Νέα

H Αφέντρα Artemis Diana Στο Kinky Fantasies On Line

• Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Πηγή : H Mistress Artemis Diana Στο Kinky Fantasies On Line
/2014/03/h-mistress-artemis-diana-kinky.html

Πολλές φορές οι υποτακτικοί ονειρεύονται μια 24/7 Femdom σχέση όπου θα έχουν την ευκαιρία να υπηρετήσουν και να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη της συντρόφου – Αφέντρας τους χωρίς φραγμούς , χωρίς όρια και προκαταλήψεις και το κυριότερο χωρίς τον περιορισμό του χρόνου που αναγκαστικά υπάρχει σε ένα επαγγελματικό session σε studio ή dungeon .

Πόσοι όμως άνθρωποι είναι πραγματικά έτοιμοι για μια 24/7 Femdom Σχέση ;

Η σημερινή καλεσμένη στο  Kinky Fantasies On Line , είναι η Mistress Artemis Diana , μια Επιβλητική , Σέξυ , Δυναμική Κυριαρχική Γυναίκα που είναι η ίδια Femdom Lifestyler και έχει παντρευτεί τον σκλάβο της .

Σίγουρα είναι το καταλληλότερο άτομο να μας μιλήσει για την Γυναικεία Κυριαρχία και τον Φετιχισμό , όχι μόνο στα στενά πλαίσια του παιχνιδιού στην κρεβατοκάμαρα αλλά μέσα σε μια πραγματική καθημερινή ανθρώπινη σχέση .

Ας δούμε τις άκρως ενδιαφέρουσες δηλώσεις της στο  Kinky Fantasies On Line :

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Mistress Artemis Diana :καλώς ορίσατε στο Kinky Fantasies On Line . Σας ευχαριστώ αρχικά για τον χρόνο που διαθέτετε στους αναγνώστες του ιστολογίου προκειμένου να μιλήσετε για το αγαπημένο θέμα της Γυναικείας Κυριαρχίας , του Φετιχισμού και του BDSM γενικότερα .

Είστε μια αναγνωρισμένη Αφέντρα στο χώρο με πολλούς και φανατικούς θαυμαστές και σίγουρα οι απόψεις σας θα έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα .

Ας ξεκινήσουμε , λέγοντάς μας σχετικά με εσάς , την ζωή σας και τα πρώτα σας βιώματα στον υπέροχο κόσμο της Κυριαρχίας . Πότε ήρθατε για πρώτη φορά σε επαφή με την Κυριαρχική σας πλευρά και αφυπνιστήκατε ως Αφέντρα ;

Mistress Artemis Diana :
Καταρχήν γεια σας και ευχαριστώ που με φιλοξενείτε στο ηλεκτρονικό περιοδικό σας. Η αλήθεια είναι πως έτσι γεννήθηκα.

Από μικρή έπαιζα παιχνίδια με αγόρια όπου έκανα παράδειγμα τη βασίλισσα με τα 12 σπαθιά και εκείνοι τους υπηκόους μου. Στην πορεία μεγαλώνοντας, όλες μου οι σχέσεις ήταν με αγόρια του χεριού μου, ήμουν πάντοτε δυναμική και αναλάμβανα ευθύνες, όλα αυτά πριν ανακαλύψω τον μαγικό χώρο της Κυριαρχίας και υποταγής.

Έκτοτε ανοίχτηκε ένας καινούριος κόσμος μπροστά μου. Ένας κόσμος που χρειάζεται πολύ φαντασία την οποία διαθέτω, με παιχνίδια αστείρευτα. Γρήγορα κατάλαβα πως ήμουν πλασμένη γι αυτό και εμφανισιακά και ως χαρακτήρας. 

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Ποια είναι τα δικά σας αγαπημένα φετίχ και παιχνίδια (spanking , foot worship, humiliation , strapon play , feminization, watersports ) ;

Mistress Artemis Diana :
Το τι θα κάνω για να περάσω καλά πάντα παίζει ρόλο με το ποιον έχω κάτω στα πόδια μου. Δηλαδή αν και ξεχωρίζω το strapon play, feminization και water sports , δε θα τα απολαύσω με ένα σκλάβο που δεν τα απολαμβάνει κι εκείνος.

Όλα τα γνωστά φετίχ μα και άλλα που μπορεί να εμπνευστώ μου αρέσουν, με ελάχιστες εξαιρέσεις, ότι περιλαμβάνει αίμα και μόνιμες ζημιές.

Φυσικά και πάντα λειτουργώ με το τρίπτυχο Ασφάλεια, Λογική και Συναίνεση.

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Υπό άλλες συνθήκες θα σας ρωτούσα αν είστε Κυριαρχική και στην προσωπική σας ζωή ή είστε πιο πολύ «γατούλα» . Έχω ακούσει όμως την ραδιοφωνική σας συνέντευξη στο Erotic Radio και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Lady Afrodyte ότι είστε παντρεμένη και μάλιστα έχετε 24/7 Femdom σχέση. Αυτό όπως καταλαβαίνετε ανοίγει το πεδίο της συζήτησης και σε θέματα σχέσεων με το άλλο φύλο και όχι μόνο την επαγγελματική κυριαρχία .

Μιλήστε μας για την δική σας σχέση . Πάντα υπήρχε το στερεότυπο ότι οι Γυναίκες εξουσιάζουν άντρες μόνο για λεφτά και στην προσωπική τους ζωή είναι αλλιώς . Εσείς όμως αποτελείτε εξαίρεση .
Μια Γυναίκα , την καλύπτει ένας υποτακτικός ;

Mistress Artemis Diana :
Φυσικά και δεν είμαι ''γατούλα'' ούτε ποτέ ήμουν .
Τη συγκεκριμένη συνέντευξη και εμείς την απολαύσαμε.

Με τον σύζυγο σκλάβο μου τα  πάμε τέλεια, είμαστε και οι δυο πολύ συνειδητοποιημένοι στους ρόλους μας, έχουν προηγηθεί πολλές συζητήσεις πέρασε και το απαραίτητο training και όλα καλά. 'Αλλωστε πριν δεχτεί, γιατί φυσικά εγώ το αποφάσισα, του είπα ''ξέρεις πως δεν είμαι τρελή, έναν όρο μόνο θα σου βάλω. Ο όρος είναι:
“πως από δω και πέρα μόνο εγώ θα βάζω όρους''.

Σίγουρα υπάρχουν πολλές γυναίκες που εξουσιάζουν άντρες για το χρήμα. Τώρα μάλιστα εν μέσω κρίσης έχουν ξεφυτρώσει εκατοντάδες, οι περισσότερες από αυτές προσποιούνται φυσικά με αποτέλεσμα οι σκλάβοι να κλαίνε τα λεφτά τους.

Εγώ διαθέτω ολόκληρο ''χαρέμι''. Δεν υπάρχει ποτέ ένας σκλάβος που να μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις ανάγκες μιας απαιτητικής Κυρίας, άρα χρειάζομαι περισσότερους.

Ο κάθε σκλάβος μου έχει το ρόλο του και με υπηρετεί όπου και όποτε τον χρειαστώ και αν το κάνει καλά υπάρχει η πιθανότητα να ανταμειφθεί στο τέλος για τις υπηρεσίες του.

Αυτό όμως δε σημαίνει πως μια life style Αφέντρα όπως εγώ είναι η Αδερφή Ξεκαυλώστρα του Ερυθρού Σταυρού και να είμαι υποχρεωμένη να δεχθώ όλο τον αντρικό υποτακτικό πληθυσμό της Αθήνας για να με υπηρετεί.

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Ο υποτακτικός – σύζυγός σας δεν ζηλεύει που υποτάσσετε και άλλους άντρες;

Mistress Artemis Diana :
Φυσικά και δε ζηλεύει, δεν υπήρχε περίπτωση να τον είχα κοντά μου αν ζήλευε.

Αλλά μερικές φορές τον ανταμείβω καλώντας κάποια φίλη μου και τον παίζουμε παρέα.

