Stratocaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 4.655
ποια πηρες βολτα?
λίγη υπομονή...θα την πάρω σε λίγο (και όχι μόνο βόλτα) για να έχω ενέργεια πριν την δουλεια.... Παναθεμα την δουλεια μου
ποια πηρες βολτα?
γιατι να σταματησε? Οχι!
Μπα μάλλον μπήκε και αξιοποιήθηκε ο μισθός-σύνταξηεπειδη εχεις μπει φορτσατως στην ειχανε στημενη σε παρακολουθουν προσεχε γιατι εδω απο σεναριΑ συνωμοσιας ειμαστε φουλ
ακου που σου λεω μπηκες φορτσα και αυτο δεν ειναι καλο ;)Μπα μάλλον μπήκε και αξιοποιήθηκε ο μισθός-σύνταξη
λες να φαινόταν η καύλα από χιλιόμετρα;ακου που σου λεω μπηκες φορτσα και αυτο δεν ειναι καλο ;)
Για την πρώτη, μια απλή αναζήτηση βγαζει ψευτικες φωτοςΓνωρίζουμε κατι για τις εν λόγω κορασίδες??
και οι δυο υπαρχουν.μαλλον προκειται για γραφειο με λιγες κοπελες.οποτε το να σου ερθουν αυτες στο ραντεβου,ειναι καθαρα θεμα τζοκερ.υπηρεσιες αγνωστες...Ξέρει κανείς τίποτα για τις παρακάτω κοπέλες? Μάρθα κ Αιμιλία λέει.. Της εχει ποσταρει γραφείο μάλλον..
Οι φωτογραφίες φαίνονται καθαρές αλλά πολύ καλές για να ναι αληθινές..
κανεις συντροφος. Λεγεται οτι ειναι μουναρος ??Εσενα προεδρε σου εστειλα 2 το πρωι...τι περιμενεις? Φοβασαι να κασκαντερομουνιασεις?
καλημέρα φίλε. Οντως μουνάρα, αλλά εντελώς κομοδίνο.κανεις συντροφος. Λεγεται οτι ειναι μουναρος ??
πολυ ωραια κοπελα...130 ομως,και λιτο προγραμμα για αυτα που ζηταει.αρα? 2 επιλογες.κανεις συντροφος. Λεγεται οτι ειναι μουναρος ??
Εσενα προεδρε σου εστειλα 2 το πρωι...τι περιμενεις? Φοβασαι να κασκαντερομουνιασεις?
οκ...εγω εχω αυτο....εσυ τι εχεις φιλε? Εμενα στα 80, εσυ τι θα μου δωσεις?Συμφωνώ... άρα μας λες ότι έκανες ανταλλαγές/συναλλαγές με τον the_scorpions!
Τώρα μάλιστα.... όλα είναι ξεκάθαρα.
Έχω δύο ετοιμοθάνατα gilfs. Ένα μου εστάλθει εχθές και είναι η δίδυμη αδερφή του Σερβέτα και η άλλη μου ήρθε σήμερα από ένα γραφείο κηδειών.
Θέλει κανένας ανταλλαγή?????
ΔΕΝ κανεις λαθος.αυτο ειναι που σου θυμιζει....Εμενα αυτο κατι μου θυμιζει, αλλα μπορει να κανω και λαθος
???? τιν τουτ ??ΔΕΝ κανεις λαθος.αυτο ειναι που σου θυμιζει....
εχει νημα.ψαξτο λιγο...???? τιν τουτ ??