μολις μιλησα μαζι της. ευγενικη οντως. 120/ωρα ζητησε και παει σε ξενοδοχειο bill, παραλιακη. θα δουμε εαν ειναι οντω ς αληθινη.. καλη συνεχεια σε ολους....
παντως οι φωτο της ειναι fake οπως εγραψα και πιο πανω
μολις μιλησα μαζι της. ευγενικη οντως. 120/ωρα ζητησε και παει σε ξενοδοχειο bill, παραλιακη. θα δουμε εαν ειναι οντω ς αληθινη.. καλη συνεχεια σε ολους....
Δεν πειραζει, η πρωτη θα ειναι με fake η η τελευταια....παντως οι φωτο της ειναι fake οπως εγραψα και πιο πανω
δεν αμφιβαλω. οπως εγραψα οτι το κινητο της σε οδηγει σε αλλη σελιδα στο facebook. αλλα ποιος ξερει??? μονο εαν την συναντησει καποιος θα εχει αποψη εαν ειναι κοντα σε αυτο στις φωτογραφιες ή πολυν μακρια. παντως τονιζω οτι ηταν πολυ ευγενικη και κατατοπιστικη σε ολα.παντως οι φωτο της ειναι fake οπως εγραψα και πιο πανω
σωστος!!!!!Δεν πειραζει, η πρωτη θα ειναι με fake η η τελευταια....
δεν αμφιβαλω. οπως εγραψα οτι το κινητο της σε οδηγει σε αλλη σελιδα στο facebook. αλλα ποιος ξερει??? μονο εαν την συναντησει καποιος θα εχει αποψη εαν ειναι κοντα σε αυτο στις φωτογραφιες ή πολυν μακρια. παντως τονιζω οτι ηταν πολυ ευγενικη και κατατοπιστικη σε ολα.
Sexy Anna...Το πρωι γεμισαμε 2 σελιδες με αυτην...Να πας!Για αυτήν εδώ ξέρουμε κάτι? Μίλησα μαζί της και ζητάει 80.
www.sexgr.net/call-girls/ad285970-kouklara-gia-sena]http://www.sexgr.net/call-girls/ad285970-kouklara-gia-sena[/url]
σεξγρ νετ
Λοιπον, η τυπισα μου εστειλε αληθινες φωτο και ειναι μια χαρα.... ;)μολις μιλησα μαζι της. ευγενικη οντως. 120/ωρα ζητησε και παει σε ξενοδοχειο bill, παραλιακη. θα δουμε εαν ειναι οντω ς αληθινη.. καλη συνεχεια σε ολους....
έχουν ομοιότητα με αυτές του φβ?Λοιπον, η τυπισα μου εστειλε αληθινες φωτο και ειναι μια χαρα.... ;)
Οπως παντα...Παντα ετσι κανω....Σεντονιασμα κανονικο, αφου ρωτηθει πρωτα....Μιας και δεν ειναι με αγγελια...Και επι του αγωνα; να υποθεσω θα παρατεθει λεπτομερης κριτικη;
Οχι...Εγω την τιμολογω στο 80αρι...Αλλα αν βγαλει καλη βολτα, χαλαλι της...έχουν ομοιότητα με αυτές του φβ?
Τελεια...Αντε εχω καιρο να περασω καλα...και σε εμπιστευομαι απολυτα συμπολεμιστηΟπως παντα...Παντα ετσι κανω....Σεντονιασμα κανονικο, αφου ρωτηθει πρωτα....Μιας και δεν ειναι με αγγελια...
σωστος ;)Οχι...Εγω την τιμολογω στο 80αρι...Αλλα αν βγαλει καλη βολτα, χαλαλι της...
Λοιπον, η τυπισα μου εστειλε αληθινες φωτο και ειναι μια χαρα.... ;)
Α αυτή είναι? οκ ευχαριστώ!Sexy Anna...Το πρωι γεμισαμε 2 σελιδες με αυτην...Να πας!
******6916Ποιό είναι το σωστό τηλέφωνο της Αννας.Στην αγγελία έχει το ...89916,στην φωτό έχει το ...86916?
λαθος νημα..αθενσσεχστοθδιος