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Στο ιστολόγιο μου καταφθάνουν και αρκετά e-mail από αναγνώστριες γυναίκες που θέλουν να πειραματιστούν με φετίχ και παιχνίδια αλλά διστάζουν να το ζητήσουν μήπως και τους περάσει το αγόρι τους «πολύ προχωρημένες» . Τι μήνυμα έχετε να τους πείτε ;

Mistress Artemis Diana :
Πως στον έρωτα και τον πόλεμο όλα επιτρέπονται, να μη φοβούνται να ζήσουν τα όνειρα τους όποια και αν είναι αυτά.

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Γιατί θεωρείτε ότι οι άντρες έχουν την ανάγκη να υποταχθούν σε μια Γυναίκα ; Οι δικές σας εμπειρίες από σκλάβους σας τι μαρτυρούν ;

Mistress Artemis Diana :
Γιατί η Γυναίκα είναι αναμφισβήτητα ανώτερο ον και στην πραγματικότητα είναι κρυμένο στο DNA των αντρών να μας υπηρετούν. Είτε πολύ είτε λίγο είτε απόλυτα. Απλά χρειάζονται ο κατάλληλος τρόπος και η σωστή στιγμή για να τους επιβληθείς και να τους υποτάξεις.

Από κει και πέρα πιστεύω οτι υπάρχουν πολλές κατηγορίες. Μια είναι αυτή του σκλάβου μου,  ο 24/7, ο γεννημένος σκλάβος που ζει για να υπηρετεί μια Γυναίκα.  Άλλη είναι οι σκλάβοι που μόνο στο ερωτικό παιχνίδι υποτάσσονται (είναι και η ποιο συνηθισμένη).

Άλλη είναι κάποια άτομα με πολλές ευθύνες, διευθυντικές θέσεις που κουράζονται δίνοντας εντολές συνέχεια και έτσι θέλουν να αφεθούν στα πόδια μιας Κυρίαρχης Αφέντρας για να ζήσουν το αντίθετο έστω για λίγες ώρες.

Μια ακόμα ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι αυτών που από την υπερβολική τους αγάπη για τις γυναίκες θέλουν να τους μοιάσουν και τους αρέσει να ντύνονται περιστασιακά και σε prive χώρο ως γυναίκες, σε καμιά περίπτωση δεν είναι γκέι και πάνε μόνο με γυναίκες.

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Σύμφωνα με γκάλοπ του ιστολογίου έχει επιβεβαιωθεί ότι το δημοφιλέστερο φετίχ ανάμεσα στους υποτακτικούς είναι το Strapon Play και μάλιστα σε μεγάλο ποσοστό από άντρες που θέλουν να μεταμορφωθούν σε αρσενικές τσούλες (Slut Training)  .
Πως αντιμετωπίζετε την κατηγορία αυτή των υποτακτικών ; Τους εκπαιδεύετε με ειδικές μεθόδους ; έχετε την δική σας ιδιαίτερη συνταγή ; Μιλήστε μας όσο πιο αναλυτικά μπορείτε .

Mistress Artemis Diana :
Συνταγή δεν υπάρχει όταν μιλάμε για ανθρώπους με ξεχωριστές προσωπικότητες.

Η κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται ανάλογα. Αυτή η κατηγορία είναι από τις αγαπημένες μου.

Μου αρέσει να τους δίνω ονόματα γυναικεία, να τους μαθαίνω να ντύνονται, να βάφονται, να χτενίζουν τη περούκα τους και το καλύτερο μα δυσκολότερο να τους μαθαίνω να περπατάνε στα 12ποντα... Εδώ ρίχνω πολύ γέλιο, αλλά κάποια στιγμή μαθαίνουν μερικοί.

Η εκπαίδευση του strap on θέλει τρόπο, θέλει εμπειρία και γνώση του θέματος προς αποφυγή ατυχημάτων, εκεί ξεκινάω με τον μικρότερο δονητή και αυξάνεται το μέγεθος προοδευτικά με τον χρόνο και ανάλογα τις αντοχές και ανοχές του εκάστοτε σκλάβου.

