Νέα

H φρίκη της ημέρας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα σπατουλας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Φαρμακοποιος ή Βεγγος ειναι ο κυριος

[youtube=425,350]-6zDkff-Sb4[/youtube]

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
ναι ελληνιδα ηταν.ο φαρμακοποιος ειναι μαλακας αλλα πιστεψε με καλο μου εκανε

Φίλε δεν σου έκανε καλό. Μαλακία έκανε. Με το να σου πει ότι μια κοπέλα έχει HIV-AIDS δεν σε σώζει. Εντάξει, μπορεί να σε γλίτωσε από αυτήν, αλλά ξέρεις πόσες ακόμα είναι ???
Ο τύπος αυτός έκανε μεγάλη μαλακία. Αλλά και η κοπέλα φαίνεται να είναι συνειδητοποιημένη ως προς την ασθένειά της. Εαν ήθελε να το κρατήσει κρυφό θα μπορούσε να προμηθεύεται τα φάρμακά της από το φαρμακείο του νοσοκομείου μέσω του γιατρού της.
Επίσης, σκέφτηκες και το ενδεχόμενο να μην ήταν τα φάρμακα για αυτήν αλλά για κάποιον φίλο-φίλη της ???

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Δειτε λιγο κ τα συνημμενα αρχεια απο αρθρο της εφημ. ΤΑ ΝΕΑ
και αυτο ισως σας βαλει μυαλο σε καποιους τοσο στην συμπεριφορα προς συνανθρωπους σας οσο και στην προσοχη που πρεπει να δειχνετε...

DIMPIM

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΟΙ ΠΟΥΤΆΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΕΜΕ.
Οποιος δε θέλει να ρισκάρει κάθετε σπίτι του.
Το να έχεις οικογένεια και να πέρνεις τέτοια ρισκα ειναι ηλιθίο.
Πρέπει να είσαι πολύ μαλακας , κομπλεξικος , αγάμητος για να ρισκάρεις τη ζωή σου οταν σε έχουν αναγκη αλλοι και να ρισκάρεις και την δική τους ζωή.
Στη τελική οποιος είναι αντρας ασ πει στην γυναίκα του
Μωρο μου σήμερα πήγα και γάμησα ,και δεν έπεζα 5χ5 να έχει και αυτη τη δυνατοτητανα πει αι γαμήσου η να κάτσει με τον μαλάκα και να περιμένει ποτε θα αρπάξει κατι.
Δειτε λιγο κ τα συνημμενα αρχεια απο αρθρο της εφημ. ΤΑ ΝΕΑ
και αυτο ισως σας βαλει μυαλο σε καποιους τοσο στην συμπεριφορα προς συνανθρωπους σας οσο και στην προσοχη που πρεπει να δειχνετε...

Επισκέπτης
ΟΙ ΠΟΥΤΆΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΕΜΕ.
Οποιος δε θέλει να ρισκάρει κάθετε σπίτι του.
Το να έχεις οικογένεια και να πέρνεις τέτοια ρισκα ειναι ηλιθίο.
Πρέπει να είσαι πολύ μαλακας , κομπλεξικος , αγάμητος για να ρισκάρεις τη ζωή σου οταν σε έχουν αναγκη αλλοι και να ρισκάρεις και την δική τους ζωή.
Στη τελική οποιος είναι αντρας ασ πει στην γυναίκα του
Μωρο μου σήμερα πήγα και γάμησα ,και δεν έπεζα 5χ5 να έχει και αυτη τη δυνατοτητανα πει αι γαμήσου η να κάτσει με τον μαλάκα και να περιμένει ποτε θα αρπάξει κατι.
Δεν θα συμφωνησω και θα πω το εξης.
Την πουτανα δεν την πληρωνης μονο για να την γαμησης αλλα την πληρωνης για να την γαμησης και να φυγη μετα.
Αρα μαλλων ειναι και για τους παντρεμενους.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Βασικα dimpim παντα πρπει να προσεχεις. Δηλαδη αν κολλησεις ενα παρασημο στα 18 ΔΕΝ θα το κολλησεις στη σχεση σου στα 33??

τι σχεση εχει αν εισαι παντρεμένος ή απαντρευτος???
Σε θέμα υγειας πρεπει να προσεχεις και για παρτη σου αλλα και για τους γυρω σου!! Πχ παιρνεις γλυφομουνι σε πουτανες κολλας και ενα έρπη! Ωραιο ειναι να κυκλοφορεις με κατακκόκινα χειλια? Και τι κανεις οταν πίνεις σφηνακια με την παρέα και ανακατευονται τα ποτήρια??

