pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
Το κατάλαβα! Έλα τελος.... Αυτή η Αντριάνα ποοοοοοολυ μανουλι αδερφάκι μουΡε δεν ειπα κατι κακο για το παιδι...!
Το κατάλαβα! Έλα τελος.... Αυτή η Αντριάνα ποοοοοοολυ μανουλι αδερφάκι μουΡε δεν ειπα κατι κακο για το παιδι...!
αυτο ομως φιλαρακι δειχνη οτι δεν εισαι ενεργο μελος φτανοντας μεχρι τα ορια του κλωνου ;)στο κομματι αυτο εχετε δικιο,θα επρεπε να ειχα κανει καποιες κριτικες ,αν και οι κορασιδες ειναι λιγες αυτες που εχω δοκιμασει.τον τελευταιο χρονο εχω αναβαθμιστει σε cg,μιας και ημουν παραδοσιακα στην κατηγορια των στουντιος.απο κει και περα ομως οποιος μου ζητησε πληροφορια με μηνυματακι ημουν και ειμαι προθυμος να τον ηξυπηρετησω.
Συγνωμη για να καταλάβω κάτι...οποιος δεν γραφει κριτικές η σχόλια ειναι β κατηγορίας και πρέπει να αποδείξει κάτι σε κάποιον,?αυτο ομως φιλαρακι δειχνη οτι δεν εισαι ενεργο μελος φτανοντας μεχρι τα ορια του κλωνου ;)
...Αυτή η Αντριάνα ποοοοοοολυ μανουλι αδερφάκι μου
Εγω δεν θελω το τηλ. της Αντριανας. 2000 ευρω θελω
apoc εχει δικιο,τον παρακολουθω σε αυτα που γραφει!8 χρονια κ ουτε 1 κριτικη τυπε. Για ποιο λογο να σου δωσει καποιος κατι οταν εσυ δεν προσφερεις με τις κριτικες σου στους συμφοριτες?
Καμια τιμωριτικη διαθεση και μην ντρεπεσαι να κανεις παραθεση σε οποιον αναφαιρεσαι...!
Εγώ πάντως έχω και "Καυτά" βιντεάκια με την Αντριάννα αλλά δεν είναι πριν 10-12 χρόνια. Εϊναι από πέρσυ.
Τα βιντεάκια ήταν ανευ χρηματικής καταβολής. Όλα τα άλλα είπαμε... 80-100 για 2-3+ ωρίτσες. ;)
αυτος ο καφές ποσα ξέρει...
για πεστα επιτελους να ακουστουν και αλλες γνωμες ;)H Αντριάννα είναι λίρα 100 και μάλλον από τις λίγες που έκανε το χόμπι της δουλειά....
Το ερώτημα είναι αν το ξέρει ότι έγινε σιριαλ στις ανεξάρτητες???? Και αν το αποφάσισε η ίδια πριν γίνει...???
Εγω δεν θελω το τηλ. της Αντριανας. 2000 ευρω θελω
για πεστα επιτελους να ακουστουν και αλλες γνωμες ;)
το να εκτεθει παντως ειναι δικη της αποφαση
συντομα θα εχουμε την αποψη της liveΠάντως σε εμένα είχε πεί - και πρόσφατα προ διμήνου το πολύ - πως δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με το site γενικότερα ... λόγω κάποιων προβλημάτων παλαιότερα ...
μπορεί βέβαια και να άλλαξε άποψη ... τι να πει κανείς ?