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Έλεγχος Οργασμού , συσκευές αγνότητας . Είναι μια αγαπημένη φαντασίωση πολλών αντρών που δύσκολα γίνεται από επαγγελματίες στην Ελλάδα . Εσείς όμως είστε μια Αφέντρα που είναι και παντρεμένη. Εκπαιδεύετε με αυτό τον τρόπο τον υποτακτικό σύζυγό σας ; Επίσης αν θέλετε πείτε μας λεπτομέρειες για τα μεταξύ σας παιχνίδια υποταγής .

Mistress Artemis Diana :
Ναι βέβαια! Έχω αγοράσει ζώνη αγνότητας στον σκλάβο μου και του τη φοράω όποτε και για όσο χρονικό διάστημα κρίνω εγώ απαραίτητο. Εδώ να τονίσω πως η συγκεκριμένη συσκευή είναι αυστηρά προσωπική και ο καθένας πρέπει να έχει τη δική του και ποτέ μη βάλει άλλου! 

Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο φετίχ που πραγματικά απογειώνει τον δέκτη.
Ένα αγαπημένο παιχνίδι που κάνω με τον σκλάβο μου είναι να φορέσει τη ζώνη αγνότητας μαζί με μια ασύρματη συσκευή ηλεκτροσόκ.

Περπατάμε σε κοντινή απόσταση και με ένα τηλεκοντρόλ που έχω στη τσέπη μου, ενίοτε το ανοίγω και ο σκλάβος μέχρι και που μπορεί να διπλώσει από το πόνο, στα καλά καθούμενα...

Έχει πολύ πλάκα η αντίδραση των ανυποψίαστων περαστικών. Μου αρέσουν τα public games και όποτε μας δίνεται η ευκαιρία σοκάρουμε ελαφρώς κάποιους. 'Οπως για παράδειγμα σε ένα γνωστό κατάστημα παπουτσιών που είμαι πελάτισσα, οι πωλήτριες σίγουρα με αναφέρουν στις παρέες τους. Πάω με έναν σκλάβο, κάνει η κοπέλα να σκύψει να μου προβάρει το παπούτσι και της λέω, μη σκύβεις κορίτσι μου τι τον κουβάλησα αυτόν μαζί μου;

Γονατίζει ο σκλάβος και με ευλάβεια μου φοράει το παπούτσι.

Στο τέλος αφού διαλέξω του δίνω το κουτί και του λέω:

“πλήρωνε τώρα μάπα ! ”

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Θα ήθελα την γνώμη σας για την Ελληνική BDSM κοινότητα . Είμαστε συντηρητικοί ; Οι Έλληνες και Ελληνίδες είναι έτοιμοι για μια 24/7 femdom σχέση ή μήπως απλώς ικανοποιούν με ενοχές τις φαντασιώσεις τους για ένα στραπονάρισμα και μερικές ξυλιές στο κώλο;

Mistress Artemis Diana :
Η Ελληνική BDSM κοινότητα είναι πια ένα αξιοσημείωτο μέγεθος για τα δεδομένα της κοινωνίας μας. Αποτελείται από σοβαρά και αξιόλογα άτομα από όλες τις κοινωνικές τάξεις και κάθε επαγγελματικό χώρο που η τεχνολογία και τα social media μας έφεραν πιο κοντά κι έτσι γνωριστήκαμε μεταξύ μας και έχουμε αναπτύξει καλές και φιλικές σχέσεις ενώ συχνά πια διοργανώνουμε πολλά πάρτυ και συναντήσεις για παιχνίδια, ανταλλαγή απόψεων και παρέα γενικότερα.

Παρόλα αυτά όμως οι 24/7 Femdom σχέσεις για τη μεγάλη πλειοψηφία αποτελεί μια ουτοπία, μια φαντασίωση και μόνο ελάχιστοι έχουν τολμήσει να αναζητήσουν την αληθινή φύση που πηγάζει από μια τέτοια σχέση εξουσίας και υποταγής.       

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Εκπαιδεύετε και ζευγάρια ; Λόγου χάριν να υποτάξετε μαζί με την Γυναίκα τον σύζυγό της ή να της δείξετε πώς να γίνει σωστή Αφέντρα ; Επίσης ήθελα να μας πείτε αν δέχεστε ως σκλάβες γυναίκες .