Ασε που με την λογικη σου ΟΥΤΕ 5Χ5 πρεπει να παιζεις αν εισαι παντρεμενος!! Μπορει να φας καμια καλαμια  και να κάτσεις κανα μήνα στο κρεββάτι!!!

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Θα μπορούσαμε επίσης να πούμε ότι η πουτάνα είναι ως επί το πλείστον για παντρεμένους,
κάθε μέρα φασολάδα δεν παλεύεται.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Θα μπορούσαμε επίσης να πούμε ότι η πουτάνα είναι ως επί το πλείστον για παντρεμένους,
κάθε μέρα φασολάδα δεν παλεύεται.
αυτο μεγαλε δεν ειναι σωστο...!
γιατι ειναι ως επι το πλειστον για παντρεμενους??? και γιατι δεν παλευεται καθε μερα η φασολαδα??
επιλογη σου δεν ητανε να παντρευετεις?? αν δεν μπορεις να γαμας καθε μερα την ιδια γιατι παντρευτηκες?και δεν εμεινες εργενης και να κανεις οτι θελεις οποτε θελεις και οπως το θελεις..!!και μην μου πεις οτι θελεις να κανεις παιδια....!(ωραια δεκτο..) γιατι δεν χωριζεις?? μην  μου πεις οτι αγαπας την γυναικα σου?
αν την αγαπας πως μπορεις να ξενοπηδας??

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Φίλε, εγώ δεν είμαι παντρεμένος, απλως συμπονώ τους παντρεμένους.

Επισκέπτης
αυτο μεγαλε δεν ειναι σωστο...!
γιατι ειναι ως επι το πλειστον για παντρεμενους??? και γιατι δεν παλευεται καθε μερα η φασολαδα??
επιλογη σου δεν ητανε να παντρευετεις?? αν δεν μπορεις να γαμας καθε μερα την ιδια γιατι παντρευτηκες?και δεν εμεινες εργενης και να κανεις οτι θελεις οποτε θελεις και οπως το θελεις..!!και μην μου πεις οτι θελεις να κανεις παιδια....!(ωραια δεκτο..) γιατι δεν χωριζεις?? μην  μου πεις οτι αγαπας την γυναικα σου?
αν την αγαπας πως μπορεις να ξενοπηδας??
αψογος..ετσι ειναι..οποιοσδηποτε διαθετει ελαχιστα ιχνη αυτοσεβασμου απο την ωρα που μπαινει στην διαδικασια να ξενογαμησει,πρεπει να χωριζει..

Υ.Γ pls να μην μου την πεσουν οι παντρεμενοι που ξενοπηδανε..δεν τους κρινω..την γνωμη μου εκφραζω κρινοντας εξ ιδιων τα αλλοτρια..

giannis_peir

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Οταν πηγαίνεις με τάνα παίρνεις πάντα ένα ρίσκο και το ξέρεις. Ισως ειναι και ο λόγος που δεν ειμαι τακτικός πελάτης απλά αραιά και πού για να σπάει η μονοτονία. Δεδομένου ότι είμαι και παντρεμένος δεν έχω καμία όρεξη να γίνει καμιά μαλακία και να τρέχει η ίδια η γυναίκα μου. Οσο δε αφορά το φίλο που μιλάει για τους παντρεμένους δεν έχει δίκιο. Και δεν μιλάω να φλομώσεις την γυναίκα σου στο κέρατο αλλά κάποια στιγμή θα την κάνεις την κουτσουκέλα σου. ΕΙναι μαθηματικά αποδεδειγμένο όσο άγιος και να θές να εισαι. Και δεν θα χρησιμοποιήσω το ρητό της φασολάδας μιας και δεν αντιμετωπίζω έτσι την γυναίκα μου.Απλά είναι στιγμές που θές κάτι διαφορετικό. Την ιδανική γυναίκα δεν την έχει κανείς. Και το καλυτερο γαμήσι να κάνει, αν ειναι να βγαίνεις από το σπίτι και να εισαι ασιδέρωτος και άπλυτος άστο καλύτερα. Και δεν είναι μόνο αυτό μιας και η γυναίκα δεν είναι πλύστρα. Απλά όλοι θέλουν μια γυναίκα που να έχει και μια δόση νοικοκοιριού μέσα της αλλιώς θα πηδάς αυτήν και θα πηγαίνεις να τρώς στην μάνα σου η στα σουβλατζίδικα. Και είναι δεδομένο ότι και σε αυτή την περίπτωση πάλι δεν θα είσαι ευχαριστημένος και ας κάνει το καλύτερο σεξ.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
τελικα οι αραβες ειναι μια χαρα που τις εχουν πεντε πεντε η μια για κουζινα η αλλη για σιδερο κτλ και ολες μαζι για μαμησακι παρτουζολε η κατα μονας!!!!

giannis_peir

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
τελικα οι αραβες ειναι μια χαρα που τις εχουν πεντε πεντε η μια για κουζινα η αλλη για σιδερο κτλ και ολες μαζι για μαμησακι παρτουζολε η κατα μονας!!!!
Ειναι και αυτό μια άποψη αλλά δεν ειναι να τρελένεσαι κιόλας.Θα σου άρεσε να έχεις 5 γυναίκες και να κυκλοφορούν όλες με τον φερετζέ? Εγώ θα ξενέρωνα.

