Καλησπερα σε ολους
Η παρακατω τυπισα μου προκαλεσε το ενδιαφερον και η εμπειρια μου ειναι η εξης!
Την παιρνω τηλ απανταει σχετικα γρηγορα και μου λεει εχει χωρο στην Καλλιθεα ζηταει 80 ευρω για μια ωρα και αν εισαι γρηγορος την πρωτη τοτε προσφερει κ 2η πιστολια μεσα στην ωρα, εντωμεταξυ μεσα απ το τηλεφωνο εγω ακουγα παιδικες φωνουλες και την ρωταω αν ακουσα σωστα, μου απανταει( η τηλεωραση ειναι θα την κλεισω ). Κανονιζουμε για το επομενο μισαωρο καθοτι ηταν ελευθερη, εφτασα στην ωρα μου ειμαι και σχετικα κοντα, τηλεφωνο εξω απο την εισοδο με το νουμερο που μου εδωσε απαντα και μου λεει οκ σου ανοιγω. Περιμενα αρκετα εστειλα και sms αλλα τιποτα. Φευγω και την ξαναπαιρνω για εξαψαλμο και μολις το σηκωνει μου λεει μα που εισαι εκει που μου ειπες της λεω οχι λαθος μου λεει και μου δινει αλλο δρομο αλλα με το ιδιο νουμερο το αμεσως επομενο τετραγωνο οπως ειδα και λεω δε βαριεσε μπορει να μην ακουσα καλα. Πηγα την ξαναπειρα και παλι μου εκανε τα ιδια. να σημειωσω οτι οσο περιμενα στο δευτερο σημειο ακουγωνταν απο καποιο διαμερισμα οι παιδικες φωνες που ακουσα και στο τηλ. Εφυγα τελειως απο καλλιθεα και στο δρομο την καλεσα να δω τι θα μου πει, η τυπισα δεν υπαρχει μου εβαλε χερι γιατι δεν ανεβηκα ενω μου ανοιγε και παλι ακουσα απο μεσα παιδια να γκρινιαζουν και της λεω και να μου ανοιξεις δεν ερχομαι αφου εχεις παιδια εκει και προσεξε το αυτο. Το στυλ της μετα απο αυτο ηταν του τυπου ελα μας ενοχλεις τωρα καλα καλα και τετοια. Απιστευτη τυπισα με τα παιδια εκει δεν το χωρα ο νους μου! Να εχω κανει λαθος? Μακαρι!Αν καποιος συναγωνιστης εζεισε κατι διαφορετικο η και παρομοιο σκηνικο ασ το πει.
Εσω ειναι και η σχετικη αγγελια.