zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
ειναι...ομως, με τα μαυρα εσωρουχα οι φωτο ειναι πειραγμενες...οχι πολυ, λιγο...Σοβαρα γιγαντα
Η ιδια ειναι η οχι???
ειναι...ομως, με τα μαυρα εσωρουχα οι φωτο ειναι πειραγμενες...οχι πολυ, λιγο...Σοβαρα γιγαντα
Η ιδια ειναι η οχι???
ειναι...ομως, με τα μαυρα εσωρουχα οι φωτο ειναι πειραγμενες...οχι πολυ, λιγο...
ρε μπερδευτηκα
η valeria κ η γκαμπριελα ειναι ενα κ ατο αυτο?
η καμια σχεση?
Αδιάβαστο σε πιάνω φιλε jimy.......ευτυχώς που έχεις και τον Ζαντ...valeria2=gabriela .....
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, μονο μια ερώτηση, το βυζί φαίνεται φτιαγμένο σωστά?
Συνάντηση με το εν λόγω καυλάκι , ότι βλέπει κανείς αυτό ακριβώς συναντά από κοντά. Το μόνο παραπλανητικό στις φωτό είναι το ύψος της κοπέλας , χωρίς τα τακούνια δεν ξεπερνά το 1.65 μιλάμε για ένα ρουμανάκι γύρω στα 30 κοντοπούτανο. Φατσούλα συμπαθητική με σκουλαρικάκι πάνω από τα χείλια και σωματάκι στεγνό χωρίς περιττά και αρκετά σφικτό. Στα του αγώνα η κορασίδα κάνει πίπα σεμηναριακού επιπέδου με μπόλικο σάλιο , μπούκες δυνατές να τερματίζει στο λαρύγγι και περιποίηση της γύρω περιοχής , το σάλιο έτρεχε άφθονο . Δεκτική σε ότι της ζητηθεί αν και γενικά η συνάντηση κινήθηκε σε gfe ρυθμούς και σε χαλαρές καταστάσεις . Γενικά δεν είναι να τρελένετε κανείς , είναι μια συμπαθητική περίπτωση για τα 60 euro και τις 2 πιστολιές που δέχεται χωρίς λοκώ. Έχει κάνει πέρασμα τόσο από στούντιο παλιότερα όσο και από γραφείο .
Ουτε εγω πηγα. αλλα αμα μου πεις που θα παω
Τα χω χασει λιγο τελευταια
Αλλα μπερδευτηκα
Δεν με λες με μαυρουλα πηγες??
τιποτα δεν βγαινει.Καλησπερα στην παρεα προσπαθησα να επικοινωνισω με αυτην αλλα ειναι κλειστο ? Ξερει καποιος φιλος αν ισχυει το τηλ η αν εχει σταματησει η κοπελα?content://com.sec.android.app.sbrowser/readinglist/0309232142401.mhtml
Ουτε εγω πηγα. αλλα αμα μου πεις που θα παω
Δεν χρειαζεται να παs,ερχεται αυτη σε σεναΟυτε εγω πηγα. αλλα αμα μου πεις που θα παω
Αυτη εδώ είναι αυτή δούλευε φυλής με 20 πρόσωπο κάτω του μετρίου ..
Μια χαρα προσωπο εχει..υπαρχουν αλλες με πολυ χειροτερο..Το κορμί φαίνεται καλό, αν και στον ¨αγώνα¨ είναι καλή μπορεί να παραβλεφθεί η μετριότητα του προσώπου.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, μονο μια ερώτηση, το βυζί φαίνεται φτιαγμένο σωστά?
Το ρουμανακι εχει 50 τηλεφωνα την ημερα περιπου. Αντε απο αυτα ,10 να ειναι αληθινα και οχι καυλαντα. Κανει λεει 5 ραντεβου την ημερα...Εχει ποσταριστει εδω, περιπου πριν μια εβδομαδα (αν θυμαμαι καλα) . Και εδω μονο 2 κριτικες. Η δικη σου και του φιλου Steeve...Οι υπολοιποι?
Νομιζω οτι εχει ξαν' αναφερθει οτι ειναι η παρακατω! ;)
Γλωσσόφιλα δίνει???
Καλημέρα anal κάνει το γνωρίζετε