Επισκέπτης
Οταν πηγαίνεις με τάνα παίρνεις πάντα ένα ρίσκο και το ξέρεις. Ισως ειναι και ο λόγος που δεν ειμαι τακτικός πελάτης απλά αραιά και πού για να σπάει η μονοτονία. Δεδομένου ότι είμαι και παντρεμένος δεν έχω καμία όρεξη να γίνει καμιά μαλακία και να τρέχει η ίδια η γυναίκα μου. Οσο δε αφορά το φίλο που μιλάει για τους παντρεμένους δεν έχει δίκιο. Και δεν μιλάω να φλομώσεις την γυναίκα σου στο κέρατο αλλά κάποια στιγμή θα την κάνεις την κουτσουκέλα σου. ΕΙναι μαθηματικά αποδεδειγμένο όσο άγιος και να θές να εισαι. Και δεν θα χρησιμοποιήσω το ρητό της φασολάδας μιας και δεν αντιμετωπίζω έτσι την γυναίκα μου.Απλά είναι στιγμές που θές κάτι διαφορετικό. Την ιδανική γυναίκα δεν την έχει κανείς. Και το καλυτερο γαμήσι να κάνει, αν ειναι να βγαίνεις από το σπίτι και να εισαι ασιδέρωτος και άπλυτος άστο καλύτερα. Και δεν είναι μόνο αυτό μιας και η γυναίκα δεν είναι πλύστρα. Απλά όλοι θέλουν μια γυναίκα που να έχει και μια δόση νοικοκοιριού μέσα της αλλιώς θα πηδάς αυτήν και θα πηγαίνεις να τρώς στην μάνα σου η στα σουβλατζίδικα. Και είναι δεδομένο ότι και σε αυτή την περίπτωση πάλι δεν θα είσαι ευχαριστημένος και ας κάνει το καλύτερο σεξ.
εγω φιλε επι 12 χρονια που συνολικα ειχα γνωριμια-σχεση-αρραβωνα-γαμο με την πρωην γυναικα μου δεν μπηκα σε αυτο το τριπακι γιατι δεν το επετρεπα στον εαυτο μου..σιγουρα παντως οχι γιατι δεν μου δοθηκαν οι ευκαιρειες με διαφορα μουνακια,ουτε γιατι δεν μπορουσα να βρω ελευθερο χρονο για τανες..σε πληροφορω επισης οτι δεν ηταν ουτε η δικια μου τελεια..ο καθε ενας απο εμας εχει την δικη του θεωρηση των πραγματων,τους δικους του ηθικους κωδικες..επαναλαμβανω οτι δεν κρινω-κατακρινω κανεναν,ουτε βεβαια θεωρω τον εαυτο μου προτυπο,η παραδειγμα προς μιμηση..απλα για να εχω την αυτοεκτιμηση μου,για να κοιμαμαι καλα το βραδυ που λενε,για να μην ερχεται καθε τρεις & λιγο ο εαυτος μου & με φτυνει στην μαπα το εκανα & νοιωθω πολυ καλα γι αυτο..

Επισκέπτης
Ειναι και αυτό μια άποψη αλλά δεν ειναι να τρελένεσαι κιόλας.Θα σου άρεσε να έχεις 5 γυναίκες και να κυκλοφορούν όλες με τον φερετζέ? Εγώ θα ξενέρωνα.
αυτο ειναι το προβλημα σου εσενα???για σκεψου να σε επιαναν στο μπιρι-μπιρι και οι 5 μαζι.. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:εδω μια εχουμε & το μπουρδελοστομα της δεν το κλεινει..

giannis_peir

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Μεγάλε αυτό ειναι εφιάλτης δεν ειναι πρόβλημα!!!!!

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Εγώ μάγκες πάω που που με τανες, αλλά μόνο για πίπα και πάντα με καπότα.
Οι αλλοδαπές έχουν πλάκα, `θέλω μόνο στοματικό' τους λέω και δεν καταλαβαίνουν `πίπα - τσιμπούκι' τους λέω και μπαίνουν στο νόημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom