ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
ε οχι!!!..αυτο παει πολυ!!...ακου αηδια.....Μπααα, αγαπουληδες μπαμπαδες θα ψαχνει
Τωρα, αν της πληρωσεις το ταξιδι στην Ελλαδα, μπορεις να σπρωξεις.
Αλλα πολυ βυζι ρε φιλε, που κατανταει αηδια
ειπα μπας και ειναι κανα city tour και ειπα να ρωτησω σε αυτο το section
μαλλον εσυ εισαι ο εξυπνος του φορουμ δεν το καταλαβα αυτο ισως επειδη ειμαι κατωτερος του νοητικου σου επιπεδου...ελπιζω παντως η ενταση που εχεις να μην υποθαλπτεικαι να μην προκυπτει απο αλλα τυχον προβληματα....Πρώτα από όλα... δεν λέει πουθενά στο site της ότι θέλει να κάνει ταξίδι Ελλάδα.
Δεύτερον "είπες μπας και είναι"... αλλά δεν είδες ότι δεν είναι???
Τρίτον και City Tour να ήταν, πάλι σε λάθος νήμα έγραψες.
Αυτά!
Δεκαπενθημερο φιλε. Αφου να φανταστεις στο μεταξι εβαλαν ρατζα στους διαδρομουςΣήμερα αξιοποίησα το ρεπό μου γνωρίζοντας την sexy Ιόλη . λεπτομέρειες στην κριτική που γράφω.
Υ.Γ. Ρε σατανάδες γεμίσατε τον Πρίαμο Τετάρτη πρωί! Αφήστε να γαμήσει και κανένας άλλος!
Δεκαπενθημερο φιλε. Αφου να φανταστεις στο μεταξι εβαλαν ρατζα στους διαδρομους
Anna110, Ιολη, και Ελινα. Η Άννα εχει τηλέφωνο στο προφίλ της. Της Ιολης το.παίρνεις με email και η Ελινα εχει αγγελία στο νήμα της. Αν θες στο στελνωπαραθέτω τα ίδια που έχω γράψει και στο νήμα για call girls αυτή την στιγμή.. ο λόγος είναι η επισκεψημ'οτητα αυτού του νήματος καθώς και ότι κυρίως στο budget μου μάλλον μόνο ανεξάρτητη μπορώ να έχωκύριοι κάθομαι και εξηγούμαι χωρίς δικαιολογίες και χωρίς να κουράσω την ομάδα...Δυστυχώς έχω πάθει το εξής...Η λίζα VIP που ήθελα να δοκιμάσω δεν το σηκώνει και η Εύα30 δεν μπορει λόγω δύσκολων ημερών...Επίσης κρυωμένη δηλώνει η Antzela007 και κάτι με χαλάει στην Bella. Παλικάρια μου ...Συνάδελφοι δεχτείτε ότι το πάλεψα και κάντε μου πρόταση...Δεν θέλω καν τηλ (αν γίνεται δεν λέω όχι) απλά κάτι να αξίζει στα 100 περιπου.. Ευχαριστώ... Headbaning!
Μιά μέρα έχω ρεπώ ρε παιδιά μετά από 15 σερί...κάντε την καλή...και πάλι ευχαριστώ (δεν θα σπαμάρω αλλο)
Μιά μέρα έχω ρεπώ ρε παιδιά μετά από 15 σερί...κάντε την καλή...και πάλι ευχαριστώ (δεν θα σπαμάρω αλλο)
επειδη εχεις μπει φορτσατως στην ειχανε στημενη σε παρακολουθουν προσεχε γιατι εδω απο σεναριΑ συνωμοσιας ειμαστε φουλΣήμερα αξιοποίησα το ρεπό μου γνωρίζοντας την sexy Ιόλη . λεπτομέρειες στην κριτική που γράφω.
Υ.Γ. Ρε σατανάδες γεμίσατε τον Πρίαμο Τετάρτη πρωί! Αφήστε να γαμήσει και κανένας άλλος!
γιατι να σταματησε? Οχι!Επειδή δε ξέρω που αλλού να το ρωτήσω... Η Βίκα95, σταμάτησε; γιατί παίρνω τηλέφωνο είναι κλειστό.
Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω, ας στείλει pm
τι εννοεις? Αν ξερεις κατι πες το δημοσια να φυλαγομαστε και εμεις απο τον Παπα....μαλλον εσυ εισαι ο εξυπνος του φορουμ δεν το καταλαβα αυτο ισως επειδη ειμαι κατωτερος του νοητικου σου επιπεδου...ελπιζω παντως η ενταση που εχεις να μην υποθαλπτεικαι να μην προκυπτει [size=10pt][size=10pt]απο αλλα τυχον προβληματα...[/size][/size].
επισης ειπα οτι υπαρχει βιντεακι που ειναι στην ελλαδα και κανει τα δικα της σε μια πισινα οχι οτι λεει κατι η ιδια...και εφοσον δεν εχεις να μου δωσεις καποια σοβαρη απαντηση την ειρωνια και τις υποδηξεις κρατησετες κατα μερους
Αυτα!
τι εννοεις? Αν ξερεις κατι πες το δημοσια να φυλαγομαστε και εμεις απο τον Παπα....
αντε να δουμε τι αλλες μαλακιες θα διαβασουμε απο τους θολοκουλτουριαρηδες....Καλά το έθεσες.
παρε ΝΑΝΣΥ 24 ,στα 120 φουλ.θα με θυμηθεις.παραθέτω τα ίδια που έχω γράψει και στο νήμα για call girls αυτή την στιγμή.. ο λόγος είναι η επισκεψημ'οτητα αυτού του νήματος καθώς και ότι κυρίως στο budget μου μάλλον μόνο ανεξάρτητη μπορώ να έχωκύριοι κάθομαι και εξηγούμαι χωρίς δικαιολογίες και χωρίς να κουράσω την ομάδα...Δυστυχώς έχω πάθει το εξής...Η λίζα VIP που ήθελα να δοκιμάσω δεν το σηκώνει και η Εύα30 δεν μπορει λόγω δύσκολων ημερών...Επίσης κρυωμένη δηλώνει η Antzela007 και κάτι με χαλάει στην Bella. Παλικάρια μου ...Συνάδελφοι δεχτείτε ότι το πάλεψα και κάντε μου πρόταση...Δεν θέλω καν τηλ (αν γίνεται δεν λέω όχι) απλά κάτι να αξίζει στα 100 περιπου.. Ευχαριστώ... Headbaning!
ποια πηρες βολτα?ευχαριστώ την όμάδα για την προσπάθεια, κατανόηση και βοήθεια της...συντομα κριτική παλικάρια μετά από καιρό. να είστε όλοι καλά