω η στοιχειώδης αίσθηση αυτοσυντήρησης τους επιβάλλει να προσέχουν. Και πιστεύω ότι η συντριπτική πλειοψηφία προσέχει. Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλές πουτάνες που παίζουν την υγεία τους για χρήμα. Τώρα τα διάφορα πιπίνια που παρτουζώνονται είναι πραγματικά επικίνδυνα. Εγώ είχα συμφοιτήτρια που είχε πάρει (από αυτούς που ήξερα μόνο) περί τους 30.
εδω πια φτιαχνουν μονες τους βιντεακια στο κινητο με τους γκομενους τους

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ρε παιδία να σας κάνω μια ερώτηση, αν ξέρατε ότι μια γκόμενα έχει AIDS θα την πηδούσατε με προφυλακτικό.

OP
OP
Σ

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Ρε παιδία να σας κάνω μια ερώτηση, αν ξέρατε ότι μια γκόμενα έχει AIDS θα την πηδούσατε με προφυλακτικό.
εγω οχι γιατι μονο στις πουτανες μου χει σπασει 4 φορες

Επισκέπτης
Εγώ είχα συμφοιτήτρια που είχε πάρει (από αυτούς που ήξερα μόνο) περί τους 30.

Εγώ είχα συμφοιτήτρια που δεν το είχε κάνει ποτέ με προφυλακτικό. Έλεγε ότι δεν τη βολεύει η καπότα.
Αφροδίσια, εκτρώσεις, γάμησε τα.

Επισκέπτης
εγω οχι γιατι μονο στις πουτανες μου χει σπασει 4 φορες

Καλά ρε σπατούλα σου έχει σπάσει 4 φορές κιόλας; Πόσο την έχεις; Πώς τα κατάφερες;
Οι πουτάνες είναι και ανοικτές, βάζουν και κρέμα, δύσκολο το βλέπω να γίνει αυτό.
Υπάρχουν και περιπτώσεις που κάποιοι τα σπάνε με το νύχι τούς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom