zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Και σε εσενα φιλε...Καλη Χρονια...καλη χρονια zad με υγεια
Και σε εσενα φιλε...Καλη Χρονια...καλη χρονια zad με υγεια
θα ειναι για μετα τις 3? ;)Καλημέρα ζαντ κ σε όλη την παρεα. Έχει κλειστεί ραντεβουδακι με νεαρά κορασιδα το μεσημερι... Θα ακολουθήσει κριτικη εντός της μερας. Κρύο καιρός για δυο!!!
Εισαι ετοιμοςΣου εστειλα πμ να μου τα δωσεις ή οποιος αλλος μπορει.
Στις 2 είναι κέντρο. Γιατί ρωτας?θα είσαι τριγύρω? !θα ειναι για μετα τις 3? ;)
;)Ευχαριστω και παλι για ολα...
Ζητείται κοπέλα ανεξάρτητη, 18- 65, όλα τα σωματότυπα και για όλα τα βαλάντια που να μην την έχει πάρει ακομα ο Zad.... xaxaxaxaxax Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες!!!!
Αυτη την ειχα δει σε ραντεβου στην Καβαλας και μολις την ειδα κατεβασα 2α και γεμισα στις 6500!!!! Δεν εφαγα!!!!!
Αυτη την ειχα δει σε ραντεβου στην Καβαλας και μολις την ειδα κατεβασα 2α και γεμισα στις 6500!!!! Δεν εφαγα!!!!!
Εσύ ρε φίλε Σαλονικιέ πόσες κριτικές ανέβασες στο forum. Εντάξει να κατακρίνεις τους άλλους για την φειδωλία τους αλλά να μην είσαι και εσύ το ίδιο (ίσως και περισσότερο) σπάγγος στις αναφορές σου, έτσι δεν είναι;Φιλε μου Zadrem εισαι κορυφη....θα τιμησω καποια απο τις προτασεις σου και θα γραψω κριτικη.Τα τηλ. ελπιζω να τα βρω στο φορουμ.Εδω πανω (θεσσ) αυτοι που ξερουν τα καλα κομματια τα κρατουν για παρτι τους λες και ειναι γκομενες τους.
Τζιμακο εμαθα οτι το σχολειο ανοιξε και καποια φιλη μας παραδιδει παλι μαθηματα... Εχεις δοκιμασει?μμμμμμμμμμμμ
Τζιμακο εμαθα οτι το σχολειο ανοιξε και καποια φιλη μας παραδιδει παλι μαθηματα... Εχεις δοκιμασει?
δωκε ιφο γιγαντα
Φιλε μου εν μερη εχεις δικιο αλλα απλα το τελευταιο καιρο δεν ασχολουμε με το αθλημα μονο που και που κανενα στουντιακι οπου εχω ανεβασει κριτικη...Εγω αναφερουμε στους φιλους που για να σου δωσουν πληροφοριες για μασατζιδικα της Θεσσ πρεπει να εισαι ολη την μερα στο φορουμ και εγω λογο δουλειας απεχω αρκετα απο το φορουμ..Αλλα και παλι εχεις δικιο θελω να πιστευω εφοσον κανω ραντεβου αθηνα να γραψω κριτικη...Εσύ ρε φίλε Σαλονικιέ πόσες κριτικές ανέβασες στο forum. Εντάξει να κατακρίνεις τους άλλους για την φειδωλία τους αλλά να μην είσαι και εσύ το ίδιο (ίσως και περισσότερο) σπάγγος στις αναφορές σου, έτσι δεν είναι;
Ρε συ αυτή είναι η παλιά Νανούκα η μασατζού???? μου τη θυμίζει ρε φίλε
που ναι o zad να δωσει τα φωτα του
Απο μασαζ δεν ξερω τιποτα...
που ναι o zad να δωσει τα φωτα του