z4
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 321
- Πόντοι
- 2.287
Δύσκολο να το βρείς.... το δίνει σε λίγους και εκλεκτούς....
Δύσκολο να το βρείς.... το δίνει σε λίγους και εκλεκτούς....
ειδες την αγγελια προσεκτικα?Που βρισκουμε τηλεφωνακι για την κορασιδα?
ειδες την αγγελια προσεκτικα?
Φιλαρακι το σταθερο της θελεις? Γιατι το κινητο το γραφει στην αγγελια!Που βρισκουμε τηλεφωνακι για την κορασιδα?
Φιλαρακι το σταθερο της θελεις? Γιατι το κινητο το γραφει στην αγγελια!
φιλε zadren με εσενα μιλαγε και ελεγε κατειλημενο?εισαι πολυ μπροστακαι απανταει και με την πρωτη η κυρια παρακαλω...
παιδιά μην βαρατε..!!!απλή απροσεξια!!και απανταει και με την πρωτη η κυρια παρακαλω...
απλη απαντηση σου δωσαν ολοι δε σε βαρεσε κανεναςπαιδιά μην βαρατε..!!!απλή απροσεξια!!
μαλακα τρομερο πισω συστημαα...Για αυτο που ρωτησες πριν
1ωρα 80. 1 φορα
2φορες +20
ακα πιπα +20 και
ειναι οντως ανεξαρτητη..
ειχα μια ακυρωση πριν λιγο και το σκεφτομαι ρε φιλε αλλα αυτα τα ++++ δεν τα εμπιστευομαι...θα δουμε...παντως ωραιο ειναι...φιλε zadren με εσενα μιλαγε και ελεγε κατειλημενο?εισαι πολυ μπροστα
Για αυτο που ρωτησες πριν
1ωρα 80. 1 φορα
2φορες +20
ακα πιπα +20 και
ειναι οντως ανεξαρτητη..
zadren λάθος δικό μου. Για την petite βερονικα ψάχνω τηλ.και απανταει και με την πρωτη η κυρια παρακαλω...
εγω με αυτην εχω φαει κολλημα,εχω παρει 2 φορες και δειχνει κατειλημεννο για να δουμε
Ελα ρε φιλε...Σε ευχαριστω ρε, γιατι ημουν ετοιμος ρε γμτ. Το μονο που ελεγξα ηταν καρτελες χρηστη...Να εισαι καλα ρε Καου-Μπου!Ψάξιμο στο tineye βγάζει "βρώμικες" τις φωτογραφίες της μανταμίτσας.
Ελα ρε φιλε...Σε ευχαριστω ρε, γιατι ημουν ετοιμος ρε γμτ. Το μονο που ελεγξα ηταν καρτελες χρηστη...Να εισαι καλα ρε Καου-Μπου!
ναι ρε, το ξερω...σε παρακολουθω καθημερινα και ας μην σου απαντω ...ισως απο σημερα θα το κανω ομως, φιλε... ;)Σε χαιρετάω από το τρακτέρ.