jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Zad θα μπορουσεs σε παρακαλω να μου στειλειs πληροφοριεs για τα κοριτσια (εκτοs το 2 κ το 5)με πμ.Εχουμε πολλες επιλογες φιλε...Θα σου πω καποια ονοματα. Αν δεν γνωριζεις καποια απο αυτα μπορεις να ρωτησεις οτι θες...
Λοιπον
1. Η Στελα μπορει και να γινει λιγο παγερη στην αρχη (μην νομιζεις οτι συνεχιζει ετσι) αλλα δινει τα παντα ΟΛΑ (εννοω ολα) με κοστος 50
2. Α Αννα590 δεν θα γινει ποτε παγος. Αντιθετως απο την πρωτη στιγμη θα καταλαβεις οτι εχεις διπλα σου ηφαιστειο. Κοστος 80
3. Η Ζετα(Εριφυλλη) παραγματικα καυτη κοπελα τα παντα ολα στα 60
4. Μαρια2 ειναι κατι σαν αυτο που ζητας. Πολυ ωραιο σωμα με απιθανη εξατμιση. Θα περασεις και με αυτη καλα. Κοστος 80 (100 το φουλ)
5. Αγγγελικη24.. Πανεμορφο κοριτσι. Στα 70 χωρις anal. Αλλα πραγματικα πολυ ομορφη εμπειρια.
6. Αννα. Εγω προσωπικα περασα πολυ ομορφα μαζι της. Τα παντα ολα. Στα 80 +20 το πισω.
7. Κελλη στα 70 αλλα τα παντα ολα. Δυνατο μαχίμι. Πολυ καλο προγραμμα.
αν θελεις να παρεις παραπανω πληροφορηση για τις κοπελες αυτες, απλα ρωτα μας. Ακομα και φωτο μπορω να ανεβασω για να δεις. Και οτιδηποτε αλλο θελεις (πχ λεπτομερειες προγραματος) απλα ρωτα. Εδω ειμαστε φιλε...
Σου προτεινω την Αγγελικη24.. Καθοροτατο κοριτσι με πραγματικο gfe προγραμμα αλλα δεν κανει anal...
Η Στελλα και η Αννα ποια είναι; κάποιο αλάνι να πει.Εχουμε πολλες επιλογες φιλε...Θα σου πω καποια ονοματα. Αν δεν γνωριζεις καποια απο αυτα μπορεις να ρωτησεις οτι θες...
Λοιπον
1. Η Στελα μπορει και να γινει λιγο παγερη στην αρχη (μην νομιζεις οτι συνεχιζει ετσι) αλλα δινει τα παντα ΟΛΑ (εννοω ολα) με κοστος 50
2. Α Αννα590 δεν θα γινει ποτε παγος. Αντιθετως απο την πρωτη στιγμη θα καταλαβεις οτι εχεις διπλα σου ηφαιστειο. Κοστος 80
4. Μαρια2 ειναι κατι σαν αυτο που ζητας. Πολυ ωραιο σωμα με απιθανη εξατμιση. Θα περασεις και με αυτη καλα. Κοστος 80 (100 το φουλ)
5. Αγγγελικη24.. Πανεμορφο κοριτσι. Στα 70 χωρις anal. Αλλα πραγματικα πολυ ομορφη εμπειρια.
6. Αννα. Εγω προσωπικα περασα πολυ ομορφα μαζι της. Τα παντα ολα. Στα 80 +20 το πισω.
αν θελεις να παρεις παραπανω πληροφορηση για τις κοπελες αυτες, απλα ρωτα μας. Ακομα και φωτο μπορω να ανεβασω για να δεις. Και οτιδηποτε αλλο θελεις (πχ λεπτομερειες προγραματος) απλα ρωτα. Εδω ειμαστε φιλε...
Σου προτεινω την Αγγελικη24.. Καθοροτατο κοριτσι με πραγματικο gfe προγραμμα αλλα δεν κανει anal...
O soustas είχε γράψει κάτι περί εγχειρισμένου αγοριού.... τι λέτε να παίζει εδώ?
Ρωτα εμενα που δακτυλιαζα τη χοανη της για ωρες!! ;)O soustas είχε γράψει κάτι περί εγχειρισμένου αγοριού.... τι λέτε να παίζει εδώ?
Η ζετα ποια ειναι και τη ηλικιας ? μηπως η φιλη της Σοφιας απο ΚορυδαλοΕχουμε πολλες επιλογες φιλε...Θα σου πω καποια ονοματα. Αν δεν γνωριζεις καποια απο αυτα μπορεις να ρωτησεις οτι θες...
Λοιπον
Ρωτα εμενα που δακτυλιαζα τη χοανη της για ωρες!! ;)
Ειναι και δεν ειναι. Παιζουν αγγελια μαζι αλλα δεν ειναι αυτη που κανει το "κλασσικο τριο" μαζι της. Παρειτσα ειναι ομως κατι σαν φιλες. Απο το ιδιο κλαμπακι. Η ζετα παει σε χοτελ του κεντρου. Στην αρχη ειχα μπερδευτει και εγω. Αν δεις τις φωτο απο την αλλη φιλη υπαρχουν μεγαλες διαφορες. Οταν την ειχα ρωτησει μου ειχε πει οχι. Οταν ειδα και την Σοφια το Δεκεμβρη μου ειπε οτι ειναι αλλη η Ζετα. Αρα....Η ζετα ποια ειναι και τη ηλικιας ? μηπως η φιλη της Σοφιας απο Κορυδαλο
Ειναι και δεν ειναι. Παιζουν αγγελια μαζι αλλα δεν ειναι αυτη που κανει το "κλασσικο τριο" μαζι της. Παρειτσα ειναι ομως κατι σαν φιλες. Απο το ιδιο κλαμπακι. Η ζετα παει σε χοτελ του κεντρου. Στην αρχη ειχα μπερδευτει και εγω. Αν δεις τις φωτο απο την αλλη φιλη υπαρχουν μεγαλες διαφορες. Οταν την ειχα ρωτησει μου ειχε πει οχι. Οταν ειδα και την Σοφια το Δεκεμβρη μου ειπε οτι ειναι αλλη η Ζετα. Αρα....
Απλα σκιαζεσαι οταν την βλεπεις με Νο43 γοβα..O soustas είχε γράψει κάτι περί εγχειρισμένου αγοριού.... τι λέτε να παίζει εδώ?
Απλα σκιαζεσαι οταν την βλεπεις με Νο43 γοβα..
Στελλα
Καλησπερα , επειδη δεν εχω δοκιμασει καμια απο τισ δυο ποια μου προτινεται ? υπαρχει καποιο τηλ η link για τισ κυριεσ
ευχαριστω εκ των προτερον
Αννα
ακομα οχι...αλλα συντομα....΄
ποσο ποιο πισω να ψαξω??ξερει κανεις τιποτα?