Μαγκες γνωριζετε κατι??? γιατι φαινοντε λιγο fake οι φωτογραφιες!!!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
γραφειο.
Μαγκες γνωριζετε κατι??? γιατι φαινοντε λιγο fake οι φωτογραφιες!!!
γραφειο.
υπαρχουν,αλλα οχι ελλαδα.Ευχαριστω για το χρονο και την απαντηση!!! Ξερεις πιο γραφειο??? γιατι δεν αναφερει??? και ξερεις αν αυτες οι δυο οντως υπαρχουν???
υπαρχουν,αλλα οχι ελλαδα.
υπαρχουν,αλλα οχι ελλαδα.
υπαρχουν και καλυτερες.απλα χρειαζεται χρονος,και ακρες.φανταζομαι οτι αν αυτες υπηρχαν στην Ελλαδα , η ουρα για να τις συναντησεις θα ξεκιναγε απο το Συνταγμα και θα τελειωνε σρην Ομονοια.
τόσο χαλια?καλημερα παιδια..κασκαντεριλικι αργα χτες τ βραδυ και δεν μας βγηκε σε καλο...τα κλαιω ουτε για 60 δεν ειναι...αν μπορεις αντισθενη ανοιξε καρτελα χρηστη να ανεβασω κριτικη...
!
υπαρχουν και καλυτερες.απλα χρειαζεται χρονος,και ακρες.
φιλε για την αννα πηγαινα που εκανε πρωκτικο και τελευταια στιγμη ενω ειμαι στ ξενοδοχειο μου λενε εγινε λαθος συννεονηση σου στελνω ζετα που δεν κανει λεω δεν γαμιεται τι να σου πω ολα χαλια...φοβισμενη μαγκψμενη μπηκε μεσα φιλια δεν δεινει λιγο πεταχτα μη το ενα μη το αλλο cim cif οχι ενω τ γραφειο μου ειχε πει οτι κανει...κομοδινο σου λεω...απο εξωτερικη εμφανιση μετρια..υπηρεσιες στουντιο για 120???δεν νομιζω...τόσο χαλια?
υπαρχουν και καλυτερες.απλα χρειαζεται χρονος,και ακρες.
καλησπερα μπορεισ να μου στηλεισ με μηνυμα το facebook parakalo
[/quoteΚαι σε μενα παρακολο εφχαριστο
Συνάντηση με το εν λόγω καυλάκι , ότι βλέπει κανείς αυτό ακριβώς συναντά από κοντά. Το μόνο παραπλανητικό στις φωτό είναι το ύψος της κοπέλας , χωρίς τα τακούνια δεν ξεπερνά το 1.65 μιλάμε για ένα ρουμανάκι γύρω στα 30 κοντοπούτανο. Φατσούλα συμπαθητική με σκουλαρικάκι πάνω από τα χείλια και σωματάκι στεγνό χωρίς περιττά και αρκετά σφικτό. Στα του αγώνα η κορασίδα κάνει πίπα σεμηναριακού επιπέδου με μπόλικο σάλιο , μπούκες δυνατές να τερματίζει στο λαρύγγι και περιποίηση της γύρω περιοχής , το σάλιο έτρεχε άφθονο . Δεκτική σε ότι της ζητηθεί αν και γενικά η συνάντηση κινήθηκε σε gfe ρυθμούς και σε χαλαρές καταστάσεις . Γενικά δεν είναι να τρελένετε κανείς , είναι μια συμπαθητική περίπτωση για τα 60 euro και τις 2 πιστολιές που δέχεται χωρίς λοκώ. Έχει κάνει πέρασμα τόσο από στούντιο παλιότερα όσο και από γραφείο .
Οχι ...Γραψε λαθος μου. Νομιζα ο φιλος πως ρωταγε για δικο του χωρο...Εγω μπερδευτηκα και ζητω συγνωμη...Έχει πλέον η Valeria δικό της χώρο; γιατί εγώ την συνάντησα σε ξεν/χείο και η αγγελία αυτό τουλάχιστον που ήξερα γράφει.
Οχι ...Γραψε λαθος μου. Νομιζα ο φιλος πως ρωταγε για δικο του χωρο...Εγω μπερδευτηκα και ζητω συγνωμη...![]()
αν εννοεις τα μαυρα εσωρουχα, ναι...ρε μπερδευτηκα
η valeria κ η γκαμπριελα ειναι ενα κ ατο αυτο?
η καμια σχεση?
αν εννοεις τα μαυρα εσωρουχα, ναι...