Mistress Artemis Diana :
Σε ένα ανοιχτόμυαλο άτομο σαν και μένα όλα παίζουν, εδώ να πω πως είμαι άτομο πολύ φιλικό και καθόλου απρόσιτο, αυτό βοηθάει στο να μου ανοιχτούν άτομα όλων των φύλων για διάφορα τέτοια κόλπα που θα ήθελαν να πειραματιστούν.

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Τι είναι το ποιο ακραίο παιχνίδι σας έχει ζητηθεί ; Κάτι που να είπατε όχι ;

Mistress Artemis Diana :
Τον βασανισμό γεννητικών οργάνων μέχρι την μόνιμη καταστροφή τους! Ήθελε να υπογράψει και συμβόλαιο ότι ήταν με δική του συναίνεση (πράγμα που δε παίζει και δε με κατοχυρώνει πουθενά).

Καταρχήν δε ξέρω και ούτε θέλω να μάθω πως καταστρέφεται ένα πέος, μετά δε μου αρέσουν οι μόνιμες ζημιές. Φυσικά και δε δέχτηκα.

Λατρεύω το ball busting αλλά με όριο κάποιες μελανιές και αρκετό πόνο.

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Μέχρι πόσο μακριά έχετε φτάσει στα παιχνίδια σας με έναν σκλάβο ; Κάτι που να μην άντεξε ούτε και ο ίδιος που το ζήτησε ; ( Μαστίγωμα , εξευτελισμός ή άλλο) ;

Mistress Artemis Diana :
Το μαστίγωμα πολύ το αγαπούν μα λίγοι το αντέχουν. Ο δικός μου συγκεκριμένα αντέχει πολύ. Έναν σωστό εξευτελισμό όμως όλοι τον δέχονται, όταν λέω εξευτελισμό δεν εννοώ να αρχίσω κάποιον στα μπινελίκια σαν λιμενεργάτης, ο εξευτελισμός είναι ένα πολύ δυνατό εγκεφαλικό παιχνίδι που χτυπάει ευαίσθητες χορδές.

Συνήθως πάω τα παιχνίδια με τους σκλάβους μου στα όρια που θέλω εγώ μετά από την κατάλληλη εκπαίδευσή τους φυσικά. Και δε μιλάω απλά για το σωματικό πόνο όπου σέβομαι τα όρια  του καθενός και τα οποία διαφέρουν αναλόγως το άτομο. Γι αυτό άλλωστε υπάρχουν και τα safewords.

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Οικονομική κρίση και kinky παιχνίδια ! Έχουν επηρεαστεί οι άνθρωποι ή το ζουν ακόμα ; Εσείς έχετε επηρεαστεί και με πιο τρόπο ;

Mistress Artemis Diana :
Αν και η κρίση δεν έχει σχέση με τα φετίχ καθενός, σίγουρα επηρεάζει τις σχέσεις γιατί αυξάνει το άγχος και την ψυχολογική πίεση και τη σωματική. Αν έχεις προβλήματα στη δουλειά ή ακόμα χειρότερα δεν έχεις καθόλου δουλειά και δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει που όρεξη για kinky παιχνίδια;

Σε προσωπικό επίπεδο το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο σκλάβος μου έχει πολύ λιγότερο ελεύθερο χρόνο λόγω της φύσης του επαγγέλματος του αλλά την όρεξή του να με υπηρετεί πιστά δεν τη χάνει με τίποτε...   

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Κλείστε την συνέντευξη όπως εσείς επιθυμείτε . Με ευχές , σκέψεις σας ότι θέλετε .

Mistress Artemis Diana :
Ζήσε τα όνειρα σου χωρίς ένοχες. Μόνο έτσι θα είσαι ένα ολοκληρωμένο άτομο και πιστεύω ότι εκεί βρίσκεται η ευτυχία.

Σύνδεσμοι Ενδιαφέροντος :
Official Site : Facebook : Twitter : -
E-mail :  ka_diana@live.co.uk
Άλλο :

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom