samis11
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 10
- Like
- 626
- Πόντοι
- 290
Καλησπέρα, έχουμε κάποια ιδέα για το κορίτσι;;;
Ευχαριστώ πολυ
Ευχαριστώ πολυ
να σαι καλαΑννα love υπάρχει πληροφόρηση μπόλικη...
Αρχηγέ μου, με πόμολα και διακόπτες Αμερικάνικου τύπου στις φωτογραφίες της, δύσκολα τα πράγματα.Καλησπέρα μάγκες...
Ακούω απόψεις για το παρακάτω λινκ
Έχει κανείς δοκιμάσει;
Όπως εινσι στις φωτογραφίες καλό κορμί 35 ετών στο πρόσωπο μέτριο Ρωσίδα κλασσική καλή συμπεριφορά καλή συμμετοχή καλή πίπα μέτρια γλωσσοφιλα
τσιγγανοβουλγαρακιΒουλγαράκι
Η έκπληξη ειναι οτι κανει και πρωκτικο στα 70 αλλα γνωμη μου περα απο τα μεγάλα βυζια δεν αξιζει γιατι ειναι μεγάλα και ολα τα υπολοιπα.Ποδια κωλος κοιλια.Αλλα αυτα ειναι και θεμα γουστου
Σε προηγουμενη αναρτηση μου γι αυτην την κοπελα ρωτουσα.Εχει καποιος συναγωνιστης info?
σοβαρα τωρα? αυτη θελει και να πληρωθει ? μηπως θα επρεπε να πληρωνει......?
εκτός απο ληγμένα που παίρνει ΣΙΓΟΥΡΑ
το μουνί της είναι σαν μουχλιασμένο κανταίφι!
σοβαρα τωρα? αυτη θελει και να πληρωθει ? μηπως θα επρεπε να πληρωνει......?
βλεπω μια αυξηση απο μιλφ που δεν θα επρεπε καν να φωτογραφιζονται και ζητανε και αρκετα χρηματα και εχουν και τρομερο υφακι.....μαλλον θα πρεπει να υπαρχουν πολλοι συναγωνιστες με τρομερα ψυχολογικα θεματα για να ζητανε απο αυτες τις γυναικες να κανουν σεξ μαζι τους.......ποσο μαλλον να τις πληρωσουν κιολας.....αυτό που με φοβίζει είναι ότι για να βάζει αγγελίες.
κάποιοι ενδιαφέρονται! δεν μπορεί είναι μήνες τώρα!θα είχε εγκαταλείψει αν την την βρίζανε και την γράφανε στα @@@ τους όλοι