Επισκέπτης
Αννα πιπινακι και ευα30.Καλησπέρα παιδιά! Ψάχνω ελληνίδα ελληνίδα. Υπάρχει τίποτα;
Γιατί ότι έχω δοκιμάσει που δηλώνει δεν είναι!
Στα 80 και 70 αντιστοιχα.τιμια ραντεβου
Αννα πιπινακι και ευα30.Καλησπέρα παιδιά! Ψάχνω ελληνίδα ελληνίδα. Υπάρχει τίποτα;
δεν νομιζω τζων,οτι η ιολη ειναι ελληνιδα.το λεω γιατι εχω παρει.μόνο η ιόλη μου λερχεται στο μυαλό...
δεν ειναι.δεν νομιζω τζων,οτι η ιολη ειναι ελληνιδα.το λεω γιατι εχω παρει.
αυτο ειπα φιλε μου.δεν ειναι.
το ξερω.απλως συμφωνησα.και γω την εχω συναντησει την ιολη.αυτο ειπα φιλε μου.
το ειδα μολις.ΛΙΑΝ συντομως θα εχεις απαντηση.και μαλλον ΚΑΙ ριβιου.
και εγω των γνωρισα ;) οντως αξιζη απλως νεοτερα απο δευτερα που ειναι παχες οι μυγες γιατι ετοιμαζει και ντουετο με εκ βορειου ελλαδος μωρο αφιχθες περιπου στα μερη μας κατα της 20 ιουλιου ;)Η αληθεια ειναι πως περασα καλα...
εγκυρο πηρα διαβεβαιωσης θα γινη της παρτουζας το καγκελοΤο ακουσα,αλλα δεν εχω εικονα.. ;)
εγκυρο πηρα διαβεβαιωσης θα γινη της παρτουζας το καγκελο
εγκυρο πηρα διαβεβαιωσης θα γινη της παρτουζας το καγκελο
απο οτι ξερω απο προσωπικη εμπειρια απλως ειναι μικρη κατω των 25 μαιων δεν την λες και παληα ;)ειναι γνωστη παλια ?
Aστους μωρε να παιζουν. Δεν καταλαβαίνεις ότι ανοιξαν διαλογο για προμοταρισμα. Ελληνιδα θελουν ? Βαλερια ! Εμαθε να μιλαει ελληνικοςτο ξερω.απλως συμφωνησα.και γω την εχω συναντησει την ιολη.
μολις πηρα την πληροφορια ειναι σιγουρη μιλωντας με την νεαρα κυρια επιβαιβεωσα την αφιξη της για της 20 περιπου... νεωτερα την δευτερα για ακριβη αφιξηΣε λίγο σύνδεση ονλαιν...
Καλησπέρα παιδιά! Ψάχνω ελληνίδα ελληνίδα. Υπάρχει τίποτα;
H Iόλη Ελληνίδα?????μόνο η ιόλη μου λερχεται στο μυαλό...
νόμιζα ότι είναι ελληνίδα.
στην τελική δεν έχει και καμία σημασία...
απο οτι ξερω απο προσωπικη εμπειρια απλως ειναι μικρη κατω των 25 μαιων δεν την λες και παληα ;)
λοιπον απο δευτερα θα σας εχω νεα για αυτο των κωλο ;) μην εχουμε σαββατοκυριακο τιποτα περιεργα