blaze moon
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εκει με βλεπω κανα κινο χαχααν καποιος εχει κατι αλλο να προτεινει ας μιλησει τωρα...100 gfe
εκει με βλεπω κανα κινο χαχααν καποιος εχει κατι αλλο να προτεινει ας μιλησει τωρα...100 gfe
Αυτη λειπει..παίξε τζοκερ καλυτερα!!
Iris?
πρέπει να κανονίζεις πιο νωρίς για σκ. Αλλά ψάξε εδώ μέσα έχει κ αλλά αξιόλογα κοριτσια. Μην απογοήτευσε!εκει με βλεπω κανα κινο χαχα
ηταν ακυρωση απο κανονικη γκομενα και εμεινα στη ξηρασια...ισως βρηκα ακρη ομως...πρέπει να κανονίζεις πιο νωρίς για σκ. Αλλά ψάξε εδώ μέσα έχει κ αλλά αξιόλογα κοριτσια. Μην απογοήτευσε!
Πείτε καμια ιδέα για σήμερα κατα προτιμηση που δεν την έχω πάρει
Δοκιμασα εξής επιλογές:
-Valeriaδεν απανταει
-Αγγελικη 24δεν το σηκώνει
-Μαρια2δεν δουλεύει Κυριακη νομίζω
-Αφροδιτηκλειστό
Καμιά άλλη ιδέα?
με ανεβαζεις κατηγορια?.....
τηλ απο vika95 που μπορω να βρω?Κατερίνα3 που σου πρότειναν πιο πανω? Έχω την εντύπωση μόνο με sms είναι στη συγκεκριμενη. Επίσης κ vika95
Το βρηκες?τηλ απο vika95 που μπορω να βρω?
γειά κι απο μένα στην παρέα
αντζελα δε μπορει στη περιοχη μου,ελλη29 δε σηκωσε...βαλερια δεν εχω το τηλ ρε μαγκες δεν απαντησε στο πμ μου...τι αλλο παιζει για αποψε γυρω στα 100??gfe
μπα?? Τι εχουμε εδω?? Τι καρδδουλες ειναι αυτες?? Ενας μεγαλος ερωτας γεννιεται...με ανεβαζεις κατηγορια?.....
την ζήτησα σε γάμο κ περιμένω !!!μπα?? Τι εχουμε εδω?? Τι καρδδουλες ειναι αυτες?? Ενας μεγαλος ερωτας γεννιεται...
χαχαχα !! φιλε καλωs τον ...εχειs απολυτο ρεκορ .....εχειs γραψει και ομωs τα μηνυματα ειναι στο 0.....θεοs !!! χαχαχαχα !!!!!
άντε πάλι τα ίδια το μήνυμα περιμένει έγκρισηπάνθεος φίλε κερδίζω τίποτα που τα κατάφερα;
κάποιος mod να το διορθώσει;