mastura
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 400
- Πόντοι
- 26
μα και εσύ εδώ- Ανοιξιάτικη ανάβαση του Βριλησσού μέσα στον χειμώνα!Την είχα πετύχει σε κάποιο στούντιο παλιότερα στη Βριλησσού
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![%CE%92%CE%A1%CE%99%CE%9B%CE%97%CE%A3%CE%A3%CE%9F%CE%A3-%CE%9E%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9-%CE%95%CF%85%CE%B2%CE%BF%CE%AF%CE%B1%CF%82-282-620x264.jpeg](http://vrilissianews.gr/wp-content/uploads/2016/02/%CE%92%CE%A1%CE%99%CE%9B%CE%97%CE%A3%CE%A3%CE%9F%CE%A3-%CE%9E%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9-%CE%95%CF%85%CE%B2%CE%BF%CE%AF%CE%B1%CF%82-282-620x264.jpeg)
μα και εσύ εδώ- Ανοιξιάτικη ανάβαση του Βριλησσού μέσα στον χειμώνα!Την είχα πετύχει σε κάποιο στούντιο παλιότερα στη Βριλησσού
Πέστα χρυσόστομεΜήπως πρέπει να ανοιχτεί και ένα θέμα
"Ανεξάρτητοι προωθητές κοριτσιών" ;)
εδω μονο call girls,κυριος
μια χαρά ειναι! Τούμπανο ειναι κανει κ σπαγγάτο λιγο σκυλομουρα αλλα αξιαγάμητοΔεν είναι κακό αν αποφάσισε να βγει εκτος καταστήματος
άνοιξε το a/c σου κ θα δεις οτι ειναι η μορεναεδω μονο call girls,κυριος![]()
Εκτός καταστηματος η με δικο της καταστημα?
off topic μου μυριζει
Κορίτσια στα αζήτητα(δεν σηκώνω αποκρύψεις και δεν διαβάζω sms.)Δηλαδή τι άλλο θες!!
Κανεις δεν διαφωνει με αυτα που ειπατε...Συνζωδιακε.Κοίτα εγώ έχω να πω δύο πράγματα
1. Δεν το εχω με τα studio κτλ. Μπορεί να παω βόλτα για χαβαλέ αλλα δεν τα πάω. Προτιμώ το έξω.
2. Είναι γεγονός όμως ότι στα μαγαζάκια υπάρχουν κάτι φοβερές που αν έβγαιναν έξω κάποιες που το παίζουν ντίβες στο bou θα έβαζαν τα κλάματα (από πλευρά εμφάνισης). Τωρα σε υπηρεσίες παίζει ... αν αλλάξει η νοοτροπία ..
Συνηθως δεν ρωταω το ψαχνω ποιο πριν αλλα ειμαι σε αμεση αναζητηση λογο ελλειψης χρονου..! Σορρυ για την οποια κουραση.Κορίτσια στα αζήτητα(δεν σηκώνω αποκρύψεις και δεν διαβάζω sms.)Δηλαδή τι άλλο θες!!![]()
Κανεις δεν διαφωνει με αυτα που ειπατε...Συνζωδιακε.
Εμενα με χαλάει (λίγο) που το νήμα εδω εχει καταντησει για Ανεξαρτητες και Λοιπες επιδοξες βιζιτουδες πασης φυσεως.
Διοτι κι εγω δεν τα παω καλα με τα μαγαζια και την σχετικη νοοτροπια.
Να ανοιξει νεο νήμα με τιτλο ¨Νταβατζοκαταστάσεις"![]()
Γενναιόδωρο σε βρίσκω....Συνονόματε ...,υπάρχει γκόμενα που προωθήτε μέσω μπου χωρις νταβά ;
Άντε να ειναι μια στις δέκα ... για να μην ειμαι απόλυτος.
Γενναιόδωρο σε βρίσκω....![]()
Δεν ειναι κακη ιδεα..Να ανοιξει νεο νήμα με τιτλο ¨Νταβατζοκαταστάσεις"![]()