podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Ευτυχώς...που υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα τιμούν το...ιατρικό απόρρητο....τί μαλάκας.........καλος μ@λ@κ@ς ο φαρμακοποιος....
Ευτυχώς...που υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα τιμούν το...ιατρικό απόρρητο....τί μαλάκας.........καλος μ@λ@κ@ς ο φαρμακοποιος....
ναι ελληνιδα ηταν.ο φαρμακοποιος ειναι μαλακας αλλα πιστεψε με καλο μου εκανε
Δειτε λιγο κ τα συνημμενα αρχεια απο αρθρο της εφημ. ΤΑ ΝΕΑ
και αυτο ισως σας βαλει μυαλο σε καποιους τοσο στην συμπεριφορα προς συνανθρωπους σας οσο και στην προσοχη που πρεπει να δειχνετε...
Δεν θα συμφωνησω και θα πω το εξης.ΟΙ ΠΟΥΤΆΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΕΜΕ.
Οποιος δε θέλει να ρισκάρει κάθετε σπίτι του.
Το να έχεις οικογένεια και να πέρνεις τέτοια ρισκα ειναι ηλιθίο.
Πρέπει να είσαι πολύ μαλακας , κομπλεξικος , αγάμητος για να ρισκάρεις τη ζωή σου οταν σε έχουν αναγκη αλλοι και να ρισκάρεις και την δική τους ζωή.
Στη τελική οποιος είναι αντρας ασ πει στην γυναίκα του
Μωρο μου σήμερα πήγα και γάμησα ,και δεν έπεζα 5χ5 να έχει και αυτη τη δυνατοτητανα πει αι γαμήσου η να κάτσει με τον μαλάκα και να περιμένει ποτε θα αρπάξει κατι.
αυτο μεγαλε δεν ειναι σωστο...!Θα μπορούσαμε επίσης να πούμε ότι η πουτάνα είναι ως επί το πλείστον για παντρεμένους,
κάθε μέρα φασολάδα δεν παλεύεται.
αψογος..ετσι ειναι..οποιοσδηποτε διαθετει ελαχιστα ιχνη αυτοσεβασμου απο την ωρα που μπαινει στην διαδικασια να ξενογαμησει,πρεπει να χωριζει..αυτο μεγαλε δεν ειναι σωστο...!
γιατι ειναι ως επι το πλειστον για παντρεμενους??? και γιατι δεν παλευεται καθε μερα η φασολαδα??
επιλογη σου δεν ητανε να παντρευετεις?? αν δεν μπορεις να γαμας καθε μερα την ιδια γιατι παντρευτηκες?και δεν εμεινες εργενης και να κανεις οτι θελεις οποτε θελεις και οπως το θελεις..!!και μην μου πεις οτι θελεις να κανεις παιδια....!(ωραια δεκτο..) γιατι δεν χωριζεις?? μην μου πεις οτι αγαπας την γυναικα σου?
αν την αγαπας πως μπορεις να ξενοπηδας??
Ειναι και αυτό μια άποψη αλλά δεν ειναι να τρελένεσαι κιόλας.Θα σου άρεσε να έχεις 5 γυναίκες και να κυκλοφορούν όλες με τον φερετζέ? Εγώ θα ξενέρωνα.τελικα οι αραβες ειναι μια χαρα που τις εχουν πεντε πεντε η μια για κουζινα η αλλη για σιδερο κτλ και ολες μαζι για μαμησακι παρτουζολε η κατα μονας!!!!
εγω φιλε επι 12 χρονια που συνολικα ειχα γνωριμια-σχεση-αρραβωνα-γαμο με την πρωην γυναικα μου δεν μπηκα σε αυτο το τριπακι γιατι δεν το επετρεπα στον εαυτο μου..σιγουρα παντως οχι γιατι δεν μου δοθηκαν οι ευκαιρειες με διαφορα μουνακια,ουτε γιατι δεν μπορουσα να βρω ελευθερο χρονο για τανες..σε πληροφορω επισης οτι δεν ηταν ουτε η δικια μου τελεια..ο καθε ενας απο εμας εχει την δικη του θεωρηση των πραγματων,τους δικους του ηθικους κωδικες..επαναλαμβανω οτι δεν κρινω-κατακρινω κανεναν,ουτε βεβαια θεωρω τον εαυτο μου προτυπο,η παραδειγμα προς μιμηση..απλα για να εχω την αυτοεκτιμηση μου,για να κοιμαμαι καλα το βραδυ που λενε,για να μην ερχεται καθε τρεις & λιγο ο εαυτος μου & με φτυνει στην μαπα το εκανα & νοιωθω πολυ καλα γι αυτο..Οταν πηγαίνεις με τάνα παίρνεις πάντα ένα ρίσκο και το ξέρεις. Ισως ειναι και ο λόγος που δεν ειμαι τακτικός πελάτης απλά αραιά και πού για να σπάει η μονοτονία. Δεδομένου ότι είμαι και παντρεμένος δεν έχω καμία όρεξη να γίνει καμιά μαλακία και να τρέχει η ίδια η γυναίκα μου. Οσο δε αφορά το φίλο που μιλάει για τους παντρεμένους δεν έχει δίκιο. Και δεν μιλάω να φλομώσεις την γυναίκα σου στο κέρατο αλλά κάποια στιγμή θα την κάνεις την κουτσουκέλα σου. ΕΙναι μαθηματικά αποδεδειγμένο όσο άγιος και να θές να εισαι. Και δεν θα χρησιμοποιήσω το ρητό της φασολάδας μιας και δεν αντιμετωπίζω έτσι την γυναίκα μου.Απλά είναι στιγμές που θές κάτι διαφορετικό. Την ιδανική γυναίκα δεν την έχει κανείς. Και το καλυτερο γαμήσι να κάνει, αν ειναι να βγαίνεις από το σπίτι και να εισαι ασιδέρωτος και άπλυτος άστο καλύτερα. Και δεν είναι μόνο αυτό μιας και η γυναίκα δεν είναι πλύστρα. Απλά όλοι θέλουν μια γυναίκα που να έχει και μια δόση νοικοκοιριού μέσα της αλλιώς θα πηδάς αυτήν και θα πηγαίνεις να τρώς στην μάνα σου η στα σουβλατζίδικα. Και είναι δεδομένο ότι και σε αυτή την περίπτωση πάλι δεν θα είσαι ευχαριστημένος και ας κάνει το καλύτερο σεξ.
αυτο ειναι το προβλημα σου εσενα???για σκεψου να σε επιαναν στο μπιρι-μπιρι και οι 5 μαζι.. εδω μια εχουμε & το μπουρδελοστομα της δεν το κλεινει..Ειναι και αυτό μια άποψη αλλά δεν ειναι να τρελένεσαι κιόλας.Θα σου άρεσε να έχεις 5 γυναίκες και να κυκλοφορούν όλες με τον φερετζέ? Εγώ θα ξενέρωνα.