zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
τι ινφο ρε φιλε να σου δωσει? δεν ειπε ο τυπος οτι ειναι μουφα? τι αλλο θες να μαθεις>?Δώσε ινφο και σώσε
τι ινφο ρε φιλε να σου δωσει? δεν ειπε ο τυπος οτι ειναι μουφα? τι αλλο θες να μαθεις>?Δώσε ινφο και σώσε
αυτη ειναι ρε....ασε να γραφουν μαλακιες....πηγαινε να δοκιμασεις και ελα να μας πειςΜουφα φόλα ή μουφα δεν ειναι αυτη στις φωτογραφίες?
Μουφα φόλα ή μουφα δεν ειναι αυτη στις φωτογραφίες?
Ρε φιλε ρωτάω αν ειναι φολα (κακη στο σεξ) ή ειναι παραπλανητικές φωτο. Ειναι διαφορετικό. Φυσικα και δε θα παω δεν ειμαι θυμα, αλλα οφείλουμε να ενημερώνουμε λιγο πιο αναλυτικά ξερω γω
Δεν περίμενα να κανεις αυτή την ερώτησηΔημιουργία Ξανά. Άμα είναι σκαναρω και ταυτότητα την αλλη φορα που θα ρωτησω οκ?
ολα τα πακετα για τη μουναρα τη giousef
Σιγά το σκατόμπαζο. Με τίποτα δεν την έπαιρνα. Και γονατιστή στα 14 να ήταν με 5Κ να μου έδινε, πάλι ούτε για φτύσιμο.
Anastasia Giousef + Ντουβλη δωσε για αρχη και βλεπουμε....Τωρα που πηραμε το δωρο Προεδραρα μου...
Σιγά το σκατόμπαζο. Με τίποτα δεν την έπαιρνα. Και γονατιστή στα 14 να ήταν με 5Κ να μου έδινε, πάλι ούτε για φτύσιμο.
Συνονοματε τι υποσχεσαι δημοσια, και μετα κανουν λαθος και ερχονται στο δικο μου inbox και μου ζητανε?Αλεπού - Κρεμαστάρια.
Συνονοματε τι υποσχεσαι δημοσια, και μετα κανουν λαθος και ερχονται στο δικο μου inbox και μου ζητανε?
Ρε φιλαράκι. Ήθελα να σου στείλω και εγώ.
Εχεις να προτείνεις κατι ; Να σου στείλω pm ?
Συμφωνω αλλα το να εχεις προδιαθεση οτι θα γαμησεις και να μπαινεις σε αυτην την διαδικασια που ανεφερεις ειναι κακοκεφια και ξενερωμα
Καλησπέρα σας συναγωνιστές!
Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια!
Θελω για αύριο ένα call girl ανεξάρτητη.
Τα σχόλια σας σαν πιο έμπειροι;;;;
Σας ευχαριστω πολύ!!!!