TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
den εχει τα ρουχα της<? δουλευει..Συγνωμη κυριοι. Πατησα και το 5 που είναι πανω από το 2. Μα φυσικα Μαρια2 εννοουσα
den εχει τα ρουχα της<? δουλευει..Συγνωμη κυριοι. Πατησα και το 5 που είναι πανω από το 2. Μα φυσικα Μαρια2 εννοουσα
αυτο ειναι αλλα εκανες δοκιμη .... για πεςκαι που να δεις ποσες μερες κανει η Blonde44.
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ . Η Μαρια25 επεστρεψε ορεξατη και ομορφοτερη.
Εδώ τύπε έχει την Alleta ocean αν έχεις ακουστά πορνοςταρ Στην Αμερική που δεν την περνεις σίγουρα !!!!τωρα για το σάιτ δεν ξερω δεν έχει τύχη να ψωνίσω από εκει ας βοηθήσει κάποιος άλλος...!!!Παιδιά ξέρουμε τίποτα γιαυτό από θέμα αξιοπιστίας και εαν παίρνεις αυτό που βλέπεις ξέρει κάποιος?
σωστος ενημερωση αμεσα αυτο πρεπει να κανουμε
Συναντηση προ ημερων. Ολα σκατα και μακρια απο αυτην παιδες εγω εκανα μαλακια.
Την παιρνω τηλ 3 ωρες νωριτερα και τις λεω τη ταδε ωρα στο ξενοδοχειο.
Μου λεει οκ και μιση ωρα πριν ξεκινησω τις λεω ξεκιναω
Μου λεει ξεκιναω και γω
Φτανω στο ξενοδοχειο παρινω δωματιο και την παιρνω τηλ.
Μου λεει οκ, περνανε 10 λεπτα και παιρνει τηλ στο σταθερο του δωματιου να δει αν ειμαι εκει και αρχιζει ερωτησεις ποσο χρονων ειμαι και που τη βρηκα κλπ
Εχω αρχισει και τα παιρνω κρανιο. Της λεω ο χρονος μου ειναι περιορισμενος σε παρακαλω μην αργησεις.
Ειχαμε ραντεβου στις 6 μη σας τα πολυλογω ηρθε 7.30
Μπαινει μεσα με υφακι ελα μωρε μονο μιαμιση ωρα αργησα.
Καμια σχεση με τις φωτο καστανη. Της λεω στη φωτο εισαι ξανθια, μου λεει εγω ειμαι απλα τα εχω βαψει.
Δεν ειχα χρονο να τη διωξω για να παρω αλλη και λογω καυλας ειπα δε γαμιεται οτι γινει γινει.
Γδυνεται και οταν βγαζει μπλουζες μπουφαν βλεπω οτι στηθος δεν υπαρχει... 0 μιλαμε καμια σχεση με τις φωτο.
Τις λεω οκ το μαλλι το εβαψες αλλα το βυζι τι εκανες το μικρυνες.
Εκει αρχισε τις μαλακιες.....
Τις ριχνω ενα γαμησι, τελειωνω παω να κανω μπανιο για να παμε για δευτερο γυρο και με το που βγαινω εξω τη βλεπω ντυμενη ετοιμη να φυγει.
Τι κανεις τις λεω, μου λεει εχω πολυ δουλεια πρεπει να φυγω.
Το ξερω μαλακια μου αλλα ενημερωνω να μην την πατησει και αλλος
Εδώ τύπε έχει την Alleta ocean αν έχεις ακουστά πορνοςταρ Στην Αμερική που δεν την περνεις σίγουρα !!!!τωρα για το σάιτ δεν ξερω δεν έχει τύχη να ψωνίσω από εκει ας βοηθήσει κάποιος άλλος...!!!
αυτή είναι προσφορα!!Έχει Alleta Ocean με 100 ευρώ και Mandy Dee με 120 ευρώ τη ώρα !!!
Παίρνω τώρα να κλείσω ντουέτο δίωρο.
Θα παζαρέψω να το κανονίσω και στα 200 ευρώ και για τις δυο.
έπρεπε να την σουτάρει αμεσως. Καλύτερα να έπαιζες μια
Συναντηση προ ημερων. Ολα σκατα και μακρια απο αυτην παιδες εγω εκανα μαλακια.
Την παιρνω τηλ 3 ωρες νωριτερα και τις λεω τη ταδε ωρα στο ξενοδοχειο.
Μου λεει οκ και μιση ωρα πριν ξεκινησω τις λεω ξεκιναω
Μου λεει ξεκιναω και γω
Φτανω στο ξενοδοχειο παρινω δωματιο και την παιρνω τηλ.
Μου λεει οκ, περνανε 10 λεπτα και παιρνει τηλ στο σταθερο του δωματιου να δει αν ειμαι εκει και αρχιζει ερωτησεις ποσο χρονων ειμαι και που τη βρηκα κλπ
Εχω αρχισει και τα παιρνω κρανιο. Της λεω ο χρονος μου ειναι περιορισμενος σε παρακαλω μην αργησεις.
Ειχαμε ραντεβου στις 6 μη σας τα πολυλογω ηρθε 7.30
Μπαινει μεσα με υφακι ελα μωρε μονο μιαμιση ωρα αργησα.
Καμια σχεση με τις φωτο καστανη. Της λεω στη φωτο εισαι ξανθια, μου λεει εγω ειμαι απλα τα εχω βαψει.
Δεν ειχα χρονο να τη διωξω για να παρω αλλη και λογω καυλας ειπα δε γαμιεται οτι γινει γινει.
Γδυνεται και οταν βγαζει μπλουζες μπουφαν βλεπω οτι στηθος δεν υπαρχει... 0 μιλαμε καμια σχεση με τις φωτο.
Τις λεω οκ το μαλλι το εβαψες αλλα το βυζι τι εκανες το μικρυνες.
Εκει αρχισε τις μαλακιες.....
Τις ριχνω ενα γαμησι, τελειωνω παω να κανω μπανιο για να παμε για δευτερο γυρο και με το που βγαινω εξω τη βλεπω ντυμενη ετοιμη να φυγει.
Τι κανεις τις λεω, μου λεει εχω πολυ δουλεια πρεπει να φυγω.
Το ξερω μαλακια μου αλλα ενημερωνω να μην την πατησει και αλλος
Συγνωμη κυριοι. Πατησα και το 5 που είναι πανω από το 2. Μα φυσικα Μαρια2 εννοουσα
Το δεύτεροΠαλικάρια ξέρουμε κάτι για αυτές εδώ:
Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν 90 για μια ώρα και οι δύο μαζί.Έχει δοκιμάσει κανείς ή θα φάω φόλα;;;
Αμα ξαναβοηθησω να μου γραψετε
P.M. στην ίδια, απαντάειπαιδια ψαχνω την αγγελια η το τηλεφωνο της σμαραγδας.θα βοηθησει κανεις;