dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.317
- Πόντοι
- 3.936
Και γιατι μαν ειναι φολα?
Σε περίπτωση που το σκέφτεται κάποιος, μεγάλη φόλα.
Σε περίπτωση που το σκέφτεται κάποιος, μεγάλη φόλα.
Διότι αν ρίξεις το λινκ έστω μίας φωτογραφίας της στο tineye.com, θα δεις ότι δεν είναι αληθινή αγγελία.Και γιατι μαν ειναι φολα?
ποπο σκετη αηδια...και αυτο να μην ειχε, θα πηγαινες?Ρε μάγκες, στην πρώτη φώτο, που είναι πλάτη στον καθρέπτη, αυτό χαμηλά στον κώλο είναι tatoo ή έχει φυτρώσει αγιόκλημα, από την απλυσιά;
Το μήνυμα σου ( και μπράβο) σε συνδυασμό με το μακριά είναι φόλα θα ήταν ποιο ξεκάθαρο. Να είστε καλά...!Διότι αν ρίξεις το λινκ έστω μίας φωτογραφίας της στο tineye.com, θα δεις ότι δεν είναι αληθινή αγγελία.
Οπότε θα σου έρθει κάτι από τον τροχό της τύχης όπως ήρθε στον φίλο από πάνω...
Μάγκα σε υπερευχαριστώ βοήθησες και με το παραπάνω!!Αρχηγέ μου, με πόμολα και διακόπτες Αμερικάνικου τύπου στις φωτογραφίες της, δύσκολα τα πράγματα.
Μετά τσεκάρω μια φωτογραφία της αγγελίας στο tineye και μου βγάζει 24 αποτελέσματα. Δες πχ εδώ την 4η φωτό.
Κροπαρισμένη είναι, αυτή.
Όσο ψάχνεις, να ξέρεις, αν κάτι μοιάζει πολύ καλό, συνήθως είναι απάτη. ;)
Αν μπεις στον κόπο και πάρεις την ίδια μέρα μερικά τηλέφωνα, θα σου το σηκώνουν οι ίδιες σκέψου. Και από κάποιο σημείο και μετά, δεν θα σου το σηκώνουν καν γιατί καρφώνονται αυτές και εσύ δεν έφαγες το παραμύθι τις πρώτες φορές οπότε τους είσαι άχρηστος.
Διότι αν ρίξεις το λινκ έστω μίας φωτογραφίας της στο tineye.com, θα δεις ότι δεν είναι αληθινή αγγελία.
Οπότε θα σου έρθει κάτι από τον τροχό της τύχης όπως ήρθε στον φίλο από πάνω...
Για αυτο των φρονιμων τα παιδια πριν καυλωσουν βρισκουν κοπελα. Κανε το ψαξιμο σου και κρατα τηλεφωνακια για ωρα αναγκης. Γιατι οταν ξυπνησει το πουλι παει οπου βρει.Όποιος βιάζεται...
Φακέλωμα απο καλντεριμιτζούδες...Αυτά φιλοι μου και συναγωνιστές,βρωμάνε πολύ...Ελπίζω να μην λέτε την αλήθεια,όσοι το δέχεστε.50 euro στο χώρο της. Μιλάει καλύτερα σε σχέση με το πώς γράφει.
Αν πάρεις τηλέφωνο σε ρωτάει όνομα, ηλικία και περιοχή για να σε αποθηκεύσει. Δεν το φαντάζομαι, μου το είπε φάτσα φόρα.
Λόγω διεύθυνσης που αναφέρει στις αγγελίες της, μάλλον πρόκειται για φωλιά με μπόλικες μαζί.
Επίσης, "εδώ δεν είναι μπουρδέλο ή στούντιο. Μπαίνεις, αφήνεις 50άρικο, περνάς και φεύγεις".
Αυτά γνωρίζω.
καλησπέρα συνάδελφοι...είμαι αδιάβαστος ή ξέρει καποιος κάτι...οι φωτό πρέπει να είναι από κρεολη!?
καλησπέρα συνάδελφοι...είμαι αδιάβαστος ή ξέρει καποιος κάτι...οι φωτό πρέπει να είναι από κρεολη!?
Φίλε και σε μένα ένα πμ αν δε σου κάνει κόπο...έχεις πμ
Επειδή οφείλουμε να προσέχουμε από τις κακοτοπιές τους καλούς φίλους, δύο συναγωνιστές είχαν αναφέρει τα εξής για τη συγκεκριμένη περίπτωση :Ξέρει κανείς αν αξίζει? Ωραίες φώτο μίλησα μαζί της αλλά δεν θέλω να φάω φόλα αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος θα το εκτιμουσα
Αν κουγκλαρεις το τηλ . λεει επικινδυνο πρεζακι
επειδη κατι μου θυμησε το τηλ, δειτε εδω...
Ευχαριστώ κατάλαβα ποια είναι...Επειδή οφείλουμε να προσέχουμε από τις κακοτοπιές τους καλούς φίλους, δύο συναγωνιστές είχαν αναφέρει τα εξής για τη συγκεκριμένη περίπτωση :
Ειναι τοσο βλακας που δεν αλλαζει ουτε το κινητο της. Ευχαριστούμε κε ΕκλεκτικεΕυχαριστώ κατάλαβα ποια είναι...
Εθεάθη σήμερα στα νότια, σίγουρα εντυπωσιακή και ίσως μια δοκιμή θα άξιζε με βάση πάντα αυτό που βλέπεις, ( ενημέρωση σύντομα)