Νέα

H φρίκη της ημέρας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα σπατουλας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
ανοιγω αυτο το θεμα γιατι αυτο που εγινε σημερα με αφησε αναυδο.πηγα σε ενα φαρμακειο να παρω ενα φαρμακο για το παιδι μου την ωρα που εμπαινα μπηκε μαζι μου και μια κοπελα σαν τα κρια τα νερα αστερακι.της δεινω την σειρα μου και οση ωρα ψωνιζει την γλυκοκοιταω οταν εφυγε ημουν μονος οποτε μου λεει ο φαρμακοποιος:σου αρεσει το μωρο;το καρφωνες; βεβαιως του απαντω και τον ρωταω αμεσως τι εχει;ειτζ μου απανταει ενα μισι χρονο τωρα μου κοπηκαν τα ποδια ανατριχιασα ολοκληρος οσο σκεφτομαι οτι ημουν διατεθημενος να παω μαζι της και χωρις προφιλακτικο κριμα η κοπελα ελπιζω να μην  το εχει παρει εκδικιτικα και να προφυλαξει κατι μαλακες σαν και μενα

edit AssFiller :διόρθωση τίτλου

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
καλος μ@λ@κ@ς ο φαρμακοποιος....
Ρομπα την εκανε την κοπελα

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
οσο σκεφτομαι οτι ημουν διατεθημενος να παω μαζι της και χωρις προφιλακτικο κριμα η κοπελα ελπιζω να μην  το εχει παρει εκδικιτικα και να προφυλαξει κατι μαλακες σαν και μενα

τι ακριβώς θέλεις να πεις εδώ;;;;
Θα πήγαινες χωρίς προφυλακτικό με μια άγνωστη;;;

OP
OP
Σ

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
τι ακριβώς θέλεις να πεις εδώ;;;;
Θα πήγαινες χωρίς προφυλακτικό με μια άγνωστη;;;
ειχα την εντυπωση λαθος βεβαια οτι μια πιτσιρικα ξερεις τωρα μες την καυλα πιπινι τι μπορει να εχει;αλλα τελικα μπορει να εχει τα παντα οσο πιπινι και να ειναι

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Φίλε σπάτουλα Ελληνίδα ήταν;

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
ανοιγω αυτο το θεμα γιατι αυτο που εγινε σημερα με αφησε αναυδο.πηγα σε ενα φαρμακειο να παρω ενα φαρμακο για το παιδι μου την ωρα που εμπαινα μπηκε μαζι μου και μια κοπελα σαν τα κρια τα νερα αστερακι.της δεινω την σειρα μου και οση ωρα ψωνιζει την γλυκοκοιταω οταν εφυγε ημουν μονος οποτε μου λεει ο φαρμακοποιος:σου αρεσει το μωρο;το καρφωνες; βεβαιως του απαντω και τον ρωταω αμεσως τι εχει;ειτζ μου απανταει ενα μισι χρονο τωρα μου κοπηκαν τα ποδια ανατριχιασα ολοκληρος οσο σκεφτομαι οτι ημουν διατεθημενος να παω μαζι της και χωρις προφιλακτικο κριμα η κοπελα ελπιζω να μην  το εχει παρει εκδικιτικα και να προφυλαξει κατι μαλακες σαν και μενα

O φαρμακοποιος επρεπε να χασει την αδεια του. Μεγαλος αλητης.

OP
OP
Σ

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
ναι ελληνιδα ηταν.ο φαρμακοποιος ειναι μαλακας αλλα πιστεψε με καλο μου εκανε

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
περίπτωση να σου έιπε  ψέμματα ή  ανακρίβεια  ο φαρμακοποιός  παίζει ?,
και να λέει έτσι και σε άλλους γιατί    θέλει ν αψήσει το μώρο για πάρτη του .. λέμε τώρα..
αλλά και  αλήθεια αλήθεια νάναι , ή  μπορεί η  κοπέλα να είναι φορέας και  όχι ασθενής
Λέτε να είναι μήπως  κάποια από  τις τοσες που αναφέρουμε εδώ?

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Κάποτε γαμούσαν οι ωραίοι...
Τώρα γαμάνε οι γενναίοι... :uzi:

OP
OP
Σ

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
δεν πιστευω ο κολογερος τι να ψισει.αυτο φοβαμε και εγω μην ειναι φορεας και της την δωσει καποια στιγμη και αρχισει και μοιραζει γαλονια

Επισκέπτης
Και γω σαν φοιτητής πριν 2 χρόνια άκουγα να κουτσομπολεύονται κάτι τέτοια για κάποιες φοιτήτριες πού είχαν χόμπι τις παρτούζες.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ο φαρμακοποιός πέραν του ότι ήταν μεγάλος μαλάκας ήταν μη επαγγελματίας, ηλίθιος και τελείως απαράδεκτος γενικά. Ποτέ σεξ χωρίς προφυλακτικό με μια άγνωστη. Σεξ με φορέα του Έιτζ δε σημαίνει αναγκαστικά έιτζ και έιτζ δε σημαίνει αναγκαστικά θάνατος.Τα σχόλιά μου.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ποσοι απο δω μεσα 8α την γαμουσαν εστω κ με προφυλακτικο αναρωτιεμαι :think:

Επισκέπτης
Σπατούλα λές να είναι καμία τάνα απο αυτές που γαμάμε;

OP
OP
Σ

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Ο φαρμακοποιός πέραν του ότι ήταν μεγάλος μαλάκας ήταν μη επαγγελματίας, ηλίθιος και τελείως απαράδεκτος γενικά. Ποτέ σεξ χωρίς προφυλακτικό με μια άγνωστη. Σεξ με φορέα του Έιτζ δε σημαίνει αναγκαστικά έιτζ και έιτζ δε σημαίνει αναγκαστικά θάνατος.Τα σχόλιά μου.
δηλαδη μπορει καποιος και να την γλητωσει;να παει με φορεα και να περασει αλοβητος;

OP
OP
Σ

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
δηλαδη μπορει καποιος και να την γλητωσει;να παει με φορεα και να περασει αλοβητος;
Φυσικά. Οι πιθανότητες μετά από ένα μεμωνομένο περιστατικό είναι υπέρ σου. Αυτό δεν παύει να σημαίνει ότι πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να βάζουμε σκουφί.

OP
OP
Σ

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι