Νέα

H φρίκη της ημέρας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα σπατουλας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Σ

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Καλά ρε σπατούλα σου έχει σπάσει 4 φορές κιόλας; Πόσο την έχεις; Πώς τα κατάφερες;
Οι πουτάνες είναι και ανοικτές, βάζουν και κρέμα, δύσκολο το βλέπω να γίνει αυτό.
Υπάρχουν και περιπτώσεις που κάποιοι τα σπάνε με το νύχι τούς.
φιλε στον λογο μου δεν παιζει ρολο το μεγεθος νομιζω φταιει αν αργεις να τελειωσεις και η πιοτητα της καποτας

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Εμ.. γι’ αυτό σκούφος και πάλι σκούφος

Επισκέπτης
φιλε στον λογο μου δεν παιζει ρολο το μεγεθος νομιζω φταιει αν αργεις να τελειωσεις και η πιοτητα της καποτας

Στήν περίπτωση που σπάσει τι γίνεται για να ξέρω μη μου συμβεί; Εσύ τι έκανες;
Εγώ θα της ζήταγα τα χαρτιά της να δω αν είναι δηλωμένη.

OP
OP
Σ

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Στήν περίπτωση που σπάσει τι γίνεται για να ξέρω μη μου συμβεί; Εσύ τι έκανες;
Εγώ θα της ζήταγα τα χαρτιά της να δω αν είναι δηλωμένη.
τον σταυρο σου.παντως η τελευταια που μου εσπασε και δουλευει ακομα αν αυτο λεει κατι και οτι ειναι καθαρη ξερω οσο εφικτο ειναι αυτο

Επισκέπτης
Εμ.. γι’ αυτό σκούφος και πάλι σκούφος

Τι εννοείς;
Αν θες να ξέρεις βάζοντας 2 προφυλακτικά έχεις 50% περισσότερες πιθανότητες να σπάσουν και τα δύο (τρίβεται το ένα στο άλλο).
Με το ένα έχεις 90% πιθανότητες να μη σπάσει. Το λένε οι ιδικοί.

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Μπα θα πρέπει να κάνουμε γενική πλαστικοποίηση για να έχουμε κινητικότητα καλή

OP
OP
Σ

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
και σιγα αμα ζητησεις τα χαρτια της μην στα δωσει αν εχει κιολας

weilder

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μη το λες!Εχω ζητησει 2 φορες και μου δειξανε κανονικα το βιβλιαριο τους!Τη μια μαλιστα φορα η τσατσα στραβωσε και μου λεει ειρωνικα "Εσεις κυριε εχετε χαρτια"?Που να ξερε οτι ειχα 
κανει κι εγω εξετασεις για AIDS και λοιπα ΣΜΝ(καθε τοσο κανω κι εγω εξετασεις,γιατι οχι)με το που της τα δειχνω μενει καγκελο! :2funny: :2funny:Και η τανα(μια αραπινα) μετα που μου δειχνει το βιβλιαριο μου λεει "You are from the police I know!But I have nothing to hide!" :2funny: :2funny:

MIKELLE

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Τάμα πρέπει να κάνουμε κάθε φορά που γαμάμε πια....

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
λοιπον αγαπητοι συναγωνιστες... αξιοι τιμητες του μουνιου και του πληρωμενου ερωτα... μιλησατε πριν για το φαρμακοποιο που ειπε στον αλλο οτι εχει aids αλλα μην ξεχντατε οτι ζουμε στην ελλαδα οπου δυστυχως λιγοι ανθρωποι πλεον ειναι επαγγελματιες σωστοι...
μιλησατε πριν για το μουνακι που ενω ηταν πιπινακι ειχε aids σκεφτηκατε ομως οτι αυτην μπορει να την κολλησε καποιος που πηγαινε με πουτανες? αγαπητοι μου φιλοι δυστυχως θελει τεραστια προσοχη... οσο γι αυτο που ρωτησε ενας συναγωνιστης αν θα την γαμαγαμε... ξερετε ποσες βιζιτες? ποσα city tour ποσες μασατζουδες εχουν aids? σχεδον ολες...δυστυχως... αφου σχεδον καμμια δεν θα αρνηθει να κανει ακαποτο sex με καποιον για μονο λιγα παραπανω ευρω...και σκεφτειτε οτι μερικοι που εχουν την αρρωστια το κανουν επιτηδες για να κολλησουν και αλλοι... δυστυχως φιλοι μου αυτη ειναι η θλιβερη πραγματικοτητα κι ευχομαι ποτε κανεις απο εμας να μην παθει τιποτα... και προσοχη παιδια ουτε ακαποτη πιππα με πουτανες... και μην λετε σιγα μην συμβει σε μενα γιατι ολοι ετσι λεγανε πριν την πατησουν...τωρα αμα σπασει το προφυλακτικο η σας βγει κατα την διαρκεια της ερωτικης επαφης με πουτανα τοτε τον πουλο... θα περιμενετε να κανετε τις απαραιτητες εξετασεις για να δειτε...ειναι και θεμα τυχης...εγω εχω ενα φιλο που ειχε γαμησει στιπτιζου χωρις καποτα στο πριβε και εκανε σε ολες τις πουτανες γλυφομουνι και δεν ειχε παθει τπτ.επισης
μην ξεχνατε οτι ειναι και η υπατιτιδα που μπορει να κολλησεις και ειναι και αυτη προβλημα... οποτε μαγγες προσεχουμε οσο το δυνατον περισσοτερο για να εχουμε...

Ευχομαι καλα γαμησια με υγεια και ηρεμια

Triantariiis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Για τα προφυλακτικά που λέτε εμένα μου έχουν σπάσει τα duo σε ποσοστό 50%, τα durex 10% και κάτι stop που έχω βρει τώρα ΠΟΤΕ ακόμα..

Δεν έχω τάσεις για διαφήμιση απλώς το αναφέρω

Όπως ειπώθηκε πριν δεν παίζει ρόλο το μέγεθος, αλλά τυχαίνει (παίζει ρόλο η διάρκεια, οι κινήσεις, τα κολπικά υγρά, κτλ)

Για το aids από τη μία δεν συμφωνώ με την κίνηση του φαρμακοποιού από την άλλη συμφωνώ που το πε στον άλλο , διακρίνοντας έστω και μία πιθανότητα να τρωγε τα μούτρα του αυτός που γραψε το μήνυμα

Ασχετα με τον φαρμακοποιό, εχω ακούσει και εγώ για περιπτώσεις που άτομα με aids ψάχνουν κόσμο να κολλήσουν από εκδίκηση

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Για τα προφυλακτικά που λέτε εμένα μου έχουν σπάσει τα duo σε ποσοστό 50%, τα durex 10% και κάτι stop που έχω βρει τώρα ΠΟΤΕ ακόμα..

Δεν έχω τάσεις για διαφήμιση απλώς το αναφέρω

Όπως ειπώθηκε πριν δεν παίζει ρόλο το μέγεθος, αλλά τυχαίνει (παίζει ρόλο η διάρκεια, οι κινήσεις, τα κολπικά υγρά, κτλ)

Για το aids από τη μία δεν συμφωνώ με την κίνηση του φαρμακοποιού από την άλλη συμφωνώ που το πε στον άλλο , διακρίνοντας έστω και μία πιθανότητα να τρωγε τα μούτρα του αυτός που γραψε το μήνυμα

Ασχετα με τον φαρμακοποιό, εχω ακούσει και εγώ για περιπτώσεις που άτομα με aids ψάχνουν κόσμο να κολλήσουν από εκδίκηση

Εμενα μου εχει πει πουτανα οτι τα STOP ειναι τα καλυτερα και οτι τα DUREX ειναι μονο ονομα και σπανε. Εγω γαμαω 15 χρονια και δε μου εχει σπασει ποτε προφυλακτικο εκτος απο 2 φορες και αυτο με γκομενα με πολυ στενο νιμου.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
... ξερετε ποσες βιζιτες? ποσα city tour ποσες μασατζουδες

εχουν aids? σχεδον ολες...δυστυχως...

Aυτό ή είναι υπερβολή - ή , αν δεν είναι και ισχύει,
τότε  το σαίτ  επειδή , ανεβαζει ΕΚΘΕΤΙΚΑ  την διάθεση  για το σπορ ---
θα πρέπει να κλείσει .. :think:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
ξερετε ποσες βιζιτες? ποσα city tour ποσες μασατζουδες

εχουν aids? σχεδον ολες...δυστυχως... αφου σχεδον καμμια δεν θα αρνηθει να κανει ακαποτο sex με καποιον για μονο λιγα

παραπανω ευρω...

δεν ισχυει κατι τετοιο δεν νομιζω πως επειδη
κανουμε καποια δουλεια απο αναγκη και μονο παει να πει πως οταν καποιος μας δωσει λιγα
ευρω παραπανω τα δινουμε και ολα...
ελεος απλα! :o
πανω απο ολα ειναι η δικη μας η υγεια...
ενταξει ειμαστε αυτο που ειμαστε κανουμε αυτο που κανουμε αλλα,
μην το παρατραβαμε κιολας.
καποια πραγματα δεν αγοραζονται...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Αν  και άνθρωπος του κλήρου ... ο πάτερ έδρασε ως Διαφωτιστης !

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Και εμενα που έχει σπάσει προφυλακτικο  :headbang: (2 φορες μου εχει συμβει) και τις δυο φορες η μαρκα του προφυλακτικου ιδια Ελληνικη εταιρεια  :think:  :jerking:  :helpplea: τι περιμενεις (βλέπε Ευαγγελατο)  ;)  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom