giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.047
- Πόντοι
- 1.706
Στοματικό βέβαια για το άλλο ούτε να το συζητήσουμεΌταν λες ακα τα πάντα ή στοματικό μόνο;
Στοματικό βέβαια για το άλλο ούτε να το συζητήσουμεΌταν λες ακα τα πάντα ή στοματικό μόνο;
ΓεςΈλα ρε παιδιά χρόνια πολλά με υγεία και πολύ διάθεση για σεξ.Για ποια αναφερεσε ρε Γιώργο;Για την αγγελία πιο πάνω που ζητάει 70 η για την πιτσιρίκα;
Α, οκ, γιατί τρόμαξα...Στοματικό βέβαια για το άλλο ούτε να το συζητήσουμε
Εσυ νεαρε τι φωναζεις ? Αφου ντεν ντινει κολο !!!!!!!!!!!!!καλα ντε
Εσυ νεαρε τι φωναζεις ? Αφου ντεν ντινει κολο !!!!!!!!!!!!!
Δεν μπορώ να πω το ίδιο για μένα.. χαχαχαΔεν ειμαι κ πολυ κολοφαν
Εμένα αυτές τις φωτό μου έστειλε, αλλά δεν το προχώρησα λόγω κακών σχολίων. 80 1 ώρα ακα μου ζήτησε
Καλά δεν το συζητάμε.. μαύρο κ πάμε παρακάτωAλλα λεει απο το τηλεφωνο και αλλα απο κοντα .Σε εμενα μου ελεγε φουλ εκτος απο κωλο και οταν συναντηθηκαμε μου ελεγε συν εικοσι για ακαποτο τσιμπουκι και οταν της ειπα αλλα μου ελεγεσ πριν στο τηλ μου λεει γι εσενα δεν το χρεωνω ,οπως και την δευτερη εκτονωση το ιδιο.
Δηλαδη αν σε βρει λιγομαλθακο κλπ και δεν φερεις αντιρρηση, η καλυτερη της .
Καλά δεν το συζητάμε.. μαύρο κ πάμε παρακάτω
Μακάρι να ήταν γάμησέ τα αλλά είναι άφησέ ταΝα πεισ δεν τα βρηκαμε στο σεξ παει στο διαολο μπορει μ εσενα να τα βρει ειναι η συμπεριφορα , η νοοτροπια της ξεπετας ,αρπαχτης .Γενικα γαμησετα .
Μακάρι να ήταν γάμησέ τα αλλά είναι άφησέ τα
Καλησπέρα , έχει κανένας εμπειρία από τη κοπέλα ?
δεν βρήκα κάτι στο σάιτ !! από φώτο φαίνεται ότι έχει ωραία ρόγα πάντως
επισεις στο τηλ στο 11888 βγαινει αυτο το ονομα JIN YAO στην παξων.. προς γκυζη όντως ειναι σε παρα πολλα σαιτ αλλα δεν εχει γραφτει τιποτε..Ωραιο κομματι
Εχει πολλες αγγελιες με ιδιες φωτο
επισεις στο τηλ στο 11888 βγαινει αυτο το ονομα JIN YAO στην παξων.. προς γκυζη όντως ειναι σε παρα πολλα σαιτ αλλα δεν εχει γραφτει τιποτε..
επισεις στο τηλ στο 1888 βγαινει αυτο το ονομα JIN YAO στην παξων.. προς γκυζη όντως ειναι σε παρα πολλα σαιτ αλλα δεν εχει γραφτει τιποτε..
Ωραιο κομματι
Εχει πολλες αγγελιες με ιδιες φωτο
λογικά το όνομα jin yao θα είναι σε αυτόν που είναι το καρτοκινητό
Αν πάρεις πάντως και ακούσεις κινέζικα, μην πας
Αν πάρεις πάντως και ακούσεις κινέζικα, μην πας