spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
ΔΕΝ βαρεσα ακομα...σε λιγο να δεις...Mην βαρας...
ΔΕΝ βαρεσα ακομα...σε λιγο να δεις...Mην βαρας...
καλησπερα σε ολους.να γραψω κι εγω για μια αδιαφορη συναντηση που ειχα με την εν λογο πριν απο λιγο καιρο.η φωτογραφιες παραπλανητικες,η συνενοηση πολυ ευκολη και συναντηση σε ξενοδοχειο.ηρθε στην ωρα της δεν αργησε,αλλα δεν ειδα οτι στις φωτογραφιες και ξενερωσα πολυ.επιασε λιγο την παρλα,τελικα μου εκανε μια πιπα ακαποτη και ξανα λιγο παρλα.βεβαια πρεπει να πω οτι απο μονη της ξαναπρωσπαθησε για 2η φορα αλλα εγω δεν.ειχα χαλαστει πολυ.και μου ηρθε και μια ψιλομποχα απ το μαλλι.πρεπει να ηταν επι 3ημερο αλλουστο.δεν θα την ξανασυναντουσα,και οσοι το κανετε μην σας παρασυρει με την κουβεντα.οχι οτι θα σας φαει το χρονο καθεται παραπανω απο ωρα αλλα θα σας τα πριξει.
επομενη συναντηση μετα απο λιγες μερες με την χριστιναρα τρομαζεις λιγο να την βρεις στο τηλεφωνο νομιζω αλλα αξιζει τον κοπο.τα τιμαει τα λεφτακια και με την συμπεριφορα της και με το υπεροχο κορμι της.θα την ξανασυναντησω σιγουρα.ελπιζω να βοηθησα νεους συναδελφους γιατι οι παλαιοτεροι σιγουρα γνωριζετε.
Για την 1η υπάρχει μπόλικη βιβλιογραφία: Αν είχες ρωτήσει θα ήξερες πάνω - κάτω τι θα συναντήσεις και θα αποφάσιζες ανάλογα.
Για την 2η δώσε περισσότερα στοιχεία αν θες (κόστος, τι περιλαμβάνει, άνεση χρόνου ή μη, υγιεινή), πράγματα δηλ. που δεν φαίνονται από τις φωτό.
αυτη τη Χριστινα την εχω στο κλισιοσκοπιο, αλλα παντα παω γι αλλα...
στα υπ οψιν λοιπον
αναψτε και ενα κερακι στον αγιο φανουριο πρωτα.
Το βαζω και εδω. Οσοι ζητησαν το link του φατσοβιβλιου για την νεοεισερχομενη κοπελα το πηραν. Οι εχοντες ενεργη δραση ομως και οχι οι one night and day επισκεπτες. Τηλεφωνο δεν σας εστειλα το κουβεντιαζετε με την κοπελα μεσω μυνηματων. Λογικα θα το αποκτησετε. Τωρα και φωτο θα σας στειλει και απο εκει και περα το παιχνιδι ειναι δικο σας. Οι φωτο στο φατσοβιβλιο δεν ειναι δικες της (το παραδεχτηκε και η ιδια). Καλη συνεχεια και καλο παιχνιδι σε ολους. Το site οντως ειναι για αλληλοβοηθεια.
εγω πληρωσα 60ευρω + χοτελι.η κοπελα εκατσε πανω απο ωρα,μαλλον μιαμιση περιπου και δεν φανηκε οτι βιαζοταν.ηταν πεντακαθαρη και στο ενδιαμεσο εκανε ντουζακι.λοκο δεν ξερω αν δινει δεν ζητησα,οπως επισεις και φιλια δεν ζηταω οποτε δεν ξερω αν τα αποφευγει η οχι.σιγουρα ομως αν ασχοληθεις μαζι της το γουσταρει πολυ απ οτι καταλαβα.ααα μην ξεχασω πιπα ακα καλη.για μενα θα γινει στανταρακι μου παιδια παντως.και αυτο που μου εκανε εντυπωση μεγαλη ειναιΓια την 1η υπάρχει μπόλικη βιβλιογραφία: Αν είχες ρωτήσει θα ήξερες πάνω - κάτω τι θα συναντήσεις και θα αποφάσιζες ανάλογα.
Για την 2η δώσε περισσότερα στοιχεία αν θες (κόστος, τι περιλαμβάνει, άνεση χρόνου ή μη, υγιεινή), πράγματα δηλ. που δεν φαίνονται από τις φωτό.
Υπαρχουν απειρως καλυτερες τυπε..ψαξου λιγο στο σιτε και θα βρεις διαφορα..εγω πληρωσα 60ευρω + χοτελι.η κοπελα εκατσε πανω απο ωρα,μαλλον μιαμιση περιπου και δεν φανηκε οτι βιαζοταν.ηταν πεντακαθαρη και στο ενδιαμεσο εκανε ντουζακι.λοκο δεν ξερω αν δινει δεν ζητησα,οπως επισεις και φιλια δεν ζηταω οποτε δεν ξερω αν τα αποφευγει η οχι.σιγουρα ομως αν ασχοληθεις μαζι της το γουσταρει πολυ απ οτι καταλαβα.ααα μην ξεχασω πιπα ακα καλη.για μενα θα γινει στανταρακι μου παιδια παντως.και αυτο που μου εκανε εντυπωση μεγαλη ειναι
πως νομιζε οτι δεν μου αρεσε και μου λεει αν δε θελεις μπορω να φυγω δεν υπαρχει προβλημα.σιγα μη την αφηνα χαχαχαχαχα
το κοιταζω,ισως να εχεις και δικιο.αν εχεις καμια προταση ριχτη φιλε.Υπαρχουν απειρως καλυτερες τυπε..ψαξου λιγο στο σιτε και θα βρεις διαφορα..
εγω πληρωσα 60ευρω + χοτελι.η κοπελα εκατσε πανω απο ωρα,μαλλον μιαμιση περιπου και δεν φανηκε οτι βιαζοταν.ηταν πεντακαθαρη και στο ενδιαμεσο εκανε ντουζακι.λοκο δεν ξερω αν δινει δεν ζητησα,οπως επισεις και φιλια δεν ζηταω οποτε δεν ξερω αν τα αποφευγει η οχι.σιγουρα ομως αν ασχοληθεις μαζι της το γουσταρει πολυ απ οτι καταλαβα.ααα μην ξεχασω πιπα ακα καλη.για μενα θα γινει στανταρακι μου παιδια παντως.και αυτο που μου εκανε εντυπωση μεγαλη ειναι
πως νομιζε οτι δεν μου αρεσε και μου λεει αν δε θελεις μπορω να φυγω δεν υπαρχει προβλημα.σιγα μη την αφηνα χαχαχαχαχα
ναι φιλε για την χριστινα.Για την Χριστίνα λες, ε; Μια χαρά!
Συνάντηση με το εν λόγω καυλάκι