Επισκέπτης
Ρε παιδία να σας κάνω μια ερώτηση, αν ξέρατε ότι μια γκόμενα έχει AIDS θα την πηδούσατε με προφυλακτικό.
Οχι. Γιατί αυτές που γαμάμε πώς ξέρουμε ότι δεν έχουν;
Ρε παιδία να σας κάνω μια ερώτηση, αν ξέρατε ότι μια γκόμενα έχει AIDS θα την πηδούσατε με προφυλακτικό.
φιλε στον λογο μου δεν παιζει ρολο το μεγεθος νομιζω φταιει αν αργεις να τελειωσεις και η πιοτητα της καποταςΚαλά ρε σπατούλα σου έχει σπάσει 4 φορές κιόλας; Πόσο την έχεις; Πώς τα κατάφερες;
Οι πουτάνες είναι και ανοικτές, βάζουν και κρέμα, δύσκολο το βλέπω να γίνει αυτό.
Υπάρχουν και περιπτώσεις που κάποιοι τα σπάνε με το νύχι τούς.
φιλε στον λογο μου δεν παιζει ρολο το μεγεθος νομιζω φταιει αν αργεις να τελειωσεις και η πιοτητα της καποτας
και οχι μονο σαμπρελα απο φορτοτη σου λεω να μπενουμε ολοκληροι μεσαΕμ.. γι’ αυτό σκούφος και πάλι σκούφος
τον σταυρο σου.παντως η τελευταια που μου εσπασε και δουλευει ακομα αν αυτο λεει κατι και οτι ειναι καθαρη ξερω οσο εφικτο ειναι αυτοΣτήν περίπτωση που σπάσει τι γίνεται για να ξέρω μη μου συμβεί; Εσύ τι έκανες;
Εγώ θα της ζήταγα τα χαρτιά της να δω αν είναι δηλωμένη.
Εμ.. γι’ αυτό σκούφος και πάλι σκούφος
Για τα προφυλακτικά που λέτε εμένα μου έχουν σπάσει τα duo σε ποσοστό 50%, τα durex 10% και κάτι stop που έχω βρει τώρα ΠΟΤΕ ακόμα..
Δεν έχω τάσεις για διαφήμιση απλώς το αναφέρω
Όπως ειπώθηκε πριν δεν παίζει ρόλο το μέγεθος, αλλά τυχαίνει (παίζει ρόλο η διάρκεια, οι κινήσεις, τα κολπικά υγρά, κτλ)
Για το aids από τη μία δεν συμφωνώ με την κίνηση του φαρμακοποιού από την άλλη συμφωνώ που το πε στον άλλο , διακρίνοντας έστω και μία πιθανότητα να τρωγε τα μούτρα του αυτός που γραψε το μήνυμα
Ασχετα με τον φαρμακοποιό, εχω ακούσει και εγώ για περιπτώσεις που άτομα με aids ψάχνουν κόσμο να κολλήσουν από εκδίκηση
... ξερετε ποσες βιζιτες? ποσα city tour ποσες μασατζουδες
εχουν aids? σχεδον ολες...δυστυχως...
... ξερετε ποσες βιζιτες? ποσα city tour ποσες μασατζουδες εχουν aids? σχεδον ολες...δυστυχως... αφου σχεδον καμμια δεν θα αρνηθει να κανει ακαποτο sex με καποιον για μονο λιγα παραπανω ευρω...
πατερ αφες αυτοις,ου γαρ οιδασιν τι ποιουσιν..