Επισκέπτης
Αυριο θα σας δωσω κι εγω μια αλλα δεν ειναι για ολους. Ειναι για εναν. Που ειναι φιλος και τον γουσταρω.
(οκ το τρολλαρισμα?)
(οκ το τρολλαρισμα?)
Καλα τωρα που θα φτιαξει νημα η αντριαννα και ποσταρει οσες φωτο εστελνε μεσω βαιμπερ, θα γινει τσοντα το νημα της.....εχω δωσει και εγω ;) αλλα την ξερουν ηδη αρκετοι ;) απο εδω και περα σιγα σιγα θα δινη η ιδια ;)
ρε φιλε....πως θα γραφει η Αντριανα σε νημα? Πηγε σχολειο και εμαθε να γραφει Ελληνικα? Αντε να το δουμε και αυτο....Καλα τωρα που θα φτιαξει νημα η αντριαννα και ποσταρει οσες φωτο εστελνε μεσω βαιμπερ, θα γινει τσοντα το νημα της.....
Ε, να ρισκαρεις και να τη ζητησεις ρε φιλε...Ο τρόπος σου δεν συνάδει με αυτά που έγραψα αλλά θα το προσπεράσω.
(αυτός είναι και ο λόγος που γενικά δεν γράφω εδώ μέσα... τεσπά)
Το κλαψομούνιασμα που το είδες; όταν ο άλλος λέει ΜΗΝ στέλνετε πμ θα τη δώσω όπου θέλω τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;
Αγαπητε πανω κατω ειπες αυτο που εξεφρασα κι εγω ως απορια. Δεν το επιασαν ολοι, οκ. παμε παρακατωΌλες οι κριτικές μου είναι τους τελευταίους μήνες και το έχω εξηγήσει αυτό, υπεύθυνη δήλωση θέλετε;
Τέλος πάντων... ας το σταματήσουμε εδώ δεν έχει ουσία.
Μην ξεχνας οτι μεγαλωσε στο κοσλοντουι,εκτος απο ραδιενεργια κατι αλλο θα πηρε απο εκει.. ;)ρε φιλε....πως θα γραφει η Αντριανα σε νημα? Πηγε σχολειο και εμαθε να γραφει Ελληνικα? Αντε να το δουμε και αυτο....
Απο το 08 μεχρι τις τελευταιες κριτικες, ησουν στο αγιο ορος..Όλες οι κριτικές μου είναι τους τελευταίους μήνες και το έχω εξηγήσει αυτό, υπεύθυνη δήλωση θέλετε;
Τέλος πάντων... ας το σταματήσουμε εδώ δεν έχει ουσία.
ποιος ειναι ο πιθηκος ρε?μηπως εννοεις τον ελληνα?μια χαρα παιδι-ανθρωπος ειναι.Μα και η Αντριανα για λιγους ειναι...Και οι 2 ειναι για τους λιγους...Ετσι αποφασισαν να κανουν τις ενημερωσεις και οι 2...και ο Τασος και ο αλλος ο πιθηκος!
εστειλα και εγω ενα π.μ για την πρωτη τσιμπουκοδρομισα και κολοπνιχτρα,σε συναγωνιστη και απαντηση δεν πηρα.δεν πειραζει,δεν τρεχει τιποτα.αλλο δεν στελνω.απο εδω θα παρακαλεσω,οποιος θελει και μπορει να μου στειλει,για ανδριανα και ρωσιδα.λαθος ρωσιδα μονο ο ελληνας.ακουτε ρε?θελω να
Το ότι η τύπισα υπάρχει χρόνια στο κουρμπέτι και οι μισοί - μην πω παραπάνω - το ακούτε για πρώτη φορά με ξεπερνά.
Και να έλεγα ότι είναι από αυτες που είχαν και καλά κλειστό κύκλο να πω εντάξει..... αλλα η τύπισα ήταν ΔΧ ευρίας κατανάλωσης, μόνιμη στο Bill που την ήξεραν και οι πέτρες και πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο.
Δηλαδή τι να πω. Λίγο παραέξω από το site να είχατε κοιτάξει θα την είχατε πετύχει σίγουρα τόσα χρόνια. Αλλά που ; Και μετά λέμε δεν έχει πουτάνες και οι τιμές ειναι στο θεό ....
Άντε μην πούμε παραπάνω είναι και καλοκαίρι
Το ότι η τύπισα υπάρχει χρόνια στο κουρμπέτι και οι μισοί - μην πω παραπάνω - το ακούτε για πρώτη φορά με ξεπερνά.
Και να έλεγα ότι είναι από αυτες που είχαν και καλά κλειστό κύκλο να πω εντάξει..... αλλα η τύπισα ήταν ΔΧ ευρίας κατανάλωσης, μόνιμη στο Bill που την ήξεραν και οι πέτρες και πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο.
Δηλαδή τι να πω. Λίγο παραέξω από το site να είχατε κοιτάξει θα την είχατε πετύχει σίγουρα τόσα χρόνια. Αλλά που ; Και μετά λέμε δεν έχει πουτάνες και οι τιμές ειναι στο θεό ....
Άντε μην πούμε παραπάνω είναι και καλοκαίρι