ntropaloulis81
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
κατι εχεις βαλει λαθος δεν ανοιγη το λινκ
δεν εχω βαλει λαθος τα κενα σβησε απο url αναμεσα στο www και com
κατι εχεις βαλει λαθος δεν ανοιγη το λινκ
αξιος παντα τετοια.Άντε... αφού άνοιξε ο ασκός του Αιόλου, και μιάς και μιλάμε για Butt Plugs... να βάλω και εγώ το "λιθαράκι μου" με ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΟ Value for Money.
Ρωσία, ετών 34.
Μέχρι στιγμής... είναι από 60 έως 80 γουάν για 2 ώρες και με ΚΑΡΑΦΟΥΛ-ΦΟΥΛ πρόγραμμα..!!!
( Λέω μέχρι στιγμής εως ότου βγει κάποιος και την δώσει για 100 γουάν και για 1 1/2 ώρα )
ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ όλοι και μου στέλνετε πμ. Την κοπέλα θα την δώσω ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ εκεί που γουστάρω εγώ.
Και λέω ΕΓΩ, διότι εγώ είμαι το ίδιο το κονέ της. ;)
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ..!!
2ο γραφείο αριστερά...
υπαρχουν πληροφοριες για τη κοπελα?
3ο γραφείο αριστερά...
Και στις δυο το τηλέφωνο αντιστοιχεί σε πολλά κορίτσια (αν το ψάξεις) και μάλλον είναι γραφείο...
2ο γραφείο αριστερά...3ο γραφείο αριστερά...
στο ίδιο κτίριο είναι να μην μπερδευτεί...Περίμενε και εσύ "βιαστηκέ". Αμέσως να το αποπάρεις το παλικάρι. Κάτσε να βάλει ακόμα καμιά 10αριά λίνκς από γραφεία και μετά του την λέμε.
Λοιπόν.... για να πάει καλά η υπόλοιπη ημέρα μας... έχοντας μείνει στο εχθεσινοβραδινό 34χρονο Ρωσσιδάκι που κυμαίνετε από 60 έως και 80 (μέχρι στιγμής),
για 2 ωρίτσες με ΦΟΥΛ-ΚΑΡΑΦΟΥΛ προγραμματάκι, σας δίνω άλλο ένα λιθαράκι χωρίς Butt Plug αυτή την φορά. ;-)
Άϊντε καλό μεσημέρι..!!
Από προηγούμενο πόστ μου...επικοινωνία? που κάνει ραντεβού γενικά?
Τωρα εγω εχω μια απορια....
Αφου ειναι για λιγους...γιατι δεν δινεται με pm και μοστραρεται δημοσιως? Τι εξυπηρετει η δημοσια αναρτηση της Ρωσιδας????
ωραιο το λακομπα.Λοιπόν.... για να πάει καλά η υπόλοιπη ημέρα μας... έχοντας μείνει στο εχθεσινοβραδινό 34χρονο Ρωσσιδάκι που κυμαίνετε από 60 έως και 80 (μέχρι στιγμής),
για 2 ωρίτσες με ΦΟΥΛ-ΚΑΡΑΦΟΥΛ προγραμματάκι, σας δίνω άλλο ένα λιθαράκι χωρίς Butt Plug αυτή την φορά. ;-)
Άϊντε καλό μεσημέρι..!!