Επισκέπτης
Αν ειναι αυτο που μου θυμιζεις...τελος για μενα.ΔΕΝ κανεις λαθος.αυτο ειναι που σου θυμιζει....
Αν ειναι αυτο που μου θυμιζεις...τελος για μενα.ΔΕΝ κανεις λαθος.αυτο ειναι που σου θυμιζει....
Αν ειναι αυτο που μου θυμιζεις...τελος για μενα.
ειλικρινα δεν ξερω πως !!! καλη δειχνει αν θες σε πμ πες μου το νημα να το διαβασωεχει νημα.ψαξτο λιγο...
τελικα εισαι πολυ ασχετος ρε.....με 60? μαλλον δεν εχεις τελειωσει ακομα με τη λειτουργεια....για δες καλυτερα!Ρε καπέλο σε εμένα??????? Άκου 80!!!![]()
![]()
![]()
Εγώ την έχω στα 60 φίλε αυτή. Έχω γράψει χιλιόμετρα μαζί της και με την φίλη της. Οπότε πάμε παρακάτω.
Κάτι μη ετοιμοθάνατο παίζει??????![]()
![]()
![]()
Παπα! Τραβα φερε μας την Ντουβλη τωρα και μην ασχολεισαι με αυτες...Περιμενουμε ολοι τι θα κανεις...Την εχεις υποσχεθει στο λαο του ΜΠΟΥ!
Απόψε το βράδυ θα έρθει να μου εξομολογηθεί τις αμαρτίες της, καλώς εχόντων των πραγμάτων και εάν την αφήσει ο Σατανάς.
Θέλω να την βγάλω από το βρώμικο δρόμο της αμαρτίας. Έχω ετοιμάσει και τον αγιασμό.
![]()
![]()
![]()
![]()
EYΛΟΓΗCON......Απόψε το βράδυ θα έρθει να μου εξομολογηθεί τις αμαρτίες της, καλώς εχόντων των πραγμάτων και εάν την αφήσει ο Σατανάς.
Θέλω να την βγάλω από το βρώμικο δρόμο της αμαρτίας. Έχω ετοιμάσει και τον αγιασμό.
![]()
![]()
![]()
![]()
εξαρτατατι απ τα γουστα σου
απο σερβις η 590
απο εμφανιση,μαλλον η νανσυ
πιπινακι δεν ξερω,δεν απαντω![]()
ΔΕΝ κανεις λαθος.αυτο ειναι που σου θυμιζει....
Τι εννοεις φοιτητικο ? Όταν η Ελλαδα ειχε δυο πανεπιστημια ?Φοιτητικό μουνακι .....
Παπα! Τραβα φερε μας την Ντουβλη τωρα και μην ασχολεισαι με αυτες...Περιμενουμε ολοι τι θα κανεις...Την εχεις υποσχεθει στο λαο του ΜΠΟΥ!
Εμενα αυτο κατι μου θυμιζει, αλλα μπορει να κανω και λαθος
..Marina60!!μαρινα???![]()
τσου.μαρινα???![]()