Επισκέπτης
Σε ευχαριστωείναι η γνωστή βουλγαρα τυπε,,δεν ξέρω αν κάνει ακόμα ραντεβού,, και δεν είναι 29 αυτά
Σε ευχαριστωείναι η γνωστή βουλγαρα τυπε,,δεν ξέρω αν κάνει ακόμα ραντεβού,, και δεν είναι 29 αυτά
Οι φωτο είναι από εδώΓια αυτήν ρώτα το παλληκάρι. Κάνε κλικ εδώ
εισε θηριο πως τις βρηκες καλε ??για πες ..
Εισαι αστερι χακερΩραίος...
Μουφα η Αλκηστις..κριμα το ονομαΩραίος...
xσυναγωνιστη μου, εάν σ αρέσουν οι μπαμπατσικες είναι καλή τα κάνει α αγογκιστα αλλά ειναι λίγο γκάου στην συνενόηση. Κάπου στην Πεύκη είναι. Παίξτε και λίγο i love Putin και θα σε περιποιηθη.Παίδες έχει κανείς εμπειρία με αυτήν:
Φαίνεται καλό.
Καταρχάς δεν είμαστε συναγωνιστές. Δεύτερον γράψε πρώτα καμιά δική σου εμπειρία. Όχι για άλλο λόγο, αλλά για να γνωριστούμε. Για να σε μάθουμε ρε αδερφέ. Για να ξέρουμε τα γούστα σου. Με τα 4 μηνύματά σου δεν έχουμε ακόμα καταλάβει τον πλούσιο συναισθηματικό σου κόσμο, προκειμένου όλοι οι υπόλοιποι που έχουμε δαπανήσει χρόνο και χρήμα, να σε βοηθήσουμε ...Καλησπέρα συναγωνιστές! Καμιά τίμια επιλογή για Μαρούσι έχουμε?
ωραιο καλοσωρισμα μες την ευγενια εισαι!!Καταρχάς δεν είμαστε συναγωνιστές. Δεύτερον γράψε πρώτα καμιά δική σου εμπειρία. Όχι για άλλο λόγο, αλλά για να γνωριστούμε. Για να σε μάθουμε ρε αδερφέ. Για να ξέρουμε τα γούστα σου. Με τα 4 μηνύματά σου δεν έχουμε ακόμα καταλάβει τον πλούσιο συναισθηματικό σου κόσμο, προκειμένου όλοι οι υπόλοιποι που έχουμε δαπανήσει χρόνο και χρήμα, να σε βοηθήσουμε ...
παρε μαρια μολδαβη φιλε στα 80 ευρω που ερχεται μαρουσι και θα περασεις σουπερΚαλησπέρα συναγωνιστές! Καμιά τίμια επιλογή για Μαρούσι έχουμε?
Για αυτήν ρώτα το παλληκάρι. Κάνε κλικ εδώ
Mαν και αληθινη να ηταν απο τον τροπο που μιλαει στο τηλεφωνο (εαν ειναι η ιδια) δεν νομιζω να την επαιρνες. ΔΟκιμασε και θα καταλαβαεις τι ενοοωΜπράβο ρε! από google image πάντως έβγαιναν αληθινές...
και έλεγα εγώ, call girl με μπλουζάκι sub pop;;;;
Κάνουν μπαμ οι φωτό ότι δεν είναι δικές της...Ξέρουμε αν είναι στο χώρο το τηλ. δεν απαντάει.
Ξέρουμε αν είναι στο χώρο το τηλ. δεν απαντάει.