TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
νο νοεννοω αν ειναι γνωστη παλια ;P
νο νοεννοω αν ειναι γνωστη παλια ;P
νο νοErikka? χορευτρια, κοντουλα, δεμενo σωμα, που τα κανει ολα με τσιμπημενη τιμουλα?
Μήπως ειναι η Αλίκη που εξαφανίστηκε
νο νοΜήπως ειναι η Αλίκη που εξαφανίστηκε
ποιος ειπε οτι εξαφανίστηκε; ζει κ βασιλεύει στο ΑλκατράζΜήπως ειναι η Αλίκη που εξαφανίστηκε
για να μην ενοχλουμε το νημα και γραφουμε πραγματα που δεν αρεσουν εχω ενημερωσει νεοτερα την δευτερα![]()
τι ειναι αυτο πολεμικο αεροπλανοκάτι μου λέει η φωτό, είναι πρώην F104???
Είναι Ελληνίδα όσο και η Ελένη Φουρέιρα..!!
Στην προκειμένη, έχει σημασία γιατί το παλικάρι ζήτησε Eλληνίδα-Eλληνίδα και όχι Ελληνίδα εξ Αλβανίας.![]()
![]()
![]()
ποιος ειπε οτι εξαφανίστηκε; ζει κ βασιλεύει στο Αλκατράζ
Βρε λυσσα με ελληνιδα . Fuck you baby, give me your ass, I am coming .Ουτε τα βασικα δεν ξερεις ?Εν τέλη κάτι σε ελληνίδα υπάρχει;
Έχω δοκιμάσει σχεδόν τις 2 πρώτες σελίδες του call girls που "ελληνοφερνουν" αλλά τζίφος![]()
Βρε λυσσα με ελληνιδα . Fuck you baby, give me your ass, I am coming .Ουτε τα βασικα δεν ξερεις ?
Πως την θες?Είναι ιδαιολογικο το θέμα χαχαχαχαχα
λοιπον απο δευτερα θα σας εχω νεα για αυτο των κωλο ;) μην εχουμε σαββατοκυριακο τιποτα περιεργα![]()
![]()
Πως την θες?
με αυτή τη μουνίτσα πήγα παιδιά χθες ωραίο πρόσωπο και κορμάκι, σίγουρα η κοπέλα της φωτο. Αλβανιδούλα και ας λέει Σέρβα. Με 70 ευρώ και άλλα 20 με έγλυψε πατόκορφα και εγώ βέβαια το ίδιο. συμμετοχή καλή, ήρθε αρκετά ευδιάθετη αλλά μιλούσε ακατάπαυστα ακόμη και όταν της τον έχωνα. γύρω στα 25 είτανε.
ξεκινάνε από 70 και φτάνουνε 170.Απο αυτά που γράφει στην αγγελία όμως το φουλ πάει 120 :S :S :S