kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Eαν εισαι νοημον ανθρωπος μπορεις να της ξεχωρισεις κ μονος σου...! Τωρα εαν τρως οτι σου σερβιρουν τοτε καλο θα ηταν οταν εχουμε εκλογες να πηγαινεις παραλια.
Μα τι μας λες ρε φιλε δλδ? Να μην λεμε τι πιστευουμε αλλιως τι? Θα μας πας στην μπουζου?
Εγω εμπαινα!!!!καλη περιπτωση φαινεται
στα μπετά είσαι?
Δεν σε ειρωνευτικα ακριβως...! Το θεμα ειναι τυπε να μπορεις να καταλαβεις η οχι ποιος ειναι νταβας. Ελαχιστοι ποσταρουν την αγγελια της γκομενας τους με το link της διαχειρισης.Απο το να ειρωνευεσαι , να λες εξυπναδες , να αντιπαρατιθεσαι μαζι μου και να φευγεις απο το θεμα, θα ηταν πιο χρησιμο να μας πεις οτι ο "ταδε" ειναι νταβας της"δεινα".
Λογια στον αερα μπορω να πω και εγω αν θελω για πολλους εδω μεσα, αποδειξεις δεν εχω.
Αν θες να βοηθησεις λοιπον , γιατι εδω το site ειναι για να ενημερωνουμαι και να βοηθαμε και εισαι σιγουρος για κατι, μας το λες.
Υ.Γ. Φυσικα δεν θα σε παω στην μπουζου.
Εχει χαλασει η βαλβιδα δυο χρονια τωραΕμπ1 για το καλτ της υπόθεσης. Το ενα βυζί ειναι τεραστιοτερο απο το αλλο με μεγάλη διαφορα, τοσο που ειναι αστείο
ας μας πει ο νταβας της ομως και προγραμμα και στοιχεια επικοινωνιας να ξερουμε
Προεδραρα μου!Άιντε να βοηθήσω και εγώ.....
Επειδή ειναι καλοκαίρι και θα την κανω σύντομα.
Ξεπουλάει το κατάστημα χαχαχαχα ραντεβού (για μένα) από Σεπτέμβρη.
Μέχρι τότε ότι κονέ έχω κυρίως στα 100 είναι προς ανταλλαγή μια και από Σεπτέμβρη θα ανανεώσω την γκάμα μου.
Όσοι πιστοί παίχτες που έχουν γνώσεις ας προσέλθουν.
Προεδραρα μου!
Ετσι σε θελω, χουβαρντα! Δωσε προεδραρα μου τις λιστες σου και θα σου αναψω καντηλακι καθε βραδυ που θα λειπεις....
Προεδραρα μου!
Anastasia Giousef + Ντουβλη δωσε για αρχη και βλεπουμε....Τωρα που πηραμε το δωρο Προεδραρα μου...Από ολα εχει ο μπαξές. Εχω και Milf !
Έχω και στα 100 και στα 120 και στα 150
αλλά δεν προτείνω τίποτα πάνω από 100.
Τι θετε ;
Πας για κατάθεση ακόμα δεν πήρες το δώρο ΠατερAnastasia Giousef + Ντουβλη δωσε για αρχη και βλεπουμε....Τωρα που πηραμε το δωρο Προεδραρα μου...
Anastasia Giousef + Ντουβλη δωσε για αρχη και βλεπουμε....Τωρα που πηραμε το δωρο Προεδραρα μου...
ο Μαχημος ρε αγοραζει απο ακριβα μαγαζια....Εγω θελω απο εσενα Προεδραρα μου!!!!Τι να το κάνεις το ρόμά και την θείτσα Άγιε Πατέρα ;
Την ψυχή τους πας να σώσεις ;
Ασε ... έχουμε εστεμμένες έχουμε χορεύτριες έχουμε persones
Που ειναι ο Μάχημος να στα πει ... αλλά από 150-200-300-400