εχουμε καποια πληροφορια για την κυρια
Για κοιτα και το παρακατω...δεν την κοβω για την ιδια.
εχουμε καποια πληροφορια για την κυρια
μια βοήθεια γνωριζουμε κατι??
ευχαριστω
κανεσεξ
μια βοήθεια γνωριζουμε κατι??
ευχαριστω
Νομίζω magic από mamba. Ρώτα καλύτερα στο αντίστοιχο νήμα
μάπα μακρια
Νομίζω magic από mamba. Ρώτα καλύτερα στο αντίστοιχο νήμα
μπαζο ολκης ουτε σκεψημάπα μακρια
80 μια πιστολια ?Καλησπερα.Απο επαρχια την προηγουμενη βδομαδα και αφου δεν μπορουσα να παρω κατι που να ηξερα ..... γραφειο ρωσιδουλα ομοργη γενικα καλο βυζακι 2,5 περιπου 28 χρ την εκανα. κατεχει το σπορ συμμετοχη καλη με βαθια πιπα και τρελό χτυπημα απο πανω....δοκιμαστηκε η σουφριτσα στενη στην αρχη αλλα μετα οκ.....τα πηρε στο προσωπο χωρις διαμαρτυρια 80 και 20 το κωλαριδι ηταν το τιμολογιο....πολυ καλη για μενα αξιζε τον κοπο....οι φωτο ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα...εξαλλου ειχα πει στο τηλεφωνο οτι αν ηταν ψευτικες θα εφευγε αμεσως χωρις μα και μου. Να περνατε καλα φιλοι
μάπα μακρια
Καλησπερα.Απο επαρχια την προηγουμενη βδομαδα και αφου δεν μπορουσα να παρω κατι που να ηξερα ..... γραφειο ρωσιδουλα ομοργη γενικα καλο βυζακι 2,5 περιπου 28 χρ την εκανα. κατεχει το σπορ συμμετοχη καλη με βαθια πιπα και τρελό χτυπημα απο πανω....δοκιμαστηκε η σουφριτσα στενη στην αρχη αλλα μετα οκ.....τα πηρε στο προσωπο χωρις διαμαρτυρια 80 και 20 το κωλαριδι ηταν το τιμολογιο....πολυ καλη για μενα αξιζε τον κοπο....οι φωτο ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα...εξαλλου ειχα πει στο τηλεφωνο οτι αν ηταν ψευτικες θα εφευγε αμεσως χωρις μα και μου. Να περνατε καλα φιλοι
Έχει κατεβάσει την αγγελία τηςΚαλημερα μαγκες...Δεν το κατεχω πολυ με το ιντερνετ....Θα μπορουσε καποιος σας παρακαλω να μου στειλει το τηλ της Ντινας??Ειναι η κοπελα που τη λετε κομωδινο αν δεν κανω λαθος!!Ευχαριστω πολυ!!