laispodias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 169
- Πόντοι
- 286
ετυχες σε καλο ανθρωπο συναδελφο βλεπεις...εγω θα σε αφηνα να επαιρνες... ;)
Ελπιζω οτι αστειευεσαι...
;)Ελπιζω οτι αστειευεσαι...
εψαξα καμμια 30ρια ποστ πισω και δεν βρηκα τιποτα...εκτος αν μου ξεφυγε...ψαξε πιο πισω εχω αναλυτικη κριτικη
Γραφειο απο Κακαβιά. Θα σου ερθει μια μελαχρινη χοανη ομορφουλα αλλα θα σου πει ειναι 80+20η πιπα+20 η ακα πιπα(δλδ 40ε το τρομπονι) και στο τελος το κερασακι...Οτι το 80αρι εινα μονο για την παρουσια της. Της εδωσα κατι γουεν, δεν θυμαμαι τωρα ποσα και την εδιωξα...αυταεψαξα μεχρι 30 περιπου ποστ και δεν βρηκα ...βαρεθηκα να παω παραπισω...κολλαει και το ιντερνετ..ταλαιπωρια...
μεταφέρω τις προς ναυτιλομένους εμπειρίες μου:
Αλβανίδα ετών 25 που δουλεύει και σε γραφεία απ ότι μου είπε . εγώ την πήρα από την αγγελία της και πήγαμε στο στο lacoba. κορμάκι αρκετά όμορφο με πολύ ωραίο πίσω σύστημα, μέτριο πρόσωπο, γλύψιμο παντού με αρκετά καλή επιτυχία, δάχτυλο στο κολαράκι δέχεται. χαρακτηριστικό της, η πλήρης αταραξία και ηρεμία, μιλάει και κινείται σαν φυτό. σε κάποιους αρέσει γιατί σε χαλαρώνει, σε άλλους μάλλον όχι. 80 ευρώ.
μούφα απερίγραπτη. τη ρώτησα για τιμη και είπε 100 για μια ωρίτσα με κάποιο εξτραδάκι της επιλογής μου ενσωματωμένο. οι φωτό μετά από έρευνα ήτανε μούφα, δήθεν δέχεται στο χώρο της αλλά το αρνήθηκε στο μύνημα που μου έστειλε.
και μια ερώτηση για αυτήν
οι φωτό της βγαίνουνε καθαρές. αν την έχει πάρει κάποιος ας πει. γραφείο πρέπει να είναι πάντως οπότε κακώς ρωτάω
Ακροβατη, του απαντησα το πρωι...ξερουμε τι παιζεται...η τζουλια δε νομιζω πως είναι μούφα. απλά είναι αρκετά πλαδαρή και 'ξεχυλωμένη' στο κορμί αλλά προσπαθεί φιλότιμα να σε ευχαριστήσει.
η 3η που έβαλες είναι αλβανογραφείο που έχει και μια καλή γκόμενα όπως αυτή, αλλά το τι θα σου στείλουνε ποιός το ξέρει. vivere pericolosamente
Ψαξε πιο πισω, εχει σχολια...απο καποιον συναδελφο που πηγε σπιτι της...καπου συγγρου αν θυμαμαι....ψαξε θα βρεις αυτο που θες...Συναγωνιστές Κρητικοί γνωρίζετε τίποτα για αυτη την αγγελία;;
στισ φωτος ειναι καλη,ειναι καλη κ απο κοντα φιλε μου?Για αυτο που ρωτησες πριν
1ωρα 80. 1 φορα
2φορες +20
ακα πιπα +20 και
ειναι οντως ανεξαρτητη..
πιπινι φαινεταιδεν εχω φαει...
ευχαριστω φιλε μου θα παιξει ενημερωση συντομαΓια αυτο που ρωτησες πριν
1ωρα 80. 1 φορα
2φορες +20
ακα πιπα +20 και
ειναι οντως ανεξαρτητη..
Που βρισκουμε τηλεφωνακι για την κορασιδα?