zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
τι περιμένεις ????
τι περιμένεις ????
γεια σου φιλε τζιμακο!!
αυτη ηταν κασκαντεριλικι που ειχε επιτυχια
ειχα ανεβασει κριτικη.
Αυτη ηταν ντροπαλη ρε! Μου καθησε μονο για μια φωτο... ;)Για πες για πες
φωτο ρεπορταζ εχει??
Φωτο με φοντο βουνο..Αυτη ηταν ντροπαλη ρε! Μου καθησε μονο για μια φωτο... ;)
Ηλικια περιπου 33
Αυτη ηταν ντροπαλη ρε! Μου καθησε μονο για μια φωτο... ;)
Ηλικια περιπου 33
ποσα ξερεις εσυ....θυμηθηκες την ορειβασια , ετσι? Την αλλη φορα να με δενεις με καλυτερο σχοινι, φιλε ;)Φωτο με φοντο βουνο..
Ναι για να αποφυγουμε την ελευθερη πτωση..ποσα ξερεις εσυ....θυμηθηκες την ορειβασια , ετσι? Την αλλη φορα να με δενεις με καλυτερο σχοινι, φιλε ;)
Οποιο τηλεφωνο θελεις η ακομα και λεπτομερειες επικοινωνιας, ρωτα μας. Καλα να περασεις παντως όποια επιλογη και να κανεις ;)Φιλε μου Zadrem εισαι κορυφη....θα τιμησω καποια απο τις προτασεις σου και θα γραψω κριτικη.Τα τηλ. ελπιζω να τα βρω στο φορουμ.Εδω πανω (θεσσ) αυτοι που ξερουν τα καλα κομματια τα κρατουν για παρτι τους λες και ειναι γκομενες τους.
καλημερα αδελφε που μπορω να βρω το τηλ της αγγελικης?Οποιο τηλεφωνο θελεις η ακομα και λεπτομερειες επικοινωνιας, ρωτα μας. Καλα να περασεις παντως όποια επιλογη και να κανεις ;)
Αυτο θα στο δωσει αυτη και μονο αυτη απο το νημα της.....καλημερα αδελφε που μπορω να βρω το τηλ της αγγελικης?
θα της στειλω ευχαριστωΑυτο θα στο δωσει αυτη και μονο αυτη απο το νημα της.....
Ρωτα εδω και θα σου πουμε φιλε...Τα τηλεφ. που θα ψαξω να τα βρω?ειμαι και ασχετος...
Καλημέρα ζαντ κ σε όλη την παρεα. Έχει κλειστεί ραντεβουδακι με νεαρά κορασιδα το μεσημερι... Θα ακολουθήσει κριτικη εντός της μερας. Κρύο καιρός γιαδυοτρίο !!!
καλη χρονια zad με υγεια