jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Δηλαδή εσύ συναγωνιστή το βλέπεις φυσιολογικό αυτό το κορμί να ζητάει 60 ευρώ?
Η απλα να αρχισει τα
+20 φιλι
+++++
Ακριβώς ! 60 το κανονικο προγραμμα ας πουμε και με το φίλι + 20 το CIM, + 20 η δεύτερη εκτονωςη, + 50 το πρωκτικο. Να το 150ρι . Αλλα κορμάρα λέμε....
Μυρίζει AthensGirlsNetwork!
Ε, και? Τι μας νοιαζει εμας τι μυριζει εκει μεσα? Εκτος αν θελεις κατι αλλο να μας πεις....Μυρίζει AthensGirlsNetwork!
Σε ποσα νηματα θα γραφεις? Αρχιζουμε και χανουμε την μπαλα ρε φιλε...Αποφασισε τι θα κανεις επιτελους...Συμφωνήσαμε να μην προχωρήσουμε στην δεύτερη εκτόνωση γιατί ήδη είχε περάσει μία ώρα και είχες αργήσει στην πρώτη.Αφού ήθελες δεύτερη γιατί δεν μου το είπες?Πότε δεν έχω κάνει " ξεπετα" σέβομαι τα χρήματα του κάθε ανθρώπου.το κινητό μου το είδα όταν είχαμε τελειώσει.Είμαι στη διάθεσή σου άν νομίζεις ότι δεν προσφερα σωστά τις υπηρεσίες μου να επανορθώσω μετά χαράς! Σέβομαι την άποψή σου! Ευχαριστω
δωσε μας χρονο να σκεφτουμε φιλε....μεινε μαζι μας μεχρι να σου πουμε....Καλησπερα σε ολους!ποια κοπελα θα προτεινατε που να εχει ωραια κ περιποιημενα ποδαρακια???
Σε ποσα νηματα θα γραφεις? Αρχιζουμε και χανουμε την μπαλα ρε φιλε...Αποφασισε τι θα κανεις επιτελους...
Και κανε ρε Παυλο και καμια παραθεση να ξερουμε σε ποιον απαντας....Ετσι δεν μπορω να ακολουθησω τον ειρμο της σκεψης σου...
ειναι πραγματική αυτή????
edit...@@ πραγματικη ειναι, googlara το τηλεφωνο και ειδα και τις υπολοιπες του γραφειου..
ειναι πραγματική αυτή????
edit...@@ πραγματικη ειναι, googlara το τηλεφωνο και ειδα και τις υπολοιπες του γραφειου..