ΝΤP
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2020
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
εδω επισης?? Δηλαδή 120 για μια ώρα??!
εδω επισης?? Δηλαδή 120 για μια ώρα??!
Είναι όπως τα γράφεις. Ακριβώς η ίδια εμπειρία με την ΡεαΌχι. Έχω γράψει και παλιότερα για αυτήν. Από εμφάνιση είναι καλή, αλλά ξενέρωτη. Η χειρότερη εμπειρία μου την τελευταία πενταετία, που είναι και η δεύτερη χειρότερη τα τελευταία δώδεκα χρόνια!
Η πίπα όντως με προφύλαξη αλλά καλή. Συγχρόνιζε στόμα με χέρι κ γλώσσα σε έναν αισθησιακό ρυθμό ενώ χάιδευε τα αρχιδια τρυφερά. Όταν σκλήρυνα πολύ ανέβασε τέμπο κ πήγα να τελειώσω αλλά την σταμάτησα κ κρατήθηκα. Ταυτόχρονα πολύ ερωτικά σε φιλάει ενώ τρώει 1-2 δάκτυλά στο μουνακι της στα 4 μέχρι βαθειά στην μήτρα της. κάνοντας θόρυβο καβλας ενώ τα υγρά της τρέχουν ασταμάτητα.η πίπα της καλή?
αμα βγαίνει αυτή για βιζιτα, υπάρχει σοβαρό θέμα για εμάς
Καλησπερα. Τι εννοείς? Επειδη δεν ξερω, ειναι άσχημη? Ηλικιωμένη? Θέματα υγείας? Συγγνώμη που ρωτάω, αλλα κορμι φαινεται καλο.
με τα ματια σου θα την δεις πολυ απλοΠαιδια δεν εχω παρει ποτε ανεξαρτητη πως θα καταλαβω οτι ειναι αυτη η κοπελα που βλεπω στις φωτογραφιες;
Και οχι καποια αλλη;
με τα ματια σου θα την δεις πολυ απλο
μιλα τοτε στα νηματα που εχουν κοπελες εδω μεσα εκει θα δεις και φωτο πραγματικεςΕιχα παρει μια απο αγγελια καο την πατησα.
Και βρηκα τωρα αυτο το φορουμ μηπως παρω καμια αποψη και δδν την πατησω παλι.
Οκ ευχαριστωμιλα τοτε στα νηματα που εχουν κοπελες εδω μεσα εκει θα δεις και φωτο πραγματικες